jackski11 13.07.11, 09:00 Brawo młody, tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.echostar.pl 13.07.11, 09:05 Coś niesamowitego ! Kacper przy stole wygląda bardzo spokojnie jest skupiony i skuteczny. Pierwszy raz widziałem zawodnika , który w tak młodym wieku ma tak silną psychikę jak Kacper. Oczywiście jest bardzo młody i trudno powiedzieć , ale ma wielki talent i mam nadzieję , że będzie ćwiczył z większą pasją i kto wie.. może w przyszłości będzie wielkim zawodnikiem... oby... Trzymam za Ciebie mocno kciuki Kacper ! Odpowiedz Link Zgłoś
rask Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... 13.07.11, 09:08 Super byłoby obejrzec Polaka w jakimś turnieju, wiem że może niszowy sport, ale ja bardzo lubie ogladać razem z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarson Re: Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dl IP: *.zone14.bethere.co.uk 13.07.11, 12:15 Nie wiem tylko czy dzieci lubią to oglądać razem z tobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfujhłop Całe szczęście że nie będzie tam polskich kibiców. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 09:18 Sport mało popularny w Polsce. Cieszę się że nie ma żadnego związku i działaczy którzy zaraz podłączyliby się do sukcesu Kacpra. Nie bedzie też ryczacych wodzirejów na widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: Całe szczęście że nie będzie tam polskich kib 13.07.11, 09:24 Ja też się cieszę, że nie ma żadnego związku, bo by do takiego młodego do stołu nie dopuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek wot, lamerzy IP: 91.220.18.* 13.07.11, 09:28 Byście się wysilili trochę. www.snooker.pl/ A w tytule: Polski Związek Snookera i Bilarda Angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Całe szczęście że nie będzie tam polskich kib 13.07.11, 11:34 jakby mial szczescie to wygryzby jakiegos 30latka z zawodow dla juniorow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Całe szczęście że nie będzie tam polskich kib IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 11:20 Chyba to będzie polaków idol kryzysowy po odejściu Adama Małysza, a sport może stać się tak samo popularny jak skoki, po tym jak Adaś eksplodował formą Odpowiedz Link Zgłoś
jurektom Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... 13.07.11, 09:26 To rzeczywiście sensacja na skalę światową i nadzieja na polski udział w NAPRAWDĘ światowym sporcie. Szkoda tylko, że drukowana "Wyborcza " nie zdążyła się nawet zająknąć na ten temat. Nie od dziś zdumiewa mnie chęć lansowania sportów "plemiennych" takich jak piłka nożna w gazecie, która ma ambicję (słuszną) kształtowania nieco ambitniejszych wzorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dl IP: *.static.dsl.dodo.com.au 13.07.11, 10:09 Tak wlasnie wyglada prawdziwy talent!! Nie jak Kubica,Radwanska czy inne pseudo talenty. Bedzie mistrzem,skoro juz wygrywa z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: java Re: Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dl IP: *.griffin.com 13.07.11, 10:57 Ty pierdziu, nic nie wiesz o F1, Kubica to jest talent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gul Kubica - talent do 6-stego miejsca IP: 151.193.120.* 13.07.11, 11:31 I co wygrał ten twój Kubica, goowno wygrał, raz jakiś pierd w Kanadzie, a reszta to miejsce miedzy 6-13. Przy okazji nie widzialem zeby facet cos sensownego powiedział. Talent to on ma żeby zająć 11 pozycję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: java Re: Kubica - talent do 6-stego miejsca IP: *.griffin.com 13.07.11, 13:42 Wlasnie udowadniasz ze nic nie wiesz o F1. No ale to trudne - przeczytac zasady, zapoznac sie z mechanika pojazdow, zespolami, historia dyscypliny... Lepiej sie ignorancko zapluwac na forum nie majac pojecia. Kon jaki jest kazdy widzi? Otoz nie. Mozesz sie wiec pluc ile chcesz, z Kubicy jestem dumna, tak jak ze wszystkich naszych ciezko pracujacych sportowcow - malo ich mamy i trzeba ich szanowac i wspierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strop Re: Kubica - talent do 6-stego miejsca IP: 81.26.13.* 13.07.11, 13:50 Daj sobie spokój java i nie tłumacz nic kr.etynowi. Dyskusja z kimś takim jak Gul jest dyskusją z idiotą. A idiota, jak mówi przysłowie: Najpierw Cię sprowadzi do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Kubica - talent do 6-stego miejsca IP: *.centertel.pl 13.07.11, 16:11 Jesteś durniem. Gdybyś się nie odzywał, to nikt by o tym nie wiedział. Ale nie, ty się chcialeś wymądrzać, nic nie wiedząc o tym sporcie - i teraz już wszyscy wiedzą, że jesteś durniem. Kubica wielokrotnie zajmował miejsca 2-5, a na podium stawał kilkanaście razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zasmucona. Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 10:15 Nie mogę patrzeć na smutek tego młodego człowieka. Chociaż odrobinę uśmiechu chciałoby się zobaczyć na jego twarzy. Oglądam większość transmisji ze snookera od kiedy pojawiły się w Eurosporcie, i nie widziałam żadnego zawodnika tak reagującego na wygraną. Oby tylko nie zagłaskano go na śmierć; sportową oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dl IP: *.gliwice.vectranet.pl 13.07.11, 10:37 Oglądając mecze mistrzów w tej dyscyplinie rzadko można zobaczyć jakieś zadowolenie z pokonania przeciwnika. Może oglądałem inne mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa-mroku Re: Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dl 13.07.11, 16:19 Nie oglądałeś radości Neila Robertsona i Judda Trumpa po wygranych pojedynkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cymbergaj Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.07.11, 10:19 Nie jest komikiem, zeby sie bez przerwy smial, a za to jest opanowany. Moze smieje sie czytajac tutaj niektore komentarze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek No to teraz wystarczy czekać, kiedy każdy Polak... IP: *.152.143.70.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.07.11, 10:37 ...stanie się ekspertem od snookera. Eksperci od skoków narciarskich i F1 muszą się przekwalifikować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaaa Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:49 Jak już coś 'na twitterze', a nie 'tweeterze'!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann a za chwilę sodóweczka i po miszczu IP: 157.166.216.* 13.07.11, 11:13 jak na polaczka przystało Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa-mroku Re: a za chwilę sodóweczka i po miszczu 13.07.11, 16:20 Bzdura, chłopak młody, a widać że skromny i nastawiony na ciężką pracę a nie na gwiazdorzenie. Wielki talent! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:13 Spie...j @johann, bo już nerwy psujesz! Kacper to wspaniały chłopak, z którego będziemy mieli pociechę! Mam nadzieje, że zabłyśnie i wysławi nasz kraj w tym ekskluzywnym sporcie! :)) A co do tematu, z Robertem Kubicą - to także wielki talent! To, co Robert robi w bolidzie, jest niesamowite! A w Monte Carlo przerasta wszystkich o głowę (i nie chodzi mi tu o wzrost)!!! Interesuje się F1 i wiem, że sam kierowca to nie wszystko. To połowa sukcesu. Druga to bolid, który musi dac możliwośc jazdy na mistrzoswskim poziomie! Zarówno Snooker i Formuła 1 to wspaniałe sporty, które osobiście bardzo lubię i się nimi emocjonuje. Wszyscy są napalenia na nożną, a tak na prawdę to prymitywny sport. Ale oczywiście też go lubię. My Polacy jednak nie mamy z czego się cieszyc, gdyż niestety nasi kopacze nei prezentują poziomu godnego kibiców z Polski - najlepszych pod słońcem! I nie chodzi mi tutaj o pseudokibców, bo to nie kibice, tylko wandale i huligani! Pozdrowienia dla Wszystkich! :) Odpowiedz Link Zgłoś
osfp Ale checa! 13.07.11, 13:33 Właśnie uzmysłowiłem sobie, co musi czuć w tej chwili każdy z 23 zawodników którzy w polskim rankingu znajdują się wyżej od Filipiaka. Już po wygranej w juniorskich mistrzostwach Europy słychać było głosy że to była wyłącznie kwestia szczęścia, że poziom w kategorii juniorów się ostatnio obniżył, że Kacper wygrał tylko dlatego że znalazł się w odpowiedniej chwili w odpowiednim miejscu. Ci sami ludzie będą mówić że jedno-frejmowe wygrane z tuzami światowego snookera to żaden wyczyn, że to każdemu może się zdarzyć (jakoś nie przytrafiło się to Wróblowi). Oczywiście nikt nie może zaprzeczyć że element szczęścia odgrywa bardzo dużą rolę w takich rozgrywkach, ale szczęście to nie wszystko. Filipiak wykazał się spokojem i opanowaniem jakiego nie powstydziłby się największy mistrz, a musimy pamiętać że to tylko piętnastolatek z bardzo małym doświadczeniem w meczach o wysoką stawkę. No właśnie, piętnastolatek (rocznik '95, czyli w zasadzie szesnastolatek), 24-ty w rankingu, wyżej od niego w tymże rankingu (www.snooker.pl/ranking_otw.php) kilku młodych zawodników z których jeden jest nawet od Kacpra młodszy, a jednak to on wywalczył sobie prawo do gry z najlepszymi na świecie. Najwyraźniej bardzo utalentowany, trenuje w porządnej angielskiej akademii, pokazał już że mentalnie jest gotowy na walkę z czołowymi zawodnikami. Jeżeli poradzi sobie również z wyzwaniami które niesie ze sobą sława i zainteresowanie mediów, to czeka go świetlana przyszłość. Właśnie ze strony mediów (nie tylko polskich) upatrywałbym największego zagrożenia dla jego kariery. Można oczekiwać że dziennikarze, jak to zwykle w takich przypadkach bywa, będą próbowali go wykorzystać, nie ma co liczyć na umiar i kompetentność z ich strony. Jak na razie, Kacper radzi sobie z presją całkiem nieźle. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damino77 Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 13:39 zdradzila(kropka)pl?id=pyqo73 jaka zioma .... zamiast (kropka) dajcie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik snookera Snooker. O'Sullivan o Filipiaku: Wskazówka dla ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 22:34 Może snooker wreszcie zacznie być przez Polaków zauważany ... był czas, że transmisji ze skoków narciarskich było jak na lekarstwo ... aż umysłami zawładnął ADAM Odpowiedz Link Zgłoś