Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja :) )

26.04.04, 20:14
    Zapraszam na strone www.snooker.pl, troche zostala poprawiona, ale jeszcze
    wiele sie zmieni. Prosze sie nie denerwowac jesli jeszcze cos nie działa.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:21
        Jeju, jaka piękna! (WIEEEEEEELKIE BRAWA DLA O'GUUUUURKA!!!!!!!!! A z tego, że
        nie wszystko działa, to się akurat częściowo cieszę. Że nie działa forum, na
        przykład (bo ja jestem z poglądów wredna monopolistka;)) I zagłosowałam na
        Ronniego :)) (BTW czcionka w wynikach ankiety mi szwankuje). Mam też nadzieję,
        że galeria zostanie wzbogacona o liczne wizerunki komentatorów ;)
        • dorota_snooker Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:35
          Napiszę tak :

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Też zagłosowałam, trzeba zrobić coś z tym wynikiem bo jakoś mi się nie
          podoba ;))))))))))))))))))
          • gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:38
            dorota_snooker napisała:

> Napiszę tak :
            >
            > Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            >
            > PS. Też zagłosowałam, trzeba zrobić coś z tym wynikiem bo jakoś mi się nie
            > podoba ;))))))))))))))))))

No tak, o'gurek najpierw dał znać wielbicielom Hendrego, żeby nastukali w
            licznik, a dopiero potem dopuścił nas!

:))
      • gatta13 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:48
        File Not Found : Plik nie istnieje
        Podany w zapytaniu URL: /ankieta%5Cglosuj.php nie został odnaleziony na tym serwerze

Nie można zagłosować na Ronniego. :((
        • osaczony30 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 20:59
          gatta13 napisała:

> File Not Found : Plik nie istnieje
          > Podany w zapytaniu URL: /ankieta%5Cglosuj.php nie został odnaleziony na tym
          ser
          > werze
          >
          > Nie można zagłosować na Ronniego. :((

Czasami tak sie dzieje, ale glos na pewno zostal zapisany, nie przepadł. Na
          pewno bedzie to poprawione.

Pozdrawiam fanki Roniego ;)
      • rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:22
        niezłe, ale chyba adres biura i adresy osób funkcyjny powtarzają sie na
        pierwszej i drugiej stronie. drobiazg, ale ciut za bardzo rzuca się w oczy.
        • osaczony30 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:24
          rigel napisał:

> niezłe, ale chyba adres biura i adresy osób funkcyjny powtarzają sie na
          > pierwszej i drugiej stronie. drobiazg, ale ciut za bardzo rzuca się w oczy.
          Hmmm wybacz ale jeszcze masz stara strone. Serwery DNS jeszcze sie nie
          rozpropagowały nowej strony. Zajzyj jutro a zobaczysz roznice :))
          Myslalem ze juz wszedzie sa widoczne zmiany :(
        • osaczony30 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:25
          rigel napisał:

> niezłe, ale chyba adres biura i adresy osób funkcyjny powtarzają sie na
          > pierwszej i drugiej stronie. drobiazg, ale ciut za bardzo rzuca się w oczy.
          Dla tych co jeszcze nie widza podaje adres tymczasowy www.snooker.7net.pl
          • rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:47
            a, to o tej stronie już się wyrażałem ciepło :)
            • rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:48
              aha, w sondzie mozna oszukiwać! zaliczyło mi kolejno 2 głosy za Ronim!
              • gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:49
                rigel napisał:

> aha, w sondzie mozna oszukiwać! zaliczyło mi kolejno 2 głosy za Ronim!

Co ty mówisz!!!
                (że dwa i że głosowałeś za Ronniem ;)))
                • rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:51
                  gawronka napisała:

> Co ty mówisz!!!
                  > (że dwa i że głosowałeś za Ronniem ;)))

za Lepszą Połowę jeden głos, drugi był przypadkowy,..... ale żeby było
                  sprawiedliwie, to oddałem jeszcze głosy za każde inne rozwiązanie, więc jestem
                  z Ronnim kwita :)
                  a poza tym, pytanie brzmi: kto wygra? a nie: kto jest debeściak i w ogóle? :D
                  • gawronka Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:56
                    rigel napisał:

> gawronka napisała:
                    >
                    > > Co ty mówisz!!!
                    > > (że dwa i że głosowałeś za Ronniem ;)))
                    >
                    > za Lepszą Połowę jeden głos, drugi był przypadkowy,..... ale żeby było
                    > sprawiedliwie, to oddałem jeszcze głosy za każde inne rozwiązanie, więc
                    jestem
                    > z Ronnim kwita :)
                    > a poza tym, pytanie brzmi: kto wygra? a nie: kto jest debeściak i w ogóle? :D

Uczciwyś jak łza ;)
                    A bycie debeściakiem i wogle z wygrywaniem ściśle się wiąże. A przynajmniej
                    powinno.
                    • rigel Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:59
                      gawronka napisała:

> A bycie debeściakiem i wogle z wygrywaniem ściśle się wiąże. A przynajmniej
                      powinno.

ne-ne. można wygrywać nie będąc debeściakiem :D vide: Księgowy Ebdon. tzn. dla
                      większości nie jest on debeściakiem, bo dlka pani Ebdonowej to chyba jednak
                      jest :D
                      • gawronka JASNY GWINT 26.04.04, 22:02
                        Dopiero teraz do mnie dotarło, że być może istnieje pani Ebdonowa. Myślicie, że
                        on we wszystkim jest taki powolny?
                        (Przypomniał mi się Powolniak z "I co ludzie powiedzą" ;)
                        • gatta13 Re: JASNY GWINT 26.04.04, 22:04
                          Hmmm, a dzieci ma?
                        • rigel Re: JASNY GWINT 27.04.04, 09:53
                          gawronka napisała:

> Myślicie, że on we wszystkim jest taki powolny?

nie wszyscy lubią, jak się robi przeciąg :)
                          pospiech jest wskazany przy łapaniu pcheł
              • gatta13 Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 21:54
                rigel napisał:

> aha, w sondzie mozna oszukiwać! zaliczyło mi kolejno 2 głosy za Ronim!

A jak się dochodzi do 147, zaczyna liczyć od nowa, hehe.
      • le-on Re: nowa stronka - snooker.pl (co złego to nie ja 26.04.04, 22:17
        Panowie!
        Jednym słowem: respect.
        Tak trzymać!
      • le-on Błędy na stronie 26.04.04, 22:33
        Pomyślałem, że nie zaszkodzi gdy ludki podsuną Wam info o
        znalezionych "błędach". Betatesterzy za free :)
        Na dzień dobry: "Dziekujemy za zarejestrowanie sie w naszej bazie DANCYH".
        pozdrawiam,
        L.
        • osaczony30 Re: Błędy na stronie 26.04.04, 22:39
          Dzieki za uwagi, juz poprawione
          • le-on Re: Błędy na stronie 26.04.04, 23:08
            Wow!!! Szybciej nie można było? Na pewno było można :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka