Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

6 kolejka WL - wątpliwości

17.09.10, 12:42
    Tu zamieszczamy uwagi dotyczące strzelców bramek, asysty, żółtych kartek i wszelakich wątpliwości dotyczących punktacji piłkarzy w 6. kolejce WL. Proszę o nie zaśmiecanie tego wątku, czytanie wcześniejszych postów i nie powtarzanie tych samych informacji.
    Obserwuj wątek
      • thorn2k1 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 13:50
        Ja mam taką jedną wątpliwość - punkty zawodników Lecha i Polonii w związku z przełożeniem meczu zostaną rozumiem naliczone wtedy, kiedy ten mecz się odbędzie (tj. 10.11.2010)? Do tej pory punktów nie będzie?
        • kowall Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 13:55
          www.wygrajlige.sport.pl/article.php?id=1007&cat_id=1
          • kostecki82 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 14:54
            pytanie. Nie wiem dlaczego, ale nie moge kupic piłkarzy Jagiellonii, Bełchatowa, oraz Polonii W-wa.Prosze o odpowiedz
            • marwi75 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 15:14
              kostecki82 napisał:

> pytanie. Nie wiem dlaczego, ale nie moge kupic piłkarzy Jagiellonii, Bełchatowa
              > , oraz Polonii W-wa.Prosze o odpowiedz

zapewne masz już kupionych po 3 zawodników z tych klubów
              • prezes-33 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 15:23
                Czy są szanse na dodanie do listy transferowej Michała Efira z Legii? Jeśli zagra to mam przeczucie że może "odpalić" i nieźle zapunktować.
                • kostecki82 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 15:25
                  okdzieki- nie pomyslalem o rezerwowych
                • marwi75 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 15:39
                  prezes-33 napisał:

> Czy są szanse na dodanie do listy transferowej Michała Efira z Legii? Jeśli zag
                  > ra to mam przeczucie że może "odpalić" i nieźle zapunktować.
                  dodany
                  oby Cię Twoje przeczucie nie myliło :)
                • prezes-33 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 15:39
                  Dzięki :)
          • thorn2k1 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 17.09.10, 16:26
            Dzięki!
      • ronaldo.2 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości - asysta BROŻKA ! 18.09.10, 13:38
        Zgadza się, piłka odbiła się nie od zawodnika drużyny przeciwnej lecz od elementu składowego boiska piłkarskiego! Tak jak murawa jest składową boiska tak i bramki tym elementem są. Więc jeżeli nie uznajecie asysty po odbiciu się piłki od słupka to bądźcie konsekwentni i nie uznawajcie asysty jeżeli piłka odbije się od murawy boiska !!!

Jeżeli ktoś wątpi w to że słupek nie jest elementem składowym boiska zapraszam do zapoznania sie z regulaminem gry zespołowej jaką jest piłka nożna !!!

Jestem sędzia piłki nożnej więc wiem o czym mówię.
        Pozdr
        Dawid
      • michaloberc Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 19.09.10, 16:48
        Chciałbym się dowiedzieć, co zrobicie z punktami za mecz Lech-Polonia. On się powinien liczyć jako 6 kolejka, w związku z tym ci, którzy nie mają zawodników w składzie na tą kolejkę z Lecha i Polonii nie powinni być dopuszczeni do zmian w składzie na mecz, który odbędzie się 10 listopada. Jest to nieuczciwe jeśli 2 razy będą mogli zgłaszać skład na tą kolejkę.
        • marwi75 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 19.09.10, 21:46
          michaloberc napisał:

> Chciałbym się dowiedzieć, co zrobicie z punktami za mecz Lech-Polonia. On się p
          > owinien liczyć jako 6 kolejka, w związku z tym ci, którzy nie mają zawodników w
          > składzie na tą kolejkę z Lecha i Polonii nie powinni być dopuszczeni do zmian
          > w składzie na mecz, który odbędzie się 10 listopada. Jest to nieuczciwe jeśli 2
          > razy będą mogli zgłaszać skład na tą kolejkę.

była informacja
          nikt nie będzie robił dodatkowych zmian !!! składy są zapisane i w momencie gdy mecz zostanie rozegrany - punkty piłkarzom Lecha i Polonii zostaną dopisane do 6 kolejki.
          • marwi75 Re: 6 kolejka WL - wątpliwości 21.09.10, 08:04
            Nastąpiła zmiana - przy pierwszej bramce dla Śląska asystę zapisujemy Kazimierczakowi a nie Diazowi jak wcześniej było wpisane.
      • marwi75 Zamknięcie 6 kolejki. 22.09.10, 14:48
        Po sprawdzeniu danych z oficjalnym komunikatem Ekstraklasy S.A. w punktacji 6 kolejki dodaliśmy żółtą kartkę Sebastianowi Olszarowi z Ruchu Chorzów.
        Klasyfikacje zostaną przeliczone ponownie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka