Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistrzo...

IP: *.retsat1.com.pl 09.08.10, 18:06
    żeby tak piłkarze trenowali 0,5 % więcej co roku...
    Obserwuj wątek
      • Gość: shal Re: Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistr IP: *.clubnet.pl 09.08.10, 18:11
        10/10
        Raczej żel na włosy i jazda;p
        • Gość: pkol (') -zapalmy znicz -szkoda takiej wielkiej atletki IP: 62.173.80.* 10.08.10, 19:36
          gdy zobaczylem jej zdjecie lezacej niezywo na sniegu az mnie ciarki przeszly.
          Szkoda bo tyle jeszcze bylo do wygrania. Niech odpowiedza teraz ci co zmusili
          jom do nadludzkiego wysilku i doprowadzili do.....
      • naiwny_cynik Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistrzo... 09.08.10, 18:12
        Mmm, chciałbym zobaczyć te zdjęcia Justyny Kowalczyk trenującej w
        stroju kąpielowym na lodowcu ;)
      • Gość: gggggg Re: Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.08.10, 18:19
        gdyby oni trenowali co roku o 0,5% wiecej to za dziesiec lat bylby
        pierwszy trenning z 10% zaangazowaniem :-D
        • Gość: KasiaKoz Re: Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistr IP: *.retsat1.com.pl 09.08.10, 20:35
          ale to i tak by był niewyobrażalny postęp ;)
      • Gość: asd Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistrzo... IP: *.static.espol.com.pl 09.08.10, 19:06
        problem tylko z tym, ze Polbank mimo swojsko brzmiacej nazwy jest bankiem
        greckim, ktorego depozyty gwarantuje rzad grecki, a nie polski BFG...
      • Gość: podatnik Powodzenia! Oby nie skończyła jak Otyłła J. IP: 212.180.160.* 09.08.10, 19:29
        • Gość: uunick polbank - grecki bank IP: 217.98.20.* 09.08.10, 22:01
          Polbank - to grecki bank, mimo polsko brzmiącej nazwy. Nie podelega zdaje się
          nawet Komisji Nazdoru Nakowego i stąd są z nim problemy. Ja mam z nim problemy i
          odradzam wszystkim ten bank

• maura4 Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistrzo... 09.08.10, 22:04
        No i dlaczego to takie dziwne że trenuje jeszcze wiecej ?. Przecież
        nie uprawia piłki nożnej, a narciarstwo biegowe. Zapomnieliście ?.
      • Gość: kos Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistrzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 22:04
        cenię i podziwiam Justynę Kowalczyk, ale Polbank to bardzo zły
        wybór, mimo, że nazwa kojarzy się z Polską, to nie jest bank polski!
        a poza tym polbank, ma bardzo złą opinie wsród klientów, wystarczy
        poczytać opinie w internecie: brak kompetencji pracowników, zmiana
        warunków umowy bez rozmowy z klientem, opieszałość... bank skorzysta
        na Justynie, ale Justyna straci...
        • Gość: wrrr Re: Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistr IP: 109.243.48.* 17.08.10, 23:57
          ale jak Justyna moze stracic? dostanie pieniadze za reklame. jak bedzie
          miala dobry wynik, to choćby bank był najgorszy, kibiców bedzie miała
          za sobą.
      • Gość: cahir ja bym dołączył polskich pilkarzy IP: 80.48.95.* 09.08.10, 23:26
        Proponuje żeby PZPN nawiązał współpracę ze sztabem szkoleniowy Justyny i tych
        obiboków wysłał na jedna zgrupowanie z jej sztabem. Nauczyli by się co to
        znaczy prawdziwa praca nad sobą!
      • Gość: georg Justyna Kowalczyk: Chcę Pucharu Świata, mistrzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 19:49
        ALE CZY TO BĘDZIE ZDROWA RYWALIZACJA Z ZAWODNICZKAMI CHORYMI NA ASTMĘ!!! ŻYCZĘ
        ZDROWIA, DAJĄCA ADRENALINĘ ŚLICZNA PANI. UŚMIECHNIJ SIĘ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka