Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Polak przechodzi trzecią operację

IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 11:27
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: seage Re: Wypadek Kubicy. Polak przechodzi trzecią oper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 11:36
        A ja się chciałbym zapytać czy stolec już był?
      • Gość: o Wypadek Kubicy. Polak przechodzi trzecią operację IP: 213.71.28.* 16.02.11, 11:49
        Oj, dostaniecie wy jeszcze kiedyś , d.u.r.n.e g.ó.w.n.i.a.r.z.e w d.. od życia, dostaniecie.
        Wtedy będziecie cienko śpiewać..
        Ta zła energia, kórą produkujecie i wydalacie ze swoich pustych łbów, powróci do was jak bumerang. I słusznie.
      • Gość: * ekshibicjonistka IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 16.02.11, 11:50
        Chodzisz z jednego forum na drugie i wszędzie zostawiasz swoje plwociny. Masz satysfakcję z obrażania innych?
        • Gość: anna frustrat IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 11:52
          nikt tu nikogo nie obraza, chyba chcesz powrotu cenzury cieciu...
          • Gość: * Re: frustrat IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 16.02.11, 11:56
            Brak cenzury nie oznacza, że można każdego mieszać z błotem i publicznie obrażać cudze uczucia. Zastanawiam się co mają we łbie tacy prowokatorzy jak ty. Nie wyjdziesz na ulicę i nie naplujesz komuś w twarz bo by ci oddał. A w necie wydaje ci się, że możesz wszystko. Żałosny ekshibicjonizm.
            • Gość: anna Re: frustrat IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 12:18
              sluchaj wykolejeńcu, obrażasz to ty uczucia rozsądnych Polaków swoją głupotą, jestes jak Jarek K ktory nawet za żarty był wielce obrażony...żałosny jestes.
              • Gość: * Re: frustrat IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 16.02.11, 12:31
                żarty to to, co piszesz?
                "rozsądny Polak" to ty?
                masz jakieś uczucia?

Masz spaczony obraz świata, albo po prostu żyjesz we własnym wypaczonym świecie.
                • Gość: anna Re: frustrat IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 12:33
                  mam uczucia...jedno z nich to uczucie litości...darze nim takich wykolejeńców jakim jestes ty kolego z Kółka różańcowego...
                  • Gość: * :-((( IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 16.02.11, 12:44
                    Jesteś w "mylnym błędzie" ekshibicjonistko (poza tym nie jestem twoim kolegą, brzydzę się tobą). Nie chodzi o kółko różańcowe, nie chodzi o Jarka itp. Chodzi o to, że od paru dni na wszystkich forach wyjeżdżasz z taką obrzydliwą obsceną, że rzygać się chce. Czysta chamówa i obrażanie uczuć innych ludzi.
                    Jeśli masz kilkanaście lat to jesteś po prostu głupi(-a) i tyle.
                    Jeśli masz więcej, to jesteś po prostu spaczony(-a) psychicznie.
                    Żałosne jest to, że z tym całym jadem i chamstwem narzucasz się innym. Na epitety kierowane pod moim adresem nie odpowiadam, bo nie jesteś w stanie mnie obrazić.
                    Jestem ciekaw, czy ktoś na tym forum przyzna, że jesteś normalny(-a) i że to tylko żarty. Wątpię. Chyba że ty pod innym nickiem.
                    • Gość: gość Re: :-((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 13:08
                      Daj sobie spokój z komentowaniem jego/jej wypowiedzi, gówna się nie rusza, bo śmierdzi.

• Gość: anty anna Re: frustrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 13:07
                Anna - Jesteś żałosnym prowokatorem, i jeszcze podajesz się za kobietę... Gratuluje
      • Gość: gravy Wypadek Kubicy. Polak przechodzi trzecią operację IP: 89.231.58.* 16.02.11, 12:15
        nie potrzeba tu takich durnych komentarzy jak twoje dup.ku
        twoj poziom myslenia jest taki jakby ci w mozgu chomiki w ping-ponga grały.
        _________
        Robert najlepszy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka