barca4life 05.03.12, 21:58 na Camp Nou ich rozwalimy, strata spadnie pewnie do 7 puntków, ale co potem...? Wierzycie jeszcze w mistrza w tym roku? mi się wydaje, że pozamiatane :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaaa409 Re: Mistrza już ma Real... 06.03.12, 10:39 Jakby spojrzeć realistycznie to nie ma szans, ale mi się wydaję że Real jeszcze będzie miał kryzys więc nic nie jest przesądzone. Trzeba wierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cielok Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:45 pozamiatane nie jest jeszcze real musi złapac kiedys dołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Guaje Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:09 Real raczej dopadnie kryzys, ale Barcelona musi się teraz starać, aby nie zaliczać głupich wpadek taki jak np.: z Osasuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viscaelbarca Re: Mistrza już ma Real... IP: *.centertel.pl 20.03.12, 15:31 hmm... real jest druzyna zaliczajaca mniej wpadek w tym sezonie, ale co to za mistrz ktory jest gorszy naprawde pod kazdym wzgledem od drugiej druzyny mianowicie barcelony. jest roznica 8 punktow ale jest bezposrednie mecz. w tamtym sezonie barca zlapala kryzys pod koniec. miejmy adzieje ze ich dogonia. warunek wygrywac wszystko,traktowac kazdy mecz jak final. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja222 Re: Mistrza już ma Real... IP: *.devs.futuro.pl 09.03.12, 10:55 Ameryki teraz nie odkryles ;) :brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: Mistrza już ma Real... IP: 81.210.4.* 09.03.12, 16:30 Strata jest duża ale Barca da radę ;D Visca El Barca ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubes Re: Mistrza już ma Real... IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 22:30 Każda drużyna ma kiedyś kryzys. Barca ten kryzys mam nadzieję ma już za sobą. Real w Gran Derbi zagra "na zero" ale Barca wygra. W futbolu wszystko jest możliwe i trzeba w tym roku czekać do ostatniej kolejki. Takie jest moje zdanie ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawd Re: Mistrza już ma Real... IP: *.debica.mm.pl 10.03.12, 09:21 ja powiem tak nie lubie barcy graja zbyt piekny futbol jak dla zbyt piekny graja jak dzieci ktoś je tknie to odrazu faul a football jest brutalny jednak nie jestem fanatykiem realu i życze barcy żeby im się udało zmniejszyć strate pkt do realu a może nawet wygrać lige :-D bo póki trwa mecz wygrać może każdy a ten mecz to liga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Mistrza już ma Real... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.12, 12:20 A mnie się wydaje, że Real jeszcze nie może się cieszyć z mistrzostwa. Nie powiedziane, że nie przydarzy im się taka wpadka jak na jesień z Levante a przecież jeszcze ma Real ma mecze z Barcą, Valencią, Sevilla... To nie są łatwi rywale i ja myślę, że jeśli z Realem na Camp Nou wygramy to jest jeszcze szansa na mistrza.:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
fcbarcelonaarsenal Re: Mistrza już ma Real... 10.03.12, 12:59 Na Camp Nou wygra Barcelona i później wystarczy remis i 2 przegrane Realu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Energy RM7 Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 18:57 Moim zdaniem Real ma mistrzostwo, jeśli nawet przegra na camp nou to i tak sobie poradzi z Valencią i Sevilla bo graja u siebie. A zresztą real miał już kryzys na samym początku ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic hutnika Re: Mistrza już ma Real... IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 19:23 wszystko na to wskazuje ze real zdobedzie mistrza.nie za bardzo realne jest roztrwonienie 10 pkt.mimo to el clasico bedzie dla barcelony!!!!!!!a wtedy moze real cos jeszcze zgubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 19:32 jestem fanem Realu, ale mysle ze jeszcze nie ma on mistrza bo jeszcze kilka trudnych meczy np. Barca na Camp Nou, Osasuna na wyjezdzie czy Valencia jeszcze Barca ma szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Mistrza już ma Real... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.12, 19:41 Real może wpaść w kryzys a Barca będzie grała jak z nut ma jeszcze szanse na mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: Mistrza już ma Real... IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 11:56 Real mistrzem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suszi Re: Mistrza już ma Real... IP: *.lublin.hypnet.pl 25.03.12, 23:12 jeszcze nic nie wiadomo 6 punktów to nie tak dużo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messi Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 15:59 Na Camp Nou wygra barcelona i bd traciła już tylko 3pkt do realu :D real teraz w końcówce sezonu bd grał z dobrymi drużynami z takimi z którymi może pogubić trochę punktów dlatego myśle ze BARCA OBRONI TYTUŁ MISTRZOWSKI :D <br /> Visca el Barca <br /> :piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
forest165 Re: Mistrza już ma Real... 22.04.12, 13:34 Real wygrał na Camp Nou i zostały 4 kolejki do końca a ma 7 pkt przewagi. A wszyscy tu przewidywali, że Barcelona wygra na Camp Nou. Odpowiedz Link Zgłoś