Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA bez szans na mistrza.....

IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 00:02
    ...niestety. Znowu zaczyna się to co zawsze na wiosnę...czyli "utrata złudzeń".
    Remisy (albo nawet sensacyjne porażki 0:1) z frajerami. Do tego eksperymenty
    Okuki - każdy kibic Legii (taki który jest często na meczach, lub regularnie
    ogląda je w C+) zestawiłby lepszą jedenastkę. Czereszewski na ławce, Zieliński
    jako kryjący - włos się jeży na głowie. Tytuł zostanie w Krakowie, a Legię
    czeka ciężki bój o 2 miejsce z Amicą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kzpac Re: LEGIA bez szans na mistrza..... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.03.02, 01:50
        choc legii nie lubie; to wam zycze trzeciego miejsca w lidze... za Wisłą i...
        • Gość: Cyfra Re: LEGIA bez szans na mistrza..... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 09:38
          Stare przyslowie mowi:oceniaj sily na zamiary
          • Gość: Endriu Do Krzepac-a ! Musiałeś ich tak lać w Kutnie ? IP: *.dialup.medianet.pl 09.03.02, 10:50
            Przecież to biedne przymuły !
            • Gość: Stolarz Re: Do Krzepac-a ! Musiałeś ich tak lać w Kutnie ? IP: *.dialup.medianet.pl 09.03.02, 11:27
              Gość portalu: Endriu napisał(a):

> Przecież to biedne przymuły !

Cweluchy już takie są. Biedne niepełnosprytne przymuły !

• magazyn1 Re: LEGIA bez szans na mistrza..... 09.03.02, 11:30
        I tak trzymac warszawskie(ilu ich tam jest z Warszawy to inna sprawa)doopki.
        Nikt was tak nie "okuka" jak qtas Okuka.Wiecej takich "specow" wokol naszych
        klubow a wyladujemy w Jugoslawii.Brawa dla zarzadu Legii.Co ja plote,jaka
        Legia?!Kiedys to byla LEGIA Warszawa!!Pozdrowienia dla kibicow Legii ktorzy
        musza sie indentyfikowac z takim dziadostwem(nie mowie o pilkarzach).
        Jezeli Wisla okuka dzis Polonie bedzie moze po herbacie?Co chopaki? Pa.
        • magazyn1 Re: LEGIA bez szans na mistrza..... 09.03.02, 20:01
          Czesc chopaki!Do tego doszlo,ze muszem choc nie chcem,sam sobie odpowiadac.
          Gdzies sie Postmeni zapodziali,no coz sobota.Niestety Wisla nie okukala Polonii
          ale czulem,ze moze byc cieniutko.Trener Polonii pokazal prawdziwe swoje Liczka
          i wySmudzil centkoow.Moze to i dobrze?Ale co bedzie gdy okukaja Wisle
          Legionisci? "Franz" zostanie tylko Franusiem i Fora z Cupialowego Dwora!!
          Tak czy nie? Polonia Mistrzem Polandii!!(Nie moze byc?)Pozdrawlajoo.
          • Gość: Otwarty POLONIA MISTRZEM POLSKI !. IP: *.chello.pl 09.03.02, 20:35
            Druga Amica, trzecia Wisła, czwarta Legia.
            Amen.
            • Gość: Cyfra Re: POLONIA MISTRZEM POLSKI !. IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 21:15
              Gość portalu: Otwarty napisał(a):

> Druga Amica, trzecia Wisła, czwarta Legia.
              > Amen.

A Korea Mistrzem Swiata,druga Polska.........
          • Gość: OLO Re: LEGIA bez szans na mistrza..... IP: *.tele2.pl 17.03.02, 04:39
            Felietinista -k..wa mać... świetnie ujęte i celne! brawo!Nienawidzę Legii i
            lubię Polonię, Facet zna temat i - o dziwo- widzi to obiektywnie, a nie jak
            przez pryzmat zasranej warszawki - pozdrówka - kibic LECHA!
      • Gość: LG Okuka NIE EKSPERYMENTUJ !!! IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 21:05
        ...mimo, że Polonia tradycyjnie ostukała Wisełkę to nadal uważam, że Legia
        raczej nie jest w stanie zdobyć MP. No chyba, że Okuka zaprzestanie
        swoich "koncepcji". Myślę, ze gdyby w Legii był Mirek Jabłoński to mistrzostwo
        byłoby na 100 % nasze. "Jabłuszko" wiedział co znaczy dla Legii Czereszewski,
        Magiera grzał u niego ławeczkę albo grał w rezerwach, a Czarek Kucharski miał
        najlepszy sezon w życiu. Po nim każdy trener już tylko potrafił rozczarowywać;
        Kopa, Białas, Dariusz "Remis" Kubicki, Smuda, no i teraz Okuka. Jak sprawy się
        mają zobaczymy za tydzień na Legii.
        • Gość: Bloom Re: Do LG IP: *.chello.pl 10.03.02, 13:11
          przypominam, że Jabłońskiego zwolniono bo Legia była na drugim miejscu w
          tabeli (czyli nie zwalniajcie Okuki za to samo) a Magiera wcale nie siedział na
          ławce tylko grał, co do Kucharskiego i Czereszewskiego to się wszystko zgadza
          • Gość: LG Re: Do LG IP: *.acn.waw.pl 10.03.02, 14:48
            Gość portalu: Bloom napisał(a):

> przypominam, że Jabłońskiego zwolniono bo Legia była na drugim miejscu w
            > tabeli (czyli nie zwalniajcie Okuki za to samo) a Magiera wcale nie siedział na
            >
            > ławce tylko grał, co do Kucharskiego i Czereszewskiego to się wszystko zgadza

Magerę sprowadzono w styczniu 1997 (czyli za kadencji Stachurskiego/Jabłońskiego)
            więc jeśli miał grać no to właśnie wtedy. Ja jednak pamiętam jak po którymś
            treningu (przed rozpoczęciem sezonu 97/98, lub po przerwie zimowej w tym sezonie)
            Mirek powiedział, że Magiera nie ma szans na 11-stkę bo nie walczy o miejsce w
            zespole. I odtąd już regularnie siedział. Mirek po prostu zrozumiał, że ten
            piłkarz nie ma umiejętności na Legię.
            Jabłońskiego zwolniono po kilku fatalnych występach na wiosnę`98 (m.in. blamaż w
            Zabrzu 0:2, kiedy to piłka "skozłowała" :-))). Więc nie zwalniano za miejsce ale
            za grę, która nie rokowała nadzieji na MP. Z tego samego powodu poleciał na
            wiosnę 2001 Smuda.
            To co się dzieje z Czereszewskim to jest skandal.Zmuszać go do gry w obronie
            (Smuda) albo sadzać na ławce (Okuka) kiedy jest w świetnej formie ( 2 bramki w 2
            meczach przy grze przez 20 minut) może tylko idiota.Mirek zna Legię i poukładałby
            te klocki raz dwa. I powiedziałby "Grajcie jak potraficie" (pamiętasz jesień 96
            kiedy słaba kadrowo Legia grała jak z nut ?). Gdyby tak się stało to w Szczecinie
            w piątek byłoby 0:3, a w maju miałbyś tu wielkie święto.
            • Gość: Bloom Re: Do LG IP: *.chello.pl 10.03.02, 16:48
              masz bardzo dobrą pamięć i co do faktów nie mam zamiaru dyskutować, jednak daj
              szansę Okuce do meczu z Wisłą, bo po nim może się okazać, że Legia nawet z
              Magierą w pierwszym składzie i Czereszewskim na ławce zostanie liderem.
              proszę o cierpliwość
              • Gość: LG Piątkowy mecz z Wisłą IP: *.acn.waw.pl 11.03.02, 18:42
                Gość portalu: Bloom napisał(a):

> masz bardzo dobrą pamięć i co do faktów nie mam zamiaru dyskutować, jednak daj
                >
                > szansę Okuce do meczu z Wisłą, bo po nim może się okazać, że Legia nawet z
                > Magierą w pierwszym składzie i Czereszewskim na ławce zostanie liderem.
                > proszę o cierpliwość

No - powiem Ci, że czekam z dużym niepokojem na piątkowy mecz.Bardzo boję się
                jakiejś skompromitacji i wyniku np. 0:3 (odpukuję w niemalowane drzewo). Może
                zdarzyć się wszystko, ale mój entuzjazm skutecznie tłamszą dwie prawidłowości:
                1. Smuda lubi wygrywać na Legii kiedy przyjeżdża z inną drużyną.
                2. Wisła ma ostatnio znakomitą passę w meczach z Legią (na Łazienkowskiej też).

Wisła na papierze wygląda bardzo mocno i to co się stało na Konwiktorskiej to
                raczej wypadek przy pracy, który ich zdopinguje. Na jednym z wortali Legii
                przeczytałem felieton, który niestety zawiera bardzo zbliżone odczucia do moich
                co pogrążyło mnie w smutnych przewidywaniach.

Pozd.
                LG

• Gość: CInek_ok Re: Piątkowy mecz z Wisłą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 20:02
                  Gość portalu: LG napisał(a):

> Gość portalu: Bloom napisał(a):
                  >
                  > > masz bardzo dobrą pamięć i co do faktów nie mam zamiaru dyskutować, jedna
                  > k daj
                  > >
                  > > szansę Okuce do meczu z Wisłą, bo po nim może się okazać, że Legia nawet z
                  >
                  > > Magierą w pierwszym składzie i Czereszewskim na ławce zostanie liderem.
                  > > proszę o cierpliwość
                  >
                  >
                  > No - powiem Ci, że czekam z dużym niepokojem na piątkowy mecz.Bardzo boję się
                  > jakiejś skompromitacji i wyniku np. 0:3 (odpukuję w niemalowane drzewo). Może
                  > zdarzyć się wszystko, ale mój entuzjazm skutecznie tłamszą dwie prawidłowości:
                  > 1. Smuda lubi wygrywać na Legii kiedy przyjeżdża z inną drużyną.
                  > 2. Wisła ma ostatnio znakomitą passę w meczach z Legią (na Łazienkowskiej też).
                  >
                  > Wisła na papierze wygląda bardzo mocno i to co się stało na Konwiktorskiej to
                  > raczej wypadek przy pracy, który ich zdopinguje. Na jednym z wortali Legii
                  > przeczytałem felieton, który niestety zawiera bardzo zbliżone odczucia do moich
                  >
                  > co pogrążyło mnie w smutnych przewidywaniach.
                  >
                  > Pozd.
                  > LG
                  >
                  >
                  No to kiepskie przewidywania, czlowieku malej wiary. Mamy lidera!
                  • Gość: LG Re: Piątkowy mecz z Wisłą IP: *.acn.waw.pl 16.03.02, 23:45

> > No - powiem Ci, że czekam z dużym niepokojem na piątkowy mecz.Bardzo boję
                    > się
                    > > jakiejś skompromitacji i wyniku np. 0:3 (odpukuję w niemalowane drzewo). M
                    > oże
                    > > zdarzyć się wszystko, ale mój entuzjazm skutecznie tłamszą dwie prawidłowo
                    > ści:
                    > > 1. Smuda lubi wygrywać na Legii kiedy przyjeżdża z inną drużyną.
                    > > 2. Wisła ma ostatnio znakomitą passę w meczach z Legią (na Łazienkowskiej
                    > też).
                    > >
                    > > Wisła na papierze wygląda bardzo mocno i to co się stało na Konwiktorskiej
                    > to
                    > > raczej wypadek przy pracy, który ich zdopinguje. Na jednym z wortali Legii
                    >
                    > > przeczytałem felieton, który niestety zawiera bardzo zbliżone odczucia do
                    > moich
                    > >
                    > > co pogrążyło mnie w smutnych przewidywaniach.
                    > >
                    > > Pozd.
                    > > LG
                    > >
                    > >

> No to kiepskie przewidywania, czlowieku malej wiary. Mamy lidera!

Wiesz - ją tę wiarę mam od 7 sezonów i za każdym razem jest zimny prysznic. A to
                    2:3 z Widzewem, a to 1:2 z Wisłą, czy 0:3 z Polonią. Staję się po prostu
                    realistą. Droga do tytułu jest jeszcze bardzo długa i diablo trudna. Raptem 2
                    punkty przewagi i jeszcze mecze we Wronkach i Krakowie. A po drodze mnóstwo
                    średniaków z Polonią na czele. Nie mam nic przeciw temu, żebyśmy mieli na
                    Łazienkowskiej lidera po ostatniej kolejce. Czekamy już na to 7 lat.

• Gość: Cinek_ok Re: Piątkowy mecz z Wisłą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 15:53

> Wiesz - ją tę wiarę mam od 7 sezonów i za każdym razem jest zimny prysznic. A t
                      > o
                      > 2:3 z Widzewem, a to 1:2 z Wisłą, czy 0:3 z Polonią. Staję się po prostu
                      > realistą. Droga do tytułu jest jeszcze bardzo długa i diablo trudna. Raptem 2
                      > punkty przewagi i jeszcze mecze we Wronkach i Krakowie. A po drodze mnóstwo
                      > średniaków z Polonią na czele. Nie mam nic przeciw temu, żebyśmy mieli na
                      > Łazienkowskiej lidera po ostatniej kolejce. Czekamy już na to 7 lat.
                      >

Ja nie mowie ze mistrz jest na wyciagniecie reki, ale mowienie ze "bez szans" to bzdura. Z reszta
                      w tym sezonie zadna druzyna nie gra na tyle solidnie zeby stawiac ja w roli faworyta. I w tym
                      szansa dla przecietnej , nie ukrywajmy, pilkarsko Legii. Jesli nie wtopia nastepnych trzech meczow
                      z cieniasami to szansa bedzie b. duza. Czego tobie, sobie i innym sprzyjajacym Legii zycze.
      • Gość: Piotr Re: LEGIA bez szans na mistrza..... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 22:57
        Zespół,który tak frajersko traci punkty,jak to uczyniła Legia w Szczecinie,nie
        moze raczej mysleć o zdobyciu mistrzostwa...
      • Gość: Richard Re: LEGIA bez szans na mistrza..... IP: *.chello.pl 16.03.02, 18:58
        Legia to klub do bani,przed końcówką ani,ani...
        • Gość: fff Re: LEGIA bez szans na mistrza..... IP: *.acn.waw.pl 16.03.02, 19:55
          ciebie ojciec do bani zrobił
        • agnes6 Re: LEGIA bez szans na mistrza..... 17.03.02, 07:42
          Gość portalu: Richard napisał(a):

> Legia to klub do bani,przed końcówką ani,ani...

a ja slyszalam, ze ty to masz WIELKIEGO .... fiuta !!!! moglbys pokazac?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka