Gość: mxr IP: *.crowley.pl 26.04.04, 20:11 Takie info podal szmatlawy 'Fakt'. Podobno ITI chce ich sciagnac...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.cs.ucr.edu 26.04.04, 21:14 I Legia przejdzie na 4-4-2. Predzej mi kaktus na jezyku wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxr Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.crowley.pl 26.04.04, 21:40 porter..nie cieszysz sie? ..a tak wogole, to czy baszczynski nie przedluzal pare miesiecy temu kontraktu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.cs.ucr.edu 26.04.04, 21:49 Przedluzal... i dalej przedluza. Rozmowy trwaja ale nie zostaly sfinalizowane. Ciekawe w jakiej koszulce Kosa by wyszedl na pierwszy mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 22:13 podobno van nisterlooy jest do wziecia za odpowiednia sume, wiec moze by sie iti nim zainteresowalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.chello.pl 26.04.04, 23:50 Podobno w psychiatrykach szukaja takich debili jak ty - za darmo! Zgłos się - może odmieni to twoje psie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Kosa i Baszczu do Legii... IP: *.chello.pl 26.04.04, 23:40 "Fakt" tak pisze, mówisz... cóż, jeszcze chyba nigdy w historii zawartość pisma tak boleśnie nie rozmijała się z jego tytułem. chociaż nie - był kiedyś taki dziennik, wydawany w Moskwie, o dumnym tytule "Prawda"... Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Kosa i Baszczu do Legii... 27.04.04, 01:02 No... Baszczu ma polewkę pewnie, chociaż przed podpisaniem nowego kontraktu takie informacje są bardzo porządane przez Jego menago. Ale jak to już, gdzieś, ktoś zauważył, to "źródło zbliżone do L" to jakiś debil najwyraźniej. A Kosy to chyba byście nie chcieli :) _________ Cała żyleta płacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm sardo... IP: *.cs.ucr.edu 27.04.04, 01:35 Wez skasuj ten podpis. Jeszcze liga sie nie skonczyla. Poza tym, my wiemy, ze oni placza, oni wiedza, ze placza, to po co to jeszcze pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: sardo... 27.04.04, 01:45 Gość portalu: mmm napisał(a): > Wez skasuj ten podpis. Jeszcze liga sie nie skonczyla. Poza tym, my wiemy, ze o > ni placza, oni wiedza, ze placza, to po co to jeszcze pisac. Podpis jest a'propos Kosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: sardo... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.04.04, 04:03 Ja wiem, no ale wiesz nie kazdy moze byc wyrozumialy. No ale mna sie nie przejmuj :) ja to juz mam takie miekkie serce. Za ten rok bzdur powinienem sie odegrac, ale wszystko pojdzie w niepamiec jak Wisla obroni tytul. tylko nikomu ani slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Kosa i Baszczu do Legii... 27.04.04, 02:09 sardo napisał: > A Kosy to chyba byście nie chcieli :) ale Kosę to my mieliśmy 10 lat temu i to był piłkarz, który w wielkich klubach grał :]]] Wy macie Kosiarkę. kopacz, akurat na Wasze możliwości :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Kosa i Baszczu do Legii... 27.04.04, 13:24 może walter coś takiego gdzieś napomknoł ? widać że to neptyk nie znający żadnych realiów naszej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen i teraz obaj... 27.04.04, 13:59 będą po meczu z wisełką elkę całować... a, pardon, juz nie, nie macie praw do elki... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: i teraz obaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:16 he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: i teraz obaj... 27.04.04, 15:58 Legionisci calowali juz Adidasa, to moga i Ajtiaj. Odpowiedz Link Zgłoś