Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NOWE - LEPSZE FORUM!!!!!

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:17
    Właśnie dziś wystartowało najnowocześniejsze forum sportowe w sieci:
    www.sportsboard.pl ( powstałe na bazie www.sportsboard.prv.pl ).

Jeśli jesteś fanem:
    - piłki nożnej,
    - koszykówki,
    - speedway’a,
    - siatkówki
    - lekkiej atletyki, czy
    - skoków narciarkskich
    to właśnie znalazłeś Swoje miejsce w sieci!!!
    Znasz jakąś sensacyjną informację ze świata sportu,
    chciałbyś poruszyć jakiś nurtujący Cię temat,
    chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego,
    bądź, po prostu chcesz porozmawiać z innymi fanami Twojej ulubionej
    dyscypliny...

Spełniasz choć jeden z powyższych warunków ? – to jesteś właśnie Tą osobą, dla
    której stworzyliśmy www.sportsboard.pl – Twoje Forum Sportowe!!!

Serdecznie zapraszamy!!!

Administratorzy strony www.sportsboard.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 12:15
        Daj se juz spokoj, dzieciaku, co?
        Powoli zaczynasz wkurzac...

To, ze tu jest wolnosc slowa, nie oznacza, ze co 5 minut masz wysylac
        nedzne reklamy jakiegos podrzednego serwisu! Bez urazy i peace :)
      • darkness Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! 18.08.01, 16:06
        nie pisałbym o podrzędnym serwisie, bo jak zauważyłeś ( o ile byłeś na
        stronie :) to jest to forum sportowe, którego twórcami są wszyscy Ci, którzy
        tam piszą; a więc słowem podrzędny obrażasz wielu ludzi...

natomiast podrzędny w rozumieniu "mało wpisów" - otóż działami dopiero jakieś
        10 dni, a dopiero od wczoraj mamy profesjonalną domenę ( www.sportsboard.pl ) i
        całkiem nowy serwer, więc nie jesteśmy jeszcze na etapie pełnego rozwoju, a
        raczej tworzenia podwalin ( bazy użytkowników ) pod profesjonalne miejsce
        spotkań kibiców sportowych w naszym kraju...

tak więc na zaszeregowanie do kategorii "podrzędny serwis" nie mejsce dziś i
        czas...

ze sportowym pozdrowieniem

darkness
        admin www.sportsboard.pl

zapraszam serdecznie jeśli to Wy chcecie tworzyć z nami nową jakość...
      • Gość: ZiBi Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 19:37
        Szkoda Twojego czasu darkness na polemikę z maciasem. To jest nowa "gwiazda"
        tego forum. Gość, który zna się na wszystkim, a większość swoich rozmówców
        traktuje jak idiotów.

PS(Do maciasa)
        Ja wiem, że są ludzie, którzy leczą swoje kompleksy przez internet, ale ty
        bijesz rekordy.
        • Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 19:50
          Naturalnie.
          To Twoja diagnoza czy zaprzyjaznionego psychologa?
          A moze sam jestes swoim zaprzyjzanionym psychologiem?

Moze wskazesz mi fragmenty moich wypowiedzi, ktore (w moim zapewne) zamierzeniu
          maja uleczyc kompleksy? Aha. Jeszcze jedno - kogo uwazam za idiote? Poczules
          sie tak przy ktoryms z postow? Jesli sie tak poczules, to moze przyczyna tkwi
          gdzie indziej - moze po prostu tak jest? (Oczywiscie bez urazy i peace!)

Powtorze wiec, bo widze, ze ni w zab nie pojales:
          wolnosc slowa nie oznacza, ze kazdy moze tu sobie slac - badz co badz - reklamy!
          To nie zaden wymysl, to po prostu wyraz dobrego smaku i kultury. Jedna, dwie
          reklamy bylem w stanie przebolec, ale nahalne pietnowanie niemal codziennie, a
          czasem kilka razy dziennie to przesada i infantylna bezczelnosc!

Jesli Ciebie to rajcuje - popros autora watku o dzienna dawke marketingu na
          swoja prywatna skrzynke pocztowa... Natomiast jakakolwiek proba obrony to wyraz
          skrajnej glupoty i braku honoru. Ale coz - jestem "gwiazda", a one w koncu
          spadaja, prawda? Czekaj wiec i pragnij tego, a w miedzyczasie zacytuj
          fragmenty, w ktorych _bezpodstawnie_ urazilem moich wspolrozmowcow.

PS. Dlaczego nie spodziewam sie (kulturalnej) odpowiedzi?
          • Gość: ZiBi Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:07
            Jesteś chyba pierwszą osobą w internecie, która tak mnie irytuje. Powód? Ten
            sam arogancki ton w każdym z twoich postów. Jak słusznie zauważyłeś to forum
            jest ogólnodostępne, więc swoje opinie na temat czyichś postów możesz sobie
            wsadzić do... kieszeni. Co do oceny twojej osoby to naprawdę nie trzeba być
            psychologiem, żeby zauważyć, że masz ego wielkości Australii. Ja rozumiem, że
            nikt nie ma o nas tak dobrego zdania jak my sami, ale w twoim przypadku to są
            kompleksy wyższości.

PS
            Na tym forum są ludzie, którzy piszą tu od dawna. Nikt z Nich nie uznał jednak
            za stosowne krytykować człowieka, który zadał sobie wiele trudu żeby coś w
            necie stworzyć i teraz zaprasza Ich do odwiedzin. Dopiero ty o oazo mądrości
            uznałeś za stosowne to uczynić.Ah! Byłbym zapomniał. Oczywiście Peace on you
            too.
            • Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 07:51
              Jestescie wybitni!

Pierwszy raz spotykam sie z grupa dyskusyjna (jaka to forum jest niewatpliwie),
              ktora zwyczajnie tolerowalaby SPAM. Siedze w internecie od dluzszego czasu i po
              prostu poznalem juz troche zasad tu panujacych... Uznalem, ze nie musze robic
              wywiadu, ktora z osob tu bedacych siedzi na forum najdluzej i natarczywemu
              SPAMOWI postanowilem postawic opor jako pierwszy (na zasadzie - dac impuls).
              Ale widze, ze bylo to zupelnie zbedne, poniewaz - o! psychologowie! - po jednym
              watku odczytuje tu takie opinie o sobie samym, ktorych w zyciu nie
              spodziewalbym sie nawet po doglebnej analizy kilku lat mojego bytowania...

Coz, zyjcie dalej w nieswiadomosci czy czym tam sobie jeszcze chcecie - nie
              mieszam sie do tego. Proponuje jednak zapoznac sie z _podstawowymi_ zasadami
              netykiety, a ponadto z art. 6 Regulamin tego forum i calym Regulaminem w ogole.

To doprawdy ewenement na skale swiatowa, zeby pietnowac czlowieka, ktory (i tak
              przymykajac wczesniej oko) broni hmmm... porzadku (?), a na pewno praw i
              zakazow ustalonych na potrzeby - badz co badz - grup dyskusyjnych.

Spodziewam sie, ze wszyscy "krytycy", ktorzy podpisali (i popisali) sie w tym
              watku maja cos wspolnego ze SportsBoard (chocby sa jego uzytkownikami)...

A co do zadanego sobie trudu:
              Jak na razie najwiecej trudu rzeczony autor zadaje sobie wysylajac SPAM. Co do
              serwisu - coz... Nie chce dosadnie krytykowac, poniewaz na forum, ktore sluzy -
              jak slusznie zauwazyles - do dyskusji, dyskusji wtedy nie bedzie, bo okaze sie,
              ze nagle forum do dyskusji nie sluzy, a sluzy do obrony SPAMEROW. Ale na moj
              gust: uruchomic Pajaczka (swoja droga - chcialbym wiedziec, czy legalny, ale to
              inna historia) i wyklepac gigantyczny tekst, nastepnie obrocic lekko
              napis "Forum sportowe" w Xarze3D (tez zastanawiam sie, czy kupionej), sciagnac
              z sieci darmowy skrypt do obslugi forum i postawic to na serwerze (zapewne
              rowniez za friko - na civ.pl na przyklad) - hmmm... nie wyglada mi to na WIELKI
              trud.

Widac wyraznie, ze autor wielkiego trudu zadac sobie nie chce, bo nie raczyl
              nawet zapoznac sie z zasadami srodowisk i miejsc, w ktorych przebywa...

PS. Dlaczego nie spodziewam sie racjonalnych argumentow? Dlaczego jedyne, czego
              moge oczekiwac w Twojej odpowiedzi to wyzwiska i rzekome analizy psychologiczne
              nt. m.in. mojego ego?
              • Gość: ZiBi Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 10:26
                Mam wrażenie, że ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Ty postrzegasz się
                najwyraźniej jako rycerz w srebrnej zbroji, który broni świat przed zalewem zła
                (w tym przypadku rekamą innego forum). Twoje prawo. Wiele wybitnych jednostek w
                historii ludzkości było niedocenianych lub wręcz prześladowanych. Zapewne tak
                jest i z tobą, kolego macias.

PS
                Wymyśl jakieś inne post scriptum bo naprawdę trudno mi coś napisać o twoich
                oczekiwaniach.Może mierzysz ludzi własną miarą?
                • Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 12:05
                  Zaskakujace wyjscie z sytuacji. Zadziwiasz mnie - teraz jestem wybitnym
                  jezdzcem o - nadal - przeolbrzymim ego? Niesamowite. A moze to wlasnie Ty
                  spostrzegasz wszystko przez swoj pryzmat, a?
                  Moze to wlasnie Tobie uroilo sie, ze nachalne slanie SPAMu jest czyms godnym
                  podziwu i doprawdy szanowanym, do tego stopnia, ze ludzi sprzeciwiajacych sie
                  temu jestes gotow potraktowac cokolwiek ironicznie i - nie wiedziec czemu -
                  bronic wlasnie SPAMEROW...
                  • Gość: ZiBi Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 16:43
                    Macias ja nie mam do ciebie pretensji o to, że wyraziłeś swój stosunek do
                    reklam innego forum. Chodzi mi o sposob w jaki to zrobiłeś. Zresztą, jak
                    pisałem wyżej, wszystko wskazuje na to, iż niezależnie od liczby wysłanych
                    postów i tak pozostaniemy przy swoich zdaniach. Wydaje mi się więc, że dalsze
                    kontynuowanie tej dyskusji jest cokolwiek bezcelowe. Zgodzisz się?
                    • Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 16:56
                      Ah, nie... Nie miales pretensji...

Rozumiem. Jesli - zalozmy - ktos Twojej zonie (czy matce, czy komu tam chcesz)
                      powiedzmy kradnie samochod, a ona do niego wylatuje z morda, bo ja to
                      zdenerwowalo, na co koles zwyczajnie odpowiada: "ja niejestem p*** zlodziejem,
                      ja chcialem tylko pozyczyc - prosze mnie nie klasyfikowac w tak niskiej klasie
                      spolecznej, powiedzialbym wrecz - marginesie, bardzo Pania prosze" ...i dalej
                      dobiera sie do zamka w aucie, Ty wtedy radzisz mu:

"Panie kochany, szkoda czasu na polemike z moja zona. To nowa "gwiazda" ulicy -
                      ona ma swoje zdanie, a to ze Pan lamiesz zasady, to niczego nie zmienia. Daj
                      jej Pan wyleczyc swoje kompleksy, to sie odczepi."

Tak?
                      Bo innej mozliwosci nie widze...
                      • Gość: darkness Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 17:13
                        macias - te porównania, cudowne i takie uduchowione :))))
                        samochód = forum - miód malina :)))))
                        daj już spokój!!!

a może nie...
                        bo wiesz, tak zaciekle bronisz forum gazety, że ten topiK zawsze jest pierwszy
                        i dzięki temu dziś w nocy miałem o 70% więcej wejść na stronę :)
                        tak trzymaj macias!!!!

a co się tyczy reklam ( Spamy - to nie brzmi ładnie ): jeśli dobrze pamiętam,
                        to Ty mi radziłeś, abym nie reklamował w starych tematach, a otwarł nowy - I
                        TAK ZROBIŁEM!!!
                        więc nie wiem dlaczego teraz "płaczesz"...

pozdrawiam
                        i zapraszam na forum www.sportsboard.pl

darkness
                        • Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 17:22
                          Gość portalu: darkness napisał(a):

> macias - te porównania, cudowne i takie uduchowione :))))
                          > samochód = forum - miód malina :)))))

Nie spodziewalem sie, ze zrozumiesz.
                          Ale cecha czlowieka madrego jest to, ze gdy nie rozumie, po prostu sie nie wcina.

To sa aluzje. Aluzja ma to do siebie, ze nie oddaje sytuacji wprost,
                          a mimo to nawiazuje do niej, niejako ja obrazuje i pozwala wyciagnac
                          odpowiednie wnioski.

> daj już spokój!!!

I vice versa... juz chyba nawet wiesz, o co chodzi.

> a może nie...
                          > bo wiesz, tak zaciekle bronisz forum gazety, że ten topiK zawsze jest
                          > pierwszy i dzięki temu dziś w nocy miałem o 70% więcej wejść na stronę :)

Akurat mnie to najmniej obchodzi. Chociaz idac Twoim tokiem rozumowania -
                          powinienes byc mi wdzieczny. Ale coz - taka mentalnosc spamera. Ciesze sie,
                          ze nieczesto na Usenecie spotyka sie takich jak Ty (chociaz moze i czesto...),
                          a przede wszystkim obroncow takich jak Ty (bez urazy naturalnie).

> a co się tyczy reklam (Spamy - to nie brzmi ładnie ):

Coz - malo mnie to obchodzi. To, czego sie dopusciles to wlasnie SPAM.

> jeśli dobrze pamiętam, to Ty mi radziłeś, abym nie reklamował
                          > w starych tematach, a otwarł nowy - I TAK ZROBIŁEM!!!

Nie, nie radzilem Ci, kolezko.
                          Juz wtedy mnie irytowales, bo bezczelnie wcinales sie do kazdego napotkanego
                          watku wysylajac ten beznadziejny SPAM, dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie
                          jeden watek, to w koncu Ci przejdzie i wszyscy beda usatysfakcjonowani.

Jak widac - mylilem sie. Coz - mentalnosc spamera po raz drugi :(

> więc nie wiem dlaczego teraz "płaczesz"...

Nie wiem, kto tu placze? Moze Ci sie wydawalo. Moze to u Ciebie za oknem albo
                          w drugim pokoju? Sprawdz... A nie, nie! To placze Twoja drugie ja - z pewnoscia.
                          • Gość: darkness Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:25

> macias - te porównania, cudowne i takie uduchowione :))))
                            > samochód = forum - miód malina :)))))

Nie spodziewalem sie, ze zrozumiesz.
                            Ale cecha czlowieka madrego jest to, ze gdy nie rozumie, po prostu sie nie
                            wcina.

Kolego, cechą, jak piszesz, człowieka mądrego jest to, że umie dobierać słowa i
                            przykłady...

To sa aluzje. Aluzja ma to do siebie, ze nie oddaje sytuacji wprost, a mimo to
                            nawiazuje do niej, niejako ja obrazuje i pozwala wyciagnac odpowiednie wnioski.

jestem pod wrażeniem tej definicji :))))
                            czyżbyś był świeżo po maturze, lub jakimś innym egzaminie z polskiego?:)

> daj już spokój!!!

I vice versa... juz chyba nawet wiesz, o co chodzi.

a jednak!!! czujesz, że jesteś blisko sukcesu, już tylko mały krok, abym wszedł
                            na właściwą drogę, z której Twoim zdaniem zszedłem; nic bardziej błędnego...
                            natomiast to Ty zaczynasz się gubić, o czym poniżej

> a może nie...
                            > bo wiesz, tak zaciekle bronisz forum gazety, że ten topiK zawsze jest
                            > pierwszy i dzięki temu dziś w nocy miałem o 70% więcej wejść na stronę :)

Akurat mnie to najmniej obchodzi. Chociaz idac Twoim tokiem rozumowania -
                            powinienes byc mi wdzieczny. Ale coz - taka mentalnosc spamera. Ciesze sie,
                            ze nieczesto na Usenecie spotyka sie takich jak Ty (chociaz moze i czesto...),
                            a przede wszystkim obroncow takich jak Ty (bez urazy naturalnie).

nie obchodzi Cię mój sukces?!
                            tak więc dobrze przeczuwałem!!! mam doczynienia z Don Kichotem we własnej
                            osobie!!! sam jeden ( a gdzie giermek ? ) w walce w wiatrakami...( czytaj
                            spamerami, do których, podkreślam to raz kolejny, ja się nie zaliczam ), o
                            ochronę niewinności forum...

a przy okazji wyjaśniło się, dlaczego w tej walce jesteś osamotniony...
                            proszę o definicję "mentalności spamera", jeśli można to w takiej formie jak
                            przy aluzji..., bo jakoś się spamerem nie czuję...

> jeśli dobrze pamiętam, to Ty mi radziłeś, abym nie reklamował
                            > w starych tematach, a otwarł nowy - I TAK ZROBIŁEM!!!

Nie, nie radzilem Ci, kolezko.

ten ton.... brrrr...

Juz wtedy mnie irytowales, bo bezczelnie wcinales sie do kazdego napotkanego
                            watku

zrobiłem to dokładnie 8 razy w przeciągu 10 dni - z polskiego dobry, na
                            matematykę nie chodził....

wysylajac ten beznadziejny SPAM, dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie
                            jeden watek, to w koncu Ci przejdzie i wszyscy beda usatysfakcjonowani.

już myslalem, że naprawdę jesteś niezly ( że nadawałbyś się na prawnika, a
                            przecież to ja kształcę się w tym kierunku:)))..., ale przyjżyj się temu co
                            powyżej zacytowałem...
                            BRAK SPÓJNOŚCI!!!
                            widzisz, jak nie to patrz raz jeszcze: ( cytuję Ciebie )

"Nie, nie radzilem Ci, kolezko."
                            a po chwili piszesz:
                            "dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie
                            jeden watek, to w koncu Ci przejdzie i wszyscy beda usatysfakcjonowani"

No Comments...

Jak widac - mylilem sie. Coz - mentalnosc spamera po raz drugi :(

jakbyś nie doczytał wcześniej - proszę o definicję mentalności spamera

> więc nie wiem dlaczego teraz "płaczesz"...

Nie wiem, kto tu placze? Moze Ci sie wydawalo. Moze to u Ciebie za oknem albo w
                            drugim pokoju? Sprawdz... A nie, nie! To placze Twoja drugie ja - z pewnoscia.

To ty lamentujesz, że Wszyscy Cię nie lubią, a Ty taki odważny, rycerz -
                            Bohater stajesz w obronie czystości treści forum...
                            Lepiej zająłbyś się rasistami, których także tu zauważyłem, bo to oni pracują
                            na opinię o Polsce, jako o kraju rasistowskim...

a teraz coś ode mnie:
                            1.strona www.sportsboard.pl powstała z myślą o Prawdziwych Fanach Sportu ( do
                            których siebie też zaliczam ). Chciałem stworzyć miejsce w sieci gdzie w miarę
                            przejrzysty sposób będzie można toczyć ciekawe dysputy, a każdy znajdzie coś
                            dla siebie...
                            2.strona nie jest przedsięwzięciem komercyjnym - przeciwnie - z własnych
                            funduszy zainwestowalem sumę z trzema zerami, aby stworzyć Forum Sportowe
                            3.fakt, zamieściłem tutaj kilka ogłoszeń, bo chciałem, aby czytelnicy mojego
                            ulubionego portalu dowiedzieli się o takim miejscu jak www.sportsboard.pl, a i
                            także im pozostawiłem wolność wyboru...

Kolego macias!!!
                            nie mam czasu, ani ochoty na dalsze poruszanie tego tematu... lubisz
                            mówić:"mądry człowiek", a więc apeluję do Ciebie: zaniechaj Waść - bo to sensu
                            nie ma...
                            polecam natomiast przyjżeć się bliżej elementom rasistowskim i innym , które,
                            zaręczam, są bardziej niebezpiecznie niż ja...

darkness
                            • Gość: darkness Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:32
                              z cytatami, aby było wyrażniej...

>
                              >
                              >
                              > > macias - te porównania, cudowne i takie uduchowione :))))
                              > > samochód = forum - miód malina :)))))
                              >
                              > Nie spodziewalem sie, ze zrozumiesz.
                              > Ale cecha czlowieka madrego jest to, ze gdy nie rozumie, po prostu sie nie
                              > wcina.
                              >
                              Kolego, cechą, jak piszesz, człowieka mądrego jest to, że umie dobierać słowa i
                              przykłady...
                              >
                              > To sa aluzje. Aluzja ma to do siebie, ze nie oddaje sytuacji wprost, a mimo to
                              > nawiazuje do niej, niejako ja obrazuje i pozwala wyciagnac odpowiednie wnioski.
                              >
                              jestem pod wrażeniem tej definicji :))))
                              czyżbyś był świeżo po maturze, lub jakimś innym egzaminie z polskiego?:)
                              >
                              > > daj już spokój!!!
                              >
                              > I vice versa... juz chyba nawet wiesz, o co chodzi.
                              >
                              a jednak!!! czujesz, że jesteś blisko sukcesu, już tylko mały krok, abym wszedł
                              na właściwą drogę, z której Twoim zdaniem zszedłem; nic bardziej błędnego...
                              natomiast to Ty zaczynasz się gubić, o czym poniżej
                              >
                              > > a może nie...
                              > > bo wiesz, tak zaciekle bronisz forum gazety, że ten topiK zawsze jest
                              > > pierwszy i dzięki temu dziś w nocy miałem o 70% więcej wejść na stronę :)
                              >
                              > Akurat mnie to najmniej obchodzi. Chociaz idac Twoim tokiem rozumowania -
                              > powinienes byc mi wdzieczny. Ale coz - taka mentalnosc spamera. Ciesze sie,
                              > ze nieczesto na Usenecie spotyka sie takich jak Ty (chociaz moze i czesto...),
                              > a przede wszystkim obroncow takich jak Ty (bez urazy naturalnie).
                              >
                              nie obchodzi Cię mój sukces?!
                              tak więc dobrze przeczuwałem!!! mam doczynienia z Don Kichotem we własnej
                              osobie!!! sam jeden ( a gdzie giermek ? ) w walce w wiatrakami...( czytaj
                              spamerami, do których, podkreślam to raz kolejny, ja się nie zaliczam ), o
                              ochronę niewinności forum...

a przy okazji wyjaśniło się, dlaczego w tej walce jesteś osamotniony...
                              proszę o definicję "mentalności spamera", jeśli można to w takiej formie jak
                              przy aluzji..., bo jakoś się spamerem nie czuję...
                              >
                              > > jeśli dobrze pamiętam, to Ty mi radziłeś, abym nie reklamował
                              > > w starych tematach, a otwarł nowy - I TAK ZROBIŁEM!!!
                              >
                              > Nie, nie radzilem Ci, kolezko.
                              >
                              ten ton.... brrrr...

> Juz wtedy mnie irytowales, bo bezczelnie wcinales sie do kazdego napotkanego
                              > watku
                              >
                              zrobiłem to dokładnie 8 razy w przeciągu 10 dni - z polskiego dobry, na
                              matematykę nie chodził....
                              >
                              > wysylajac ten beznadziejny SPAM, dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie
                              > jeden watek, to w koncu Ci przejdzie i wszyscy beda usatysfakcjonowani.
                              >
                              już myslalem, że naprawdę jesteś niezly ( że nadawałbyś się na prawnika, a
                              przecież to ja kształcę się w tym kierunku:)))..., ale przyjżyj się temu co
                              powyżej zacytowałem...
                              BRAK SPÓJNOŚCI!!!
                              widzisz, jak nie to patrz raz jeszcze: ( cytuję Ciebie )

"Nie, nie radzilem Ci, kolezko."
                              a po chwili piszesz:
                              "dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie
                              jeden watek, to w koncu Ci przejdzie i wszyscy beda usatysfakcjonowani"

No Comments...

> Jak widac - mylilem sie. Coz - mentalnosc spamera po raz drugi :(

jakbyś nie doczytał wcześniej - proszę o definicję mentalności spamera

> > więc nie wiem dlaczego teraz "płaczesz"...
                              >
                              > Nie wiem, kto tu placze? Moze Ci sie wydawalo. Moze to u Ciebie za oknem albo w
                              >
                              > drugim pokoju? Sprawdz... A nie, nie! To placze Twoja drugie ja - z pewnoscia.
                              >
                              To ty lamentujesz, że Wszyscy Cię nie lubią, a Ty taki odważny, rycerz -
                              Bohater stajesz w obronie czystości treści forum...
                              Lepiej zająłbyś się rasistami, których także tu zauważyłem, bo to oni pracują
                              na opinię o Polsce, jako o kraju rasistowskim...
                              >
                              a teraz coś ode mnie:
                              1.strona www.sportsboard.pl powstała z myślą o Prawdziwych Fanach Sportu ( do
                              których siebie też zaliczam ). Chciałem stworzyć miejsce w sieci gdzie w miarę
                              przejrzysty sposób będzie można toczyć ciekawe dysputy, a każdy znajdzie coś
                              dla siebie...
                              2.strona nie jest przedsięwzięciem komercyjnym - przeciwnie - z własnych
                              funduszy zainwestowalem sumę z trzema zerami, aby stworzyć Forum Sportowe
                              3.fakt, zamieściłem tutaj kilka ogłoszeń, bo chciałem, aby czytelnicy mojego
                              ulubionego portalu dowiedzieli się o takim miejscu jak www.sportsboard.pl, a i
                              także im pozostawiłem wolność wyboru...

Kolego macias!!!
                              nie mam czasu, ani ochoty na dalsze poruszanie tego tematu... lubisz
                              mówić:"mądry człowiek", a więc apeluję do Ciebie: zaniechaj Waść - bo to sensu
                              nie ma...
                              polecam natomiast przyjżeć się bliżej elementom rasistowskim i innym , które,
                              zaręczam, są bardziej niebezpiecznie niż ja...
                              >
                              darkness

• Gość: macias Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 22:38

> Kolego, cechą, jak piszesz, człowieka mądrego jest to,
                              > że umie dobierać słowa i przykłady...

Po pierwsze i najwazniejsze primo - jesli juz cytujesz, staraj sie to robic
                              czytelnie i tak, jak sie to robi od wielu lat w srodowiskach internetowych.

Nie w ten sposob, ze przeplatasz moje zdania swoimi i nie wiadomo, co do czego,
                              ok?

Co do przykladow - przyklad jest dobry, tylko - jak mowilem - adresat widocznie
                              niewlasciwy. Ale coz - madry Polak po szkodzie. Nastepnym razem postaram sie o
                              cos z zakresu piaskownicy.

> > To sa aluzje. Aluzja ma to do siebie, ze nie oddaje sytuacji wprost, a mimo
                              > > to nawiazuje do niej, niejako ja obrazuje i pozwala wyciagnac odpowiednie
                              > > wnioski.
                              >
                              > jestem pod wrażeniem tej definicji :))))
                              > czyżbyś był świeżo po maturze, lub jakimś innym egzaminie z polskiego?:)

Kolejna cecha madrego czlowieka (Polaka) jest to, ze nie zapomina wyuczonej
                              wiedzy, gdy tylko uda mu sie zdac upragniony egzamin (jak sadze mature w Twoim
                              przypadku, skoro przytoczenie prostej definicji i to w dodatku wlasnymi slowami
                              doprowadza Cie do euforii i zachwytu)...

> a jednak!!! czujesz, że jesteś blisko sukcesu, już tylko mały krok, abym wszedł
                              > na właściwą drogę, z której Twoim zdaniem zszedłem; nic bardziej błędnego...

Od dawna zauwazam tendencje naplywu spamerow niereformowalnych...
                              Coz poczac?

> natomiast to Ty zaczynasz się gubić, o czym poniżej

Nie zartuj! Ja mam GPS!

> nie obchodzi Cię mój sukces?!
                              > tak więc dobrze przeczuwałem!!! mam doczynienia z Don Kichotem we własnej
                              > osobie!!! sam jeden ( a gdzie giermek ? ) w walce w wiatrakami...( czytaj
                              > spamerami, do których, podkreślam to raz kolejny, ja się nie zaliczam ), o
                              > ochronę niewinności forum...

Sam jeden?
                              Ho! Chyba za daleko zaszedles. To, ze nikt oprocz mnie jeszcze nie zwrocil Ci
                              uwagi i ze uzyskales poparcie dwoch "splamionych jezdzcow", nie znaczy jeszcze,
                              ze Twoj spam jest tolerowany i ze inni nie chcieliby - delikatnie mowiac -
                              zwrocic Ci uwagi.

Dlaczego tego nie robia?
                              Mysle, iz dlatego, ze obserwuja rozwoj tej dyskusji (jalowej zreszta,
                              jak sie okazuje) i zauwazaja, ze chyba nie warto z Toba rozmawiac...

> a przy okazji wyjaśniło się, dlaczego w tej walce jesteś osamotniony...

Tak? Dlaczego?
                              Zapomniales, ze kazdy Don Kichot ma swojego Sancho Panse?

> proszę o definicję "mentalności spamera", jeśli można
                              > to w takiej formie jak przy aluzji...

Jakos nie widze sensu uzywania takich form, skoro masz problemy z ich rozumieniem.

> bo jakoś się spamerem nie czuję...

Podobnie jak alkoholik nie czuje sie alkoholikiem, a hazardzista hazardzista.
                              To, ze Ty sie nim nie czujesz niewiele zmienia - fakty mowia za siebie - jestes
                              spamerem i kropka, chocbys tego nie chcial. Taka Twa mentalnosc, jak widac.

> > Juz wtedy mnie irytowales, bo bezczelnie wcinales sie
                              > > do kazdego napotkanego watku
                              >
                              > zrobiłem to dokładnie 8 razy w przeciągu 10 dni - z polskiego dobry, na
                              > matematykę nie chodził....

Nie przypominam sobie, zebym gdzies wyliczal, takze uwaga o matematyce jakby
                              nietrafiona. Lecz nie pierwsza i nie ostatnia zapewne - probuj!

Poza tym juz na poczatku zrobiles to ponad 20 (slownie: dwadziescia) razy w ciagu
                              4 (slownie: czterech) dni, chociaz nie powinienes robic tego ani razu. Kto wiec
                              nie chodzil na matematyke? Czasami podpisywales sie tez innymi nickami - czy to
                              kolejna przypadlosc - rozdwojenie (-trojenie, -czworzenie, ...) jazni?

Czy oprocz mani spamowania czesto miewasz sklonnosci do fantazjowania?

Prosze wiec - nie wciskaj tu wiecej kitu i daj se siana, chlopcze, ok?

> > wysylajac ten beznadziejny SPAM, dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie
                              > > jeden watek, to w koncu Ci przejdzie i wszyscy beda usatysfakcjonowani.
                              >
                              > już myslalem, że naprawdę jesteś niezly ( że nadawałbyś się na prawnika, a
                              > przecież to ja kształcę się w tym kierunku:)))..., ale przyjżyj się temu co
                              > powyżej zacytowałem...
                              > BRAK SPÓJNOŚCI!!!
                              > widzisz, jak nie to patrz raz jeszcze: ( cytuję Ciebie )
                              >
                              > "Nie, nie radzilem Ci, kolezko."
                              > a po chwili piszesz:
                              > "dlatego uznalem, ze jesli zalozysz sobie jeden watek, to w koncu Ci przejdzie
                              > i wszyscy beda usatysfakcjonowani"
                              >
                              > No Comments...

Ale co "no comments"?!
                              Czy Ty w ogole rozumiesz slowa, ktore czytasz, a tym bardziej cytujesz?

Napisalem "nie radzilem Ci", bo Ci nie radzilem.
                              Moje zdanie nie mialo znamienia czy formy porady, a jedynie sugestii.

Gdzie wiec znajdujesz niespojnosc?

> To ty lamentujesz, że Wszyscy Cię nie lubią, a Ty taki odważny, rycerz -
                              > Bohater stajesz w obronie czystości treści forum...

Wybacz - bredzisz. Czy to efekt przemeczenia ciaglym spamowaniem?
                              Nie - to widocznie efekt bezdennej glupoty, a na domiar zlego popartej
                              bezczelnoscia. Ot co!

> Lepiej zająłbyś się rasistami, których także tu zauważyłem,
                              > bo to oni pracują na opinię o Polsce, jako o kraju rasistowskim...

Jak na razie bardziej we znaki daje sie natarczywy spamer, ktory ma taki tupet,
                              ze probuje sie jeszcze infantylnie i bezcelowo bronic. Bezcelowo, bo kazdy spamer
                              z gory (w normalnym internetowym srodowisku o wytyczonych i spisanych zasadach)
                              stoi na przegranej pozycji.

> a teraz coś ode mnie:
                              > 1.strona www.sportsboard.pl powstała z myślą o Prawdziwych Fanach Sportu ( do
                              > których siebie też zaliczam ). Chciałem stworzyć miejsce w sieci gdzie w miarę
                              > przejrzysty sposób będzie można toczyć ciekawe dysputy, a każdy znajdzie coś
                              > dla siebie...

Nie obchodzi mnie to i nie wykorzystuj okazji do kryptoreklamy.
                              To forum (forum Gazety.pl) wydaje sie byc doskonalym miejscem do wyrazania swoich
                              opinii i prowadzenia dyskusji. Miejscem na tyle dobrym, ze nie trzeba szukac
                              innego - zastepczego, a na pewno nie szukac go w nachalnym spamie!

> 2.strona nie jest przedsięwzięciem komercyjnym - przeciwnie - z własnych
                              > funduszy zainwestowalem sumę z trzema zerami, aby stworzyć Forum Sportowe

Malo mnie to obchodzi, ale skoro tak, zainwestuj drugie tyle i wykup reklame w
                              tym (ulubionym, jak wyczytalem) portalu. Tak jak robia to normalni i uczciwi
                              ludzie. To nie miejsce na samowolke marketingowa.

Jesli nie rozumiesz kilku przejrzyscie spisanych punktow regulaminu, to albo
                              jestes wyjatkowo tepy, albo zrozumiec ich po prostu nie chcesz, czyli jestes
                              wyjatkowo bezczelny. Jedno z dwoch...

Obojetnie, ktora alternatywa jest ta prawdziwa - nie warto chyba dluzej z Toba
                              gadac.

> 3.fakt, zamieściłem tutaj kilka ogłoszeń, bo chciałem, aby czytelnicy mojego
                              > ulubionego portalu dowiedzieli się o takim miejscu jak www.sportsboard.pl, a i
                              > także im pozostawiłem wolność wyboru...

Kazdego, kogo bardzo lubisz traktujesz po chamsku?
                              Np. jesli u Twojego dobreg kolegi przyjelo sie zdejmowac buty przed wejsciem do
                              salonu, Ty na przekor wlasnie je zakladasz i taplasz w blocie, bo tak bardzo go
                              lubisz? Nie rozumiem.

Wytlumacz mi jedno - nie podoba Ci sie forum Twojego ulubionego portalu?
                              Bo jesli Ci sie podoba - dlaczego probujesz je zniszczyc i w dodatku zabrac
                              czytelnikow na swoja strone (doslownie)?

> Kolego macias!!!
                              > nie mam czasu, ani ochoty na dalsze poruszanie tego tematu... lubisz
                              > mówić:"mądry człowiek", a więc apeluję do Ciebie: zaniechaj Waść -
                              > bo to sensu nie ma...

Dobrze, ze to stwierdziles, ale zawczasu powtorze:
                              WONT SPAMERZE, DOPOKI NIE NAUCZYSZ SIE KULTURY WYPOWIEDZI
                              (czyli m.in. nie wysylania spamu)!
          • Gość: Sonny Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: 65.42.85.* 18.08.01, 21:07
            Nie wiem za kogo sie uwazasz,kolego macias,lecz wydaje mnie sie ze juz lekko
            przesadzasz.Ponadto smiem twierdzic ze powoli wszystkich urzytkownikow forum
            najzwyczajniej zaczynasz denerwowac(mowiac delikatnie.Dobra rada na
            przyszlosc;popatrz najpierw na siebie,a dopiero pozniej krytykuj pozostalych
      • darkness Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! 18.08.01, 21:11
        macias ostatnio nie zauważyłem,
        wypraszam sobie, abyś zwracał się do mnie: "dzieciaku" !!!
        -a swoją drogą czyżby objawa jakiegoś kompleksu :))))
        a... i liczbą reklam też przesadziłeś i to sporo....

ps. do wszystkich normalnych z tego forum ( a widzę po Waszych postach, że
        zdecydowana większość z Was to normalni i kulturalni ludzie, mający sporo do
        powiedzenia o sporcie ) - zapraszam na www.sportsboard.pl - Forum, na którym
        nie obraża się ludzi!!!
      • rzepka Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! 20.08.01, 09:17
        Bylem, zobaczylem i moja opinia jest taka:
        - strona glowna - zniechecajaca, czcionka dziwna i jakas taka duza. Przydaloby
        sie to pomniejszyc i od razu daclinki na tematy forum
        - z samego forum - bylem na koszu, bo to mnie cieszy, i niestety pustawo, malo
        opinii, a jezeli sa to nie o NBa tylko o PLK, co jest błeeeee. ale to juz nie
        od was zalezy tylko od ludu.
        Ogolem dobrze sie talo, ze taka strona jest. Tylko w jednym sie zgadzam z
        maciasem - nie rob wiecej reklamy na tym forum. Skoro masz swoje, postaraj sie
        zaistniec w sieci w inny sposob. Dobrze ze zrobiles swoj topic, zagladna tutaj
        tylko ci co beda chcieli. Ale na tym poprzestan.
        Pozdrawiam serdecznie, Powodzenia
        rzepka
      • Gość: Mario29 Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! IP: *.ppp.polbox.pl 20.08.01, 09:57
        Ot popadli my w kalabanie i ciort karty rozdaje ...

Obaj dyskutanci sie zapedzili i obaj przesadzaja :-))

Kolega macias widze lubi nasladowac wielkiego Bronka Geremka i tak jak on
        krecic bicz z deszczu wielkich ale mialkich slowek ale tak zeby po polgodzinnej
        gadce nikt dalej nie wiedzial o co chodzi ... Cwiczysz zdolnosci negocjacyjne ?
        :-))) Dobrze ci idzie ale nikt cie tu nie zauwazy niestety ...
        A moze kolega jest redaktorem GW albo ma kiosk z Gazeta Wyborcza i reklama
        konkurencji go denerwuje ? :-))) Brawa za walke marketingowa w bialych
        rekawiczkach :-)))

A kolega darkness juz sie zareklamowal - i wystarczy :-))) I prosze mi tu po
        oczach sumami z trzema zerami nie walic :)))) Po padne ze smiechu nad powaga
        Twojej inwestycji :-)))

A propos SPAMU - on byl jest i bedzie .. I walka nim nie polega na elaboratach
        dlugich na kilometr ... Co robisz z poczta ktorej temat juz ci mowi ze to SPAM
        ??? Nieczytasz i wycinasz. . Nie czytajmy tych wiadomosci .. i juz ...
      • lhp Re: NOWE - LEPSZE FORUM!!!!! 20.08.01, 10:03
        A jednak poskutkowalo!!!!!!!!!!! hihi

Pzdr i zycze sukcesow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka