Gość: ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:42 To jest inteligenny, rzeczowy facet. Życzę mu sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BRAVO MLS BRAVO NOWAK BRAVO MLS IP: *.245.209.236.Dial1.Stamford1.Level3.net 10.05.04, 16:50 BRAVO PIOTR NOWAK BRAVO MLS !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek hehe inteligentny...?!?!?! IP: *.is.pw.edu.pl 10.05.04, 20:37 facet nie umie odpowiedziec na zadne pytanie...! odpowiada jakimis sloganami...jestem tempy a nie inteligentny! a ten wywiad to maksymalna zlewka z tego goscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Piotr Nowak jest OK, IP: *.102-131-66.mc.videotron.ca 10.05.04, 20:48 - odpisal nawet na zyczennia ktore mu poslalem kiedy obejmowal posade. Ktora polska "gwiazda" mialaby na to ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pino Re: Piotr Nowak jest OK, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 12:15 mam pytanko na jakiego maila do niego pisałeś? możeszmi podać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Piotr Nowak, trener DC United: W drodze na ks IP: 65.171.193.* 10.05.04, 23:40 zastanawia mnie czemu ma sluzyc publikowanie wywiadu, ktory zostal przeprowadzony jeszcze w kwietniu dopiero teraz. ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LFC W Zawiszy to był super zawodnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.05.04, 17:34 Piotrek Nowak grając w Zawiszy doprowadził zespół do 4 miejsca w ekstraklasie i szkoda, że odszedł do Turcji bo byłoby jeszcze lepiej. Graj w lidze wyśmienicie np. przypieczętował zwycięstwo strzelając gola Widzewowi z przewrotki na 4:1. Był bardzo dobry w lidze polskiej ale nie był doceniany min. zarówno przez Apostela, Streilaua, którzy udowodnili że nie poznali się na jego talencie, bo za późno zadomowił się w kadrze. Wszyscy kibice Zawiszy dziękują Tobie za postawę na boisku, ciekawe kiedy znowu po 20 000 kibiców będzie przychodziło na 1 ligę do Bydgoszczy, oby za mojego życia jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś