billy.the.kid 30.01.11, 11:37 ....pamiętnym upadku.... napiszcie może jeszcze HISTORYCZNYM. nie pierwszy, i nie ostatni raz się chłopak wywalił na skoczni. to jest wkalkulowane w ten sport. TROCHE MNIEJ PATOSU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oglądaj w necie Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 11:58 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110128/SPORT_INNE/971259836 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morro No bez przesady IP: *.is.net.pl 30.01.11, 12:11 Że Małysz skoczył 137m i przegrał konkurs to teraz wszyscy piszą, ale że w 2. grupie w 1. serii Żyła skoczył 125m to nikt :P Według mnie właśnie tym skokiem przegraliśmy, bo jakby nie patrzeć był najkrótszy :) Jednakże myślę, że wszyscy zawodnicy dobrze się spisali, nikt nie zepsuł całkiem swojej próby, tak trzymać chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Wielkie brawa dla Kruczka IP: *.wroclaw.mm.pl 30.01.11, 12:21 Poprzednie sukcesy w drużynie opierały się na tym, że Małysz skakał jak w transie, a innym akurat udało się nie zepsuć swoich skoków. Wczoraj nareszcie było tak, że cała drużyna skakała dobrze i bardzo dobrze. Dopiero Kruczek pokazał, że jest dobrym trenerem. Inni - Tajner, Lepisto, i Kuttin - g. potrafili zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla Kruczka Re: Wielkie brawa dla Kruczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 12:50 Po skoku Stocha w I Serii, sprawozdawca TVP krzyczał: To jest skok! I jest TA POWTARZALNOŚĆ! Po skoku Stocha w II Serii nic nie krzyczał... Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem 30.01.11, 13:04 Ostrożności nigdy nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem IP: *.acn.waw.pl 30.01.11, 13:06 Jak czyta się wypociny pismaów z Wybiórczej to rzygac sie chce. To, że Małysz przegrał z niemcem to ozywista wina Fabiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy Pan Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem IP: *.superkabel.de 30.01.11, 13:22 Dzięki Panie Adamie za ten skok i za inne. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem 30.01.11, 13:46 Adaś brawo. Zrobiłeś co mogłeś. Nikt nie ma pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pira Co niektorzy plakali IP: *.hsd1.ma.comcast.net 30.01.11, 15:18 Co niektorzy plakalize ze to tylko 3 miejsce.I juz jest banka nadmuchana,wszystko ponizej brazowego medalu na mistrzostwach swiata bedzie katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem 30.01.11, 16:04 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Aaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Adam Małysz: Walczyłem ile mogłem 05.02.11, 06:50 Małysz się przewrócił. To podejrzane. Bo: 1. Pijany Kruczek kazał Małyszowi lądować w tych warunkach. 2. W 10 sekundzie słychać strzały. 3. "Ten skok w tych warunkach w ogóle nie powinien się odbyć mówi specjalista z miesięcznika "Narciarska Polska". 4. Były skoczek narciarski Robert Mateja twierdzi, że Małysz popełnił szereg błędów , m.in <http://m.in/>. Nie kwitował poleceń Tepesa z wieży.. 5. Winę Małysza potwierdza też raport Międzypaństwowego Komitetu Narciarskiego. 6. Apoloniusz Tajner twierdzi jednak, że raport jest niekompletny, bo nie uwzględnia błędów Waltera Hofera. 7. Tymczasem pełnomocnik Izabeli Małysz w wywiadzie dla radia Ślinotok FM mówi, że "nie można wykluczyć hipotezy zamachu ekip austriackiej i szwajcarskiej" 8. Do dnia dzisiejszego polscy skoczkowie zawsze tak lądowali na Wielkiej Krokwi. Trwa badanie czy dotychczasowe procedury były skuteczne i czy zostały zastosowane tym razem. 9. Tepes odradzał lądowanie w Zakopanem. Proponował wykonanie manewru na alternatywnej skoczni w Wiśle. 10. Całą winę za upadek ponosi kontroler wieży lotów, który nie poinformował Małysza o odchyleniu od toru lądowania 11. Niektórzy komentatorzy nie wykluczają bezpardonowego zamachu na lot Adama Małysza. 12. Przed Małyszem próbował lądować przedskoczek ale ze względu na mgłę odszedł na skocznię zapasową . 13. Po dramatycznych i niecenzuralnych wypowiedziach Hoffera i Tepesa można wnioskować , jak bardzo napięta atmosfera panowała na wieży. 14. Przed Małyszem wylądował szczęśliwie Żyła, jednak jak się później okazało podchodził do lądowania bez zgody wieży. Zostaną wyciągnięte wobec niego surowe konsekwencje 15. Fani Małysza zapowiedzieli postawienie krzyża w miejscu katastrofy. 16. Adam Małysz w chwili upadku miał 33 lata i wylatanych 5384 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś