Gość: red-wing IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.02.02, 21:03 Na razie 2-2! Nieźle, nieźle. Może to Kanada taka silna a nie Białoruś słaba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sasza Re: Rosja-Białoruś IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 21:11 A slyszycie tego palanta, ktory komentuje mecz. Gdy gola strzelaja Rosjanie to jest cos takiego "Gol :((" A gdy strzelali Bialorusini to bylo cos mniej wiecej w stylu "GOOOOOOOOLLLLLL!!!!" i morda rozesmiana od ucha do ucha. I tak samo bylo w poprzednich meczach komentowanych przez tego osla. Znacznie bardziej obiektywny byl Szpakowski. No i rozsmieszyl mnie Labedz w dzisiejszych wiadomosciach, gdy oswiadzcyl, ze co prawad Rosjanie zdobyli na poczatku trzeciej tercji dwa gole, ale potem przewage odzyskali Amerykanie ROTFL !!!! Jankesi cudem dotrwali do konca i mam nadzieje, ze kanada - choc to wybor jak miedzy dzuma a cholera - przejedzie sie po jankesach ;))))) A nasza TV jest jak zwykle obiektywna az do bolu ;)))) O tych specjalistach od manipulacji z TVN to juz w ogole nie ma co mowic. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boby Orr Re: Rosja-Białoruś IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 22:26 Sasza powies sie, na leczenie juz jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpic Re: Rosja-Białoruś- Sasza`s choice:))) IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 01:05 Sasza jestes bracie nie do uratowania,schowaj sie ,wyjedz.Do Rosji jeszcze nie ma wiz ,wracaj poki mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IgorBLR Re: Rosja-Białoruś IP: *.net.hinet.hr 24.02.02, 02:01 Gość portalu: red-wing napisał(a): > Na razie 2-2! Nieźle, nieźle. Może to Kanada taka silna a nie Białoruś słaba? Bracie, Wszytcy ktorzy byli za Bialorus wy to rozumiecie ze po 200-letniej okupacji nas przez Rosje pojlavila sie szansa na nasza samo-identyfikacje z Russskimi. Wiec, nje wazno ze mecz byl sprzedany dla "starzego drata"! Dziekuje wszystkim moim kochanym Polakom,wlacznie z komentarzem, za poparcie! Ja wierze ze moja kochana 40-milionova Polska pomoze stac na nogi mojej Biaalorusi! I love you all! Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Rosja-Białoruś 24.02.02, 11:57 Gość portalu: IgorBLR napisał(a): > Gość portalu: red-wing napisał(a): > > > Na razie 2-2! Nieźle, nieźle. Może to Kanada taka silna a nie Białoruś sła > ba? > > Bracie, > Wszytcy ktorzy byli za Bialorus wy to rozumiecie ze po 200-letniej okupacji nas > > przez Rosje pojlavila sie szansa na nasza samo-identyfikacje z Russskimi. Wiec, > > nje wazno ze mecz byl sprzedany dla "starzego drata"! Dziekuje wszystkim moim > kochanym Polakom,wlacznie z komentarzem, za poparcie! Ja wierze ze moja kochana > > 40-milionova Polska pomoze stac na nogi mojej Biaalorusi! I love you all! Nurtuję mnie jedno, za kim byłeś za Rosją czy USA? A, i nie boisz się że niedługo będziecie występować pod szyldem ZBiR-u? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś