Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto pauzuje za kartki??

06.04.04, 17:30
    Czy można to gdzieś sprawdzić kto w najbliższej kolejce nie zagra za kartki?
    Obserwuj wątek
      • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 06.04.04, 21:31
        Słyszałem, że Vince Carter i Shaq O'Neal...
        • przem7.com Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 08:55
          MASZ NASRANE DZIECIAKU
          • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 09:22
            Nie sądzę synku....Jeśli znasz się na piłce i umiesz surfować po necie, to
            odpowiedź znajdziesz bez problemu. Jak na razie jakoś moje ekipy nie zawodzą,
            choć liczę, że po następnej kolejce wrócę do pierwszej 100. Poza tym nasrane ma
            twój stary...
        • gulart Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 20:30
          Ktoś kto jest tak "dowcipny" jak lukasz22 powinien raczej pisac na stronie
          www.debil.pl lub pokrewnych. Puknij sie w łeb człowieku.
          • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 20:59
            gulart napisał:

> Ktoś kto jest tak "dowcipny" jak lukasz22 powinien raczej pisac na stronie
            > www.debil.pl lub pokrewnych. Puknij sie w łeb człowieku.

Na tej stronie znalazlem, iż administratorem jest niejaki "gulart". Czy
            zbieżność waszych ników jest przypakowa?
      • czabik2 Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 15:01
        www.ligatorun2004.republika.pl
        Tam wszelkie info kto zagra, a kto nie!
        • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 19:08
          Lukaszu ze stolicy, przynosisz wstyd studentom (i ole nim wogole jestes). Twoje
          zarty nie sa za bardzo smieszne.
          • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 20:58
            co to ma znaczyć "i ole"? Zakładam, że stusiujesz jakiś marniutki kierunek
            skoro nawet wysłowić się nie potrafisz...A jeśli coś ci się nie podoba, zawsze
            możesz wytoczyć mi powództwo.....o ile oczywiście znajdziesz podstawę
            prawną....hehehe
            • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 21:05
              A ponadto jaki wstyd? Nie każdy jest takim ponurakiem jak ty....ciekawe o czym
              rozmawiasz z kumplami przy piwie albo z dziewczyną w kawiarni. Ja zawsze lubię
              się śmiać i podtrzymywać dobry humor innym. I nie wyjeżdżaj mi z takimi
              tekstami, bo nie sądzę żebyś mógł mi czymkolwiek zaimponować...
              • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 16:48
                A jednak, wiedzialem ze upewnisz mnie w przekonaniu ze masz rozum co najwyzej
                ucznia zasadniczej szkoly zawodowej, a nie studenta. Celowo zrobilem blad i
                przestawilem litey w zdaniu (ktore prawdopodobnie kazdy procz ciebie zrozumial,
                no coz) bo bylem przekonany ze uczepisz sie tego szczegolu. Szkoda ze nie
                dotarles do sedna sprawy i nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jestes nudny i
                jak bardzo kiepskie sa twoje zarty i teksty. Zapewniam cie ze znam sie na
                zartach i smieje sie bardzo czesto, nierzadko z takich jak ty. Mam dla ciebie
                propozycje: zaloz watek z zapytaniem do wszystkich forumowiczow "czy bawia was
                moje zarty?" hehehe, to byloby ciekawe, tylko nie zdoluj sie za bardzo :-P
                Pozdrooo
                • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 19:05
                  Nie martw się o mnie. Poza tym za młody jesteś żeby mnie oceniać. Trochę
                  szacunku do starszych.

PS. A czym ty mógłbyś mi zaimponować, bo jakoś żaden z twoich postów nie utkwił
                  mi w pamięci.

• lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 19:09
                  > A jednak, wiedzialem ze upewnisz mnie w przekonaniu ze masz rozum co najwyzej
                  > ucznia zasadniczej szkoly zawodowej, a nie studenta.

Tutaj byś się niestety mógł zdziwić...

Szkoda ze....nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jestes nudny
                  i jak bardzo kiepskie sa twoje zarty i teksty

Tu uogólniasz (tzn. generalizujesz, jeśli nie wiesz co to znaczy). Z tego co
                  wiem to i na forum i poza nim paru osobom podobają się moje teksty, więc w
                  żaden sposób mnie nie zniechęcasz...

Domyślam się, że pisząc post wybitnie ad personam, w którym wyraźnie mnie
                  obrażasz, w rzeczywistości mnie nie pozdrawiasz, więc i ja tego też nie
                  czynię...
                  • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 20:17
                    Czlowieku nie zmuszaj mnie abym ci udowadnial kto tu kogo obraza na tym forum i
                    kto niema kompletnie szacunku dla innych, bo musialbym napisac najdluzszy chyba
                    post w historii tego forum. A czym ja mam tobie zaimponowac? Durnowatymi
                    zartami i drazniacymi ludzi tekstami? Jak ty myslisz ze komus imponujesz to
                    jestes w bledzie. Najwyzej imponujesz ludziom podobnym do ciebie. Nie mam
                    zamiaru cie zniechecac do niczego, mi nie przeszkadzaja specjalnie twoje posty,
                    bo one tobie szkodza, nie mi.

PS: Ze mam w nicku 1983 nie znaczy ze mam 21lat.
                    PS2: Znasz jeszcze jakies inne "madre" slowa niz "wszak" czy "ad personam"? A
                    wies wogole co to jest ad personam? Bo z twoich wypowiedzi wynika ze kompletnie
                    nie masz pojecia co to znaczy.
                    • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 20:48
                      > Czlowieku nie zmuszaj mnie abym ci udowadnial kto tu kogo obraza na tym forum
                      i
                      >
                      > kto niema kompletnie szacunku dla innych, bo musialbym napisac najdluzszy
                      chyba
                      >
                      > post w historii tego forum

Udowodnij mi, w końcu ty tak wnioskujesz i na tobie powinien spoczywać ciężar
                      dowodu. Ze swej strony, nigdy, ale to nigdy nikogo pierwszy nie obraziłem
                      (chyba że napisanie, iż Grzyb nie zagra z powodu grzybicy stó jest dla kogoś
                      obraźliwe, jednak moim zdaniem nkie wchodzi ono w sferę dóbr osobistych).

Durnowatymi
                      > zartami i drazniacymi ludzi tekstami?

Nie znasz mnie, więc nie powinieneś mnie oceniać. To taka rada na przyszłość

Jak ty myslisz ze komus imponujesz to
                      > jestes w bledzie

Wiem, że takimi tekstami nikomu nie imponuję. Tym niemniej trudno czymkolwiek
                      na forum zaiponować...no chyba, że opublikuje tu powieść albo napiszę glosę...

twoje posty,
                      >
                      > bo one tobie szkodza, nie mi.

Na razie mi nic nie zaszkodziło...

> PS: Ze mam w nicku 1983 nie znaczy ze mam 21lat.

Taki jest najprostszy sposób wnioskowania

> PS2: Znasz jeszcze jakies inne "madre" slowa niz "wszak" czy "ad personam"? A
                      > wies wogole co to jest ad personam?

Tak, wiem bardzo dobrze co znaczy ad personam. Często to wyrażenie pojawia się
                      w moich lekturach (dla odróżnienia jest in rem- tzn. co do rzeczy, a ad
                      personam, co do osoby). Z tego co zauważyłem, to własnie ty nie rozumiesz
                      terminologii tego wyrazu.

• lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 21:40
                      Jakiż to ja jestem niemiły...tylko, że u mnie to wszystko ma postac żartu.
                      A ty jestes ucieleśnieniem wszelkich cnót. Jednak zadałem sobie trud mr Perfect.
                      Widząc źdźbło w cudzym oku, wyrzuć najpierw ze swojego belkę...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=11488542&a=11491246
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=11461590&a=11464092
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=11543378&a=11582640
                      No cóż oskarżając mnie, sam dałeś przykład ogłady...
                  • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 20:21
                    No nie, naprawde nie wiem jakim prawem miales czelnosc pisac ze ja kogokolwiek
                    obrazam!!!!! Czytam wlsanie twoje posty i rece mi opadaja........szkoda slow....
                    • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 08.04.04, 20:50
                      >wiedzialem ze upewnisz mnie w przekonaniu ze masz rozum co najwyzej
                      ucznia zasadniczej szkoly zawodowej,

Jeżeli twoim zdaniem to jest komplement, to współczuję środowisku, w którym się
                      wychowujesz.
                      • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki?? 09.04.04, 00:11
                        Ufff, a jednak bede musial napisac dluuuugi post, wiec napewno nie dzis, bo nie
                        mam czasu, moge tylko powiedziec, ze po przeczytaniu twoich kolejnych
                        komentarzy znow mi rece opadaja....

PS: Nie mam pojecia co miales na celu podajac linki do moich komentarzy,
                        pomijajac fakt ze sa to wypowiedzi wyrwane z kontekstu, nie mam pojecia co
                        chciales mi tym udowodnic.
                        • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 09.04.04, 00:22
                          Ja tak samo nie wiem co ty masz zamiar mi udowodnić. No ale skoro gotów jesteś
                          poświęcic parędziesiąt minut tylko po to żeby mi dokopać, to jest mi bardzo
                          miło...

PS. A nie lepiej zapytać...jeśli masz jakieś pytanie, które jest sensowne, to
                          odpowiem bez zgryźliwości.
                          • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki?? 09.04.04, 14:15
                            Jedyny sposob dzieki ktoremu mialem zamiar kiedykolwiek, komukolwiek dokopac w
                            calej tej zabawie to zdobywanie jak najwiekszej ilosci punktow, ale pominmy to
                            bo i tak mi to nie wychodzi :-(
                            Ale sam prosisz sie o dowody skoro sam nie mozesz uwierzyc w to ze jestes na
                            tym forum bardzo niekulturalny, obrazasz ludzi i piszesz uszczypliwe (smieszne
                            najwyzej dla paru osob) zarciki.
                            • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki?? 09.04.04, 14:24
                              Obrażałem jednego człowieka na tym forum, ale tylko dlatego, że on pierwszy
                              mnie wyzwał, a ja nie pozwalam sobie w kaszę dmuchać.
                              A jeżeli chcesz ze mną rywalizować, to rywalizujmy na punkty w piłkarzykach.
                              Nie wychodzi ci teraz, może zacznie wychodzic później...
        • vince_carter Re: Kto pauzuje za kartki?? 07.04.04, 20:31
          Ogromne dzięki za ten link!
          To miło, że można jeszcze liczyć na tym forum na pomoc i konkretne informacje,
          a nie tylko żarty i docinki, ktorych nie będę komentował.
          • dzaba11 Re: Do prezesika 09.04.04, 15:00
            Po co ty wogóle dyskutujesz z tym pajacem
            • lukasz22w-wa Re: Do prezesika 09.04.04, 15:05
              Sam jesteś pajacem...
              • dzaba11 Re: Do prezesika 09.04.04, 15:40
                Skąd wiedziałeś że chodzi o Ciebie, Czyżbyś to słyszał częściej ?
                • lukasz22w-wa Re: Do prezesika 09.04.04, 15:48
                  Odczep się ode mnie człowieku. Nie wymieniam poglądów z tobą i nie mam na to
                  ochoty, więc mógłbyś to uszanować...
                  • jedynka-101 Re: Do prezesika 09.04.04, 17:10
                    Ty i poglądy!
                    • lukasz22w-wa Re: Do prezesika 09.04.04, 17:31
                      A co ty mozesz o tym wiedziec? Przecież się nie znamy...
                      • gks71tychy Re: jebak leśny 09.04.04, 20:54
                        ej lukasz naprawde skończ ten temat............ b o w 70% zgadzam sie z
                        prezesikiem
                        • lukasz22w-wa Re: jebak leśny 09.04.04, 21:10
                          Spoko...temat by się skończył dawno, gdyby nie inwektywy w moją stronę od
                          ludzi, na których temat nic nie pisałem.
                          • prezesik1983 Re: jebak leśny 09.04.04, 23:08
                            Dziwisz sie teraz ze ludzie sie ciebie czepiaja? Nie zauwazasz tego ze jestes
                            na tym forum problemem? Dlczego niema glosu poparcia dla ciebie? Mam nadzieje
                            ze wyciagniesz wnioski z tego wszystkiego i pomyslisz nad swoim zachowaniem, a
                            wtedy nie bedzie trzeba konczyc takich tematow. Ba! Takich tematow wogole nie
                            bedzie!!!
                        • prezesik1983 Re: jebak leśny 09.04.04, 22:48
                          Szkoda ze nie w 100% :-P Ale z checia poslucham ktore to 30%. Pozdro
                          • lukasz22w-wa Re: jebak leśny 10.04.04, 00:12
                            Nie każdy jest alfa i omegą, stąd 30 % dla mnie. Dziwi mnie tylko, że człwiek
                            który nazwał mnie pajacem przyznaje mi częściowo rację...Ach, dziwny kraj,
                            dziwni ludzie....i czemu się dziwić, że samoobrona ma największe poparcie?
      • vince_carter Re: Kto pauzuje za kartki?? 10.04.04, 09:11
        Błagam Was, zakończcie już tą, donikąd nie prowadzącą wymianę inwektyw!
        Ja tylko chciałem się dowiedzieć, kto w tej kolejce pauzuje za kartki.. a nie
        wywoływać taką rozrubę! Dlatego apeluję, aby uznać ten wątek za zamknięty!
        Wesołych Świąt Wielkanocnych!
        i sukcesów w dzisiejszej kolejce ligowej :)
        • gks71tychy Re: Kto pauzuje za kartki= ja 10.04.04, 10:41
          lukasz ja cie nieobrażam ale myśle że niepoczebnie sie sprzeczacie.......

pogadajcie o tym na czacie czy gdzie idziej bo ześliście z tematu lukasz se
          tylko zażartował może niezbyd śiesznie a ty prezesik sie czepiasz mnie to
          przynajmnjej nie rośmieszyło ale moze pare osób co czytało ten temat....

P.S.=A TEN JEBAK LEŚNY TAK DLA JAJ NAPISAŁEM
          • lukasz22w-wa Re: Kto pauzuje za kartki= ja 10.04.04, 10:55
            Mnie też już znudziło wymienianie niekonstruktywnych opinii, o czym już wyżej
            pisałem..Za jebaka i takie tam się nie obrażam, ponieważ mamy święta...
            a zyczenia składam w oddzielnym wątku.
            • prezesik1983 Re: Kto pauzuje za kartki= ja 10.04.04, 12:09
              Ja sie ciebie gks tychy nie czepiam, ja sie powaznie spytalem, bo bylem ciekaw
              z czym sie ze mna nie zgadzasz a na co poatrzymy podobnie.........ale niewazne,
              zycze wam wszystkich zdrowych i wesołych świąt, smaczengo jaja i mokrego
              dyngusa :-))))))))) Pozdroooooooo
              • gks71tychy Re: Kto pauzuje za kartki= ja 10.04.04, 12:20
                prezesik: mi sie wydaje że troche zabardzo sie czepiasz i nic wiecej.... życze
                fajnego śmygusa i dobrego jaja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka