kartofel79 16.04.04, 11:30 czy obroni tytuł? bukmacherzy dają 5-1 na zwycięstwo, tyle co hunterowi z którym może się w ćwierćfinale spotkać (hendry 9-2, o'sullivan 3-1), a na marginesie pamieta ktoś jak nazywaja go bryrtyjczycy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le-on Re: mark "borsuk" williams 16.04.04, 11:33 kartofel79 napisał: > czy obroni tytuł? bukmacherzy dają 5-1 na zwycięstwo, tyle co hunterowi z > którym może się w ćwierćfinale spotkać (hendry 9-2, o'sullivan 3-1), a na > marginesie pamieta ktoś jak nazywaja go bryrtyjczycy? Mr. Sprog :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: mark "borsuk" williams 16.04.04, 13:25 le-on napisał: > kartofel79 napisał: > > > czy obroni tytuł? bukmacherzy dają 5-1 na zwycięstwo, tyle co hunterowi z > > którym może się w ćwierćfinale spotkać (hendry 9-2, o'sullivan 3-1), a na > > marginesie pamieta ktoś jak nazywaja go bryrtyjczycy? > > > Mr. Sprog :) Really?? :) Powinniśmy załozyć tu jakiś słowniczek czy cuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: mark "borsuk" williams 16.04.04, 17:03 Rili rili. Takie równanie: Sprog = dzieciak Kid = dzieciak Williams = Sprog Higgins = Kid czy to znaczy że Higgins i Williams to ta sama osoba? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: mark "borsuk" williams 16.04.04, 17:16 A ja niedawno widziałam, że jeden z niemieckich widzów nazwał White'a w SMSie "the hurrican". Taka niemiecka tradycja. no, chyba, że znowu o czymś nie wiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: mark "borsuk" williams 16.04.04, 17:19 www.laboremus.no/snooker/Plr/Bio/jwhite.shtml Z powyższego wynika że hasnowi paluszek się omsknął :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: mark "borsuk" williams 16.04.04, 17:20 le-on napisał: > www.laboremus.no/snooker/Plr/Bio/jwhite.shtml > Z powyższego wynika że hasnowi paluszek się omsknął :) Raczej uzył nie tego słownika, co trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś