Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mistrza już ma Real...

05.03.12, 21:58
    na Camp Nou ich rozwalimy, strata spadnie pewnie do 7 puntków, ale co potem...? Wierzycie jeszcze w mistrza w tym roku? mi się wydaje, że pozamiatane :(
    Obserwuj wątek
      • aaaaa409 Re: Mistrza już ma Real... 06.03.12, 10:39
        Jakby spojrzeć realistycznie to nie ma szans, ale mi się wydaję że Real jeszcze będzie miał kryzys więc nic nie jest przesądzone. Trzeba wierzyć :)
      • Gość: cielok Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:45

pozamiatane nie jest jeszcze real musi złapac kiedys dołek
      • Gość: El Guaje Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:09
        Real raczej dopadnie kryzys, ale Barcelona musi się teraz starać, aby nie zaliczać głupich wpadek taki jak np.: z Osasuna
        • Gość: viscaelbarca Re: Mistrza już ma Real... IP: *.centertel.pl 20.03.12, 15:31
          hmm... real jest druzyna zaliczajaca mniej wpadek w tym sezonie, ale co to za mistrz ktory jest gorszy naprawde pod kazdym wzgledem od drugiej druzyny mianowicie barcelony.
          jest roznica 8 punktow ale jest bezposrednie mecz.
          w tamtym sezonie barca zlapala kryzys pod koniec.
          miejmy adzieje ze ich dogonia.
          warunek wygrywac wszystko,traktowac kazdy mecz jak final.
      • Gość: ja222 Re: Mistrza już ma Real... IP: *.devs.futuro.pl 09.03.12, 10:55
        Ameryki teraz nie odkryles ;) :brawo:
      • Gość: blaugrana Re: Mistrza już ma Real... IP: 81.210.4.* 09.03.12, 16:30
        Strata jest duża ale Barca da radę ;D Visca El Barca ;]
        • Gość: Kubes Re: Mistrza już ma Real... IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 22:30
          Każda drużyna ma kiedyś kryzys. Barca ten kryzys mam nadzieję ma już za sobą. Real w Gran Derbi zagra "na zero" ale Barca wygra. W futbolu wszystko jest możliwe i trzeba w tym roku czekać do ostatniej kolejki. Takie jest moje zdanie ;) .
          • Gość: dawd Re: Mistrza już ma Real... IP: *.debica.mm.pl 10.03.12, 09:21
            ja powiem tak nie lubie barcy graja zbyt piekny futbol jak dla zbyt piekny graja jak dzieci ktoś je tknie to odrazu faul a football jest brutalny jednak nie jestem fanatykiem realu i życze barcy żeby im się udało zmniejszyć strate pkt do realu a może nawet wygrać lige :-D bo póki trwa mecz wygrać może każdy a ten mecz to liga :)
      • Gość: Adrian Re: Mistrza już ma Real... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.12, 12:20
        A mnie się wydaje, że Real jeszcze nie może się cieszyć z mistrzostwa. Nie powiedziane, że nie przydarzy im się taka wpadka jak na jesień z Levante a przecież jeszcze ma Real ma mecze z Barcą, Valencią, Sevilla...
        To nie są łatwi rywale i ja myślę, że jeśli z Realem na Camp Nou wygramy to jest jeszcze szansa na mistrza.:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
      • fcbarcelonaarsenal Re: Mistrza już ma Real... 10.03.12, 12:59
        Na Camp Nou wygra Barcelona i później wystarczy remis i 2 przegrane Realu
        • Gość: Energy RM7 Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 18:57
          Moim zdaniem Real ma mistrzostwo, jeśli nawet przegra na camp nou to i tak sobie poradzi z Valencią i Sevilla bo graja u siebie. A zresztą real miał już kryzys na samym początku ligi.
      • Gość: kibic hutnika Re: Mistrza już ma Real... IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 19:23
        wszystko na to wskazuje ze real zdobedzie mistrza.nie za bardzo realne jest roztrwonienie 10 pkt.mimo to el clasico bedzie dla barcelony!!!!!!!a wtedy moze real cos jeszcze zgubi.
      • Gość: Janek Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 19:32
        jestem fanem Realu, ale mysle ze jeszcze nie ma on mistrza bo jeszcze kilka trudnych meczy np. Barca na Camp Nou, Osasuna na wyjezdzie czy Valencia jeszcze Barca ma szanse
      • Gość: anonim Re: Mistrza już ma Real... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.12, 19:41
        Real może wpaść w kryzys a Barca będzie grała jak z nut ma jeszcze szanse na mistrza
      • Gość: SA Re: Mistrza już ma Real... IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 11:56
        Real mistrzem jest.
      • Gość: Suszi Re: Mistrza już ma Real... IP: *.lublin.hypnet.pl 25.03.12, 23:12
        jeszcze nic nie wiadomo 6 punktów to nie tak dużo:-)
        • Gość: Messi Re: Mistrza już ma Real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 15:59
          Na Camp Nou wygra barcelona i bd traciła już tylko 3pkt do realu :D
          real teraz w końcówce sezonu bd grał z dobrymi drużynami z takimi z którymi może pogubić trochę punktów dlatego myśle ze BARCA OBRONI TYTUŁ MISTRZOWSKI :D <br />
          Visca el Barca <br /> :piwo:
          • forest165 Re: Mistrza już ma Real... 22.04.12, 13:34
            Real wygrał na Camp Nou i zostały 4 kolejki do końca a ma 7 pkt przewagi. A wszyscy tu przewidywali, że Barcelona wygra na Camp Nou.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka