Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oficjalny komunikat

07.09.11, 13:38
    Z przykrością informujemy, że Wygraj Ligę nie ruszy w tej edycji. Cały czas, wraz z zewnętrznym wykonawcą, intensywnie walczyliśmy z problemami technicznymi, które mieliśmy w serwisie – niestety, nie udało się nam ich zlikwidować na tyle, by móc udostępnić Wam stabilnie funkcjonujący serwis.
    Zgodnie z obietnicą, Wasza cierpliwość zostanie nagrodzona – w kolejnej rundzie powstanie specjalna Liga Prywatna , dedykowana wyłącznie zarejestrowanym w rundzie jesiennej użytkownikom, którzy będą mogli walczyć o dodatkową nagrodę.
    Obserwuj wątek
      • t-clapek Re: Oficjalny komunikat 07.09.11, 14:17
        To się nazywa rozp***dol systemu!
      • neonzamachowiec Re: Oficjalny komunikat 07.09.11, 14:58
        No i mowilem, ze jedyne co dostaniemy w ramach rekompensaty, to najzwyczajniej dodatkowa kasa do wygrania... Czyli primo: ucieszy sie z tej rekompensaty tylko kilka osob, ktore ja wygraja. Secundo: rekompensata nie bedzie dedykowana ani specjalna, tylko jest prawie dla wszystkich. Podejrzewam, ze jakies 90% graczy i tak bylo zarejestrowanych w czasie 2-tygodniowego okresu testowego. Tercio: jesli uzytkownik - hurtownik wygra normalna wersje nowej edycji, i wersje dodatkowa, to dla reszty uzytkownikow to naprawde zadne pocieszenie:)
        I jeszcze cos ode mnie, na zakonczenie: przez to, ze nie udalo sie Wam odpalic gry, poznalem Fantasy Liga na Wirtualnej Polsce. Przeczytalem o tej grze na tym forum. Gram tam, gra jest fajna. I tam zostawiam swoje smsy. Pisalem tutaj nie raz, ze nagrody wlasciwie malo mnie obchodza, bo nigdy nawet sie do nich nie zblizylem. Dla mnie liczy sie zabawa i rywalizacja - w rankingu ogolnym, ligach prywatnych, ligach klubowych.... Tak wiec mnie, jako grajacemu dla rozrywki Wasze powiekszenie nagrod nic nie przynosi. Pozostane wiec zatem w przyszlej rundzie przy Fantasy Liga. A Wam zycze powodzenia i wiecej umiejetnosci, przed nastepna edycja.
        A teraz juz...ciszej nad ta trumna.
      • prezes-33 Re: Oficjalny komunikat 07.09.11, 15:43
        Na szczęscie są już inne managery. Wasza strata, żeby wrócić do gry bedziecie musieli bardzo się postarać. Kasa, misie kasa będzie potrzebna duża i spore bonusy dla grających. Co do ligi prywatnej dedykowanej zarejestrowanym w rundzie jesiennej użytkownikom, podajcie proszę przybliżoną ich liczbę. Sorry, ale po ostatnich Waszych wyczynach wiarygodność Wam spadła. I to sporo.
      • 19marcin78 Re: Oficjalny komunikat 08.09.11, 14:50
        Kpina. Ja podpisałem umowę na możliwość wygrania 20 tysięcy, a cwaniaczki myślą, że zrobią za rok ligę prywatną z nagrodą 200 zł i wszystko ok
        No pasaran!
      • the_jacko Re: Oficjalny komunikat 11.09.11, 10:41
        Ja w związku z nieprofesjonalnym podejściem firmy, od dnia 8 września zaprzestałem kupowania Gazety Wyborczej i innych wydawnictw Agory, do czego zachęcam też wszystkich, którzy nie tolerulą takiego partactwa i żenady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka