Gość: śędzia honorowy PN Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.146.198.34.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.11, 21:39 Ten pan nie zn dobrze przepisów gry w piłkę nożą . Zachowyje się nie jak sprawozdawca widowiska tylko jako szowinstyczny napity krzycący K I B C. Oglodając mecze z udziałem tego pana nie mozna zneść krzyku oraz bredni o wydarzeniach . OD lat oglądam mecz z wyłaczoną fonią jeśli komentyje ten pan tego nie można z n i eść. !!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję postawy kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Świteź Co Ty masz wspólnego z honorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 21:42 Nie podoba Ci się sposób pracy Szpakowskiego, w porządku. Ale żeby w związku z tym przyklaskiwać bandzie nieokrzesanych troglodytów, dla których obrażanie ludzi to kromka z masłem... To taki honor honorowych sędziów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek jaki futbol w Polsce taki poziom jego kibiców IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 21:44 Mogą nie chcieć Szpakowskiego, ale zaraz obrażać Go i kibiców innych dyscyplin to świadczy o żenującym poziomie ludzi, którzy takie komunikaty piszą...zapewne uwidacznia się zazdrość, że o imprezach siatkarskich czy skoków narciarskich w Polsce cały świat zasypuje nas komplementami, a o kibicach piłkarskich mówi się wyłącznie w kontekście kolejnych ustawek pseudokibiców i w obawie o bezpieczeństwo na Euro...zamiast cieszyć się, że są ludzie, którzy chcą się nadal angażować w promocje drużyny piłkarskiej, która nie odnosi znaczących sukcesów i ich stadionu to wolą szydzić i obrażać. Żenada... Poza tym ja jestem laikiem, ale o ile wiem Lubański to nie epoka lat 80... kolejny dowód świadczący o poziomie kibiców, którzy nie mają zielonego pojęcia o dyscyplinie, której rzekomo się pasjonują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: jaki futbol w Polsce taki poziom jego kibiców IP: *.nette.pl 18.02.11, 13:52 A czy kibice pilkarscy pchali sie do was na hale siatkowki?? Teraz wyczuliscie mode na pilke to roscicie sobie jakies prawa?? a gdzie byliscie jak pilka nasza naprawde nie miala perspektyw?? Zapraszajcie sobie szpaka do siebie jak tak go szanujecie. Co to za argument ze caly swiat komplementuje doping na siatkowce?? To zrob jeszcze fikolka ku ich uciesze . A o ustawkach pisza pismaki zeby lepiej sie szmata sprzedawala . W koncu akcje kibicow pomocy dla chorych itd nie dostana pierwszej strony w najnowszym wydaniu . PS co do lat 80 tych i p.Lubanskiego to nie chodzi o znak rownosci bo zakonczyl on kariere reprezentacyjna w 80 roku tylko o nieokreslona fascynacje i dziwne korelacje -Z ZALOZENIA OBIEKTYWNEGO- komentatora i bylego reprezentanta Polski. Brak profesjonalizmu szpaka uwidacznia sie tez poprzez nie umiejetnosc ukrycia wlasnych sympati podczas meczu . np wykrzykiwal w meczu z chelsea : TO JEST TA BARCA -TO JEST TA MAGIA a nie zajaknal sie o karnych ktorych sedzia nie zagwizdal w 1 polowie . Zreszta przykladow jest mnostwo a szpak odwoluje sie tylko do ery Lubanskiego i antonio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 21:46 Kogo obchodzi zdanie debilowatych kiboli. To bydło powinno siedzieć cicho,banda darmozjadów. W zdecydowanej większości to naziści i cały śmieć społeczeństwa. Stadiony są dla ludzi, a nie dla tego ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie 17.02.11, 22:01 a ten stadionik to jest w ogóle najbrzydszy i najbardziej tandetny ze wszystkich nowych stadionów ktore juz wybudowano czy wkrotce zostaną wybudowane ,wiec nie wiem czym sie tu podniecac ,do stadionu podobnego w klasie czyli korony, lubina czy ostatnio cracowi nie masz szans startować , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas_80 Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.elk.mm.pl 17.02.11, 22:16 A ja uważam, że Szpaku komentatorem jest świetnym. Jedyny człowiek, który potrafi stworzyć atmosferę. Oczywiście momentami jest irytujący tymi swoimi wszystkim przypadłościami, które wymieniliście wcześniej, ale nie widzę nikogo lepszego. Borek, Kołtoń są bardziej kompetenti ale nie lepsi PS. DO KS Świteź. Obie formy są poprawne "meczy" i "meczów". (Analogiczny przykład "miecz" - "mieczy") Poczytaj, bo sam się ośmieszyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:04 swietny komentator?? heheh to sie ubawilem ;) widocznie masz tylko 6 programow i nie wiesz o innych komentatorach - dzieki takim jak ty ktos przyznal miano najlepszego komentatora sportowego ( WFT?????????? ktos tu upadl na glowe ) . analogicznie nominuj do oscara "aktorow" serialu M jak marnota. PS tez nie przepadam za polsatowym kolkiem adoracji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkaida Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.11, 23:22 Bydło ty Ty i cała twoja rodzina Wieśniaku.Idz leczeć kompleksy gdziś indziej buraku bo słona Ci z butów wystaje.Czas żebyś krowy wydojił wieśniaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.nette.pl 18.02.11, 13:56 ojs ty biedny glupi naiwny zmanipulowany czlowieczku . gdybys tak nie trzasl portkami to bys poszedl zobaczyl na wlasne oczy ze kibice pilkarscy to nie przynaleznosc klasowa i spoleczna a fanatyzm w tej czystrzej postaci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korczak Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 22:03 Szpakowski ma lepsze i gorsze dni, ale zna się na piłce i czuje grę. Widział niejeden mecz, a w tym fachu doświadczenie raczej się przydaje. Nie przypadkiem od 30 lat jest czołowym komentatorem sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 22:25 czołowym?chyba żartujesz, od lat to on jest zaufanym szaranowicza, równie mu podobnego krzykacza. ten to znowu tylko "Szliri, Morgi,Simi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:11 a nie wpadlo ci do glowy ze on tam jest tylko z racji miernoty tej tv i tego ze jakis uklad go tam trzyma ?? byl w tvp Jacek Laskowski - byl dobry wiec go podkupili do C+ , czemu szpaka przez 30 lat nikt nie chcial??? to ze masz dostep tylko do tvp nie oznacza ze nie ma innych komentatorow PS czuje pilke ?? upiera sie ze byla reka skoro sedzia pokazuje spalonego itd . "nawet szympans nauczylby sie sygnalizacji przez te 30 lat" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obeznany Kibice to nie bydło, to normalni ludzie którzy IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 22:04 także potrafią pomagać! Poczytajcie na ich stronie o akcji dla Maćka który opiekuje się niepełnosprawnymi rodzicami, czy akcji żółto-niebieski mikołaj i innych, zamiast oceniać stereotypowo! Szpakowski robi błędy i to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Kg nieobeznany IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 22:45 Tak, pewnie robią też sporo pozytywnego. Szpakowski robi błędy i to prawda. Kibole robią ustawki i to też prawda! Poza tym - gdybym miał wybrać - mecz piłki nożnej w ekstraklasie czy może "piknik" w Zakopanem lub "żenujący" (jak to określają poziom kibicowania "piłkofani" Arki) mecz siatkówki to nie wybiorę kopanej (mimo że o wiele bardziej się nią interesuję). Pewnie chodzi kibicom o pieniądze. Może ich wodzirej poszedł w odstawkę i nie zarobi na otwarciu. Nie wiem, jakie są faktyczne powody tego protestu, ale postawa tych typków oceniających inne imprezy to po prostu dno i 5 metrów mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: nieobeznany IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:21 a jakim prawem chcesz decydowac o tym jakie ktos bedzie mial zaslony w domu ?? zajmij sie soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.retsat1.com.pl 17.02.11, 22:14 Moze i Pan Szpakowski się myli (John Motson tez czasem gafe strzeli) ale czuje klimat meczu umie wytworzyć napięcie. Jest chodzącą legendą komentatorów sportowych ostatniego 25lecia. Niezłe buractwo musiało taki apel wysnuć. Do reprezentacyjnej drużyny mi jako komentator najbardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 10:35 Ty nie wiesz jak prawdziwy burak wygląda... po prostu spójrz w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:24 poprostu ciezko ci przyznac ze twoj wychodzony dziurawy kapec jest gorszy niz nowe sprawne i wygodne skoki . to naturalne ale ma sie nijak do rzeczywistosci. Ps nie wyzywaj od burakow buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.11, 22:15 Drogie gostki z Arki--dotychczas nie miałem nic przeciw Wam, ale drogie gostki "relikt przeszłości, facet, który żyje nadal latami 80-tymi i erą "Włodka" Lubańskiego oraz Antoniego Piechniczka"-mnie to się kojarzy z całkiem ciekawymi czasami w historii polskiej piłki noznej. Rozumiem że gó...arz tego nie pamięta. Więc tym bardziej nie powinien sie w tym temacie wypowiadać. "{W dalszej części kibice nie zgadzają się także z zaproszeniem do Gdyni Marka Magiery i Grzegorza Kułagi, którzy inicjują doping podczas meczów siatkówki czy skoków narciarskich." A ta część wypowiedzi drogich kolegów kiboli mówi sama za siebie. Panowie, oprócz Was istnieją prawdziwi kibice pragnący na mecze przychodzić rodzinami. A olśnienie przyjdzie na Was dopiero gdy ktoś Wam naprawdę wp... doli. Taki Wasz rozum. Kiedyś się Was pozbędziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 03:39 w koncu fajna wypowiedz, moze przyjda czasy ,ze zaczne wydawa zow kase na bilety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:31 zeby bylo jasne nie jestem kibicem arki ani zadnej zgody . Jesli tak tesknisz za ciekawymi czasami to siadz z antonio przy kominku i wspominaj - teraz to inna dyscyplina . Pozbedziecie sie kibicow?? Wy ??? a gdzie byliscie do tej pory "prawdziwi kibice" ?? nikt nie broni ci zabrac rodziny na stadion . tylko skoncz wierzyc tej propagandzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbg Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: 78.149.116.* 17.02.11, 22:30 SZpakowski moze i jest przezytkiem i reliktem, ale tych dwoje debili, ktorzy komentowali dzisiejszy mecz Lecha, to totalna porazka, pi...li takie smutki, takie idiotyzmy, ze czlowiekowi srac sie od tego chcialo. To nie oziom polskij polki jest na dnie lecz poziom dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 22:56 Arka Gdynia quuuu świ......... :) Babole nie wiedzą co dobre bo i na piłce się mało znają. Na co tym tłuczkom taki stadion? w II lidze się nie utrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 23:04 błagam, tylko nie Szpakowski - to jakaś paranoja, że on jest komentatorem , ........... ja wyłączam fonię - jak on komentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arka Gdynia Masz 40-60 lat i masz wąsy?odpuść sobie arkę!!! IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.11, 23:11 Jeśli masz 40-60 lat i masz wąsy,oszczędz wstydu i nie wypowiadaj się na temat o których nie masz pojęcia.Dla takich ja wy nie ma znaczenia że żyjemy w roku 2011.Tacy jak wy żyją wciąż w latach 80-90 ubiegłego wieku.Jesteście niechciany reliktem epoki która już dawo mineła!!!OSOBY które krytykują prawdziwych kibiców piłki,że gdyby nie pseudokibice to byście chodzili na mecze...Gówno prawda.Z dupy wyszliście i gó... wiecie jak jest na meczach piłki.Siedzicie przed kompem i tylko klepiecie w klawiature te wasze wypociny małe ludki z wielkimi kompleksami!!!Takich ja wy nikt nie chce na meczach piłki nożnej.Zobaczcie jak zniszczyliście wspaniałą atmosfere na reprezentacji i nawet na tej smiesznej siatkówce czy też na Małyszu.O kibicowaniu nie macie pojęcia a się wypowiadacie!Jesteście kibicami sukcesu!Gdzie byliście jak Arka grała w 3 lidze?Napewno nie tam gdzie Ja.Ja byłem na meczu Arki,gdzie wtedy było na meczu po okolo 200-300 osób.Ja tam byłem.Was mapewno tam nie było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Kg Re: Masz 40-60 lat i masz wąsy?odpuść sobie arkę! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 00:45 Faktycznie, byłeś na meczu. A może trzeba było jednak pójść wtedy do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: Masz 40-60 lat i masz wąsy?odpuść sobie arkę! IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 03:41 ale to Ci ludzie was sponsoruja i do nich chodzisz zebrac nieudaczniku, bo sam nic nie osiaglales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do grouth Re: Masz 40-60 lat i masz wąsy?odpuść sobie arkę! IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.11, 09:18 Do grouth-Nie boisz się tak wypowiadać na forum i ludzi obrażać?Wiem,wiem internet niby taki anonimowy jest...ale nie wiem czy zauważyłeś, że twoje IP się wyświetliło...To raczej Ty siedzisz przed komputerem i leczysz swoje komplesy bo w życiu codziennym jesteś małym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.43.231.79.komnet24.pl 17.02.11, 23:25 Kibicom MARNEJ arki po...ło się w główkach!!! Pilnie potrzebna lekarz wiadomej specjalizacji na P!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucktheduck Brawo kibice Arki ! Precz z dyletantami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 23:30 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.adsl.alicedsl.de 17.02.11, 23:39 Pan Sz. zapisał się na pewno w annałach historii piłki, ale powinniśmy mu już podziękować. Co kilka lat temu było miłe i na czasie, w chwili obecnej już nie jest. Emeryturka, plaża i wypoczywanie. Dziękujemy Panie Darku, obym nie musiał już Pana słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap pewnie wola borka potworka geja romka k.:)))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.11, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius z klanu Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 00:31 zaproscie Macka Kurzajewskiego.. on wygrywa Wikotry!!! Mciek na Arkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berbeć nie chcą Szpakowskiego IP: *.centertel.pl 18.02.11, 00:34 dobrze że wiem wcześniej że szpakowski bedzie to moja noga tam z rodziną nie wejdzie sluchac jego paplania to szkoda nerwów i rozstroju żołądka.czyżby nie bylo komu poprowadzić imprezy tylko tego cwieka trzeba zapraszac. ja tam z rodziną nie idę jeśli bedzie ten ćwok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: *.162.c88.petrotel.pl 18.02.11, 00:37 a od kiedy arka ma kibiców!!! być może nie znają Pana Darka bo sami jeszcze nie tak dawno łapali równowagę na nocniku a ich grojki w tym czasie błądzili po czwartych i piątych ligach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 18.02.11, 02:31 szpaku is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego IP: 148.81.194.* 18.02.11, 08:10 Po takim komunikacie tzw. kibiców Pan Szpakowski nie powinien przyjeżdżać do Gdyni. Nie dlatego, że jest rzekomym "reliktem przeszłości" (a co w tym złego?), lecz dlatego, że tzw. kibice nie zasługują na imprezę prowadzoną przez kogokolwiek zasłużonego dla polskiej piłki. To polska piłka jest reliktem właśnie przez kibiców - przez wasze burdy, chamstwo i wulgarne zaśpiewki rodem spod budki z piwem. Wyhodujcie sobie własnego prowadzącego, godnego gdyńskiego grajdołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:44 a od kiedy szpako jest zasluzony dla polskiej kopanej?? to pasuj go na krola komentatorow i obok krola kibicow beda pasowac . i razem z nimi bedziecie reliktami - nic nie wnosicie nowego a hamujecie rozwoj . to kiczowate zalosne i pokazujace jakie amatorstwo cechowalo pilke 30 lat temu - nie mowie o kasie a o przypadkowosci ludzi jacy tam trafiali. wolisz nic nie robic a zza gazety i kapciow krytykowac . zostan na swoim fotelu juz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
a-01 Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskiego 18.02.11, 08:35 Gościu nie wie kiedy odejść, ale czego sie nie robi dla kasy... jest beznadziejny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
todeskult Śmiech na sali... 18.02.11, 08:38 Śmiech na sali... Czy to ta sama Arka która jest przedostatnia w tabeli i w trakcie rundy jesiennej zdołała strzelić 9 goli przeciwnikom? Buahahaha! I dla takiej "drużyny" pobudowali stadion na 45 tys. widzów? Żenada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
todeskult A w ogóle co kibicom Arki do stadionu w Gdańsku? 18.02.11, 08:46 A w ogóle co kibicom Arki do stadionu w Gdańsku? Jak im się coś nie podoba niech wybudują sobie inny w Gdyni - będą sobie na otwarcie zaprosić kogo tylko chcą, nawet Babiarza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pilki noznej Re: A w ogóle co kibicom Arki do stadionu w Gdańs IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 09:02 tu chodzi o otwarcie stadionu ARKI w Gdyni.Przed komentarzem wypadalo by sie zorientowac o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: key west Re: A w ogóle co kibicom Arki do stadionu w Gdańs IP: 82.177.16.* 18.02.11, 09:23 Czytaj text ze zrozumieniem go. Żal mi takich ludzi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_to_ja Szpakowski z Szaranowiczem to spóła 18.02.11, 09:04 Szpakowski nigdy nie przestał pracować w TVP - zesłany został tylko na jakiś czas do telegazety! To tak jak Szaranowicz - wiedza jest nie potrzebna. Trzeba tylko nawijać, nawijać. Byle szybko i bez przerw - to stara szkoła radiowa Tuszyńskiego, w której obaj nauczyli się ględzenia w stylu: i tak tego Państwo nie widzą! Szaranowicz - kierownik redakcji sportowej TVP to dopiero klęska. Szaranowicz i Szpakowski rządzą redakcją sportową - od nich zależy, który klub czy impreza zostanie pokazana w TVP. Muszą coś z tego mieć, więc biorą chałtury. Tak było zawsze w publicznej, nie tylko w redakcji sportowej. Państwowe, więc niczyje, więc można układać pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Szpakowski z Szaranowiczem to spóła IP: *.nette.pl 18.02.11, 14:47 w wiekszosci sie zgadzam ale... nie ma gorszego od robcia korzeniowskiego !!! to jego"zasluga" ze na tvp nie ma ligi mistrzow itd on wolal marsz na rynek - dla 100 osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chałtura to chałtu Re: Szpakowski z Szaranowiczem to spóła IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 19:36 Robcia zrobił Szaran i obaj przywrócili Szpaka, którego odstawił Basałaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwet? Re: Szpakowski z Szaranowiczem to spóła IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 19:39 pomineli Krzysia M. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Ekstraklasa. Kibice Arki nie chcą Szpakowskie 18.02.11, 09:24 No właśnie nie wiem. Od wielu lat twierdzę, że Szpakowski nie jest przygotowany merytorycznie do komentowanie meczy piłki nożnej. Z drugiej strony jako wodzirej powinien się sprawdzić. Jego improwizacja na meczach piłkarskich jest zazwyczaj absurdalna, ale co innego improwizacja na imprezie masowej. Odpowiedz Link Zgłoś