Gość: Fan IP: *.euro-net.pl 31.10.11, 10:26 Wg mnie sędziowie podjeli złą decyzję o ukaraniu Massy. Podzielam zdanie Pana Maurycego Kochańskiego, że Massa wcale nie musiał ustępowaać toru jazdy dla Lewisa, bo jechał ciagle przed Anglikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakadu Re: Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.atm.com.pl 31.10.11, 10:32 nie dość, że jechał przed to jeszcze jechał optymalnym torem jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 31.10.11, 10:36 sędzia anglik to Hamilton został ulgowo potraktowny, Masa to bezpieczny kierowca,jezdzący fer czego nie można powiedzieć o angliku który nie szanuje innych na torze nawet na treningach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 10:38 Felipe może rozliczać sezon 2008 i pamiętny wyścig końcowy, gdy przegrał mistrzostwo.. pamiętacie "toyota how much?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phalgyp Re: Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 11:53 nie wydaje mi sie, zeby Massie zalezalo na kolizji z innym bolidem przy 200kmh, bo juz jedna plytke w czaszce ma i chyba wolalby nie miec kolejnej, wiec raczej nie wjechal w Hamiltona specjalnie. Z drugiej strony to przeciez nie bedzie ustepowal miejsca Hamiltonowi jesli ten tylko pojawi sie w lusterku. W tej wczorajszej sytuacji to nie wiem co powinien zrobic Massa, zeby zadowolic sedziow? Mogl nie skrecic i wyjechac poza tor, bo mu sie Hamilton wciska, co byloby jednoznacze z puszczeniem Hamiltona przodem, nie wiem czemu... Hamilton zaczyna mnie wnerwiac, powininen sie przesiasc na jakies Destruction Derby i mialby wszystko czego pragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 12:04 Wiesz że powinieneś się iść leczyć i to na nogi bo na głowę jest za późno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 12:02 Oczywiście. Brazylijska ciotka nikomu nie musi nic ustępować bo jest najlepszym kierowcą na świecie. Jak Hamiltona karzą to jest ok jak innych to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgvtfcdxs Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.toya.net.pl 31.10.11, 12:39 Wyścigi ostatnio są tak nudne, że tematem jeden jest kto w kogo wjechał. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Formuła 1. Massa nie chce pokoju IP: *.nitka.net.pl 31.10.11, 14:24 Dokladnie, w dodatku nie zajechal mu drogi specjalnie, tylko szykowal sie to wejscia w zakret z optymalnego miejsca. Niby czemu mialby go przepuszczac? To Hamilton go chcial wyprzedzic i to on powinien przewidywac co zrobi Massa przed zakretem, a to co Felipe zrobil bylo normalnym odruchem. Swoja droga to odkad pamietam Hamiltona zawsze faworyzowali w takich przypadkach, sam nie wiem dlaczego, ale nie raz juz przeszlo mi przez mysl, ze sedziowie to rasisci (chociaz moze i sa biali, to boja sie ukarac czarnego). Odpowiedz Link Zgłoś