Gość: Wybitny Ekspert IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.16, 04:08 i gdzie taki Kyrgios a gdzie taka Radwańska. Radwańska powinna wypłacać odszkodowania za oglądanie jej tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Kyrgios gra 04.09.16, 08:12 Gość portalu: Wybitny Ekspert napisał(a): > Radwańska powinna wypłacać odszkodowania za oglądanie jej tenisa. A każe Ci ktoś oglądać mecze Agi? Nie możesz patrzeć na jej grę, to nie oglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybitny Ekspert Re: Kyrgios gra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.16, 10:13 Witam Uprzejmie nie karze mi na szczęście nikt oglądać meczów Agi ale byłoby to oglądanie na pewno za karę. jednak chodzi mianowicie o to żeby ich nie pokazywać w ogóle, a żeby pokazywać mecze Kyrgiosa, Tsongi czy Thiema. tymczasem Eurosport wymyślił takie coś jak okno dla Radwańskiej i na 1 antenie daje takie mecze zamiast pokusić się o coś co jest sensowne i prestiżowe. proponuję już od dłuższego czasu zakazać pokazywania meczów z udziałem Radwańskiej i po problemie. Simon, Errani, Granollers z Murrayem też za jednym zamachem. na świecie jest rozgrywanych wiele meczów jednocześnie a tym bardziej w pierwszych rundach w szlemie. pokazując Radwańską obrzydza się ludziom tenis o dobrym guście, i zabiera innym zawodnikom antenę. niektórzy z tv nie rozumieją że oglądalność w ten sposób gaśnie, i reklamodawcy płacą mniej za reklamę. sami sobie podcinają gałęzie działając w źle pojmowanym interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Kyrgios już nie gra IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.16, 10:31 Kyrgios już nie gra, a Radwańska jeszcze, ale jest szansa, że nie długo. Pańcia ma pakt z diabłem, który wyczuł bratnią duszę i podstawia nogi znacznie lepszym rywalkom. Nie wiem po co, co rusz porównujesz przebijaczkę do rasowych graczy. Nicka można nie lubić, ale jego grę zawsze chce się oglądać, nawet bardzo. Pańcię to tylko za karę, albo na musiku, który funduje TV, kosztem naprawdę ciekawych meczy i to jest szkoda dla promocji tenisa, za którą należy się bardzo solidne odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybitny Ekspert Re: Kyrgios już nie gra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.16, 11:14 ja proponuję jeden Lexus za jedno zagranie. takie oglądanie to jeszcze ma sens. Kyrgios gra odświeżająco w tenisa, tak jak kiedyś Gonzalez czy Tsonga. ale w większości tak się chyba kończą jego mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Kyrgios już nie gra IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.16, 11:39 Lexus się z fatalną personą kojarzy, więc nawet za darmo nie chcę, ale samobójcom gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybitny Ekspert Re: Kyrgios już nie gra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.16, 19:27 ale można potem odsprzedać komuś o spaczonych gustach. oczywiście ja uznaję tylko takie marki jak Lamborgini, Hummer, GMC, Lincoln ostatecznie. a nie jakieś chińczyki podrabiane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Kyrgios nie, ale Francuzi grają IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.16, 12:19 Nie będziemy o lichwie na badziewiu promowanym przez badziewie, jak wreszcie Francuzi grają. Czekałem, aż doczekałem. Cudu w Nowym Yorku raczej nie będzie, ale trochę dobrego tenisa już jest, a może być jeszcze więcej i to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś