osaczony30 26.04.04, 20:14 Zapraszam na strone www.snooker.pl, troche zostala poprawiona, ale jeszcze wiele sie zmieni. Prosze sie nie denerwowac jesli jeszcze cos nie działa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:21 Jeju, jaka piękna! (WIEEEEEEELKIE BRAWA DLA O'GUUUUURKA!!!!!!!!! A z tego, że nie wszystko działa, to się akurat częściowo cieszę. Że nie działa forum, na przykład (bo ja jestem z poglądów wredna monopolistka;)) I zagłosowałam na Ronniego :)) (BTW czcionka w wynikach ankiety mi szwankuje). Mam też nadzieję, że galeria zostanie wzbogacona o liczne wizerunki komentatorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:35 Napiszę tak : Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Też zagłosowałam, trzeba zrobić coś z tym wynikiem bo jakoś mi się nie podoba ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:38 dorota_snooker napisała: > Napiszę tak : > > Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > PS. Też zagłosowałam, trzeba zrobić coś z tym wynikiem bo jakoś mi się nie > podoba ;)))))))))))))))))) No tak, o'gurek najpierw dał znać wielbicielom Hendrego, żeby nastukali w licznik, a dopiero potem dopuścił nas! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:48 File Not Found : Plik nie istnieje Podany w zapytaniu URL: /ankieta%5Cglosuj.php nie został odnaleziony na tym serwerze Nie można zagłosować na Ronniego. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
osaczony30 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:59 gatta13 napisała: > File Not Found : Plik nie istnieje > Podany w zapytaniu URL: /ankieta%5Cglosuj.php nie został odnaleziony na tym ser > werze > > Nie można zagłosować na Ronniego. :(( Czasami tak sie dzieje, ale glos na pewno zostal zapisany, nie przepadł. Na pewno bedzie to poprawione. Pozdrawiam fanki Roniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:22 niezłe, ale chyba adres biura i adresy osób funkcyjny powtarzają sie na pierwszej i drugiej stronie. drobiazg, ale ciut za bardzo rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
osaczony30 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:24 rigel napisał: > niezłe, ale chyba adres biura i adresy osób funkcyjny powtarzają sie na > pierwszej i drugiej stronie. drobiazg, ale ciut za bardzo rzuca się w oczy. Hmmm wybacz ale jeszcze masz stara strone. Serwery DNS jeszcze sie nie rozpropagowały nowej strony. Zajzyj jutro a zobaczysz roznice :)) Myslalem ze juz wszedzie sa widoczne zmiany :( Odpowiedz Link Zgłoś
osaczony30 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:25 rigel napisał: > niezłe, ale chyba adres biura i adresy osób funkcyjny powtarzają sie na > pierwszej i drugiej stronie. drobiazg, ale ciut za bardzo rzuca się w oczy. Dla tych co jeszcze nie widza podaje adres tymczasowy www.snooker.7net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:47 a, to o tej stronie już się wyrażałem ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:48 aha, w sondzie mozna oszukiwać! zaliczyło mi kolejno 2 głosy za Ronim! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:49 rigel napisał: > aha, w sondzie mozna oszukiwać! zaliczyło mi kolejno 2 głosy za Ronim! Co ty mówisz!!! (że dwa i że głosowałeś za Ronniem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:51 gawronka napisała: > Co ty mówisz!!! > (że dwa i że głosowałeś za Ronniem ;))) za Lepszą Połowę jeden głos, drugi był przypadkowy,..... ale żeby było sprawiedliwie, to oddałem jeszcze głosy za każde inne rozwiązanie, więc jestem z Ronnim kwita :) a poza tym, pytanie brzmi: kto wygra? a nie: kto jest debeściak i w ogóle? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:56 rigel napisał: > gawronka napisała: > > > Co ty mówisz!!! > > (że dwa i że głosowałeś za Ronniem ;))) > > za Lepszą Połowę jeden głos, drugi był przypadkowy,..... ale żeby było > sprawiedliwie, to oddałem jeszcze głosy za każde inne rozwiązanie, więc jestem > z Ronnim kwita :) > a poza tym, pytanie brzmi: kto wygra? a nie: kto jest debeściak i w ogóle? :D Uczciwyś jak łza ;) A bycie debeściakiem i wogle z wygrywaniem ściśle się wiąże. A przynajmniej powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:59 gawronka napisała: > A bycie debeściakiem i wogle z wygrywaniem ściśle się wiąże. A przynajmniej powinno. ne-ne. można wygrywać nie będąc debeściakiem :D vide: Księgowy Ebdon. tzn. dla większości nie jest on debeściakiem, bo dlka pani Ebdonowej to chyba jednak jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka JASNY GWINT 26.04.04, 22:02 Dopiero teraz do mnie dotarło, że być może istnieje pani Ebdonowa. Myślicie, że on we wszystkim jest taki powolny? (Przypomniał mi się Powolniak z "I co ludzie powiedzą" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JASNY GWINT 27.04.04, 09:53 gawronka napisała: > Myślicie, że on we wszystkim jest taki powolny? nie wszyscy lubią, jak się robi przeciąg :) pospiech jest wskazany przy łapaniu pcheł Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:54 rigel napisał: > aha, w sondzie mozna oszukiwać! zaliczyło mi kolejno 2 głosy za Ronim! A jak się dochodzi do 147, zaczyna liczyć od nowa, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 22:17 Panowie! Jednym słowem: respect. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Błędy na stronie 26.04.04, 22:33 Pomyślałem, że nie zaszkodzi gdy ludki podsuną Wam info o znalezionych "błędach". Betatesterzy za free :) Na dzień dobry: "Dziekujemy za zarejestrowanie sie w naszej bazie DANCYH". pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: Błędy na stronie 26.04.04, 23:08 Wow!!! Szybciej nie można było? Na pewno było można :) Odpowiedz Link Zgłoś