Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd"

IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 14:21
    jeden rozsadny
    Obserwuj wątek
      • rezoon Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 23.02.11, 14:30
        może i rozsądny ... jedni mają rozsądek a inni pasję i umiejętności ...
        • Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:42
          chyba nie chcesz mi powiedziec ze 'ci co maja pasje' maja rowniez umiejetnosci
          • Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 23.02.11, 15:57
            Pasja odróżnia artystów od rzemieślników.
      • Gość: M F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: 62.244.159.* 23.02.11, 14:32
        I tak by nie wygrał. Wiec doszli do wniosku ze nie ma co psuc jego wizerunku "najszybszego rosjanina" :D
        • Gość: kai a ja przeczuwam że IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 17:02
          Pietrow z Heidfeldem nieźle w tym sezonie pomieszają szyki faworytom z innych stajni. Jeżeli komunikacja na linii Nick-Witalij nie zawiedzie to szykują się w tym roku spore niespodzianki w wyścigach. Trzymam kciuki za team Lotus-Renault.
      • Gość: Król Julian F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 14:32
        Najlepszy Kierowca Wyścigowy Rosji? To są jakieś jaja! Na pewno mają tam lepszych kierowców, niż Pietrov ciągle wylatujący z toru.
        • Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:44
          maja, chocby nowikowa. dobrze ze wraca w tym roku, bo to jest akurat kierowca z pasja, umiejetnosciami i polotem.
          • peterblood Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 23.02.11, 17:00
            Ciekawe, że w którymś z popszednich postów napisałeś:
            "chyba nie chcesz mi powiedziec ze 'ci co maja pasje' maja rowniez umiejetnosci".
            Mam wrażenie, że niektórzy piszą byle co, ważne, że negatywnie o Kubicy.
            • Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 24.02.11, 14:19
              Dokładnie!
              O godz. 15:42 napisał: "chyba nie chcesz mi powiedziec ze 'ci co maja pasje' maja rowniez umiejetnosci"
              a już 2 minuty później:
              15:44 "to jest akurat kierowca z pasja, umiejetnosciami i polotem".
              Albo schizofrenik, albo dureń.
        • Gość: Krzysiek Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 00:14
          Zdziwisz sie jak w tym sezonie bedzie jezdził!!! Ja juz w pierwszym wyścigu poprzedniego sezonu widziałem w nim potenciał, ale jazda w F1 nie jest taka łatwa
      • Gość: boral przeciez on nie jest zadna gwiazda! IP: *.era.pl 23.02.11, 14:33
      • Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 23.02.11, 14:35
        Ciekawe, gdzie był ten jego rozsądek we wczesniejszych latach, kiedy startował co roku?
      • Gość: raro Witalij niech się napije. IP: *.171.32.2.static.crowley.pl 23.02.11, 14:35
        I tak nie osiągnie nic ani w F1, ani w go-kartach. Spasiba za uwagu.
        • guru133 A z kim miałby się napić? Z tobą? Byłbyś bez szans 23.02.11, 16:33
          na to żeby utrzymać się do końca libacji na stołku:)))
      • Gość: ja Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.11, 14:36
        Rozsądny. Yhm. Ale jakby Kubica nie miał kraksy, to Pietrow by wystartował. Więc jeśli chciałeś dopiec Robertowi, to nie do końca Ci to wyszło.
        • Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:45
          a kubica mial krakse i dalej bedzie ryzykowal i startowal poza f1. wiec jednak mi sie troszku udalo.
      • x_iksek F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" 23.02.11, 15:19
        A za co on tę nagrodę dostał - "najlepszy kierowca Rosji" ?
        Taki duży kraj i tak niski mają poziom sportów motorowych ?
        • Gość: lol Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.noc.fibertech.net.pl 23.02.11, 15:45
          LOL - przygadal kociol garnkowi
        • Gość: xx Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.171.102.238.static.crowley.pl 23.02.11, 16:29
          A spróbowałbyś po pijaku jeździć w sportach motorowych... A oni przecież nigdy nie trzeźwieją...

Tam się sporty motorowe odbywają na ulicach, nawet autobusami przegubowymi - wystarczy zajrzeć na YouTube...
      • bling.bling F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" 23.02.11, 15:22
        O Pietrowie a na zdjęciu romain grosjean. Gazeta jest po prostu rozpierdzielająca
      • Gość: Łukasz F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.sggw.waw.pl 23.02.11, 15:33
        po prostu częściej zalicza bandy od Roberta Kubicy więc ma się czego bać:D
      • tommyline F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" 23.02.11, 15:48
        Ostatnim hobby Pietrowa są robótki ręczne. Ale aby zminimalizować zagrożenie robi tylko na grubych drutach gruba włóczką.
      • Gość: Michał F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 16:02
        Cykor i tyle
      • Gość: silverkin Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 16:14
        Jak powszechnie wiadomo Rusek z Niemcem się dogada tak jak 60 lat temu...
      • guru133 Pietrow jest rozsądny. Potrafi wyciągnąć właściwe 23.02.11, 16:30
        wnioski z niefrasobliwości Kubicy. Mam nadzieję że ten też zmądrzeje i o ile wróci do F1, to będzie pilnował swojego kawałka chleba i nie będzie narażał go dla "mołojeckiej slawy" w zawodach w których, jak wykazały jego dotychczasowe próby, nie ma szans żeby zwyciężać. To nie te umiejętności.
        • Gość: ad Re: Pietrow jest rozsądny. Potrafi wyciągnąć właś IP: *.salwator.net 23.02.11, 16:54
          @guru1313
          Ty gościu to guru jesteś chyba dla siebie samego. Nie twój staw, nie twoje rybki więc co się wygłupiasz z takim g(b)urowatymi sądami. Robert ciężko pracuje na to co ma i kim jest. Skoro zespół Lotus Renault nie boi się inwestować swoich pieniędzy w niego to "spoko Twoja rozczochrana". A co do szans Roberta w wyścigach samochodowych to póki co on się tym bawi...
        • Gość: o Re: Pietrow jest rozsądny. Potrafi wyciągnąć właś IP: 213.71.28.* 24.02.11, 11:41
          'nie będzie narażał go dla "mołojeckiej slawy" w zawodach w których, jak wykazały jego dotychczasowe próby, nie ma szans żeby zwyciężać'.

Widzę, że jesteś "swietnie" zorientowany w dotychczasowych osiągnięciach Kubicy w rajdach...
          Nic dziwnego, ze w tym kraju jest jak jest, skoro na kazdym kroku durnie wypowiadają się w kwestiach, o których nie maja nawet bladego pojęcia - no ale oni przecież muszą się powymądrzać.
          Kubica w ostatnim rajdzie pokonał samego S.Ogiera (!) zajmując 3 miejsce w KLASYFIKACJI GENERALNEJ. WYGRAŁ kilka OSów (!) i tylko wskutek awarii technicznej zajął 3-cie miejsce. Gdyby nie ta awaria, Robert WYGRAŁBY rajd!
          Oznacza to, ze oprócz doświadczonego i utytułowanego Ogiera pokonał kilkudziesieciu innych kierowców, bardziej doświadczonych i jadących autami wyzszej klasy. Nawet tacy kierowcy jak Loeb i Ogier wypowiadali się o sukcesie Roberta w samych superlatywach,byli zaskoczeni, że tak dobrze sobie radzi mimo małego doświadczenia i mowili, że naprawdę ma talent!
      • Gość: gosc F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: 109.112.87.* 23.02.11, 17:34
        petrow nagrode a za co ?smiechu warte jak on sie sadzi. powiem krotko nie ma talentu i brakuje mu jaj ,nie zycze mu niczego zlego ale zobaczymy jak w tym roku sobie poradzi .Robert wracaj jak najszybciej i pokaz swoja klase tym burakom
        • misza_kazak Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 24.02.11, 15:45
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> petrow nagrode a za co ?

Za najlepszego sportowca w autosporcie w Rosji.
          Jesli uwazasz ze jakis inny pilot z Rosji w 2010 roku byl lepszy to powiec, jak nie wiesz to zamknij sie lepiej.

> smiechu warte jak on sie sadzi. powiem krotko nie ma ta
          > lentu i brakuje mu jaj ,nie zycze mu niczego zlego ale zobaczymy jak w tym roku
          > sobie poradzi .

Tylko to tobie i twym zakompleksionym kolegom rusofobom pozostalo :))
          Byl u was 1 przyzwoity pilot (Kubica), ale juz skonczyl de fakto swoja kariere przez wlasna glupote.
          No i teraz juz mozna na polskiej F1 postawic duzy krzyzyk.
          A u nas w ROsji F1 nabiera tempu. Mamy teraz swojego pilota w F1, swoja komande Marussia, za 3 lata bedziemy mieli GP w ROsji. Do tego mamy jeszcze 2 pilotow ktorzy w nastepny 1-3 lata napewno znajda miejsce w F1. Tak wiec dla nas Witalik Pietrow to tylko cias probny przed dluga historia F1, dla POlski Kubica byl piersza i ostatnia wzmianka w swiecie F1. Szybko zapalil sie i rownie szybko zgasl.

> Robert wracaj jak najszybciej i pokaz swoja klase tym burakom

Aha, on to wiele pokaze...na fotelu inwalidskim :)))
          • Gość: o Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd IP: 213.71.28.* 24.02.11, 17:15
            Uważaj, żebyś sam nie trafił na wózek inwalidzki, durniu!
          • Gość: === szowinista IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 25.02.11, 10:40
            Pisałem do ciebie Misza, żebyś sobie darował naśmiewanie się z cudzego nieszczęścia.
            Czy wszyscy Rosjanie są takimi podłymi szowinistami jak ty?
            • Gość: o Re: szowinista IP: 213.71.28.* 25.02.11, 12:24
              Widzisz, wiem z własnego doświadczenia :), że kulturalnej osobie ciężko zaniżać swój poziom do poziomu prymitywnego chama. Jednak z tego samego doświadczenia wiem też, że z chamem nie można bawić się w subtelnosci, bo subtelności do niego nie trafią. On nie funkcjonuje na takim poziomie, więc nie jest w stanie zarejestrować wyższych tonów. Aby cham cokolwiek zrozumiał, to do chama trzeba w jego języku. Dopiero wtedy te jego synapsy zaskoczą i coś tam do tego zakutego łba dotrze.
              Zatem słynny klasyk miał tylko częściowo rację. Chamstwu trzeba się przeciwstawiać "siłOM" ;), niekoniecznie fizyczną. Godność to za mało na takiego chama.
          • peterblood Re: F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd 27.02.11, 13:21
            Przemyślenia homosowieticusa.
      • Gość: katar F1. Pietrow odmówił udziału w "Wyścigu Gwiazd" IP: *.Red-81-32-234.dynamicIP.rima-tde.net 23.02.11, 23:23
        coraz bardziej mi sie koles podoba.
        nic nie osiagnal nie ma fiesty.
        a za niezrazanie sie wyleceniami i staranie sie o jak najlepszy rezultat to plus ma juz dawno.
        duzo bardziej go lubie niz zachowawczego gartenzwerga.
        no ale to tylko moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka