Gość: lol IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 14:21 jeden rozsadny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezoon Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 23.02.11, 14:30 może i rozsądny ... jedni mają rozsądek a inni pasję i umiejętności ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:42 chyba nie chcesz mi powiedziec ze 'ci co maja pasje' maja rowniez umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 23.02.11, 15:57 Pasja odróżnia artystów od rzemieślników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: 62.244.159.* 23.02.11, 14:32 I tak by nie wygrał. Wiec doszli do wniosku ze nie ma co psuc jego wizerunku "najszybszego rosjanina" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai a ja przeczuwam że IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 17:02 Pietrow z Heidfeldem nieźle w tym sezonie pomieszają szyki faworytom z innych stajni. Jeżeli komunikacja na linii Nick-Witalij nie zawiedzie to szykują się w tym roku spore niespodzianki w wyścigach. Trzymam kciuki za team Lotus-Renault. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Julian F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 14:32 Najlepszy Kierowca Wyścigowy Rosji? To są jakieś jaja! Na pewno mają tam lepszych kierowców, niż Pietrov ciągle wylatujący z toru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:44 maja, chocby nowikowa. dobrze ze wraca w tym roku, bo to jest akurat kierowca z pasja, umiejetnosciami i polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 23.02.11, 17:00 Ciekawe, że w którymś z popszednich postów napisałeś: "chyba nie chcesz mi powiedziec ze 'ci co maja pasje' maja rowniez umiejetnosci". Mam wrażenie, że niektórzy piszą byle co, ważne, że negatywnie o Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 24.02.11, 14:19 Dokładnie! O godz. 15:42 napisał: "chyba nie chcesz mi powiedziec ze 'ci co maja pasje' maja rowniez umiejetnosci" a już 2 minuty później: 15:44 "to jest akurat kierowca z pasja, umiejetnosciami i polotem". Albo schizofrenik, albo dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 00:14 Zdziwisz sie jak w tym sezonie bedzie jezdził!!! Ja juz w pierwszym wyścigu poprzedniego sezonu widziałem w nim potenciał, ale jazda w F1 nie jest taka łatwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 23.02.11, 14:35 Ciekawe, gdzie był ten jego rozsądek we wczesniejszych latach, kiedy startował co roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raro Witalij niech się napije. IP: *.171.32.2.static.crowley.pl 23.02.11, 14:35 I tak nie osiągnie nic ani w F1, ani w go-kartach. Spasiba za uwagu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A z kim miałby się napić? Z tobą? Byłbyś bez szans 23.02.11, 16:33 na to żeby utrzymać się do końca libacji na stołku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.11, 14:36 Rozsądny. Yhm. Ale jakby Kubica nie miał kraksy, to Pietrow by wystartował. Więc jeśli chciałeś dopiec Robertowi, to nie do końca Ci to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:45 a kubica mial krakse i dalej bedzie ryzykowal i startowal poza f1. wiec jednak mi sie troszku udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
x_iksek F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" 23.02.11, 15:19 A za co on tę nagrodę dostał - "najlepszy kierowca Rosji" ? Taki duży kraj i tak niski mają poziom sportów motorowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:45 LOL - przygadal kociol garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.171.102.238.static.crowley.pl 23.02.11, 16:29 A spróbowałbyś po pijaku jeździć w sportach motorowych... A oni przecież nigdy nie trzeźwieją... Tam się sporty motorowe odbywają na ulicach, nawet autobusami przegubowymi - wystarczy zajrzeć na YouTube... Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" 23.02.11, 15:22 O Pietrowie a na zdjęciu romain grosjean. Gazeta jest po prostu rozpierdzielająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.sggw.waw.pl 23.02.11, 15:33 po prostu częściej zalicza bandy od Roberta Kubicy więc ma się czego bać:D Odpowiedz Link Zgłoś
tommyline F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" 23.02.11, 15:48 Ostatnim hobby Pietrowa są robótki ręczne. Ale aby zminimalizować zagrożenie robi tylko na grubych drutach gruba włóczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 16:02 Cykor i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silverkin Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 16:14 Jak powszechnie wiadomo Rusek z Niemcem się dogada tak jak 60 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pietrow jest rozsądny. Potrafi wyciągnąć właściwe 23.02.11, 16:30 wnioski z niefrasobliwości Kubicy. Mam nadzieję że ten też zmądrzeje i o ile wróci do F1, to będzie pilnował swojego kawałka chleba i nie będzie narażał go dla "mołojeckiej slawy" w zawodach w których, jak wykazały jego dotychczasowe próby, nie ma szans żeby zwyciężać. To nie te umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Pietrow jest rozsądny. Potrafi wyciągnąć właś IP: *.salwator.net 23.02.11, 16:54 @guru1313 Ty gościu to guru jesteś chyba dla siebie samego. Nie twój staw, nie twoje rybki więc co się wygłupiasz z takim g(b)urowatymi sądami. Robert ciężko pracuje na to co ma i kim jest. Skoro zespół Lotus Renault nie boi się inwestować swoich pieniędzy w niego to "spoko Twoja rozczochrana". A co do szans Roberta w wyścigach samochodowych to póki co on się tym bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Pietrow jest rozsądny. Potrafi wyciągnąć właś IP: 213.71.28.* 24.02.11, 11:41 'nie będzie narażał go dla "mołojeckiej slawy" w zawodach w których, jak wykazały jego dotychczasowe próby, nie ma szans żeby zwyciężać'. Widzę, że jesteś "swietnie" zorientowany w dotychczasowych osiągnięciach Kubicy w rajdach... Nic dziwnego, ze w tym kraju jest jak jest, skoro na kazdym kroku durnie wypowiadają się w kwestiach, o których nie maja nawet bladego pojęcia - no ale oni przecież muszą się powymądrzać. Kubica w ostatnim rajdzie pokonał samego S.Ogiera (!) zajmując 3 miejsce w KLASYFIKACJI GENERALNEJ. WYGRAŁ kilka OSów (!) i tylko wskutek awarii technicznej zajął 3-cie miejsce. Gdyby nie ta awaria, Robert WYGRAŁBY rajd! Oznacza to, ze oprócz doświadczonego i utytułowanego Ogiera pokonał kilkudziesieciu innych kierowców, bardziej doświadczonych i jadących autami wyzszej klasy. Nawet tacy kierowcy jak Loeb i Ogier wypowiadali się o sukcesie Roberta w samych superlatywach,byli zaskoczeni, że tak dobrze sobie radzi mimo małego doświadczenia i mowili, że naprawdę ma talent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: 109.112.87.* 23.02.11, 17:34 petrow nagrode a za co ?smiechu warte jak on sie sadzi. powiem krotko nie ma talentu i brakuje mu jaj ,nie zycze mu niczego zlego ale zobaczymy jak w tym roku sobie poradzi .Robert wracaj jak najszybciej i pokaz swoja klase tym burakom Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 24.02.11, 15:45 Gość portalu: gosc napisał(a): > petrow nagrode a za co ? Za najlepszego sportowca w autosporcie w Rosji. Jesli uwazasz ze jakis inny pilot z Rosji w 2010 roku byl lepszy to powiec, jak nie wiesz to zamknij sie lepiej. > smiechu warte jak on sie sadzi. powiem krotko nie ma ta > lentu i brakuje mu jaj ,nie zycze mu niczego zlego ale zobaczymy jak w tym roku > sobie poradzi . Tylko to tobie i twym zakompleksionym kolegom rusofobom pozostalo :)) Byl u was 1 przyzwoity pilot (Kubica), ale juz skonczyl de fakto swoja kariere przez wlasna glupote. No i teraz juz mozna na polskiej F1 postawic duzy krzyzyk. A u nas w ROsji F1 nabiera tempu. Mamy teraz swojego pilota w F1, swoja komande Marussia, za 3 lata bedziemy mieli GP w ROsji. Do tego mamy jeszcze 2 pilotow ktorzy w nastepny 1-3 lata napewno znajda miejsce w F1. Tak wiec dla nas Witalik Pietrow to tylko cias probny przed dluga historia F1, dla POlski Kubica byl piersza i ostatnia wzmianka w swiecie F1. Szybko zapalil sie i rownie szybko zgasl. > Robert wracaj jak najszybciej i pokaz swoja klase tym burakom Aha, on to wiele pokaze...na fotelu inwalidskim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 24.02.11, 17:15 Uważaj, żebyś sam nie trafił na wózek inwalidzki, durniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === szowinista IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 25.02.11, 10:40 Pisałem do ciebie Misza, żebyś sobie darował naśmiewanie się z cudzego nieszczęścia. Czy wszyscy Rosjanie są takimi podłymi szowinistami jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: szowinista IP: 213.71.28.* 25.02.11, 12:24 Widzisz, wiem z własnego doświadczenia :), że kulturalnej osobie ciężko zaniżać swój poziom do poziomu prymitywnego chama. Jednak z tego samego doświadczenia wiem też, że z chamem nie można bawić się w subtelnosci, bo subtelności do niego nie trafią. On nie funkcjonuje na takim poziomie, więc nie jest w stanie zarejestrować wyższych tonów. Aby cham cokolwiek zrozumiał, to do chama trzeba w jego języku. Dopiero wtedy te jego synapsy zaskoczą i coś tam do tego zakutego łba dotrze. Zatem słynny klasyk miał tylko częściowo rację. Chamstwu trzeba się przeciwstawiać "siłOM" ;), niekoniecznie fizyczną. Godność to za mało na takiego chama. Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 27.02.11, 13:21 Przemyślenia homosowieticusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katar F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.Red-81-32-234.dynamicIP.rima-tde.net 23.02.11, 23:23 coraz bardziej mi sie koles podoba. nic nie osiagnal nie ma fiesty. a za niezrazanie sie wyleceniami i staranie sie o jak najlepszy rezultat to plus ma juz dawno. duzo bardziej go lubie niz zachowawczego gartenzwerga. no ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś