Gość: ivan IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 07.10.11, 08:47 Pewnie że będzie ciężko. Ivanowic odpoczywa od środy po króciutkim meczu a Radwańska grała wczoraj dwa spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: 150.254.166.* 07.10.11, 09:31 Szkoda że nie ma miksta, pewnie też by sobie zagrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hettie A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 09:46 "agnieszka walczy z piekna ivanovic" - takie seksistowskie tytulu mozliwe tylko w polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 14:29 w Polsce, baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt seksizm, seksizm, seksizm IP: 178.73.48.* 07.10.11, 09:49 "z piękną Ivanowic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catchover Re: seksizm, seksizm, seksizm IP: 69.195.136.* 07.10.11, 15:19 A jakie to uprzejme wobec Agnieszki. Wyborcze waligruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 10:02 Ja bym powiedziała, że wielka Ana. Mecz niesamowity, Ana ma winnery i problemy z bieganiem, a Aga gra swój nejlepszy tenis. Pięknie jest. Ciężko będzie, ale mam nadzieję, że wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 10:03 Ludzie, czy Was pogięło? To już nie wolno komplementować urody kobiet? Jak tak dalej pójdzie, to całą poezję wyrzucicie na śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikst Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.lukman.pl 07.10.11, 10:11 Bo to miejsce na komentowanie meczu a nie urody tenisistek. Komentatorzy wykazują się najzwyczajniej brakiem profesjonalizmu. I nie chodzi tylko o nagłówek tytułu ale i komentarze dotyczące kolejnych odsłon meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac(m)an Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.net.aster.pl 07.10.11, 10:16 No właśnie. Sport to sport. czy przeczytamy kiedyś taki nagłówek: "Przystojny Nadal walczy z Djokovicem"? Nie. Bo mimo, że Nadal to "ciacho", mężczyzn traktuje się poważniej, bardziej profesjonalnie. A te wszystkie odniesienia do urody sportsmenek to seksizm w najczystszej postaci. I prosze nie mieszać sdo tego poezji. Sztuka to zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: 195.117.22.* 07.10.11, 10:14 sorry, ale w tym przypadku to niepotrzebne, można zrozumieć, że to największy atut Any, a przecież jej uroda nie ma tu nic do rzeczy czy dziennikarzom przyszłoby do głowy napisać, że Adamek walczy z przystojnym Kliczko? raczej nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan normalnościfan Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 10:34 Dobrze gadasz! Nie rozumiem ludzi, dla których piękno i mówienie o nim, jest czymś złym czy niedopuszczalnym. Nie chce niczego sugerować, ale można się domyślić pewnych rzeczy. A mecz świetny. Ivanović bardzo silna, chwilami wyglądało jakby chciała piłki wbijać w nawierzchnię kortu. Ale jednak siła kosztem precyzji nie zawsze popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gencervyntoryx jak nie widzisz różnicy między poezją a rvchaniem IP: *.aster.pl 07.10.11, 11:02 No jak nie widzisz różnicy między poezją a rvchaniem to pogratulować. Zresztą akurat Ivanowic to średnia laska, Radwańska - pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m123 Re: jak nie widzisz różnicy między poezją a rvcha IP: 31.6.243.* 07.10.11, 11:07 pasztet to Ty jesteś ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszogun Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:13 wszystkie już się wygrały, liżą rany i leczą kontuzje, kiedy wszystko co ważne już za nami wtedy Radwańska zaczyna wygrywać. Najczęściej seta ale czasem fuksem i cały olany przez elitę turniej. Wtedy zaczyna się sikanie po piętach i ochy i achy. I kiedy ktoś powie o jej rywalce że jest piękna wszystkie lesby krzyczą że to seksizm. O Radwańskiej można powiedzieć wszystko tylko nie to że jest piękna. Jest nawet w stanie wygrać z każdą która ma akurat zapalenie korzonków i bolesny okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: 212.93.0.* 07.10.11, 10:18 Tak, tak - Radwańska korzysta z niedyspozycji przeciwniczek, Szczęsny jest cienki i stary go wkręcił do Arsenalu, a Adamek to żenujący, kiepski bokser wykreowany przez media, czego dowiodła porażka z Kliczką, prawda? Ale z ciebie menda, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszogun O Radwańskiej myślę to co myślę, piłkę nożną mam IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:45 tam gdzie słońce nie świeci, Adamka szanuję chociaż nie jestem fanatykiem boksu, jeżdżę na nartach , chodzę po górach, pływam żaglówką, i uczę tego moje dzieci. A orgazmy na temat " Radwańska weszła do drugiej rundy " już mnie śmieszą. Zostawmy je dla sportowców którzy rzeczywiście coś osiągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slony Re: O Radwańskiej myślę to co myślę, piłkę nożną IP: *.internetia.net.pl 07.10.11, 11:06 Radwańska za awans do 2 rundy byle turnieju zarobi więcej niż siatkarz zdobywający brązowy medal ME, albo złoty medalista mistrzostw europy w lekkiej atletyce. Jeżeli nie interesujesz się tenisem a wiadomości o nim są dla Ciebie śmieszne, to po co tracisz czas na komentowanie tego sportu? Jest przecież tyle stoków do zaliczenia, tylke gór do wspinania i tyle jezior do żeglowania a ty tracisz czas na komentowanie artykułów o sporcie który Cię kompletnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: O Radwańskiej myślę to co myślę, piłkę nożną IP: 65.4.163.* 07.10.11, 12:39 Miszogun ma bardzo duzo do powiedzenia na temat, ktory go nie interesuje. To takie typowe dla nieudacznikow, ktorzy nic nie osiagneli, zeby wypowiadac sie na temat o ktorym nie maja najmniejszego pojecia. Odpowiadasz na: Gość portalu: Miszogun napisał(a): > tam gdzie słońce nie świeci, Adamka szanuję chociaż nie jestem fanatykiem boksu > , jeżdżę na nartach , chodzę po górach, pływam żaglówką, i uczę tego moje dziec > i. A orgazmy na temat " Radwańska weszła do drugiej rundy " już mnie śmieszą. Z > ostawmy je dla sportowców którzy rzeczywiście coś osiągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 10:37 Miszogun - żal ci chyba dupsko ściska, że Aga wygrała. Pewnie po półfinale, gdy Adze powinie się noga, będziesz w końcu szczęśliwy. Co za franca z ciebie... Komentator w Eurosporcie wspominał o takich ludziach jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszogun No widzisz, już wiesz że w półfinale powinie się IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:47 jej się noga. Radwańska to towar w który nie warto inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: No widzisz, już wiesz że w półfinale powinie 07.10.11, 10:51 Jeżeli na tenisie znasz się tak samo jak na czytaniu, to Twoje sądy są guzik warte. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy 07.10.11, 10:43 Bzdury wypisujesz, aż szkoda słów. Agnieszka Radwańska gra obecnie najlepszy tenis w życiu. Jeszce nigdy w swej karierze nie była w takiej formie. Nie chodzi tylko o dyspozycję fizyczną, ale o jej repertuar zagrań. Potrafi znaleźć sposób na najbardziej trudne zagrania przeciwniczek, myśli na korcie i przestała grymasić z bezsilności. Można snuć różne teorie na temat jej cudownej odmiany, ale najbardziej prawdopodobną jest fakt zmiany trenera. Ze swoim ojcem nie była już w stanie się rozwijać i na całe szczęście w końcu rozstała się z nim. Szkoda tylko, że tak późno, bo zbyt długo trwał ten marazm. Tomasz Wiktorowski okazał się strzałem w dziesiątkę. Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszogun Nie wierzę w to ale daj ci Panie Boże. IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:50 Był taki wódz który po każdej klęsce zmieniał generałów. Niektórzy nawet sporadycznie wygrywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catchover Re: Nie wierzę w to ale daj ci Panie Boże. IP: 69.195.136.* 07.10.11, 15:24 Co to za wódz, opowiedz coś o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: 86.47.69.* 07.10.11, 11:47 maz- 48 zgadzam się z Tobą całkowicie.Fakt ,też że Radwański doprowadził ją do wielkich sukcesów.Agnieszkę oglądam do początku pokazywania w Eurosporcie o ile czas pozwala ,około 6 lat powiem, jedno tak jak teraz to nigdy nie grała po za pojedynczymi meczami.Bardzo mocno czuję ,że jutro w końcu pokona Karolinę(lub Pennetę).pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy 07.10.11, 12:10 Ależ oczywiście, że to ojciec ją ukształtował i nie ma co do tego dwóch zdań! Jednak doszli do pewnej ściany, nawet góry, którą nijak nie mogli przeskoczyć. Męczyli się, dochodziło do publicznych kłótni i wiadomym było, że ten układ nie przetrwa. Pan Radwański Agnieszce co mógł, to dał, teraz musi skupić się na swej drugiej córce Urszuli, być może jeszcze uda się ją "uratować". Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: cieszmy się !!!gratulacja AGA!! IP: 86.47.69.* 07.10.11, 13:28 Tak jest dobrze ,że zmienili ten swój układ i przynosi to efekty ,jest na co patrzeć i oby tak dalej i tego życzę sobie i innym kibicom.Pozgr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catchover Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: 69.195.136.* 07.10.11, 15:30 Wyczerpał swój zasób środków, a jej potrzeba było czegoś ponad to. Dlatego stali w miejscu. Bronił jednak swojej pozycji, kosztem jej kariery. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: 217.153.202.* 07.10.11, 12:11 Trenerem Agnieszki ciągle jest jej ojciec, Wiktorowski jeździ z nią na turnieje ponieważ Pan Radwański nie dawał rady emocjonalnie śledząc rywalizację swojej córki na żywo i Agnieszkę to wyprowadzało z równowagi, dlatego nie mogła w 100% koncentrować się na grze, obecny układ działa bardzo dobrze i z tego należy sie cieszyć, ale i nie należy zapominać, że pod okiem Wiktorowskiego Agnieszka też przegrywała tenisowe pojedynki, umiar w ocenie sytuacji zalecany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catchover Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: 69.195.136.* 07.10.11, 15:23 Jako dobra córka, wzięła tatusia na zasłużony garnuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porarelaksu Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: *.77.classcom.pl 07.10.11, 13:26 " I kiedy ktoś powie o jej rywalce że jest piękna wszystkie lesby krzyczą że to seksizm" Ale rozumiem, że na przykład w meczu Realu podobałyby ci się wtręty "Ten niesamowicie seksowny Ronaldo gra dzisiaj swój najlepszy mecz" albo "Piękne ciało Casillasa wygięło się w łuk przy sparowaniu piłki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Radwańska to mistrzyni końcówki sezonu. Kiedy IP: *.toya.net.pl 07.10.11, 14:20 Chyba będzie lepiej, miszogun, jesli wrócisz do piłki kopanej i ustawek. Bo w tenisie raczej nie ma miejsca dla takich chamów i prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 10:18 Trafnie powiedział właśnie komentator euroeportu o internetowych wpisach. Trzymam kciuki. Możesz mała, możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 10:24 Ana poddałą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:28 wiedziala ze szans nie ma juz sil tez juz brakowalo i poddala brawo aga mam nadziej ze zagra pozniejn z wozniacki i sie dogadaja i karolina jej sie podloozy Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 12:27 Właśnie jestem ciekawa czy "najlepsza przyjaciółka" będzie z Agnieszką walczyła "o pietruszkę" (bo ma zagwarantowany występ w Masters od dawna), czy pozwoli Agnieszce się do tej imprezy zakwalifikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catchover Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: 69.195.136.* 07.10.11, 15:18 Co, już skończyliśmy ze sportową postawą? Gdyby inni się podkładali to byliby be? Widać, że nicki typu, logiczny, myślący, prawda, zawsze reprezentują swoje przeciwieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 21:14 Nasi siatkarze też się podłożyli w ME i zdobyli medal. A "sportowa postawa" w ubiegłorocznych MŚ spowodowała najgorszy wynik od wielu lat. Czasem trzeba trochę pomyśleć, a nie lecieć na uraaaaaaaaaa jak ruski żołnierz bez pomyślunku o przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 12:39 O, cenzura? Mój post zniknął. Napisałam, że jestem ciekawa czy "najlepsza przyjaciółka" będzie z Agnieszką walczyła "o pietruszkę" (bo ma zagwarantowany występ w Masters od dawna), czy pozwoli Agnieszce się do tej imprezy zakwalifikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi [...] IP: *.ruch.com.pl 07.10.11, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: październik chyba miała okres IP: 95.154.230.* 07.10.11, 10:27 od początku meczu Ivanovic poprawiała majty, potem przerwa w kibelku i parę gemów dalej krecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: chyba miała okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 10:40 Ana fajnie poprawiała te majteczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
competent Aga jest na fali...Moze wreszcie pokona Caroline? 07.10.11, 10:32 Bylby to najwiekszy jej sukces w historii jej wystepow,poza pokonaniem Szarapowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Aga jest na fali...Moze wreszcie pokona Carol IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:35 szarapowej?? pzreciez ona juz wsz pokanala z czuluwki baranon dobzre pisalal moze wozniacka jej sie podlozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.as13285.net 07.10.11, 10:42 tez mnie sie marzy zeby ta serbka tak mnie sie poddala. ona poddaje sie tylko kobietom czy tez mezczyznom? Wladek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakier Ktoś wie o której będzie można obejrzeć półfinał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 10:49 I w jaki dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 10:56 Co podbiła ? Tokio ? Jeden z wielu turniejów na które normalni ludzie przestają juz zwracać uwagę.. Ale nam , "prawdziwym polakom", jak zwykle brakuje dowartościowania i z byle g... robimy wielki sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:02 Trzeba się cieszyć z tego co jest, a nie marudzić. Bravo Aga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: 31.6.243.* 07.10.11, 11:09 gó... to Ty jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 11:46 Wygrana w Tokio,to takby ,porownujac do kolarstwa zawodowego,zwyciezyc na trasie Paryz-Roubaix ,czy Tour de Romandie.Tak wiec ,sukces jest i nalezy sie z tego cieszyc,a nie ,jak to z Polakami bywa, popadac w niepotrzebne malkontenctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam mamy najladniejsza tenisistke swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:03 radwanska wygrywa bo "zabija" przeciwniczki uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latelarus Re: mamy najladniejsza tenisistke swiata IP: *.icpnet.pl 07.10.11, 11:21 Prostak z ciebie i zwykła podła świnia jak i z innych życzliwych naszym sportowcom komentatorów, tylko czekacie jak się komuś noga podwinie, prawdziwi ku_r_w_a poloki, podłe gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Iska jest swietna!!! IP: *.liberty-it.co.uk 07.10.11, 11:43 al czego oczekujesz od tej bandy emocjonalnych sierot... ich rodzice (czesto oni sami) wychowani byli w tym chorym i podlym systemie, niegdy nic nie mogli osiagnac i cale zycie tylko czekaja zeby cos zlego sie sasiadowi przytrafilo, a juz najbardziej ich boli jak ktos odnosi sukces. Iska jest swietna i mimo ze (raczej) nie wygra szlema w swojej karierze i nie bedzie w pierwszej 3-jce (tak juz po prostu jest i nie zalezy to od jej ojca, ternera, czy ksiedza z Koziej Wolki) wszyscy powinnismy miec do niej ogromny szacunek za to co osiagnela, za wygrane turnieje, popularycaje tego sporte w kraju oraz reklame Polski na swiecie. Natomiast dla tej podlej bandy sierot ona bedzie przegrana, skonczona, brzydka, zarozumiala itd itd... Dlaczego? ...ot, ta podla banda jest zwyczajnie zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: Wielka zazdrość!! IP: 86.47.69.* 07.10.11, 11:51 No to pojechałeś z ludżmi!!! Brawo!Aga jest świetna i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Wielka zazdrość!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:55 Tytul pod zdjeciami powinien byc nastepujacy: Piekna i bestia. Zgadnijcie kto jest piekna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka Re: Wielka zazdrość!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 12:05 A kto jest głupszy. Też widać. Tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Iska jest swietna!!! 07.10.11, 12:23 Jeśli będzie grała tak dalej, z turnieju na turniej coraz lepiej, to nie wykluczone, że i ten Wielki Szlem w końcu osiągnie. Na nic nie jest za późno, widzimy na własne oczy, że jej gra jest coraz lepsza, coraz bardziej dojrzała i trudna dla przeciwniczek. Jeśli tylko nie dokuczą jej żadne urazy, a współpraca z Wiktorowskim nadal będzie się tak dobrze układać, to w przyszłym roku, któryś wielki turniej padnie jej łupem. Ja jednak liczę też na udany start na igrzyskach w Londynie. Turnieje WTA, Wielkie Szlemy to wielka sprawa, ale nam kibicom marzy się medal na igrzyskach. Sam kiedyś krytykowałem Radwańskich, że odpuszczają starty dla reprezentacji, że nie angażują się, bo nie ma z tego kasy, ale wierzę, że Agnieszka jest na tyle ambitna, że zechce, że zależeć jej będzie na medalu olimpijskim. Zawsze podkreślała, że zależy jej na kibicach, że chciała, by im sprawić radość. Teraz wyzwolona od paraliżujących wpływów ojca być może postara się o taki sukces. Musimy w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: Iska jest swietna!!!Medal olimpijski!!! IP: 86.47.69.* 07.10.11, 13:32 Madal olimpijski w tenisie to by było coś wiekiego.Jeśli naprawdę dojrzeje i do tego troszkę szczęsćia i zdrowia .............to kto wie pozdr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Iska jest swietna!!! IP: 217.153.202.* 07.10.11, 14:39 Tak tak, najważniejsze jest żeby tobie dobrze zrobiła, bo jak nie to oplujesz ją jak Dorotę, polscy "kibice" to najgorsze co może spotkać polskich sportowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: Kibic zakompleksiony!! IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 07.10.11, 15:53 Jeszcze się nie zdarzyło ,żebym coś złego napisał kiedykolwiek na Agnieszkę.Jest najlepszą tenisistką Polski wszechczasów i taka jest prawda.Kompletnie nie znasz mnie jako kibica!!Po co mnie obrażasz skoro nic złego nie napisałem.pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: O jaką Dorotę Tobie chodzi? IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 07.10.11, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Kibic zakompleksiony!! 07.10.11, 17:13 Ten "gostek" pił do mnie. Kiedyś kilka razy zdarzyło mi się krytycznie wypowiedzieć o rodzinnych układach w klanie Radwańskich. Krytycznie też wyraziłem się raz, czy drugi o grze Agnieszki, ale wtedy każdy rozsądny kibic, nie koniecznie znający się na tenisie, musiał dostrzegać jej błędy i fakt, że stała w miejscu, że się nie rozwijała, wiedząc, że talent, który posiada, zwyczajnie marnuje. Zresztą wtedy nie tylko kibice, ale i fachowcy od tenisa też doradzali jej zmianę trenera. A "Dorota", to Dorota Świeniewicz, była jedną z najlepszych siatkarek w historii naszej żeńskiej siatkówki. Chodzi o skandal i okoliczności w których zrezygnowała z gry w naszej reprezentacji. Nie wytrzymała ponoć krytyki internautów. Zdarzyło mi się z tego powodu napisać o niej niezbyt przychylnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 11:54 Rzygać się chce, czytając te wpisy. 1) Czy wam się to podoba, czy nie Agnieszka jest obecnie największą gwiazdą polskiego sportu, znana i rozpoznawana globalnie, od Tokio po Hawaii. 2) Tenis to elitarny sport, w którym jest mega kasa, ona zarobiła na korcie 5 milionów dolarów. Więc szczekajcie dalej. I w tym elitarnym sporcie od 2007 nie wypada z czołowej 15. Jesteście w czymś tak dobrzy jak ona? 3) Jakimż to trzeba być troglodytą, żeby pisać, że to pasztet. Patrzeć w lustro i uruchomić mózg, krytyczne myślenie rozwija, nie zabija. Ale wielu tu jest już zabitych przez głupotę. Polski internet słynie z hejterów, fora o Radwańskiej aż kipią od żółci, że Isia-Pisia, paszczur, kiepsko gra, bo inni się mylą. 4) Wpisów o samej jakości tenisa jest niewiele, a już tych, którzy się nim interesują i coś o nim wiedzą - margines. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.echostar.pl 07.10.11, 15:05 popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja A.Radwańska - A.Ivanović IP: 79.162.71.* 07.10.11, 11:57 Gratulacje dla Agi to duża sztuka tak grać ! a z tymi trollami internetowymi nie dyskutujcie, oni się nudzą bo są puści i piszą po to żeby wywołać jakąś głupią potyczkę słowną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 12:04 Fakt, dziś był tenis na niebotycznym poziomie. Pięknie grały i co najfajniejsze w tej pięknej grze wynik wskazywał na Agę jako na lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re:az patrzec ciezko,jak obie obok sienie stoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:21 Na jakosci gry sie nie znam,zreszta to pokazuje wynik.Ale tak z czysto ESTETYCZNEGOpunktu widzenia to cos tutaj nie pasuje.Ludzie lubia PIEKNO,od wiekow juz tak bylo i wlasnie dlatego KAZDY ( i nie mowcie mi ,ze nie) DOZNAJE takiego wewnetrznego wstrzasu patrzac na OBA te zdjecia. I to nie ma nic wspolnego z moralnoscia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
edziufujara A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 12:40 Pasztecianka wygrała z fajną laską niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:56 Pasztecianka to wypełnia przestrzeń między twoimi uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:02 sam jestes paszteciak jak ci sie nie podoba to nie ogladaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiot Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: 69.195.136.* 07.10.11, 15:14 Tu o grę chodzi, głupcze. Laski oglądaj sobie na wyborach Miss albo kup sobie pornola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laikmax Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 16:39 jestes wielkim debilem pryszczata gębo Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas.rudz A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 12:44 Brawa dla Agnieszki Ale nie dziwią mnie wcale jej sukcesy, wszak pochodzi z Krakowa. Tak się składa że z Małopolski wywodzi się mnóstwo wspaniałych sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:01 Znów potwierdzenie, że potencjał jest. Czas byłby najwyższy, żeby to pokazać w Wielkim Szlemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika nowak A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:05 morze ana ivanovic wygra a agnieszka radwanska przegra i ana ivanovic wroci po kontuzji do gry i wygra wszystkie sety Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 13:17 sledzik4 napisał: > Ni i czas na Panettę. :) Miało być NO i czas na Panettę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 21:20 Ale nazwisko i tak nieboraku przekręciłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.zambrow.net.pl 07.10.11, 13:20 Radwańska nie bedzie grała z Caroline. Wozniacki przegrała walkę o półfinał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobita A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.tktelekom.pl 07.10.11, 13:21 Niesamowita zmiana w postawie Agnieszki. Psychologia. Przy swoim tacie zawsze była córką, małą dziewczynką. Przy trenerze - obcym mężczyźnie może wreszcie być kobietą. Nie musi słuchać strofowań papy, może na równych prawach dyskutować z panem "Thomaszem". Panie Robercie, zna Pan taki tekst: "wspaniałych rodziców mam, .... w porę rzekli mi: teraz to idź drogą swą". Agnieszka jest już KOBIETĄ, choć zawsze zostanie Pana córką. I to Pan ją wszystkiego nauczył. Ale teraz czas, by spokojnie i swobodnie mogła z Pana nauki korzystać - ku jej, Pana i naszej - kibiców radości. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 13:23 Wozniacki - Panetta 6:3 0:6 6:7 Odpowiedz Link Zgłoś
esco_bar A.Radwańska - A.Ivanović 07.10.11, 15:00 a we wielkim szlemie bida z nendzom , na kazdym turnieju komprompitacja. wszystkie co lepsiejsze tenisiary sie juz wystrzelaly , majom kontuzje to se agniesia moze cus tam wygrac. teraz szechterowka zachwyca sie pieknom agnieszkom a jeszcze nie tak dawno jechala z nia jak ze szmaciarzem. do zobaczenia na kangura open Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weee Re: A.Radwańska - A.Ivanović IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 17:01 eee no jak ćwierćfinał wielkiego szlema to kompromitacja to ja też tak chcę :P Odpowiedz Link Zgłoś