Gość: Sebastian IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 22:15 na N na razie luz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewiemcowybrac Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą wa... 10.09.11, 22:16 Hmm.... nie mam aster, nie wiem co jest napisane w umowie i regulaminie, ale odnoszę wrażenie ,że to jest sprzeczne z prawem ( ale jaka ustawa co i jak ) kto wie, może ktoś rozdmucha sprawę . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebularze won! [...] IP: *.gdynia.mm.pl 10.09.11, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: 89.174.254.* 11.09.11, 00:01 Pozew zbiorowy dokładnie tak mówisz; pozew zbiorowy jest tu rozwiązaniem.. Mam trochę czasu więc w najbliższy poniedziałek skontaktuję się z adwokatem w tej sprawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal L Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: 178.73.44.* 11.09.11, 08:43 Chętnie przyłączę sie do pozwu zbiorowego - czekam na instrukcje michajlov@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 09:28 Koniecznie, jak nie zareagujemy, to następnym razem postąpią tak samo. Niech się uczą, że stwierdzenie "Klienta nasz Pan" nie jest pustym frazesem. Przyłączam się do pomysłu pozwu zbiorowego - bardzo chętnie wezmę w tym udział (adamuswoj@yahoo.com). Pozdrawiam. Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabek Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.11, 17:29 Chce się dołączyć do pozwu zbiorowego.Proszę o wskazówki kiedy i gdzie mamy się spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą 11.09.11, 01:23 Macie absolutna rację! To co zrobiły te kablówki, to nie tylko skandal, ale łamanie prawa! Dlatego podziwiam Cyfrowy Polsat (jestem ich abonentem), bo nie dość, że sprzedawali walkę w systemie PPV i nie mieli w swej ofercie RTL-u, to w ostatniej chwili włączyli ten kanał w wersji RTL Schweiz do swej oferty na kanale 248. Zaiste godna to postawa. Brawo Cyfrowy Polsat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!1 Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.c194.msk.pl 11.09.11, 01:56 dupa Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiothunter Płacić za oglądanie mordobicia.... IP: *.ghnet.pl 11.09.11, 02:34 nie lepiej iść na mecz Legii albo Widzewa?????? Mordobicia będzie ile dusza zapragnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek a ja mam dekoder IP: *.internet.szczecin.pl 11.09.11, 00:00 i kablówki mogą naskoczyć. Odbieram RTL i inne programy bez najmniejszego problemu. Jak kablówki robią takie numery, to lepiej z ich usug zrezygnować Odpowiedz Link Zgłoś
aminora Re: a ja mam dekoder 11.09.11, 00:46 świeta racja dobrodzieju ;) jak się siedzi na kablach, to się płaci za frycowe!! niech żyja kablówki i inne złodziejówki. a niezaleznie, to chamstwo blokować programy, jak się dwóch chce po mordach lać. Moze powinni blokować transmisje z Sejmu, albo innych walk polityków przez małe p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: a ja mam dekoder IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 11:30 tez ogladalem te walke tylko dlatego, ze byla za free na satelicie. Nie wiem z czym ludzie maja problemy, ze musza 40zl (1/5 ceny fergusona) placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: 194.15.124.* 11.09.11, 00:06 A ja mam RTL z satelity. Obejrzalem walke za darmo w super jakosci na niemieckim RTL-u. Kablowki to zlodzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!1 Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.c194.msk.pl 11.09.11, 01:59 Gość portalu: Mirek napisał(a): > A ja mam RTL z satelity. Obejrzalem walke za darmo w super jakosci na niemiecki > m RTL-u. misiu SD to super jakosc ? to ty pewnie nie slyszal nawet, ze jest takie cus jak HD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 10:33 A kto by chciał siedziec cały czas max 1.5 metra od telewizora, żeby te HD faktycznie zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.multi-play.net.pl 11.09.11, 11:26 Widocznie masz za słaby wzrok albo za małego... telewizora :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 13:34 Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie świat nie kręci się wokół telewizora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą wa... IP: *.as13285.net 10.09.11, 22:18 olektv.pl/otv.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boks Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą wa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 22:19 na cyfrowym polsacie tez nie zakodowali rtl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rageofhonor Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.net.autocom.pl 10.09.11, 22:25 Stacja RTL została wyłączona czas walki Adamka z Kliczką. Jest to niezgodne z regulaminem i umową z RTL. Zgodnie z prawem mają transmitować program bez przewy. RTL nie nakazało blokady tego kanału. Czyli jest to podstawa do wypowiedzenia umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.telpol.net.pl 10.09.11, 22:29 Kablowka Telpol na Slasku tez zablokowala RTL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.telpol.net.pl 10.09.11, 23:03 U mnie to samo. Mam nadzieję, że Telpolowi dostanie się za to. A tak w ogóle, czy można było u nich wykupić pvp? Co im do tego? Jaki mają w tym interes? Na szczęście jest jeszcze telewizja strumieniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.telpol.net.pl 11.09.11, 11:40 Gnoje z Telpolu na Śląsku zablokowali sygnał ! Jakim prawem się pytam skoro płacę za abonament w którym RTL jest dostępnym programem ? Trzeba by masowo zrezygnować z usług takich złodziei. Może jakaś akcja w postaci maili czy pism ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.internetia.net.pl 18.09.11, 22:14 No to rozwiążcie umowy z takimi kablówkami - niech poniosą konsekwencje swoich działań. Wyciąć taki numer, aby zablokować kanał FTA tylko na czas walki, to jest program ogólnodostępny na każdym prymitywnym tunerze, a pierd...nie o prawach jest demagogią, bo to kanał był dostępny cały czas i w całej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.toya.net.pl 10.09.11, 22:40 www.meczyki.pl - rtl live.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz k.urewskie zagranie pod pozew zbiorowy IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 22:40 Mam nadzieję że tysiące klientów wypowie umowę aster w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tamtaradam Re: k.urewskie zagranie pod pozew zbiorowy 13.09.11, 17:37 Tutaj można się już dołączyć: niedajmysie.pl/case/show/355/Aster-wylaczyl-kanal-RTL-na-czas-walki-Adamek-Kliczko--Pozew-zbiorowy-.html Gość portalu: widz napisał(a): > Mam nadzieję że tysiące klientów wypowie umowę aster w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.aster.pl 10.09.11, 22:43 faktycznie zakodowali.... ktoś mi powie czy mogę wypowiedzieć umowę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grill Abonenci mający honor, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 22:45 WIEDZĄCY , CO TO HONOR, powinni zrezygnować z usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankyy Aster oszukał swoich abonentów- złodzieje! IP: *.home.aster.pl 11.09.11, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Abonenci mający honor, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 02:42 Albo podpalić się przed ich siedzibą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.multi-play.net.pl 10.09.11, 22:46 pl-sport.tv/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttttttttttttt Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: *.igloonet.pl 10.09.11, 22:48 RTL SCHWEIZ na N właśnie ma byś transmisja na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Adamek - Kliczko. Abonenci Aster nie obejrzą IP: 89.191.155.* 10.09.11, 22:48 w bydgoskim gawexie jak na razie RTL działa o ile sie ma cyfrową. aczkolwiek dziwnym trafem kilka dni temu zniknął z analogowej, niezły sposób aby złapac paru nowych chętnych na ofertę cyfrową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.home.aster.pl 10.09.11, 22:49 pl-sport.tv/stream-2.htmoglądaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.toya.net.pl 10.09.11, 22:53 Łódzka Toya nie zablokowała RTL. Natomiast walkę transmituje na kanale TV Toya, który to kanał na czas walki został zakodowany. Ja w swoim pakiecie mam kanał TV Toya i nic w umowie nie piszą, że mogą go kodować. W poniedziałek zadzwonię z awanturą Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe 11.09.11, 00:08 Do poniedziałku to ci chłopie przejdzie i będziesz miał to głęboko w d.... I Na tym się właśnie opiera kapitalizm, nigdy z nami nie przegra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!1 Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.c194.msk.pl 11.09.11, 02:04 pijerdolisz gosciu zadna polska stacja nie wykupila praw do transmisji, wiec i jakas tam Toy Toya nie mogla jej puscic na swoim kanale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >> R T L SHWEIZ Kto ma jakikolwiek dekoder, tależ i płyn mózgowy IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 22:55 właśnie oglądam RTL SHWEIZ. Hotbird 11054GHz H 27500. (to są ustawienia cyfrowego polsatu i n-ki) Trzeba być skonczoną ciotą, żeby nie móc ustawić sobie dekodera. Po prostu wyjmujemy kartę z dekodera, czyścimy listę kanałów (ładujemy je od nowa) - I TO WSZYSTKO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEz Re: Kto ma jakikolwiek dekoder, tależ i płyn mózg IP: *.e-wro.net.pl 11.09.11, 00:27 No ale na dekoderze Cyfry miałem do wyboru RTL z HotBird albo z Astry bez żadnego ustawiania. A jakość obrazu prawie jak z HD. Niemcy nie oszczędzają na jakości. Do końca nie mogłem uwierzyć, że sygnał nie będzie kodowany. Musiałbym na głowę upaść, żeby kupować płatną transmisję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolesław Nie płacę abonamentu w TVP IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 22:56 Myślę, że płacenie abonamentu w telewizji publicznej do wystawienie tyłka do kopania. Jeśli telewizja publiczna nie potrafiła kupić praw do najwiekszego wydarzenia w Polskim boksie w historii, a serwuje nam jakieś totalne pierdy i każe za to płacić to tylko niepoważni ludzie płaca abonament. Śmialiśmy się ostatnio z kolegi z pracy, który się przyznał że płaci Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Nie płacę abonamentu w TVP 11.09.11, 00:10 Zdziwisz się jak szybko role się odwrócą, gdy komornik wpadnie do ciebie a nie do niego. Kto się śmieje, ten się śmieje ostatni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin Komornik? Co ty mówisz do mnie człowieku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 00:27 Już widzę jak komornicy zajmują się niepłaconym abonamentem telewizyjnym. Spadaj do jaskini trollu! Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Komornik? Co ty mówisz do mnie człowieku!!! 11.09.11, 12:04 Kiedyś to nastąpi, jak tylko Kaczor dorwie się do władzy to taki coś nam może grozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwicoł Re: Nie płacę abonamentu w TVP IP: 82.160.86.* 11.09.11, 00:30 Najpierw muszą udowodnić że gościu ma telewizor niedouczony człowieku,a to jest niemożliwe do udowodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Nie płacę abonamentu w TVP 11.09.11, 12:05 Jak to trudne do udowodnienia, wystarczy, że ma umowę z jakąś platformą cyfrową albo kablówką, i już jest dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!1 zamien miejscami "ten" i 'kto" IP: *.c194.msk.pl 11.09.11, 02:09 tvn24_od_dawna_jest_tabloidem napisała: > Kto się śmieje, ten się śmieje ostatni :/ ty palancie nie wymyslaj przyslow, lepiej naucz sie tych ktore sa znane od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: zamien miejscami "ten" i 'kto" 11.09.11, 12:06 kto wyzywa ten burak. Pozdrawiam nawet ciebie wyzywający człeku. Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: zamien miejscami "ten" i 'kto" 11.09.11, 12:10 Ty mały móżdźku ! Parafrazowałem słowa "Śmialiśmy się ostatnio z kolegi z pracy, który się przyznał że płaci". Ale czy ty wiesz w ogóle co to takiego parafraza ? Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram ... i mniej nerwów :) 10.09.11, 23:01 Pewnie by mnie ta informacja zdenerwowała,ale na szczęście nie zależy mi na obejrzeniu tej walki na żywo do tego stopnia,by decyzja tych zachłannych hien podniosła mi ciśnienie.Tak więc nie zarobią na mnie grosza,a ja na spokojnie przeczytam sobie później,kto i jak wygrał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATLAS Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 23:04 Kto ma talerz to na FTA ( Astra) RTL na 3 kanałach leci transmisja i pies mordę lizał kablówkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 23:10 Kto ma "Cyfrę +" kanał 202 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziś Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 00:02 Ja mam cyfre walke ogladałem na rtl kanał 205, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed W INEI jest walka na RTL IP: *.icpnet.pl 10.09.11, 23:25 W sumie sama walka obchodzi mnie jak zeszłoroczny śnieg. Dwóch facetów okłada się po ryjach i dostają jeszcze za to wielką kasę. Jak dla mnie debilizm. Ale z ciekawości spojrzałem na RTL i można oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: W INEI jest walka na RTL IP: *.centertel.pl 11.09.11, 01:37 mam aster... zadzwinilem na infolinie by dowiedziec sie jak wykupic walke adamka. koles powiedzil ze nie wie o co chodzi... OK....... uznalem "ogladne sobie na rtl ". !!!!!!!!!!!!!!!!1!#$%@#$@#@!@#$@#!$^&*(&&^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie muszę dalej pisac! koniec z TYMI ZLODZIEJAMI!!!! nie bede im juz dawac zarabiac. Mam wybor na inna kablówkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 5 Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.wroclaw.mm.pl 10.09.11, 23:35 a kogo w sumie to obchodzi który z dwóch dorosłych facetów walących się bez sensu po mordzie robi to "lepiej" dla mnie obaj to delikatnie mówiąc idioci a ci co emocjonują się tym który lepiej się bije - patrz który ma trochę mniej rozlasowany mózg-zasługują na takie dodatkowe wydatki - może w przyszłości znajdą sobie bardziej wymagającą "rozrywkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 02:45 Z takim podejściem to wszystko jest bez sensu, współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio Ludzie, weźmy się za tych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 23:37 bezczelność tych masowych dymaczy nie zna granic. Jeśli nic nie zrobimy, to stworzą takie prawo, że za samą możliwość życia przyjdzie nam płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Ludzie, weźmy się za tych... IP: 89.174.254.* 11.09.11, 00:04 za samą możliwość życia przyjdzie nam płacić. miliony Polaków juz za to płaci .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 23:54 ty to wiesz ja to wiem , ale ci z blokowisk są uzależnieni , w końcu 10 runda i po ptokach , niestety Adamek wielki duchem , ale za mały wzrostem poległ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0tt Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.acn.waw.pl 10.09.11, 23:54 Dziękuję telewizji Aster za odcięcie mi w ostatniej chwili jedynego niemieckiego kanału RTL na czas transmisji walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 23:56 Bez łaski, obejrzałem w internecie, obraz super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topgun1977 Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.elblag.vectranet.pl 11.09.11, 00:05 elbląska vectra bez problemu rtl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax Re: Adamek - Kliczko. Abonenci niektórych kablówe IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.11, 00:52 W Radomiu także. Vectra zachowała się przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko ja też w necie i s.r.a.m na pejperwiuw IP: *.home.aster.pl 11.09.11, 00:06 3 Odpowiedz Link Zgłoś