Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kosa i Baszczu do Legii...

IP: *.crowley.pl 26.04.04, 20:11
    Takie info podal szmatlawy 'Fakt'. Podobno ITI chce ich sciagnac......
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmm Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.cs.ucr.edu 26.04.04, 21:14
        I Legia przejdzie na 4-4-2. Predzej mi kaktus na jezyku wyrosnie.
        • Gość: mxr Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.crowley.pl 26.04.04, 21:40
          porter..nie cieszysz sie? ..a tak wogole, to czy baszczynski nie przedluzal
          pare miesiecy temu kontraktu?!
          • Gość: mmm Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.cs.ucr.edu 26.04.04, 21:49
            Przedluzal... i dalej przedluza. Rozmowy trwaja ale nie zostaly sfinalizowane.

Ciekawe w jakiej koszulce Kosa by wyszedl na pierwszy mecz
      • Gość: SEVEN Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 22:13
        podobno van nisterlooy jest do wziecia za odpowiednia sume, wiec moze by sie iti nim
        zainteresowalo ;)
        • Gość: Z Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.chello.pl 26.04.04, 23:50
          Podobno w psychiatrykach szukaja takich debili jak ty - za darmo! Zgłos się -
          może odmieni to twoje psie życie.
      • Gość: bazyliszek Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.chello.pl 26.04.04, 23:40
        "Fakt" tak pisze, mówisz... cóż, jeszcze chyba nigdy w historii zawartość pisma
        tak boleśnie nie rozmijała się z jego tytułem. chociaż nie - był kiedyś taki
        dziennik, wydawany w Moskwie, o dumnym tytule "Prawda"...
      • sardo Re: Kosa i Baszczu do Legii... 27.04.04, 01:02
        No... Baszczu ma polewkę pewnie, chociaż przed podpisaniem nowego kontraktu
        takie informacje są bardzo porządane przez Jego menago.
        Ale jak to już, gdzieś, ktoś zauważył, to "źródło zbliżone do L" to jakiś debil
        najwyraźniej.
        A Kosy to chyba byście nie chcieli :)
        _________
        Cała żyleta płacze...
        • Gość: mmm sardo... IP: *.cs.ucr.edu 27.04.04, 01:35
          Wez skasuj ten podpis. Jeszcze liga sie nie skonczyla. Poza tym, my wiemy, ze oni placza, oni wiedza, ze placza, to po co to jeszcze pisac.
          • sardo Re: sardo... 27.04.04, 01:45
            Gość portalu: mmm napisał(a):

> Wez skasuj ten podpis. Jeszcze liga sie nie skonczyla. Poza tym, my wiemy, ze
            o
            > ni placza, oni wiedza, ze placza, to po co to jeszcze pisac.

Podpis jest a'propos Kosy :)
            • Gość: mmm Re: sardo... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.04.04, 04:03
              Ja wiem, no ale wiesz nie kazdy moze byc wyrozumialy. No ale mna sie nie
              przejmuj :) ja to juz mam takie miekkie serce. Za ten rok bzdur powinienem sie
              odegrac, ale wszystko pojdzie w niepamiec jak Wisla obroni tytul. tylko nikomu
              ani slowa.
        • berserk75 Re: Kosa i Baszczu do Legii... 27.04.04, 02:09
          sardo napisał:

> A Kosy to chyba byście nie chcieli :)

ale Kosę to my mieliśmy 10 lat temu i to był piłkarz, który w wielkich klubach
          grał :]]]

Wy macie Kosiarkę. kopacz, akurat na Wasze możliwości :)))))
          • piotr33k2 Re: Kosa i Baszczu do Legii... 27.04.04, 13:24
            może walter coś takiego gdzieś napomknoł ? widać że to neptyk nie znający
            żadnych realiów naszej piłki.
            • peteen i teraz obaj... 27.04.04, 13:59
              będą po meczu z wisełką elkę całować...

a, pardon, juz nie, nie macie praw do elki...
              ;c)
              • Gość: yeti Re: i teraz obaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:16
                he he he...

• mihal_04 Re: i teraz obaj... 27.04.04, 15:58
                Legionisci calowali juz Adidasa, to moga i Ajtiaj.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka