cornik 12.04.02, 15:33 Co myślicie o oślej ławce na tym Forum? Jakie macie propozycje? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Ośla ławka IP: 62.161.67.* 12.04.02, 15:46 prponuje nie umieszczac przy niej Ciebie, bo zniknie....jak to lawka pod wplywem kornika, no chyba ze z wyrobow sztucznych, to co innego, ale ja jakos "naturalnie" mysle cornik napisał(a): > Co myślicie o oślej ławce na tym Forum? > Jakie macie propozycje? > > Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornik Re: Ośla ławka IP: *.talnet.pl 12.04.02, 15:57 Gość portalu: anka napisał(a): > prponuje nie umieszczac przy niej Ciebie, bo zniknie....jak to lawka pod wplywe > m > kornika, no chyba ze z wyrobow sztucznych, to co innego, ale ja > jakos "naturalnie" mysle > > cornik napisał(a): > > > Co myślicie o oślej ławce na tym Forum? > > Jakie macie propozycje? > > > > Pozdrowienia > Dobry tekst, ale ławki teraz coraz częściej są z metalu, więc jako drewnożerca nie mam szans. Proponuję więc aby ta była z metalu, a jako pierwszy zasiadł na niej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ośla ławka IP: 62.161.67.* 12.04.02, 16:08 to tylko nie pojaw sie nastepny razem z pseudo "rdza" a co do kandydatur to ja nie wiem,ja pokojowo nastawiona jestem... Gość portalu: cornik napisał(a): > Gość portalu: anka napisał(a): > > > prponuje nie umieszczac przy niej Ciebie, bo zniknie....jak to lawka pod w > plywe > > m > > kornika, no chyba ze z wyrobow sztucznych, to co innego, ale ja > > jakos "naturalnie" mysle > > > > cornik napisał(a): > > > > > Co myślicie o oślej ławce na tym Forum? > > > Jakie macie propozycje? > > > > > > Pozdrowienia > > > > Dobry tekst, ale ławki teraz coraz częściej są z metalu, więc jako drewnożerca > nie mam szans. Proponuję więc aby ta była z metalu, a jako pierwszy zasiadł na > niej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Ośla ławka 12.04.02, 16:31 To może ja bym usiadł... Jak człowiek siedzi w oślej ławce, to mu wszystko wolno, bo i tak się spodziewają po nim wszystkiego, co najgorsze. To jak, mogę? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ośla ławka IP: 62.161.67.* 12.04.02, 16:32 pod warunkiem ze jeszcze staniesz w kacie w tym samym czasie, bo wtedy juz do wszystkiego bedziesz mnie prawo i tak wszyscy wszystkiego po Tobie sie beda spodziewac... aha, jeszcze wylec za drzwi...no to juz mozesz wszystko robic i co planujesz? ydorius napisał(a): > > To może ja bym usiadł... > Jak człowiek siedzi w oślej ławce, to mu wszystko wolno, bo i tak się > spodziewają po nim wszystkiego, co najgorsze. > > To jak, mogę? > > .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Ośla ławka 12.04.02, 16:40 To może stanę na oślej ławce za drzwiami..? No nie wiem sam. A będę mógł napluć pani wychowawczyni na biurko? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ośla ławka IP: 62.161.67.* 12.04.02, 16:44 jak lawka bedzie w kacie za drzwiami, to tak... przed wyjsciem z lawka odwroce uwage wychowczyni i wtedy napluj, ale tak siarczyscie, za mnie takze, dobrze? ydorius napisał(a): > > To może stanę na oślej ławce za drzwiami..? > No nie wiem sam. A będę mógł napluć pani wychowawczyni na biurko? > > .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Ośla ławka 12.04.02, 17:19 Też jej nie lubisz? Hehe... Prawdziwe z nas łobuzy... Może wylecisz razem ze mna i ławką za drzwi? A może nawet będziemy musieli pójść do pana dyrektora? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ośla ławka IP: 62.161.67.* 12.04.02, 17:25 na tak zwany dywanik??? zawsze chcialam.... tak tak tak tak to ja wybije szybe a Ty napluj nie na biurko tylko na garsonke wychowawczyni, to chyba wystarczy zeby do dyrka nas wyslali? ydorius napisał(a): > > Też jej nie lubisz? > Hehe... > Prawdziwe z nas łobuzy... > > Może wylecisz razem ze mna i ławką za drzwi? > A może nawet będziemy musieli pójść do pana dyrektora? > > .y. Odpowiedz Link Zgłoś