Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Szpilka: Chciałem urwać mu głowę

IP: *.grakom.pl 16.10.11, 13:28
    Nie trzeba być znawcą żeby stwierdzić, że ten bambus był podstawiony.
    Obserwuj wątek
      • extrafresh Porzuć ten groźny sport i idź do szkoły. 16.10.11, 13:49
        • Gość: ugcv Beck może nie był tak kompromitująco słaby jak pop IP: *.elartnet.pl 16.10.11, 14:13
          rzednicy ale też ruszał się jak mucha w smole, cóż, emeryt.Co dobrze świadczy o rozumie Wasilewskiego.
          • posel_pieta RPrawdą jest że debilizm Szpilki może wygrać z jeg 16.10.11, 14:15
            o predyspozycjami fizycznymi.
      • Gość: rsc Boks. Szpilka: Przy uderzeniach przechodzi prąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 13:49
        jak mu będą tą kość piłować to przy okazji niech mu też coś przy głowie poprawią...
        • Gość: re Re: Boks. Szpilka: Przy uderzeniach przechodzi pr IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 14:10
          Poproś, to może i ty się załapiesz.
      • Gość: Miszogun Brak śladów istnienia mózgu na twarzy. IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 14:09
        To większy problem.
        • Gość: qweqwe Pokaż swoje zdjęcie... IP: 77.242.236.* 16.10.11, 14:13
          + dokonania,, kim jesteś, co robisz.
          • Gość: okulele99 Re: Pokaż swoje zdjęcie... IP: 188.66.85.* 16.10.11, 14:39
            wystarczy że udowodni że nie siedział w pace. to chyba dokonanie szpilki, czyż nie ?
            • Gość: ketchup Re: Pokaż swoje zdjęcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 14:54
              siedzial za burde z kibicami Cracovii, wow, naprawde, zabil komus dziecko, ukradl komus samochod.
              • Gość: . Re: Pokaż swoje zdjęcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 15:09
                jego miejsce jest w pierdlu
                • Gość: uyg Re: Pokaż swoje zdjęcie... IP: *.elartnet.pl 16.10.11, 17:22
                  O te jego bęcwalaste wypowiedzi chodzi. Ale tak naprawdę nie ma co się tak spinać. Jak będzie miał sukces to dla wszystkich lepiej. Dla niego oczywiście najbardziej.
          • Gość: wisla Re: Pokaż swoje zdjęcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 15:13
            jak to kim jest? Internetowym napinaczem. Kozak w necie, pi... w świecie.
      • Gość: ketchup Re: Boks. Szpilka: Chciałem urwać mu głowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 14:14
        boli Was, ze ten czlowiek bez mozgu na twarzy za jakies dwa lata pewnie bedzie zarabiac w miesiac tyle ile Wy przez najblizsze 20 lat, co?
        • posel_pieta Re: Boks. Szpilka: Chciałem urwać mu głowę 16.10.11, 14:21
          Jak będzie zarabiał na ringu to nie będzie napadał w zaułkach a potem siedział latami na koszt podatników, dlatego życzę tego nam wszystkim. A czy takie miliony? Wątpię ale nie jest to wykluczone.
        • lewica_sk Re: Boks. Szpilka: Chciałem urwać mu głowę 16.10.11, 14:21
          nie, nie o to chodzi.
          Dla mnie zawsze będzie kryminałem. Nawet z tatulami i grubym portfelem. Chyba o to chodzi ..
          • Gość: keczyk Re: Boks. Szpilka: Chciałem urwać mu głowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 14:50
            a niech sobie bedzie kryminalem. swoje odsiedzial, nie zostal wypuszczony wczesniej z pierdla dzieki sportowi, wiec nie ma co sie czepiac. teraz wydaje sie, ze dostal w zyciu nauczke, jest skupiony na boksie, takze po co po nim jezdzic. nie kazdy rodzi sie z wierszami Mickiewicza w dloni.

a to, ze pozdrawia swoich kumpli po kazdej walce? dla mnie to jest wlasnie mega spoko, ma swoje wartosci, nie odbila mu woda sodowa do glowy po obiciu paru workow treningowych. to akurat dobrze wrozy na przyszlosc w kwestii jego kariery, bo potencjal naprawde ma potezny.
      • Gość: Crespo Promocja Szpilki? IP: *.tvk.torun.pl 16.10.11, 14:21
        Nie mam powodu źle życzyc Szpilce, ale mam wrazenie ze ilośc miejsca jakie poswieca sie relacjom o jego kolejnym obijanu jakiegos kelnera to efekt tego ze ktos posypał dziennikarzom za promocje. No bo czy to nie dziwne ze na przykład o Wachu czy Wawrzyku ( ktorzy powoli wyrabiaja sobie markę za granica) czy innych polskich bokserach praktycznie nic nie slychać, a triumf Szpilki nad jakims emerytem który po raz szosty z rzędu przegral przez nokaut urasta do rangi wydarzenia?
        • malkavian4 Re: Promocja Szpilki? 16.10.11, 15:53
          Co zrobić by zostać w Polsce sportową gwiazdą?
          a) ostro trenować
          b) mieć talent
          c) wygrywać
          d) podpisać umowę o promocji z AMS wchodzącą w sklad grupy AGORA
          Prawidłowe odpowiedzi wysyłajcie na adres miisiaczek@gazeta.pl. Do wygrania slipki bokserskie żeńskie (żółte).
          • Gość: fatality Re: Promocja Szpilki? IP: *.e-wro.net.pl 16.10.11, 17:06
            malkavian4,kule to masz w głowie bezmózgi prymitywie.
      • an_konta Boks. Szpilka: Przy uderzeniach przechodzi prąd... 16.10.11, 14:33
        Kto promuje kretyna, który za każdym razem pozdrawia kolesiów zza krat??? -"PRAWDZIWYCH LUDZI"?!!!
      • Gość: Siara To niesamowite IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.10.11, 14:55
        To niesamowite i ciekawe
        www.youtube.com/watch?v=JxhnT_VPlXY
        • Gość: y Re: To niesamowite IP: *.zone11.bethere.co.uk 16.10.11, 15:41
          a to ty spamerze:

pospolity i nudny

• Gość: j a czy stolec regularny IP: *.ip.netia.com.pl 16.10.11, 16:22

bo to bardzo ważne i interesujące dla kibiców
        • Gość: buta-pren Re: a czy stolec regularny... IP: *.hsd1.tn.comcast.net 16.10.11, 19:43
          Jak Szpilka faktycznie cos osiagnie, to wtedy o nim napiszcie!
      • ksks3 Szpilka ma większy problem 16.10.11, 20:05
        Zachowanie Szpilki podczas prezentacji przedmeczowej pokazało że on ma większy problem niż ręka. Widać odsiadka nie pomogła bo nadal nie zachowuje się jak zawodowiec. Weź chłopie przykład z Kliczków a nie z Heya .
        • Gość: M. Arens Re: Szpilka ma większy problem IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 17.10.11, 05:49
          Trochę żal, że nie ma " papy Sztama " Potrafił ON byc i trenerem i ojcem takich niepokornych Szpilek...
        • Gość: purify Re: Szpilka ma jeszcze większy problem IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 09:22
          zachowuje się momentami jak zwykły cepiarz. on potrzebuje trenera i psychologa z prawdziwego zdarzenia. Albo po prostu musi dostać na sparingu kogoś, kto go obije/ośmieszy i wtedy może dopiero gość nauczy się pokory.
      • lomas50 Boks. Szpilka: Przy uderzeniach przechodzi prąd... 17.10.11, 16:06
        Nie polecial na Ciebie bo jestes zbyt tlusty .on lubi szczuplych malolatow Interesuje nas jak duzy worek z pieniedzmi ma twoj promotor Wasilewski bo wkrotce goscie przyjda tacy ktorzy za podlozenie sie beda brac wiecej niz Owen
      • Gość: forelle15 Boks. Szpilka: Przy uderzeniach przechodzi prąd... IP: 194.196.95.* 22.10.11, 15:26
        bedzie mistrzem bo jest twardy i ma charakter, aby tylko nie trafil na glupiego trenera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka