diabolo13 06.08.12, 13:51 Pko opublikowało wyniki, można rozpocząć wklejanie durnych linków i jeszcze durniejszych komentarzy, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 14:01 diabolo13 napisał: > Pko opublikowało wyniki, można rozpocząć wklejanie durnych linków i jeszcze dur > niejszych komentarzy, Wyniki za pierwsze półrocze były wyższe niż za pierwsze półrocze poprzedniego roku. Nie potrzeba więc żadnych komentarzy i linków. Po prostu w banku dzieje się dobrze. I wyniki to potwierdzają. Kiedyś exworker dyskutował o celach firmy. Sam napisał, że celem każdego porzedsiębiorstwa jest maksymalizacja zysków w długim okresie czasu. No jak widać PKO BP to robi. Co w tym durnego widzisz? Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 06.08.12, 14:07 He he he uśmiałem się - zgłosił się sam do durnego komentarza zupełnie oderwanego od tematyki forum. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 14:37 exworker napisał: > He he he uśmiałem się - zgłosił się sam do durnego komentarza zupełnie oderwane > go od tematyki forum. Czy wiesz, że czuję sie przez ciebie mobbingowany. Debil, durne komentarze, itp. Poradź co z tym zrobić. Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 06.08.12, 14:57 Zmień forum na właściwe Twoim wątkom, sugeruję "Forum pracowników centrali", "Forum zadowolonych pracowników pko - płacimy za wpisy", "Forum nowoczesnych form tworzenia pozytywnego wizerunku instytucji w internecie", "Zlot rankingowców", "Pogawędki między piętrami centrali", "Forum jedynego słusznego wizerunku". Comprende ? Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:05 exworker napisał: > Zmień forum na właściwe Twoim wątkom, sugeruję "Forum pracowników centrali", "F > orum zadowolonych pracowników pko - płacimy za wpisy", "Forum nowoczesnych form > tworzenia pozytywnego wizerunku instytucji w internecie", "Zlot rankingowców", > "Pogawędki między piętrami centrali", "Forum jedynego słusznego wizerunku". Co > mprende ? I wtedy przestaniesz poddawać mnie mobbingowi? Coś ci nie wierzę. Kogo być wyzywał od debili w ciągu dnia. Wafel pisze rano i wieczorem. A ja jestem pod ręką teraz. A jaby tak cię twój szef nazwał debilem to jak byś zareagował. Poczekałbyś trochę aż się poprawi, czy tu wszystkim o mobbingu paplał. A to "comprende" to jakieś nowe przezwisko? Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:10 Tak, comprende to nowe przezwisko, sprawdź sobie w wiki jak bardzo jest obraźliwe. Rozumiem, że nie przestaniesz pisać na tym forum bez związku z jego tematem ? Bawi Cię to, że przeszkadzasz innym, niszczysz forum, gadasz sam ze sobą, odświeżasz swoje wątki ? To naprawdę takie zabawne tak lekceważyć innych ludzi ? Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:18 exworker napisał: > Tak, comprende to nowe przezwisko, sprawdź sobie w wiki jak bardzo jest obraźli > we. > > Rozumiem, że nie przestaniesz pisać na tym forum bez związku z jego tematem ? B > awi Cię to, że przeszkadzasz innym, niszczysz forum, gadasz sam ze sobą, odświe > żasz swoje wątki ? To naprawdę takie zabawne tak lekceważyć innych ludzi ? Nie lepiej pisać po polsku? Nie mogę przestać tu pisać. Walczę z mobbingiem jaki za twoją przyczyną rozgościł się na naszym bankowym forum. Nawet tego nie zauważyłeś. Z utęsknieniem czekam na wieczór. Wafel mnie zmieni. Mnie ta pisanina z tobą średnio bawi, ale prawda musi być górą. Ponawiam wątpliwość - gdyby twój szef nazwał cię debilem, albo by ci powiedział że bzdury wygadujesz to uznałbyś to za mobbing czy za takie powiedzmy pieszczoty słowne? Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:24 Nie jestem Twoim szefem i nadal twierdzę, że jesteś debilem na podstawie Twoich wpisów. Co do prawdy że niby ma być górą to właśnie prawdę staracie się zagłuszyć. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:28 To jaki masz panie comprende cel w tym żeby mnie poddawać mobbingowi. Dlaczego to robisz? Sam podobno zaznałes mobbingu to się teraz odgrywasz. Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:39 Zaczynam się bać o Ciebie - może zasięgnij rady specjalisty ? Masz urojenia ? Forum moje kieruję do wszystkich obecnych i byłych pracowników Banku PKO BP SA, którzy doświadczyli mobbingu bądź byli ich świadkami. Forum ma na celu również wspieranie się w trudnych momentach pracy. Trzymajmy się razem, pomagajmy sobie. Po raz wtóry wklejam cel forum - przypominam, iż łamiesz nie tylko netykietę ale nie masz nawet zwykłej przyzwoitości zaśmiecając to forum swoimi wpisami oderwanymi od tematyki forum. Co do mobbingu to po Tobie spływa wszystko jak po kaczce. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 15:45 exworker napisał: > Zaczynam się bać o Ciebie - może zasięgnij rady specjalisty ? Masz urojenia ? > > Forum moje kieruję do wszystkich obecnych i byłych pracowników Banku PKO BP SA, > którzy doświadczyli mobbingu bądź byli ich świadkami. Forum ma na celu również > wspieranie się w trudnych momentach pracy. Trzymajmy się razem, pomagajmy sobi > e. > > Po raz wtóry wklejam cel forum - przypominam, iż łamiesz nie tylko netykietę al > e nie masz nawet zwykłej przyzwoitości zaśmiecając to forum swoimi wpisami oder > wanymi od tematyki forum. Co do mobbingu to po Tobie spływa wszystko jak po kac > zce. Czy ty nie czytasz tego co napisałem. No przecież ci mówię, że czuję sie przez ciebie poddawany mobbingowi. Podaję przykłady dlaczego tak sie czuję. Pisze więc zgodnie z tematyką forum. Zrób coś bym nie czuł twojego mobbingu i będzie OK. Jakby ciebie szef nazwał debilem bo mu się twoja odpowiedź nie spodobała to byś ga nazwał mobberem czy nie. Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 06.08.12, 16:13 Jakby mnie szef nazwał debilem to czułbym się mobbingowany. Na szczęście nie jestem Twoim szefem. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Wyniki banku 06.08.12, 17:59 Exworkredekfreud napisał: > Jakby mnie szef nazwał debilem to czułbym się mobbingowany. > Na szczęście nie jestem Twoim szefem. Na szczęście i moim :-) Ufff Kamień z serca > > Odpowiedz Link
racjonalny0880 Prośba do założyciela 08.08.12, 10:30 exworker napisał: > Nie jestem Twoim szefem i nadal twierdzę, że jesteś debilem na podstawie Twoich > wpisów. Co do prawdy że niby ma być górą to właśnie prawdę staracie się zagłus > zyć. Wpis niezgodny z regulaminem forum (obrażanie rozmówcy). Proszę o usunięcie :) Odpowiedz Link
diabolo13 Re: Wyniki banku 06.08.12, 20:27 To było klasyczne podpuszczenie, jakie są wyniki każdy może sobie przeczytać, nie trzeba zaśmiecać forum. Widzę w związku z tym masę durnych komentarzy, nie pomyliłem się na niektórych zawsze można liczyć. Ludzie opamiętajcie się. Mamy jedno życie, apel do Pana Ex, bardzo pana proszę o zaprzestanie krucjaty, odeszłeś z banku, nie pouczaj nas. Opisz swoje doświadczenia i tyle, inteligentni zrozumieją a o resztę możesz nie dbać. Make love not war - to najlepsza recepta na nasze trudne miesiące w pracy, zwolnienia będą postępować po co jeszcze się stresować na forum. Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 07.08.12, 05:59 To prawda - mamy aż 9 wpisów z dep pijar, wyjątkowo płodni. Odpowiedz Link
tor-r-es Re: Wyniki banku 13.08.12, 18:09 diabolo13 napisał: > To było klasyczne podpuszczenie, jakie są wyniki każdy może sobie przeczytać, n > ie trzeba zaśmiecać forum. Widzę w związku z tym masę durnych komentarzy, nie p > omyliłem się na niektórych zawsze można liczyć. Ludzie opamiętajcie się. Mamy j > edno życie, apel do Pana Ex, bardzo pana proszę o zaprzestanie krucjaty, odeszł > eś z banku, nie pouczaj nas. Opisz swoje doświadczenia i tyle, inteligentni zro > zumieją a o resztę możesz nie dbać. Make love not war - to najlepsza recepta na > nasze trudne miesiące w pracy, zwolnienia będą postępować po co jeszcze się st > resować na forum. zabawa była fajna. ok. tylko jaki był cel tego podpuszczenia. mieliśmy tu dyskutować o banku. a nie jedni zasadzać się na drugich. gdzie w tym wszystkim sens. Odpowiedz Link
skuter44 bez sensu bijatyka 13.08.12, 20:42 Ta bijatyka jest szkodliwa . Odwraca uwagę pracowników od tematu właściwego, zniechęca ich do uczestnictwa w forum. Jedyna korzyść z tej bijatyki to poznawanie poglądów kilku pracowników centrali przy okazji wyjaśniania przez nich (bądź obalania) hasłowych zarzutów czynionych bankowi przez tzw. przeze mnie "opozycjonistów banku". Odpowiedz Link
diabolo13 Re: Wyniki banku 13.08.12, 20:46 Moim zamiarem było pokazanie ogółowi bezsensu wklejania przedruków artykułów gazetowych i licytowanie się pros and cons. Zacietrzewienie niektórych koleżanek i kolegów stało się obsesją, chorobą mam nadzieję, że uleczalną. Mnie oczywiście interesuje pozycja banku, ale nie na tyle by toczyć wojnę na rankingi. I tyle w temacie Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 14.08.12, 15:37 diabolo13 napisał: > Moim zamiarem było pokazanie ogółowi bezsensu wklejania przedruków artykułów ga > zetowych i licytowanie się pros and cons. Zacietrzewienie niektórych koleżanek > i kolegów stało się obsesją, chorobą mam nadzieję, że uleczalną. Mnie oczywiści > e interesuje pozycja banku, ale nie na tyle by toczyć wojnę na rankingi. I tyle > w temacie Moim zdaniem nie ma nic złego w podawaniu wyników banku. Pod warunkiem, ze robi się to po to by pokazać argumenty uzasadniajace jakieś poglądy. Jeśli ktoś uważa, że w banku dzieje się dobrze, to raport na temat wyników jest czymś oczywistym do zacytowania. Poza tym czego tu się wstydzić. Wyniki są dobre a nie złe, więc wszyscy pracujący w banku mają powody do zadowolenia. Oczywiście, że wszyscy wiedzą o tym jakie te wyniki są, bo przecież intra działa, ale w całym tym zalewie ponurego narzekania jak to bank zaraz się wywróci, bo sposób zarządzania jest fatalny i prowadzi w złym kierunku, pokazania jako argumenty przeciw tej tezie kolejnych wyników wyższych niż za poprzedni okres jest OK. Z tego widać, że się PKO jednak nie wywraca. Nie pozbywałbym się w dyskusji tego co akurat pozytywnie mówi o banku. Odpowiedz Link
diabolo13 Re: Wyniki banku 15.08.12, 10:27 Pewnie, ,ze nie ma w tym nic złego. Ale przesadzacie w zalewie tych informacji. Trzeba się chwalić wynikami, ale moim zdaniem nie na forum, które głównie jest czytane przez pracowników. Marketing i PR na tym forum (moim zdaniem) jest nie na miejscu. Ja, przynajmiej, po zarządzie oczekiwałbym by swoje "tuby" (czyli też ciebie) wykorzystywał efektywniej na innym polu. A forum oddolnie założone zostawił by żyło własnym życiem, chyba, że król się czegoś obawia. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 15.08.12, 15:03 diabolo13 napisał: > Pewnie, ,ze nie ma w tym nic złego. Ale przesadzacie w zalewie tych informacji. > Trzeba się chwalić wynikami, ale moim zdaniem nie na forum, które głównie jest > czytane przez pracowników. Marketing i PR na tym forum (moim zdaniem) jest nie > na miejscu. Ja, przynajmiej, po zarządzie oczekiwałbym by swoje "tuby" (czyli > też ciebie) wykorzystywał efektywniej na innym polu. A forum oddolnie założone > zostawił by żyło własnym życiem, chyba, że król się czegoś obawia. Wiesz, uwierzysz albo nie, to i tak twoja sprawa, ale ja żadną "tubą zarządu" nie jestem. Zdziwiłbyś się gdybyś się dowiedział z jakiej części banku jestem. Ale nie zamierzam się tym tutaj chwalić, bo uważam że znaczenie ma to co się pisze a nie co się w banku robi. I uważam też, że to nie jest propaganda gdy się tutaj dyskutuje o wynikach banku. O dobrych wynikach. Bo to daje świadectwo tego, że ludzie w banku dobrze pracują. A to znaczy, że im się chce. A to też znaczy, że coś ich do tego motywuje. I to jest jakiś tam argument przemawiający za tym, że w banku dzieje się dobrze, a nie źle. I uważam, że tu trzeba także i o tym pisać, bo wiele, a może kilka, nie wiem, osób uważa na forum, że bank wyzyskuje pracowników, że zmierza w złym kierunku, że to nie tak. Chyba jednak tak, o czym świadczą wyniki. I chyba nie wszyscy są wyzyskiwani skoro chce im się tu pracować i robić dobre wyniki. Dlatego nie traktuję tego jako PR, tylko jako pokazywania jakiegoś tam oblicza banku. Ot i tyle ;) Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 15.08.12, 15:20 Dziwny wywód - ja wyprowadzę inny - wyniki banku są dobre, bo bank miał na starcie ogromne fory w stosunku do innych banków - największą liczbę klientów indywidualnych, któych zresztą traci z roku na rok. Ponadto wyniki są coraz lepsze między innymi na skutek nadmiernej eksploatacji pracowników, zamrożeniu płac i zwolnieniom. Wyciąganie wniosku o warunkach pracy a wynikami banku jest nadużyciem a wręcz manipulacją. Co my wiemy o warunkach pracy w apple ? Przecież wyniki mają rewelacyjne. A przecież w ich zakładzie Foxconn ludzie pracują jak murzyni, są liczne samobójstwa. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 15.08.12, 15:43 exworker napisał: > Dziwny wywód - ja wyprowadzę inny - wyniki banku są dobre, bo bank miał na star > cie ogromne fory w stosunku do innych banków - największą liczbę klientów indyw > idualnych, któych zresztą traci z roku na rok. Ponadto wyniki są coraz lepsze m > iędzy innymi na skutek nadmiernej eksploatacji pracowników, zamrożeniu płac i z > wolnieniom. > > Wyciąganie wniosku o warunkach pracy a wynikami banku jest nadużyciem a wręcz m > anipulacją. Co my wiemy o warunkach pracy w apple ? Przecież wyniki mają rewela > cyjne. A przecież w ich zakładzie Foxconn ludzie pracują jak murzyni, są liczne > samobójstwa. Bank ma bardzo dobre wyniki dlatego, że jego przychody rosną szybciej niż rosną koszty. To że koszty rosną oznacza, że nie ma mowy o nadmiernej eksploatacji kogokolwiek. To że szybko rosną przychody - w tym głównie wynik odsetkowy i wynik z prowizji i opłat oznacza, że bank systematycznie poszerza bazę klientów, a i ci którzy są w banku od wielu lat z jakichś powodów decydują się tu pozostać, ba nawet kupują kolejne produkty. Co do zwolnień to tak długo jak będzie gospodarka wolnorynkowa i firmy będą z sobą konkurowały, zwolnienia będą. Nie byłoby ich tylko wówczas, gdyby efektywność banku była najlepsza na rynku. A i wtedy byłyby takie momenty, jak np. kryzys finansowy, czy chociażby spowolnienie gospodarcze, gdzie bank nie potrzebowałby dokładnie takiej samej liczby zatrudnionych. Odpowiedz Link
kotwica110 Re: Wyniki banku 15.08.12, 15:58 pisz swoje bzdury na intrze, co to za analiza ha ha .... , oficjalny komunikat mówi że ,pko ograniczyło koszty,a w jaki sposób, zarząd mniej wydaje na imprezy i gorzałe,mniej się kupuje papieru i długopisów? ograniczono koszty osobowe bo to się robi najszybciej i najłatwiej. Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 15.08.12, 18:06 kotwica110 napisał: > pisz swoje bzdury na intrze, > co to za analiza ha ha .... , oficjalny komunikat mówi że ,pko ograniczyło kosz > ty,a w jaki sposób, > zarząd mniej wydaje na imprezy i gorzałe,mniej się kupuje papieru i długopisów? > ograniczono koszty osobowe bo to się robi najszybciej i najłatwiej. Sprawdź sobie w raporcie prezentującym wyniki pozycję świadczenia pracownicze. Popatrz na tę pozycję w ciągu kilku ostatnich kwartałów - lat. Zobacz czy rzeczywiście koszty osobowe zostały ograniczone :). Dla ułatwienia tylko pomiędzy I półroczem 2012 a I półroczem 2011 mamy tu wzrost o 5,5%. Gdzie więc widzisz ograniczenie kosztów osobowych? Proszę konkretnie. Odpowiedz Link
qazxsw_12345 Re: Wyniki banku 15.08.12, 18:31 racjonalny0880 napisał: > kotwica110 napisał: > > > pisz swoje bzdury na intrze, > > co to za analiza ha ha .... , oficjalny komunikat mówi że ,pko ograniczył > o kosz > > ty,a w jaki sposób, > > zarząd mniej wydaje na imprezy i gorzałe,mniej się kupuje papieru i długo > pisów? > > ograniczono koszty osobowe bo to się robi najszybciej i najłatwiej. > > Sprawdź sobie w raporcie prezentującym wyniki pozycję świadczenia pracownicze. > Popatrz na tę pozycję w ciągu kilku ostatnich kwartałów - lat. Zobacz czy rzecz > ywiście koszty osobowe zostały ograniczone :). Dla ułatwienia tylko pomiędzy I > półroczem 2012 a I półroczem 2011 mamy tu wzrost o 5,5%. Gdzie więc widzisz ogr > aniczenie kosztów osobowych? Proszę konkretnie. A czy w raporcie jest informacja, jak jest średnia płaca, i istotniejsza informacja, jaka jest mediana wynagrodzeń ? Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 15.08.12, 20:22 qazxsw_12345 napisał(a): > A czy w raporcie jest informacja, jak jest średnia płaca, i istotniejsza inform > acja, jaka jest mediana wynagrodzeń ? W raporcie jest informacja o łącznej wielkości wynagrodzeń i o ilości zatrudnionych. Jeśli jedną liczbe podzielisz przez drugą będziesz mieć średnią płacę. Porównaj te liczby za I półrocze 2012 i I półrocze 2011. Chociażby za ten okres. Odpowiedz Link
qazxsw_12345 Re: Wyniki banku 15.08.12, 22:14 racjonalny0880 napisał: > qazxsw_12345 napisał(a): > > > > A czy w raporcie jest informacja, jak jest średnia płaca, i istotniejsza > inform > > acja, jaka jest mediana wynagrodzeń ? > > W raporcie jest informacja o łącznej wielkości wynagrodzeń i o ilości zatrudnio > nych. Jeśli jedną liczbe podzielisz przez drugą będziesz mieć średnią płacę. Po > równaj te liczby za I półrocze 2012 i I półrocze 2011. Chociażby za ten okres. A ile powinno wyjść (średnia płaca brutto na miesiąc) bo coś nie mogę znaleźć w tych raportach ilości zatrudnionych (oszacowalem sobie tylko i wyszło coś rzędu 6 tys. zł brutto na miesiąc) ? Mediany wynagrodzeń też tam nie widzę w rocznym raporcie też nie. Odpowiedz Link
kotwica110 Re: Wyniki banku 15.08.12, 19:57 konkrety będą widoczne na koniec roku,zobaczymy prównanie rok do roku,nie podawaj częsciowych danych bo nic nie są warte i nic nie pokazują. sprawdź kolego jak wyglada sytuacja 2011 do 2010 ha ha ha.... jaki kolosalny wzrost wynagrodzeń był w grupie kapitałowej. Odpowiedz Link
exwoker Re: Wyniki banku 21.08.12, 19:55 kotwica110 napisał: > konkrety będą widoczne na koniec roku,zobaczymy prównanie rok do roku,nie podaw > aj częsciowych danych bo nic nie są warte i nic nie pokazują. > sprawdź kolego jak wyglada sytuacja 2011 do 2010 ha ha ha.... jaki kolosalny wz > rost wynagrodzeń był w grupie kapitałowej. A jak wyglądały te liczby? I jak to wyglądało jeszcze w 2009, 2008 i może 2007 r. Ciekawe byłoby zobaczyc za którego prezesa było najlepiej. Odpowiedz Link
exwoker Re: Wyniki banku 15.08.12, 18:22 exworker napisał: > Wyciąganie wniosku o warunkach pracy a wynikami banku jest nadużyciem a wręcz m > anipulacją. Co my wiemy o warunkach pracy w apple ? Przecież wyniki mają rewela > cyjne. A przecież w ich zakładzie Foxconn ludzie pracują jak murzyni, są liczne > samobójstwa. Skoro piszemy, że wyciąganie wniosków o warunkach pracy a wynikami banku jest nadużyciem a wręcz manipulacją to jak należy rozumieć przykład zakładu Foxconn, który podajemy? Odpowiedz Link
kotwica110 Re: Wyniki banku 15.08.12, 15:34 bank ma b dobre wyniki i owszem ale ludzie na dole mają coraz gorzej, nie plec bzdur tu nie intra,tam mozesz swoje chwalby wypisywac. ciekawy sposób motywowania:groźby i zastarszanie,najlepszy tekst to "na twoje miejsce czeka 10 chętnych", to chyba jakiś "gieniusz" z puławskiej wymyslił. w pko nie ma żadnej kultury organizacji,króluje chamstwo i prostactwo,wlasną niekompetencje i nieporadność tuszuje się butą,pracownik na dole to śmieć takie codziennie otrzymujemy sygnały. Odpowiedz Link
fig-a75 Re: Wyniki banku 15.08.12, 20:41 a ja tu powiem tak: pensja jest dziadowska. - to fakt. a każdy, kto będzie twierdził, że pensja 1400 netto w największym, najbardziej dochodowym banku, stawiającym swoim pracownikom duże wymagania - w dodatku u najlepszego pracodawcy -jest dobrą pensją, - to taki człowiek bredzi jak potłuczony. w przeszłości spotykały mnie ... hhhmmm.... "niezbyt ciekawe sytuacje". ale teraz pracuję w wydziale, w którym są porządni ludzie. owszem, są sytuacje drażniące, są sprawy, które mi nie pasują. niejednokrotnie jest ciężko, niejednokrotnie się odechciewa... ale przecież nigdy nie ma tak dobrze, aby wszystko było dobrze. mogę powiedzieć, że jest to dobry wydział. jest to dobre miejsce. u mnie nie ma mowy o chamstwie i podłości z jaką miałam kiedyś do czynienia. Odpowiedz Link
exworker Re: Wyniki banku 15.08.12, 20:46 Jest tak jak mówisz - liczą się odczucia jednostki ( a jakie są wszyscy widzą czytając forum ) a nie statystyki wynagrodzeń i rankingi. Odpowiedz Link
zadowolony777 Re: Wyniki banku 15.08.12, 21:30 Masz rację bank ma dobre wyniki dzięki ciężkiej pracy szaraków ,którzy naprawdę wypracowują zysk .A puszą się i wklejają tu rankingi ci ,którzy wykorzystują nas i wymyślają coraz to nowe formy nacisku . Nie dość ,że spijają śmietankę ,to jeszcze próbują udowodnić na forum ,że mobbing to nasz wymysł ,podpuszczają ,żeby ewentualnie zgłaszać jego przypadki ! O łaskawcy !!!! Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Wyniki banku 15.08.12, 22:33 zadowolony777 napisał(a): > Masz rację bank ma dobre wyniki dzięki ciężkiej pracy szaraków ,którzy napraw > dę wypracowują zysk . Nie tylko. Te "szaraki" nie robią wszystkiego. >A puszą się i wklejają tu rankingi ci ,którzy wykorzystuj > ą nas i wymyślają coraz to nowe formy nacisku . pitolisz bez sensu. Te rankingi są dobrym kontrargumentem, których ńiektore "szaraki" niezrozumieją. Jeśli uważasz, ze mozna sprzedawać bez nadzoru i zarządzania, to sie mylisz. >Nie dość ,że spijają śmietan > kę ,to jeszcze próbują udowodnić na forum ,że mobbing to nasz wymysł ,podpuszcz > ają ,żeby ewentualnie zgłaszać jego przypadki ! O łaskawcy !!!! No widzisz? A gdzie są konkrety!? Ty jesteś mobbowany? Przez kogo? Jak? Konkrety proszę. Odpowiedz Link
ewa1252 Re: Wyniki banku 06.08.12, 16:15 Zaczęło się.........obrzucanie błotem........panowie wyluzujcie Odpowiedz Link
racjonalny0880 Re: Wyniki banku 06.08.12, 16:16 ewa1252 napisał(a): > Zaczęło się.........obrzucanie błotem........panowie wyluzujcie Masz rację. Odpuszczam. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Wyniki banku 06.08.12, 16:53 Racjonalny, to bardzo mądra decyzja. Exworkredekfreud ma technikę bardzo toporna, ale działa ona wyłącznie na jednostki nie zdające sobie sprawy, iż są manipulowanie. Oczywiście, widać z góry, ze chce prowokować do bitew, dlatego współczuje każdemu, kto stara sie w pokojowy sposób nad tym człowiekiem jakoś zapanować. Racjonalny, pisz co uważasz za stosowne. Exworkredekfreud nie ma prawa byc tu sędzia i oceniać czy masz prawo do czegokolwiek czy nie masz. On sobie nadal prawo do decydowania o wszystkim, on ma klucze prawdy, on ma prawo grzebać w Twojej duszy, zmierzać z błotem i na końcu powołując sie na Boga i ojczyznę stawiać zadania oraz robić z siebie męczennika. Pisz co myślisz, rób swoje wiedząc, ze to inni Cię czytają. Jego łatwo wyprowadzić z równowagi, bo nie przyjmuje do wiadomości faktów. Ale ja głęboko wierze w inteligencję innych niz on i jego klońy osób. Wierze, ze są w stanie same porównać, zrozumieć i do tego im Exworkredekfreud nie są im zupełnie potrzebni. Ty pisz swoje, ja swoje i bądźmy grzeczni i kulturalni. To takim Exworkredekfreudom wybija argument o ich rzekomych przesladowaniach :) Mnie on juz tylko bawi, ale wykorzystuje jego ludowe bajania jako doskonała okazje do rzeczywistego pomagania i wyjaśniania innym :) Polecam Ci te drogę :) Pozdro Odpowiedz Link