Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ruch - Legia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 14:59
    To zabawne, że dajecie relację z meczu dwóch ligowych średniaków, a olewacie mecz lidera Ekstraklasy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jolka Ruch - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 17:05
        to dziwne na zegarze 3 min a ja oglądam mecz i jeszcze się nie zaczął
        • Gość: ..... Bakero za Skorze i Legia ma LM IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.09.10, 19:56
          Skorza w Legi to najwieksza pomylka, on zupelnie sie nie nadaje co potwierdzil juz w Wisle
      • Gość: Nienasz Ruch - Legia IP: *.home.aster.pl 12.09.10, 17:22
        Jacy legioniści są ciency. Zwłaszcza te wielkie fisze zakupione za ciężkie pieniądze.
        • Gość: dwr Legła Warszawa, tak jawa jak sen IP: 213.156.122.* 12.09.10, 19:08
          buahhaha, znowu Legia idzie na mistrza ?

który już rok Nowa Legia nic nie zdobędzie?

żenada. nowe transfery żenada.

iti patataj
      • Gość: babol Ruch - Legia IP: *.aster.pl 12.09.10, 18:01
        a w Legii trener nie drży o posadę? głupi ci dziennikarze. przynajmniej niektórzy :)
      • Gość: Leśny Dziad Ruch - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 18:03
        Ciekawe czy tym razem sędzia też pomoże Legii... Może jakiś karny? Albo chociaż wolny sprzed pola karnego w 92. minucie... Pilnie potrzebna pomoc sedziego bo chłopaki wyraxnie sobie nie radzą!
        O takiej Legii marzyłeś. Ave!
        • Gość: JAro Legia Mistrz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 18:06
          Kibiców ma więcej chyba ze 4 razy niż Nowe Miasto.
      • Gość: croke Ruch - Legia IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.09.10, 18:04
        w tym sezonie wojskowi walczyć beda o utrzymanie w ekstraklasie. Mam nadzieje ze w koncu pozbedziemy sie ligi pupila pzpn
        • Gość: wax LEgia o jakiej marzyłeś IP: 213.156.122.* 12.09.10, 19:09
          ITI - dziękujemy !
          • losiu4 Re: LEgia o jakiej marzyłeś 12.09.10, 19:57
            Gość portalu: wax napisał(a):

> ITI - dziękujemy !

spokjo, są dobrzy w pijarze. Tak samo jak wybiórcza. Wcale się nie zdziwię, gdyby przedstawili (i wsi24 i wybiórcza) to jako sukces, albo co najmniej niesprawiedliwosć dziejową :)

Pozdrawiam

Losiu
            • Gość: waldek Re: LEgia o jakiej marzyłeś IP: 78.149.115.* 12.09.10, 20:48
              losiu4 napisał:

> Gość portalu: wax napisał(a):
              >
              > > ITI - dziękujemy !
              >
              > spokjo, są dobrzy w pijarze. Tak samo jak wybiórcza. Wcale się nie zdziwię, gdy
              > by przedstawili (i wsi24 i wybiórcza) to jako sukces, albo co najmniej niespraw
              > iedliwosć dziejową :)
              >
              > Pozdrawiam
              >
              > Losiu

Obrazasz pisowska swinio klub Legie i kibicow Legii, lacznie z ich bandytami stadionowymi, ktorych pod swoja kuratere wzial kiedys Jaroslaw Kaczynski.
              • losiu4 Re: LEgia o jakiej marzyłeś 12.09.10, 21:12
                Gość portalu: waldek napisał(a):

> Obrazasz pisowska swinio klub Legie i kibicow Legii, lacznie z ich bandytami st
                > adionowymi, ktorych pod swoja kuratere wzial kiedys Jaroslaw Kaczynski.

widzisz, wychodzi na to ze prawdziwi kibice Legii dobrze wyczuli pismo nosem. Wiazanie się z ludźmi od szemranych interesów i kapusiowania zazwyczaj kończy się źle. No chyba ze władza pomoze. Ale najwyraźniej bufetowa to za mało.

Pozdrawiam

Losiu
              • losiu4 Re: LEgia o jakiej marzyłeś 12.09.10, 21:32

> Obrazasz pisowska swinio klub Legie i kibicow Legii, lacznie z ich bandytami st
                > adionowymi, ktorych pod swoja kuratere wzial kiedys Jaroslaw Kaczynski.

e, nie, kochany. Ja jeno obserwuję co się dzieje i logiczne wnioski wyciągam :) Z bełkotem o Kaczorze czy kibolach to do wybiórcxzej albo wsi24. Oni chętnie posłuchają, ba, moze nawet zacytują wypowiedź przedstawiciea MWzWM, czyli niejakiego Waldka :)

Pozzdrawiam

Losiu
      • Gość: Zbigniew R. Ruch - Legia IP: *.n4u.abpl.pl 12.09.10, 18:09
        Legia spada na łeb, pewnie za sprawą Skorży. Zresztą Ruch też nie jest zbyt mocny.
        • losiu4 Re: Ruch - Legia 12.09.10, 21:22
          Gość portalu: Zbigniew R. napisał(a):

> Legia spada na łeb, pewnie za sprawą Skorży. Zresztą Ruch też nie jest zbyt moc
          > ny.

oczywiście że Ruch jest niezbyt silny, bo się pozbył paru znaczacych piłkarzy. Ale to i tak wystarcza ne Legie. Spokojnie Ruch mógły wygrać z 5:1. Ta jedynka po stronie Legii to na wyrost: gdyby karny został podyktowany i gdyby został strzelony

Pozdrawiam

Losiu
      • neon81 Ruch - Legia 12.09.10, 18:09
        Ruch w obecnym ksztalcie to poziom nieco ponizej ligowej sredniej i z taka druzyna nie radzi sobie Legia? Skorza niestety jest, jaki jest - przecietny choc wygadany i bez wiedzy i talentu na zbudowanie druzyny od podstaw. Obawiam sie, ze temat trenera zostal przegrany i zima i tak trzeba bedzie myslec o zmianach. Tymczasem Wisla bedzie zapewne miala ciekawa druzyna na wiosne z zawodnikami, ktorzy nie beda moze wreszcie z przerazeniem mowic o niesamowitej roznicy w obciazeniach treningowych po wyjezdzie do najslabszych druzyn w bundeslidze...
        • settembrini Re: Ruch - Legia 12.09.10, 18:32
          Nawet taki Ruch wystarczy na Legię. Zresztą Legia notorycznie z Ruchem przegrywa.
      • Gość: .... Skorza to sie nadaje, ale na lige regionalna IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.09.10, 18:13
        przecierz juz w Wisle dal popis z kosmitami z Azerkazachu
      • Gość: Lelo Ruch - Legia IP: 95.108.62.* 12.09.10, 18:21
        Jak można było zatrudnić takiego trenerzyne do nowo budowanej drużyny, skoro Brożkowie pod wodzą Skorży nie skarżyli się na treningi (a powszechnie wiadomo, że to są niesamowite lenie) to znaczy, że ta pizdeczka (trener) nic na trenigach zawodnikami nie robi. Nie rozumiem idei budowania mocnej drużyny ze słabym trenerem
      • Gość: maruda Re: Ruch - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 18:34
        Chyba się mylisz. Odrobiną wysiłku a znajdziesz .
      • Gość: gość Spokojnie, nic się nie stało. IP: *.ists.pl 12.09.10, 18:36
        Niejedna drużyna przegra jeszcze w Chorzowie.

A jak do Legii zawita Wiltord, to gole posypią się jak z rogu obfitości. Bo facet tę nóżkę ma !!

A ponadto oprócz Jagiellonii wszystkie drużyny rozpoczęły tę edycję niezbyt szczęśliwie.

Al;e przecież w końcu polska piłka na pewno ruszy do ataku!!

Kluby mają coraz więcej kapitałów na działalność i wyniki przyjdą.

A teraz pierwsze koty za płoty i przyjmujmy wyniki naszych ulubieńców spokojnie.
      • 12.12a1 Lech wygral jak na loterii,dzieki temu,ze .... 12.09.10, 18:58
        ...zostawili Zielinskiego i nie szukali miodu jak poLegla.
        • Gość: Lechita Re: Lech wygral jak na loterii,dzieki temu,ze ... IP: 78.149.115.* 12.09.10, 19:14
          12.12a1 napisał:

> ...zostawili Zielinskiego i nie szukali miodu jak poLegla.

Ty sie PiSowska swinio odpiedol od mojego Lecha. Wejs sobie tego Zielinskiego idz mu rowa robic, ale powtarzam, PiSowskie swinie i Zielinski won od mojego LECHA!!!
        • Gość: Karol Re: Lech wygral jak na loterii,dzieki temu,ze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 19:21
          Lech też idzie na dno tylko, że wolniej, i wolniej się podniesie.
      • Gość: ou jeaa Ruch - Legia IP: *.mmj.pl 12.09.10, 18:59
        www.zemsta-za-zdrade.com/?id=959bba80
      • maz-47 Ruch - Legia 12.09.10, 19:12
        Doskonały wynik!
        Nie ma nic przyjemniejszego, jak wiadomość, że legła po raz kolejny dała się wyru.... Tak trzymać!
      • Gość: KKS Lech Poznań Ruch - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 19:21
        Nie wiem jak inni, ale ja zawsze marzyłem właśnie o takiej Legii! :)
        • Gość: Cb Re: Ruch - Legia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.10, 21:10
          Ja również o takiej Legii zawsze marzyłem ;)

Ale jedno mnie zastanawia. Krytykujecie trenera. Ale co trener może jak piłkarzy macie do d...? Póki co te wasze transfery to wielkie niewypały i nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej. Jeśli szybko nie zmienicie sposobu gry to będziecie mieli kolejny sezon stracony. Chociaż mnie jako kibica Lecha nie zbyt to martwi.
      • Gość: jps Ruch - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 19:26
        Skorża to pajac....szkoda z nim czasu...to spad krakowski...odrzut...on nic nie potrafi...totalne dno.....kto go zatrudnił.....nic z nim nie osiągniemy....jedyny kumaty polski trener to Probierz...a ten krakowski spad nie potrafi ich ustawić biegali jak dzieci we mgle...wrzuta i do przodu...przy tak tech, piłkarzach...super taktyka....kto Walterowi ten chłam wcisnął...panie prezesie...zwolnić tego nieudacznika póki jeszcze nie jest za późno
        • losiu4 Re: Ruch - Legia 12.09.10, 20:16
          Gość portalu: jps napisał(a):

> kto Walterowi ten chłam wcisnął...

ty się zapytaj skad taka slabość działaczy Legii do szemranych interesów i kapusi. Tak bylo za komuny (choć wtedy komuszki potrafili ściągac zawodników na siłę), tak jest teraz gdy związali sie z wsi24 i bufetem. Na krótką metę daje to rezultaty, na dłuższą - wszystko parszywieje.

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: waldek Re: Ruch - Legia IP: 78.149.115.* 12.09.10, 20:37
            Ty losiu jakis pie...ety jestes. Idz sie leczyc, pisowski oszolomie, bo tutaj gdzie ludzie o pilce dyskutuja mozesz dostac tylko PiSda w oko, debilu. :D
            • losiu4 Re: Ruch - Legia 12.09.10, 21:04

> Ty losiu jakis pie...ety jestes. Idz sie leczyc, pisowski oszolomie, bo tutaj g
              > dzie ludzie o pilce dyskutuja mozesz dostac tylko PiSda w oko, debilu. :D

nie nerwuj się tak. Złośc piękności szkodzi :) A co do meritum sprawy: popatrz co się stało z Legią gdy zaczeła się zadawać z kapusiami. Ja jej naprawdę źle nie życze.

Pozdrawiam

Losiu
        • maz-47 Re: Ruch - Legia 12.09.10, 21:29
          Probierz dzisiaj jest na fali, to fakt. Znając jednak życie za sezon, lub dwa podzieli los innych młodych polskich "Mourinho" (vide Michniewicz) i wyląduje na bezrobociu.
          Skorża też był takim "Mourinho", a już jest na wylocie.
          Zrozumcie w końcu wszyscy. W Polsce nie da się wyszkolić trenera, który będzie odnosił sukcesy na długą skalę. Sezon, dwa, góra trzy i out! Kto ma ich wykształcić, kuleszówka przy PZPN? Śmiech na sali...
      • Gość: karoLus Ruch - Legia IP: 188.33.232.* 12.09.10, 19:37
        mam nadzieje ze po dwoch nastepnych takich meczach iti podziekuje Skorzy i zatrudnia zagranicznego fachowca.Legiunia ma jesien juz pewnie stracona i dobrze by bylo zeby sie zgrali,a wtedy jeszcze pokaze co niektorym. jedyne co martwi najbardziej to slaby trener.
      • byton2 Ruch - Legia 12.09.10, 19:54
        Brawo Hanysy! Lać Warszawiaków - wy na nich mówicie gorole albo jakoś tak?
        • lucyferos Re: Ruch - Legia 13.09.10, 12:29
          byton2 napisał:

> Brawo Hanysy! Lać Warszawiaków - wy na nich mówicie gorole albo jakoś tak?
          Jakich Warszawiaków?
          Przecież ta cała Legia-bambus Warszawa to zbieranina afroamerykanów z wieśniakami przybyłymi do stolicy za "karierą"..
      • Gość: Miro Ruch - Legia IP: 109.243.191.* 12.09.10, 20:14
        Szanowne Władze Legii, trzymajcie dalej takich "trenerów" jak Skorża a klub w tempie astronomicznym wyląduje nie w I ale w III lidze
      • Gość: Lee Ruch - Legia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.10, 20:18
        Pan Maciej S. pokazuje swoje atrybuty.
        Legia fajne halo przed sezonem, ale jak powiedzieli że M.S. zostaje trenerem to myślałem wtedy że to jak strzał do własnej bramki. Teraz po kilku miesiącach ,to chyba prawda.
      • Gość: Rafi Ruch - Legia IP: *.chello.pl 12.09.10, 20:19
        Bravo.Jestem kibicem KSG , - POJEDNANIE.
      • Gość: gosc Ruch - Legia IP: *.prasapodlaska.pl 12.09.10, 20:23
        Jagiellonia Liderem, ale jest w strefie zagrożenia
        bezzmian.redblog.poranny.pl/2010/09/11/jaga-narodowa/
      • Gość: janow5 Jaka prezydent taka dziadoska druzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.10, 20:28
        Dopóki rządzi Warszawą ta okropna baba Waltz życzę Legii jak najgorzej.
      • losiu4 Ruch - Legia 12.09.10, 20:35
        widać jakiś kibic Legii posłuchał moich rad i dał na mszę w intencji by Legia ten mecz przegrała.

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka