Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rosja-Białoruś

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.02.02, 21:03
    Na razie 2-2! Nieźle, nieźle. Może to Kanada taka silna a nie Białoruś słaba?
    Obserwuj wątek
      • Gość: red-wing 2:4 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.02.02, 21:07
        A może jednak nie?
      • Gość: Sasza Re: Rosja-Białoruś IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 21:11
        A slyszycie tego palanta, ktory komentuje mecz.
        Gdy gola strzelaja Rosjanie to jest cos takiego "Gol :(("
        A gdy strzelali Bialorusini to bylo cos mniej wiecej w
        stylu "GOOOOOOOOLLLLLL!!!!" i morda rozesmiana od ucha do ucha.
        I tak samo bylo w poprzednich meczach komentowanych przez tego osla. Znacznie
        bardziej obiektywny byl Szpakowski.
        No i rozsmieszyl mnie Labedz w dzisiejszych wiadomosciach, gdy oswiadzcyl, ze
        co prawad Rosjanie zdobyli na poczatku trzeciej tercji dwa gole, ale potem
        przewage odzyskali Amerykanie ROTFL !!!! Jankesi cudem dotrwali do konca i mam
        nadzieje, ze kanada - choc to wybor jak miedzy dzuma a cholera - przejedzie sie
        po jankesach ;)))))
        A nasza TV jest jak zwykle obiektywna az do bolu ;)))) O tych specjalistach od
        manipulacji z TVN to juz w ogole nie ma co mowic.

Sasza
        • Gość: Boby Orr Re: Rosja-Białoruś IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 22:26
          Sasza powies sie, na leczenie juz jest za pozno.

• Gość: olimpic Re: Rosja-Białoruś- Sasza`s choice:))) IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 01:05
            Sasza jestes bracie nie do uratowania,schowaj sie ,wyjedz.Do Rosji jeszcze nie
            ma wiz ,wracaj poki mozesz.
      • Gość: IgorBLR Re: Rosja-Białoruś IP: *.net.hinet.hr 24.02.02, 02:01
        Gość portalu: red-wing napisał(a):

> Na razie 2-2! Nieźle, nieźle. Może to Kanada taka silna a nie Białoruś słaba?

Bracie,
        Wszytcy ktorzy byli za Bialorus wy to rozumiecie ze po 200-letniej okupacji nas
        przez Rosje pojlavila sie szansa na nasza samo-identyfikacje z Russskimi. Wiec,
        nje wazno ze mecz byl sprzedany dla "starzego drata"! Dziekuje wszystkim moim
        kochanym Polakom,wlacznie z komentarzem, za poparcie! Ja wierze ze moja kochana
        40-milionova Polska pomoze stac na nogi mojej Biaalorusi! I love you all!
        • kubasa Re: Rosja-Białoruś 24.02.02, 11:57
          Gość portalu: IgorBLR napisał(a):

> Gość portalu: red-wing napisał(a):
          >
          > > Na razie 2-2! Nieźle, nieźle. Może to Kanada taka silna a nie Białoruś sła
          > ba?
          >
          > Bracie,
          > Wszytcy ktorzy byli za Bialorus wy to rozumiecie ze po 200-letniej okupacji nas
          >
          > przez Rosje pojlavila sie szansa na nasza samo-identyfikacje z Russskimi. Wiec,
          >
          > nje wazno ze mecz byl sprzedany dla "starzego drata"! Dziekuje wszystkim moim
          > kochanym Polakom,wlacznie z komentarzem, za poparcie! Ja wierze ze moja kochana
          >
          > 40-milionova Polska pomoze stac na nogi mojej Biaalorusi! I love you all!

Nurtuję mnie jedno, za kim byłeś za Rosją czy USA? A, i nie boisz się że niedługo
          będziecie występować pod szyldem ZBiR-u?
          pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka