tora83 19.10.08, 18:36 ... to co, idziemy na Bad Boys Blue? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:40 tora83 napisała: > ... to co, idziemy na Bad Boys Blue? :D A masz ochotę? ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:42 dziewice napisał: > mowi sie czy masz ochotke ;) Ochotki to jakieś robactwo chyba :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:43 (mrożone, surowe robaki, przysmak dla rybek, śmierdzący) Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:48 dziewice napisał: > ale jaja :) hehe Hodowane na jajach?:D Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 19:17 dziewice napisał: > a skad Wy to wiecie? :) Wychowałam się na podwórku, to wiem. :P Odpowiedz Link
dziewice Re: Menk.a ... 19.10.08, 19:21 nie no spoko jak wyglada dzdzwownica to wiem :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 19:23 Ochotki są małe, białe, ruchliwe i śmierdzące. :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:48 gapuchna napisała: > (mrożone, surowe robaki, przysmak dla rybek, śmierdzący) Tak czułam. Zn tak mi świtało.;) Odpowiedz Link
tora83 Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:41 menk.a napisała: > tora83 napisała: > > > ... to co, idziemy na Bad Boys Blue? :D > > A masz ochotę? ;) Ochote to ja mam zawsze :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:43 tora83 napisała: > menk.a napisała: > > > tora83 napisała: > > > > > ... to co, idziemy na Bad Boys Blue? :D > > > > A masz ochotę? ;) > > Ochote to ja mam zawsze :D > To idziemy. Moze tamci też Cię będą po łapkach całować. :P Odpowiedz Link
tora83 Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:45 menk.a napisała: > tora83 napisała: > > > menk.a napisała: > > > > > tora83 napisała: > > > > > > > ... to co, idziemy na Bad Boys Blue? :D > > > > > > A masz ochotę? ;) > > > > Ochote to ja mam zawsze :D > > > > To idziemy. Moze tamci też Cię będą po łapkach całować. :P Hahahaha, no ta - moj target :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:49 tora83 napisała: > menk.a napisała: > > > > To idziemy. Moze tamci też Cię będą po łapkach całować. :P > > Hahahaha, no ta - moj target :D > Zatem idziemy. Jutro dzwonię i pytam jak się tam włazi. Może jeszcze się ktoś przyłączy. :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:52 tora83 napisała: > A kiedy to w ogole jest? środa. ;) Odpowiedz Link
tora83 Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:54 menk.a napisała: > tora83 napisała: > > > A kiedy to w ogole jest? > > środa. ;) Łojezu ... w tygodniu ... to sie pilnowac bedzie trzeba ... Ale damy rade :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:54 tora83 napisała: > > Łojezu ... w tygodniu ... to sie pilnowac bedzie trzeba ... > Ale damy rade :) Ale decyduj się. Bo tylko 2 dni zostały, by cokolwiek załatwić. ;)) Odpowiedz Link
tora83 Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:56 menk.a napisała: > tora83 napisała: > > > > Łojezu ... w tygodniu ... to sie pilnowac bedzie trzeba ... > > Ale damy rade :) > > Ale decyduj się. Bo tylko 2 dni zostały, by cokolwiek załatwić. ;)) No zdecydowana jestem :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 18:57 Zatem jutro powiem, czy udało się załatwić wejście. :P Odpowiedz Link
stedo Re: Menk.a ... 19.10.08, 19:04 menk.a napisała: >Moze tamci też Cię będą po łapkach całować. :P< What`s the matter?!! Tell me, please?!!;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 19:14 stedo napisała: > menk.a napisała: > >Moze tamci też Cię będą po łapkach całować. :P< > > What`s the matter?!! Tell me, please?!!;) Na Torę rzucił się w przypływie namiętności Markowski z Perfectu. Potem jeszcze wyżłopał jej picie. Pierwotne instynkty dziewczyna budzi. Istnieje poważna obawa, iż członki z BBB zrobię podobnie. Będzie sie działo. :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Menk.a ... 19.10.08, 19:23 tora83 napisała: > Teee no wez, to w sikrecie bylo :) W jakim sikrecie, jak opowiedziałaś to wczoraj na forum romanum? No chyba że o Poliszynela chodzi. :P Odpowiedz Link
stedo Re: Menk.a ... 19.10.08, 20:14 Ee, ja myślałam że to o wczorajszą noc chodzi;) A Markowski to "tatuś" dla Was, ma córkę starszą chyba;), poczętą co prawda w szczenięcych latach, ale jednak, i w takich klimatach/jak czytałam onegdaj w jakimś wywiadzie z nim/ jak a Autobiografii: "Ojciec, bóg wie gdzie Martenowski stawiał piec ...I w sobotnią noc Był Luxemburg, chata, szkło Jakże się chciało żyć! ...W pewną letnią noc Gdzieś na dach wyniosłem koc, dostałem to, com chciał ..I poznałem co to sex." Odpowiedz Link