Gość: dawidb IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 20:02 Jutro mecz finałowy hokeja na lodzie mężczyzn. Ja całym sercem jestem za USA ('God bless America!'). GO! GO! USA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thierry Re: KANADA - USA IP: *.chello.pl 23.02.02, 21:36 Gość portalu: dawidb napisał(a): > Jutro mecz finałowy hokeja na lodzie mężczyzn. Ja całym sercem jestem za USA > ('God bless America!'). > GO! GO! USA!!! VIVE LE CANADA.... VIVE LES CANADIENS..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAT Re: KANADA - USA IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 23:03 Jestem calym sercem za Canada Go Canada Go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Kanada IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 01:40 CANADA WINNER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kanada IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 01:57 Gość portalu: Janosik napisał(a): > CANADA WINNER!!! OF THE SILVER! HE HE HE ! Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Tylko Kanada 24.02.02, 03:39 A wlasciwie ktokolwiek, kto gra PRZECIWKO USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Tylko Kanada IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 04:30 janek.p napisał(a): > A wlasciwie ktokolwiek, kto gra PRZECIWKO USA. USA zostawi was niedlugo na pastwe losu waszego wlasnego! Wy psy przez HYCLI,przez wieki tepione ! Odpowiedz Link Zgłoś
beaver Re: KANADA - USA 24.02.02, 16:28 USA nie potrzebuje pomocy Boga (God bless America) ale sedziow. Jak pomoga, to moze uda im sie pokonac Kanade. Pamietacie finalowy mecz kobiet (CDN - USA 3:2). Sedziowie sie dwoili i troili. 13 power plays in the row for USA. I co.... Pozdrawiam... Beaver Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpic Re: KANADA - USA IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 17:15 Bez przesady z ta stronniczoscia sedziow.Jak sowieci wygrywaja to cisza w eterze,jak tylko USA ma medal to oczywiscie sprawa sedziow.Przeginacie z tym wszystkim.Odbija wam ,zdaje sobie sprawe ze szorowanie garow to nie jest lekka praca ale to nie wina Ameryki,jezyka trzeba sie poduczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magenta Re: KANADA - USA IP: *.icpnet.pl 24.02.02, 17:59 Gość portalu: dawidb napisał(a): > Jutro mecz finałowy hokeja na lodzie mężczyzn. Ja całym sercem jestem za USA > ('God bless America!'). > GO! GO! USA!!! Kibicujesz USA. Jedynemu krajowi w którym słowo "Polak" jest synonimem słowa "idiota". Jedynemu krajowi w którym zamiast kawałow o blondynkach opowiada się kawały o Polakach. Ale oczywiście, jak człowiek ma charakter śmiecia który nie ma w sobie ani odrobiny poczucia godności, to mu to nie przeszka i kibicuje USA (całym sercem). Niestety takich mężczyzn do wyrzygania pojawia się w naszym kraju coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KANADA - USA IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 18:36 Gość portalu: magenta napisał(a): > Gość portalu: dawidb napisał(a): > > > Jutro mecz finałowy hokeja na lodzie mężczyzn. Ja całym sercem jestem za U > SA > > ('God bless America!'). > > GO! GO! USA!!! > > > Kibicujesz USA. > Jedynemu krajowi w którym słowo "Polak" jest synonimem słowa "idiota". Jedynemu > > krajowi w którym zamiast kawałow o blondynkach opowiada się kawały o Polakach. > Ale oczywiście, jak człowiek ma charakter śmiecia który nie ma w sobie ani > odrobiny poczucia godności, to mu to nie przeszka i kibicuje USA (całym sercem) > . > Niestety takich mężczyzn do wyrzygania pojawia się w naszym kraju coraz więcej. > > > > > > A o jakim kraju niby mowisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: KANADA - USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 18:44 o twoim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpic Re: KANADA - USA IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 21:54 Walicie tekstami jak z pogadanek dla mlodych ZMP-owcow.Zal za komuna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUDDA Re: KANADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: 62.121.73.* 25.02.02, 00:15 AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: KANADA - USA IP: *.o1.com 24.02.02, 23:13 Nie mieszac Polityki ze Sportem!!!!!!!!!!!!! BRAWO CANADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: KANADA - USA IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.02, 00:12 no i co jojo i inne dupki-nie mowilem ze Canada mistrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUDDA Re: KANADA - USA IP: 62.121.73.* 25.02.02, 00:18 AMEN I JESZCZE RAZ AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś