dorota_snooker 21.04.04, 09:10 Wątek merytoryczny się pojawił, a gdzie ploteczki ????????????? Czy wszyscy są pod wpływem porywającego pojedynku z wczorajszego wieczora ????????????? Odzywać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:13 dorota_snooker napisała: > Czy wszyscy są pod wpływem porywającego pojedynku z wczorajszego > wieczora ????????????? masz na mysli ten mecz, podczas którego sedzia zasnął pod stołem, a zawodnicy spali na zmianę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:16 Ja już to gdzieś pisałam ze współczuję szanownym komentatorm, dobrze że im przerwali rtansmisję ;))))))))))))) Ale za to dzisiaj może być ciekawie !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:17 fajna literówka mi wyszła "rtansmisja" ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:26 a ja im nie współczuję :) skoro ja/my patrzymy na słabe mecze, to dlaczego ini mieliby mieć inaczej? za dobrzy są, żeby nie potrafili z marnego widowiska zrobić porządnej relacji :) zawsze można zabawić sie w proroka i starać się przewidzieć która bila za chwilę wpadnie, nie? to nawet jest ciekawe, jak np. Przemek mówi "czarna", Rafał - "różowa", a grający akurat miszczunio wybiera żółtą i nie trafia :) Chłopcy mają przynajmniej satysfakcję, że doradzali miszczuniowi i MOGŁO być lepiej, gdyby ich posłuchał :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:38 Wiesz co rigel ja to się do dzisiaj zastanawiam która to jest lewa prawa, dolna, środkowa kieszeń, nie mówiąc o już o najmniejszym breaku który ma być najwiekszy :))))))))))))) Ale w moich oczach są rozgrzeszni, wczoraj był czarny wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:45 dorota_snooker napisała: > Ale w moich oczach są rozgrzeszni, wczoraj był czarny wtorek ależ ja ich nie krytykuję!, sam kiedyś miałem przygodę komentatorską, wprawdzie w radio, ale zawsze szło na żywo, więc wiem, że to nie jest takie łatwe, tym bardziej, jak się wie, że słuchają tego ludzie, którzy za chwilę napiszą na forum, że się nudzili, albo, że widzieli inny mecz. a co do wtorku, to masz rację: czarny on był zwłaszcza dla fanów Chelsea :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 09:47 W temacie Chelsea to ja chyba słaba jestem ale czy to ma coś wspólnego z R O'S ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 10:18 miszczunie zarabiaja na życie stukając w bile a w wolnym czasie kibicują druzynom piłkarskim. Któryś z nich jest fanem Chelsea (chyba Hunter)więc porazka kopaczy noznych może odbić sie na grze w snookera takiego fana, nie? PS> Chelsea przegrala w pierwszym meczu półfinałowym Ligi Mistrzów 1-3 z francuzami, grając ponad pół godziny z przewagą jednego zawodnika i tracąc w tym czasie dwie bramki. Takie coś może załamać kibica.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 11:08 Ok. teraz łapię, R O'S to chyba Arsenal, dzięki za wyczerpującą odpowiedź PS. sorry że dopiero teraz ale mnie bo banku wyniosło ( taki mały skok na kasę ) :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kakulczy Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 10:03 Chyba Eurosport powinien "przenosic sie na drugi stol" znienacka - tak zeby zawodnicy sie nie zorientowali, bo oni to chyba robia na zlosc. Nawet Hendry jak go pokazano, to zaczal slabo grac, a z wyniku wnioskuje, ze gral calkiem niezle, a dolek przypadl na moment, kiedy byl w TV. O'Sullivan tez zdobyl wysoko przewage, jak Eurosport "opuscil ich stol". Przy okazji: strasznie denerwujace jest, ze prawie zadnego meczu nie obejrzelismy do konca. Przeciez koncowki sa najciekawsze, a my wynikow musimy sie dowiadywac z forum lub innych stron. Szalu mozna dostac - zwlaszcza, ze po tym sa zazwyczaj jakies magazyny, ktorym by sie krzywda nie stala, jakby byly pozniej - chyba relacje na zywo powinny byc jakos uprzywilejnowane. Czy do konca turnieju bedzie tak, ze punkt 23 konczy sie relacja czy moze na pozniejszych etapach zobaczymy jednak mecze do konca??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 10:08 kakulczy napisał: > Czy do konca turnieju bedzie tak, ze punkt 23 konczy sie relacja czy moze na > pozniejszych etapach zobaczymy jednak mecze do konca??? w końcówce mistrzostw mecze chyba będą zaczynać się wczesniej i bedą rozgrywane w turach kilkudniowych Odpowiedz Link Zgłoś
al59 Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 10:56 Nie wiem gdzie są wszyscy, ja jestem ino ciut pognębiony tym co Jimmy pokazał.Nawet gadać mi się nie chce, ale jak się nie wbija takich bil w końcówce to.... :-(((. A wczoraj wieczorkiem pojedynek mnie uśpił. I chyba lepiej, że zaliczyłem więcej snu. Mam nadzieje, że dziś może Ronnie coś z siebie wykrzesze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 11:31 hyhy, rzeczywiście wczoraj to był kill bil... Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: GDZIE SĄ WSZYSCY ??????????????? 21.04.04, 11:46 jestem,jestem,przecież nigdzie nie uciekłem. swoją drogą jeszcze jeden taki mecz jak wczorajszy Brusów Lee a snookera bedzie komentował szpakowski. Odpowiedz Link Zgłoś