Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piotr Nowak, trener DC United: W drodze na księżyc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:42
    To jest inteligenny, rzeczowy facet. Życzę mu sukcesów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: BRAVO MLS BRAVO NOWAK BRAVO MLS IP: *.245.209.236.Dial1.Stamford1.Level3.net 10.05.04, 16:50
        BRAVO PIOTR NOWAK BRAVO MLS !!!!!!!!!!
        • Gość: maciek hehe inteligentny...?!?!?! IP: *.is.pw.edu.pl 10.05.04, 20:37
          facet nie umie odpowiedziec na zadne pytanie...! odpowiada jakimis
          sloganami...jestem tempy a nie inteligentny! a ten wywiad to maksymalna zlewka
          z tego goscia...
      • Gość: fan Piotr Nowak jest OK, IP: *.102-131-66.mc.videotron.ca 10.05.04, 20:48
        - odpisal nawet na zyczennia ktore mu poslalem kiedy obejmowal posade.
        Ktora polska "gwiazda" mialaby na to ochote?
        • Gość: pino Re: Piotr Nowak jest OK, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 12:15
          mam pytanko na jakiego maila do niego pisałeś? możeszmi podać?!
      • Gość: bar Re: Piotr Nowak, trener DC United: W drodze na ks IP: 65.171.193.* 10.05.04, 23:40
        zastanawia mnie czemu ma sluzyc publikowanie wywiadu, ktory zostal
        przeprowadzony jeszcze w kwietniu dopiero teraz. ha?
      • Gość: LFC W Zawiszy to był super zawodnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.05.04, 17:34
        Piotrek Nowak grając w Zawiszy doprowadził zespół do 4 miejsca w ekstraklasie i
        szkoda, że odszedł do Turcji bo byłoby jeszcze lepiej. Graj w lidze wyśmienicie
        np. przypieczętował zwycięstwo strzelając gola Widzewowi z przewrotki na 4:1.
        Był bardzo dobry w lidze polskiej ale nie był doceniany min. zarówno przez
        Apostela, Streilaua, którzy udowodnili że nie poznali się na jego talencie, bo
        za późno zadomowił się w kadrze. Wszyscy kibice Zawiszy dziękują Tobie za
        postawę na boisku, ciekawe kiedy znowu po 20 000 kibiców będzie przychodziło na
        1 ligę do Bydgoszczy, oby za mojego życia jeszcze...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka