Gość: coach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.11, 16:02 Hej Kolejorz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Chyba sobie jaja robicie IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 16:25 Szydzicie sobie, w Poznaniu nikt na takie cuda nie liczy, przegrana w Gdansku o wszystkim zadecydowala i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz w necie Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 16:47 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20101127/sport_nozna/772275651 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest ten mecz? Lech - Korona IP: *.opera-mini.net 29.05.11, 17:15 jest ten mecz gdzieś w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 29.05.11, 18:44 Hej SWINIE w koszulkach mojej KORONY!!! Wy nie jestescie warci by was nazywano zawodnikami Korony, nie jestescie godni by was nazywano sportowcami , wy jestescie zerami i szmatami bez godnosci osobistej.Lubawski sprzedaj caly ten ku...ki sklad tych pie...nych wsiowych cwaniakow i zatrudnij prawdziwych profesjonalistow poczawszy od trenera przez kierownika druzyny i skonczywszy na zawodnikach ktorzy beda mieli charaktery do wygrywania a nie charaktery pedalskiecw...oskie i sku...eli co tylko patrza na kase. To maja byc ludzie ktorzy sie utorzsamia z miastem i charakterem SCYZORYKOW!!! ps. jesli bylbym waszym trenerem to kazdy dostalby o demnie "liscia" w r y j !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 18:54 Chłopino, nie napinaj się, bo się zesrasz przed tym komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Zamknac ten stragan IP: *.superkabel.de 29.05.11, 18:58 a "kibicow"-piromanow rozbedzic i w koncu bedzie ordnung! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 29.05.11, 19:07 Pamietam ze z kumplami swego czasu podawalismy palecw...owi o imieniu KOKO !!! Witaj siurko-bierco kupe lat. Myslalem ,ze zdechlescw...u a jednak sie mylilem. Tacy jak ty ku...ki pomiocie powinni milczec i sie cieszyc ze srodowisko jeszcze ich toleruje. ps. spie...j na forum dla pedalow,cw...i i molestowanych przez tatusiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoolog Re: Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 19:21 O, szympans i mówi! A nie, to polak z budowy w uk, któremu cegła spadła z dziesiątego piętra na czerep unicestwiając mózg wielkości orzeszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 29.05.11, 21:40 Za dlugo ojciec dymal cie w dupe wsiowy zakompleksionycw...u! Molestowanie zjebalo ci zycie prostaczku i myslisz po sobie ze w uk wszyscy pracuja na zmywaku lub budowie. Ty synu chama robilbys p a l e w metrze za 10 funtow ty nieudaczniku z parchatym ryjem o chamskim i komunistycznym pochodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:31 O, scyzor uk, czyli nieudana parodia pseudokibica i Jaś Fasola polskiego internetu. Słyszeliśmy, że po tym, jak po raz czwarty nie zdałeś w pierwszej klasie szkoły zawodowej, wybrałeś się do UK, aby zrobić karierę tańczącego przy rurze w klubie dla gejów. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 29.05.11, 23:13 cos mowilas szmato zydowska? ps. ile ku... klas ukonczylas ty lachociagu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 00:20 Co tam przy rurze, scyzor? Chłopaki na ciebie już nie lecą, nawet jak dajesz 80% zniżki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 30.05.11, 00:59 To ty ku...szonie,cos jeszcze szczekasz, z kutasem w mordzie.Sciero idz spac i daj spac swojej patologicznej rodzinie ty h...u z cyckami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 10:48 Scyzor, wiesz jak możesz rozszerzyć ofertę? Zamiast tańczyć przy rurze po prostu się na nią nadziej, wzorem Azji Tuhajbejowicza. Dostaniesz pięćdziesiąt pensów więcej napiwku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolizmus Re: Lech - Korona IP: 2.25.4.* 29.05.11, 19:22 nigdy trenerem nie bedziesz buraczku cwiklowy, wiec nie spinaj sie, bo sie zdefekujesz i "utorzsamisz" sie z koprofagami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 29.05.11, 21:29 sluchajciew zakompleksione polskie ku...szony , na budowie to jebia takie wodoglowia jak wy ,czyli ku...kie wsiowe pomioty ktore zazdroszcza wszystkim wszystkiego i moga szczekac w internecie bo w realu to bym jednemu i drugiemu wyjebal w leb i po sprawie. Po takich jak wy choloto to moj dziadek na konia wsiadal! Zdechniecie internetowi onanisci w tej judo-polonii i h... wam w te paskudne chamskie ryje. Nie macie pojecia o sporcie a otwieracie te smierdzace mordy i obszczekujecie wszystkich co maja cos do powiedzenia. ps. napie...cie dalej gruche pryszczate mordy i uwaga na ulicy bo ochronka nad ku...szonami juz sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Lech - Korona 29.05.11, 21:53 jestes skonczonym burolem. az wstyd ze pochodzimy z tego samego miasta i kibicujemy tej samej druzynie. moze na budowie jebia takie wodoglowia jak my- nie wiem , nie pracuje na sajcie, jak ty przasny kmiocie. jedno jest pewne- pasujesz do budowy- tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 29.05.11, 23:36 Ty smieciu jestes z tego samego miasta co ja, ty ku... cepie z wsiowym DNA . Czlowieku takich podrabianych scyzorykow znam na peczki, zamknij morde i wpie...j zmiory. Jak czytam podobne wypociny takiego "plepsu" to utwierdzam sie w przekonaniu ze na forum sa w 90% zjeby nieudacznicy utrzymywani przez mamunie i "basiora" tatusia. Co choloto gul napie... ze ktos urodzil sie w lepszym swiecie i zyje jak bialy. ps. tlumoki zadne obelgi z waszych smierdzacych mord nie sa w stanie mnie urazic a wie cholota jaki jest powod? Powiem wam wy ku... potomkowie chamow przywozonych do Polskich miast z najglembszych wioch w tzw. OSINOBUSACH - wysraly was wasze maciory jako pleps i zdechniecie jako p l e p s !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Lech - Korona 29.05.11, 23:47 nauczylbys sie chociaz ortografii scyzorze z piekoszowa pleps? najglembszy? jak tak samo mowisz po angielsku co piszesz po polsku, to kariery ci za morzem nie wroze. Nawet na budowie trzeba prezentowac jakikolwiek poziom :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 30.05.11, 00:16 fuck off wanka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Lech - Korona 30.05.11, 00:19 wanka wstanka? czy moze wanker? buraku, po angielsku takze nie umiesz... idz spac bo na 8 do roboty nie zdarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 30.05.11, 00:44 Sluchaj pie...ny poligloto po pierwsze h...a znasz angielski ,po drugie twoja maciora zamiast cie ku... udusic to cie utrzymuje z renty a ty nieudaczniku siedzisz na zasilku i dodatkowo czerpiesz prad. Po trzeciecw...u nigdzie nie musze chodzic bo mam 10-LAT i u Nas jest Bank Holidays. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Lech - Korona 30.05.11, 00:57 lzesz jak najety. nie masz dziesieciu lat, a jutro musisz zaiwaniac na osma do roboty :) po drugie, zdaje sie ze znam lepiej angielski i polski niz ty, mamejo. po trzecie i tak nawet nie wiesz dlaczego w uk jest bank holiday. tak- pisze sie bez s na koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 30.05.11, 01:10 Jaki ty inteligentny jestes, jaki "mundry",jaki oczytany az szkoda zeby taki kwiat judo-polskiego narodu marnowal sie na forum internetowym .Powiedz mamusi by cie oddala na ksiedza . Wiesz co powiem ci prawde, nie mam 10-ciu lat bo mam prawie 11-cie ale kutasie nie mow nikomu bo sie wyda i bedzie draka. Nawet moi kochani rodzice nie wiedza ze ja po nocach siedze na forum i krece takimi h...ami jak ty ,jak przyslowiowym tamponem w pizdzie. Fajnie co nie. (lol) Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Lech - Korona 30.05.11, 01:15 twoi kochani rodzice nic ci nie zrobia, chyba ze gospodarz spusci ich z lancucha i wsadzi w samolot. potem 2 tygodnie kwarantanny, troche czasu minie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoruk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 30.05.11, 01:25 A jak twoja matka stara locha i tatus stary onan barbarzynca. To w koncu idziesz na ksiedza trzepi grucho? W seminarium rozwiniesz skrzydla,zaczniesz ruchac i bedziesz ru...y to i parchy z mordy ci znikna. Juz mnie nudzisz wiec spie...j bo trolejbus na mnie czeka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Simeone Re: Lech - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 00:17 Jaka budowa, przecież on zwykłe kible szoruje i to pewnie bez rękawiczek. Zwróć uwagę, że "scyzor" pojawia się w sieci, jak wypadają mu przerwy w grafiku wywożenia szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor uk Re: Lech - Korona IP: *.range213-122.btcentralplus.com 30.05.11, 00:55 Nie przypominam sobie bym wywozil podobne gowno do ciebie Hujego czy Delawego czy synu Sku...alego.Z pod jakiego kamienia wypelzles robaku, w miescie nie wywozi sie szamba czyli gowna takiego jak ty. Srales w deche cale zycie w drewnianym sraczu i dalej sral bedziesz ty potomku chlopa panszczyznianego.Jak sobie przypominam "Konopielke" to tak jak bym widzial twoje zasrane zycie wsiowy lancuchu. Nie mowil ci dziadzius bys na Pana nie szczekal bo pan po garbie wyszczela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amika aż po grób. Lech - Korona IP: *.acn.waw.pl 29.05.11, 21:27 W tym sezonie sprawiedliwości stało się zadość po tym jak bandyci z Litarem na czele ukradli, najnormalniej ukradli drużynę z mojego miasta, Wronki, ten pseudo klub lech Posen(najmniej polskie miasto w Polsce, podobno. tak słyszałem ciekawe ile w tym prawdy?) nie zagra w pucharach. Chwała Bogu sprawiedliwemu! PS po tym jak zrujnowaliście moje życie jako Ultrasa Amiki Wronki, przeprowadziłem się do Warszawy gdzie kibicuję od tej pory najlepszemu klubowi w Polsce, wy wiecie o co chodzi bydlaki. Z reszta zobaczycie sami po końcówce IP, nadaję z Wwa. Serdecznie niepozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś