Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MMA. Plejada gwiazd w Warszawie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 11:17
    Ale kto, co?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wertuqq MMA. Plejada gwiazd w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 11:18
        No cóż, prawda jest taka, że ci wszyscy ,,wojownicy,, są przeciętniakami w poszczególnych dyscyplinach sportów walki. I dlatego też, cały ten cyrk, i pseudo - gale przeznaczone są dla mało wymagających osobników, którzy podniecają się dwoma miernotami które przez 3/4 pojedynku, obwąchują sobie wzajemnie genitalia, leżąc na macie.
        • Gość: ffffff LOL IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.01.11, 11:34
          Leze i kwicze. Twoim tokiem rozumowania: biatlon, siedmiobój, kombinacja norweska itp. to tez cyrk ? :P Nie znasz sie i jestes glupi. tyle
          • Gość: wertuqq Re: LOL IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 12:14
            Swoimi wypocinami tylko potwierdzasz moją opinię. Mistrz 7-boju, nigdy nie będzie mistrzem konkretnej dyscypliny. Podobnie biatlonista, czy zawodnik kombinacji Norweskiej. A poza tym, podobnie jak MMA, są to dyscypliny niszowe i tak naprawdę mało kogo obchodzą.
          • Gość: wertuqq Re: LOL IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 12:22
            Leżysz i kwiczysz ? To zapewne masz ryj i zakręcony ogon, a z tylnej części twojego ciała wyrabia się pyszną wędlinę.
        • Gość: ajawiem Re: MMA. Plejada gwiazd w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.11, 11:39
          James Toney mistrz swiata w boksie też twierdził że to cyrk i pokona kazdego, a został znokautowany przez podstarzałego Coutire w 3 minuty. Także niestety niewiele wiesz o sportach walki.
        • Gość: pst Re: MMA. Plejada gwiazd w Warszawie IP: *.internetia.net.pl 30.01.11, 15:27
          przykro mi, ptysiu. popatrz na światowe i europejskie rankingi. dopiero wtedy dowiesz się z jakiej półki są zawodnicy, którzy wyjdą między liny 19. marca
      • kapis MMA. Plejada gwiazd w Warszawie 30.01.11, 11:30
        ale się rozpisali...
      • Gość: apis MMA... co ? IP: *.tktelekom.pl 30.01.11, 15:31
        Kiedyś, zachęcony agresywną reklamą, skusiłem się na oglądanie "walki MMA" między M. Pudzianowskim a jakąś przetłuszczoną karykaturą sportowca z "hameryki".
        To była duża kupa śmiechu !
        Ale to było, u mnie na podwórku gó...arzeria tak się właśnie tłucze. Dokładnie tak samo !
        I nikt im nie mówi, że "robią MMA" ... oni się tylko tłuką po mordach !
        I pod barem też czasami "robią MMA", i na zabawach "robią MMA", na weselach, i przy wielu innych okazjach "robią MMA"; i wcale nie trzeba do tego ringu, sal, stadionów, inwestycji, związków, działaczy, komitetów, ministrów etc etc etc.
        Ludzie - MMA to rewelacja, przynajmniej wiadomo skąd się to bierze i dokąd zmierza !
        Tłuc na odlew po mordzie można zawsze, wszystkich i wszędzie, proponuję ustanowić MMA jedynym i obowiązującym sportem (?) narodowym w Polsce, o ile jeszcze nim nie jest. Ale chyba już jest.
        Tylko ciekawi mnie co powie taki fanatyk MMA, kiedy naprzeciw niemu stanie drugi, nieco bardziej umięśniony fanatyk - który właśnie uznał,że teraz pora na JEGO "walkę wieczoru" według MMA ?
        • graczadam Re: MMA... co ? 15.04.14, 22:43
          Dawno nie czytałem większego steku bzdur.
          Jeżeli oceniasz dana dyscyplinę sportu po Freak Show to gratuluję.
          Może od 2011 (trochę zmądrzałeś, dorosłeś) i inaczej już patrzysz na ten sport.
          Jest masa stron, które mogą Ciebie zapoznać z tematyką MMA np www.chokes.pl
          Pozdrówka.
      • Gość: Ja Re: MMA. Plejada gwiazd w Warszawie IP: *.e-wro.net.pl 30.01.11, 15:31
        Gwiazd będzie mnóstwo. Ibisz, Mucha, Cichopek, Nejman, może nawet Krupa z Rubik...

A nie, sorry, o gwiazdach była mowa, wyvofuję ostatnie zdanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka