Gość: tede O co Chodzi Wisła Słaba, czy Lechia grała ok ? IP: *.aster.pl 27.08.11, 20:13 Nie ogladalem. Chcialbym wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario_CK Re: O co Chodzi Wisła Słaba, czy Lechia grała ok IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 20:21 Nie oglądałeś? To Ci powiem. Lechia grała a Wisła stała... No ale przecież upał był...jak w Nikozji. A w takich warunkach nie da się grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Teraz widac jak ten Cypr jest mocny! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 27.08.11, 20:41 Wisla przezywa kryzys. Majac fiksacje na punkcie "wczesnych przygotowan do sezonu" i bedac pomnym kompromitacji z przed kilku lat (Estonia, Gruzja), Wisla stracila impet juz w Sierpniu! Lech w tamtym roku gral doskonale w Europie, ale nie mial sil i skladu na lige. Wisla natomiast moze byc w sytuacji gdzie nie bedzie sil na lige i na Europe. Mam nadzieje ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow1978 Re: Teraz widac jak ten Cypr jest mocny! 27.08.11, 21:00 A ja mam nadzieję że się nie mylisz i że Wisła tym razem nie wygra mistrzostwa. Tyle razy dawali już ciała w Europie że niech Legia czy Lech za rok spróbują wejść do LM. Czekam na jakiś artykuł Sarzało o Wiśle, ostatni jaki czytałem o Bogach którzy zstąpili do Krakowa w osobach Meliksona i Illiewa rozbawił mnie setnie. Panie Jacku czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Niestety jesteś nieomylny. IP: *.ists.pl 27.08.11, 21:56 Lepiej abyś nie brał się za złe proroctwa, lepiej prorokuj coś dobrego. Bo coś za bardzo utrafiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Niestety jesteś nieomylny. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.08.11, 00:01 Polska wyjdzie z grupy na ME! To moje proroctwo. Mistrzostwa beda sukcesem. Ale pod wzgledem czysto sportowym wspaniale bedzie w Brazylii! Polska zakwalifikuje sie na mistrzostwa pokonujac Anglie dwa razy. W finale MS spotka sie z Urugwajem, ktory wyeliminuje gospodarzy w polfinale 2:1 (w dogrywce). Polska siegnie po mistrzostwo na Marakanie po karnych 4:3!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario_CK Re: O co Chodzi Wisła Słaba, czy Lechia grała ok IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 20:28 No i jeszcze jedno. Chciałoby by ci się zapier..lać za gó...ane ok. 80 tys. miesięcznie. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: O co Chodzi Wisła Słaba, czy Lechia grała ok IP: *.aster.pl 27.08.11, 21:14 No to jest przepiekne !!!!!:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisła - Lechia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.11, 21:00 dotrzymaliśmy słowa - przyszliśmy, zdzieraliśmy gardła - a oni nie walczyli o nowe cele... o żadne cele... nie walczyli wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Wisła - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 21:14 maciekbets.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Temperatura!!!! 27.08.11, 21:27 Dzisiaj na południu Polski temperatura wynosiła 35 stopni!!! Wisła nie miała szans cokolwiek ugrać w takich cypryjskich wsrunkach!!!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ Wisła - Lechia IP: 83.1.212.* 27.08.11, 21:47 to jest mistrz polski ?? błahaah , przegrywa z lechią błahahah . i w europejskich pucharach powinien grać lech ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Wisła - Lechia IP: *.internetia.net.pl 28.08.11, 00:35 masz rację i powinien grać jeszcze święty mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Co to, p. Maaskant nad jest trenerem ?? IP: *.ists.pl 27.08.11, 21:48 Jak długo jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisła - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 23:45 pieniadze z pseudo piłkarzy przeznaczyć np. na Domy Dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Wisła - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 23:48 maciekbets.blogspot.com/ Nowy typ, świeże informacje! Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL KOLEJORZ Wisła - Lechia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 00:33 Maaskant 6 sierpnia - "Nie obawiamy się tego, że nie pogodzimy gry w lidze z europejskimi pucharami. Mam nadzieję, że nie powtórzymy sytuacji Lecha Poznań z poprzedniego sezonu. W Wiśle jest 17-18 klasowych zawodników. Stać nas na dobrą grę na każdym froncie." W podobnym tonie wypowiadał sie niejaki Małecki ...... a tu masz babo placek jeszcze na rozpoczęli walki w LE a już mają zadyszkę .... to dopiero druga przegrana w lidze, spoko ..........będą następne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikson666 Wisła - Lechia IP: *.warszawa.mm.pl 28.08.11, 00:51 nienawidzę WISŁY ! Oddawajcie mi chajs za kupon leniwe ścierwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eCL Hit sprawdz IP: *.proxnetwork.com 28.08.11, 07:41 HIT Zlokalizuj znajomego, męża, żonę, dziecko czy kogokolwiek innego! Wejdź na: e-mobileclub. tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wisła - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 10:04 TU macie skład z jakim zagra Śląsk Wrocław z Widzewem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator pilkarz Wisła - Lechia IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 13:43 chlopaki na podworku skladniejsze akcje przeprowadzaja Odpowiedz Link Zgłoś