Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skaczą (?) pupilki Tajnera:)

IP: *.chello.pl 12.03.02, 18:29
    WOW!!!
    I trening
    Mateja 90m
    Tajner 95,5
    Pochwała 98
    BRAWO!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mikołaj Najlepszy i najgorszy zawodnik IP: *.acn.waw.pl 12.03.02, 18:34
        Muders 63m.ooooooooooooooooooo!
        Uhramm 121m. oooooooooooooooo!
      • Gość: Mario29 Re: Skaczą (?) pupilki Tajnera:) IP: 157.25.192.* 12.03.02, 18:36
        hocke .. mistrz .. 73,5 metra ....
      • Gość: Mario29 Hoellwarth .. .jeszcze wiekszy mistrz .... IP: 157.25.192.* 12.03.02, 18:38
        87,5 .....
      • Gość: Kubag Re: I zaraz nasz AS...... IP: *.chello.pl 12.03.02, 18:38
        • Gość: Kubag Re: Drugi.... IP: *.chello.pl 12.03.02, 18:41
          120,5m
          • Gość: Luxc Re: Drugi.... IP: 213.17.164.* 12.03.02, 18:42
            Jak skaczą główne szfaby? Skaczą w ogóle?
            pozdr
            • Gość: Kubag Re: Drugi.... IP: *.chello.pl 12.03.02, 18:43
              Cieniutko... Schmitt 109,5 Hannawald 113....

Pozdr.
              • Gość: Luxc Re: Drugi.... IP: 213.17.164.* 12.03.02, 18:49
                Dobrze :)))
                Od razu widać, że Szmit to gość z klasą - stonowany skok (daleko za Adama), a
                nie jak ta świnia Hannawald - 113!!! - jeszcze to 13 na końcu - on się nabija z
                Polskiego Narodu !!
                pozdr
                PS. Puchar w kieszeni u Małysza :)))
                • Gość: Kubag Re: Drugi.... IP: *.chello.pl 12.03.02, 18:54
                  Ale poważnie mówiąc, to musi tam nieźle wiać, skoro takie wyniki.
                  UWAGA!!! Następny zły Niemiec się pojawił, Uhrmann... Dlaczego zły? Bo przecież
                  wygrał z Małyszem... Jak on śmiał...
                  • Gość: Luxc Re: Drugi.... IP: 213.17.164.* 12.03.02, 19:10
                    Musimy natychmiast coś na niego znaleźć - jak się cieszy - prawidłowo, czy po
                    chamsku?
                    Ps. Widziałem ostatnio Ammana z podbitym okiem - co ten gość wyprawia - miałem go
                    za porządnego, prawidłowo cieszącego się skoczka, a tu wyszło szydło z worka. Po
                    nocach pewnie wdaje się w jakieś burdy pieprzony gnój. Mam nadzieję, że na
                    najbliższych zawodach Polscy Kibice dowalą mu, tak jak temu szfabowi. W końcu to
                    Polska publiczność najlepiej potrafi ocenić czy skoczek jest dobrze wychowany i
                    jak powinien się zachowywać - 100 tysięcy inteligentnych expertów z POLSKI
                    każdego nauczy szacunku!
                    PS2 - na poważnie - nie wiem czy wieje, bo jestem jeszcze w robocie (brak TV),
                    ale Wszechmogący, Wszechwładny, Ukochany, Bohaterski, Wzorowy Adam Małysz słabo
                    skacze przy silnym wietrze więc nie jestem pewien.
                    Hmm chyba, że po prostu wiatr się zmienia często i Adam dostał odpowiedni powiew.
                    pozdr
                • Gość: Doktor Re: Drugi.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.02, 18:56
                  Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Dobrze :)))
                  > Od razu widać, że Szmit to gość z klasą - stonowany skok (daleko za Adama), a
                  > nie jak ta świnia Hannawald - 113!!! - jeszcze to 13 na końcu - on się nabija z
                  >
                  > Polskiego Narodu !!
                  > pozdr
                  > PS. Puchar w kieszeni u Małysza :)))

Idź do dobrego psychiatry, baranie jeden.Widzę, że te skoki mocno już ci
                  zaszkodziły i twoje głupie wypociny pojawiają sie w kilku wątkach na tym
                  forum.Pospiesz się, może jeszcze jakiś gabinet jest czynny!!!
                  • Gość: Luxc Re: Do Doktora IP: 213.17.164.* 12.03.02, 19:15
                    Powiedz drogi Doktorze, jesteś zbyt głupi, żeby zrozumieć to co napisałem, czy
                    też należysz do kategorii polskich domorosłych expertów - psychologów?
                    (nie wiem co odpowiedzieć na twój jakże dojrzały psychicznie post)
                    pozdr
                    • Gość: Doktor Re: Do psychola IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.02, 19:40

> Powiedz drogi Doktorze, jesteś zbyt głupi, żeby zrozumieć to co napisałem, czy
                      > też należysz do kategorii polskich domorosłych expertów - psychologów?
                      > (nie wiem co odpowiedzieć na twój jakże dojrzały psychicznie post)
                      > pozdr
                      Słuchaj psycholu, pewnie w tej chwili zmywasz gdzieś gary w jakimś niemieckim czy
                      tureckim barze - tylko skąd masz tam komputer?Pewnie szef już poszedł do domu a
                      ty w jego biurze - bo internet za darmo!Oczywiście!!!.Dobrze cie zrozumiałem
                      tylko widzę, że ty nie rozumiesz co ja napisałem.Chociaż może rozumiesz, ale nie
                      masz ubezpieczenia, bo pracujesz na czarno.Jeśli go nie masz to zostaje ci
                      niestety dalej oglądać i komentować skoki.Może jednak zmienisz chociaż forum, bo
                      tu już stałeś się nudny.Ale jak wrócisz na Wielkanoc do Ojczyzny to skorzystaj z
                      dobrej rady i odwiedź dobrego psychiatrę!

• Gość: Kubag Re: Mistrz Mateja IP: *.chello.pl 12.03.02, 19:18
        Mistrz Mateja skoczył 81m w kwalifikacjach...
        • Gość: Luxc Re: Mistrz Mateja IP: 213.17.164.* 12.03.02, 19:33
          Jak reszta?
          PS. Jeden Doktor nie wytrąci mnie z równowagi :)))))))))
          pozdr
          • Gość: Doktor Re: Mistrz Mateja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.02, 19:43

> Jak reszta?
            > PS. Jeden Doktor nie wytrąci mnie z równowagi :)))))))))
            > pozdr
            Czyżbyś chciał o tym porozmawiać?

• Gość: Luxc Re: Do Doktora IP: 213.17.164.* 12.03.02, 20:53
              Nie porozmawiamy, chyba, że jutro. Co miałbym powiedzieć psychiatrze - że
              wkurwia mnie chamstwo - nieważne polskie, niemieckie, czy inne. Ciebie nie? -
              to ty jesteś chory. Ośmieszając zachowania tobie podobnych, liczę że choć jeden
              człowiek zastanowi się nad swoim zachowaniem zanim coś zrobi lub napisze. I nie
              próbój mnie szufladkować do volksdojczów, bo pokazujesz tylko, że nie masz
              pojęcia o ludziach, a przede wszystkim o ich psychice. Chcę być dumny ze
              swojego narodu, a przez takich ćwierćinteligentów jak ty niestety nie zawsze
              mogę. Nie wstydzę się za gwizdy, ani za rzucanie śniegiem - tacy jesteśmy, ale
              nie chcę mówić trudno - chciałbym powiedzieć że mamy lepszych kibiców niż
              Niemcy (mogę mieć takie życzenia?) bo sam trochę jestem nacjonalistą i nie
              zamierzam tego zmieniać. Ale nie znaczy to, że mam się cieszyć i pochwalać
              chamstwo. Staram się na swój (być może kiepski) sposób z nim walczyć. I powiem
              ci, ze jeśli choć jedna osoba zrozumie o co mi naprawdę chodziło i coś zmieni w
              swym zachowaniu to ja wygram. Tobie za to może uda się zwiększyć liczbę
              tłumoków w Polsce - naprawdę wierz mi gdybym miał taką władzę wsadziłbym do
              pierdla wszystkich dresiarzy, bandytów i tobie podobnych, żeby wyczyścić to
              społeczeństwo. Trochę podobne do teorii Hitlera? Może i tak, ale w drugą stronę.
              Próbuję naprawiać ludzi, a nie szerzyć nienawiść jak ty.
              Pozdrawiam
              PS Jak chcesz dyskutować dalej proponuję jutro, ale może nie na forum sportowym.
              PS2 Zadziwiająco dużo piszesz o pracy dla Niemców - czyżby złe wspomnienia?
              PS3 Pracuję w całkowicie polskiej firmie - możesz to sprawdzić po IP (jeśli
              potrafisz). A ty? Czy czasem jakiś Niemiec nie daje ci wypłaty?
              PS4 Jeśli rzeczywiście chcesz jeszcze dyskutować to zwiększ poziom i zacznij
              używać logicznych argumentów, bo dla tłumoków nie mam czasu.
              • Gość: Doktor Re: Do psychola IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.02, 18:30

> Nie porozmawiamy, chyba, że jutro. Co miałbym powiedzieć psychiatrze - że
                > wkurwia mnie chamstwo - nieważne polskie, niemieckie, czy inne. Ciebie nie? -
                > to ty jesteś chory. Ośmieszając zachowania tobie podobnych, liczę że choć jeden
                >
                > człowiek zastanowi się nad swoim zachowaniem zanim coś zrobi lub napisze. I nie
                >
                > próbój mnie szufladkować do volksdojczów, bo pokazujesz tylko, że nie masz
                > pojęcia o ludziach, a przede wszystkim o ich psychice. Chcę być dumny ze
                > swojego narodu, a przez takich ćwierćinteligentów jak ty niestety nie zawsze
                > mogę. Nie wstydzę się za gwizdy, ani za rzucanie śniegiem - tacy jesteśmy, ale
                > nie chcę mówić trudno - chciałbym powiedzieć że mamy lepszych kibiców niż
                > Niemcy (mogę mieć takie życzenia?) bo sam trochę jestem nacjonalistą i nie
                > zamierzam tego zmieniać. Ale nie znaczy to, że mam się cieszyć i pochwalać
                > chamstwo. Staram się na swój (być może kiepski) sposób z nim walczyć. I powiem
                > ci, ze jeśli choć jedna osoba zrozumie o co mi naprawdę chodziło i coś zmieni w
                >
                > swym zachowaniu to ja wygram. Tobie za to może uda się zwiększyć liczbę
                > tłumoków w Polsce - naprawdę wierz mi gdybym miał taką władzę wsadziłbym do
                > pierdla wszystkich dresiarzy, bandytów i tobie podobnych, żeby wyczyścić to
                > społeczeństwo. Trochę podobne do teorii Hitlera? Może i tak, ale w drugą stronę
                > .
                > Próbuję naprawiać ludzi, a nie szerzyć nienawiść jak ty.
                > Pozdrawiam
                > PS Jak chcesz dyskutować dalej proponuję jutro, ale może nie na forum sportowym
                > .
                > PS2 Zadziwiająco dużo piszesz o pracy dla Niemców - czyżby złe wspomnienia?
                > PS3 Pracuję w całkowicie polskiej firmie - możesz to sprawdzić po IP (jeśli
                > potrafisz). A ty? Czy czasem jakiś Niemiec nie daje ci wypłaty?
                > PS4 Jeśli rzeczywiście chcesz jeszcze dyskutować to zwiększ poziom i zacznij
                > używać logicznych argumentów, bo dla tłumoków nie mam czasu.

Słuchaj palancie!.Bedziesz zawiedziony, ale niestety żaden Niemiec nigdy nie
                dawał mi jeszcze wypłaty w przeciwieństwie do ciebie, tchórzliwy prowokatorze.Od
                jakiegoś czasu siedzę w tym forum i wkurwiają mnie i nie tylko mnie takie palany
                jak ty czy np. ten sven z dip-dialin net.Widzę po twych śmiesznych wypocinach, że
                tu już nawet psychiatra nie pomoże - chociaż dam ci szansę.Jeśli zaczniesz pisać
                sensownie to podam ci kilku dobrych z Wrocławia lub Wałbrzycha.Pewnie będą
                zadowoleni z twojego przypadku.Całe szczęscie, że nie masz władzy (dlatego, że
                jesteś chorym palantem).A nawet gdybyś ją miał to skończyłbyś jak Lepper -
                pierdolony demagogu.Co do twojego idola Hitlera to gratulacje.Swoimi
                popieprzonymi poglądami świata nie naprawisz.Natomiast określenie tłumok pasuje
                do ciebie i zrozumiesz to gdy poczytasz swoje głupawe teksty na tym forum.
                Życzę powodzenia ( w leczeniu twej przypadłości oczywiście ).
                Jesteś naprawdę żałosnym palantem.Ciekawe czym dzisiaj będziesz judził na tym
                forum?
                • lhp Re: Do psychola 13.03.02, 18:38
                  Oj to chyba dosyc krotko siedzisz na tym forum

• Gość: Luxc Re: Do psychola IP: 213.17.164.* 13.03.02, 19:02
                    Widzę, że jesteś zwykłą niemiecką świnią, która usiłuje prowokować. Nic do
                    ciebie nie dociera pierdolony hitler jugend, więc kończę tracić czas czytanie
                    twego bełkotu szfabska pizdo. Usiłujesz szujo odwrócić uwagę od swojego
                    faszystowskiego pochodzenia oskarżając mnie bez powodu. Koniec dyskusji -
                    zostawiam cię sam na sam z twoimi wypocinami. Wypierdalaj z polskiego forum bo
                    potrafisz tylko roznosić tu smród. Pozwalam ci jeszcze pobluzgać w tym wątku, a
                    potem won do reichu niedojebany gównojadzie.

ps DO LHP: Z nim inaczej nie można, bo chujek nie czai. Jest tu bardzo krótko,
                    a zobacz ile naniósł gnoju. pozdr Lhp
                    • lhp Re: Do psychola 13.03.02, 19:14
                      Doktor sie znalazl.. smieszne 3 wpisy na forum sportowym i juz wali z grubej
                      rury bluzga na starych forumowiczow, prowokuje. Nie rozumie sensu wypowiedzi
                      innych bardziej "zasluzonych" uzytkownikow tego szacownego forum. A poza tym ma
                      jakas fobie - teraz wybral Luxca, kto bedzie nastepny??. Dorwal sie do
                      Internetu i mysli, ze wszystkie rozumy pozjadal a tu dupa.... Najpierw naucz
                      sie rozpoznawac literki a potem poskladaj je w wyrazy, nastepnie, jezeli to nie
                      bedzie za trudne zacznij skaldac je w zdania i postaraj sie rozszyfrowac sens
                      calej wypowiedzi /wiem, ze to trudne (przynajmniej dla ciebie/.
                      Niestety ty nie jescze nie opanowales tej trudnej sztuki. Wyrosl kolejny
                      analfabeta.

pzdr
                    • wasia Ofensywa Luxca... 13.03.02, 19:15

> Widzę, że jesteś zwykłą niemiecką świnią, która usiłuje prowokować. Nic do
                      > ciebie nie dociera pierdolony hitler jugend, więc kończę tracić czas czytanie
                      > twego bełkotu szfabska pizdo. Usiłujesz szujo odwrócić uwagę od swojego
                      > faszystowskiego pochodzenia oskarżając mnie bez powodu. Koniec dyskusji -
                      > zostawiam cię sam na sam z twoimi wypocinami. Wypierdalaj z polskiego forum bo
                      > potrafisz tylko roznosić tu smród. Pozwalam ci jeszcze pobluzgać w tym wątku, a
                      >
                      > potem won do reichu niedojebany gównojadzie.
                      >
                      > ps DO LHP: Z nim inaczej nie można, bo chujek nie czai. Jest tu bardzo krótko,
                      > a zobacz ile naniósł gnoju. pozdr Lhp

Jak rozumiem, wczorajsza porażka Juventusu bardzo pana zabolała, ale z takimi to
                      lepiej nie pisać, bo się zarazić można...

znerwicowana wasia
                      • Gość: Do Wasi Re: Ofensywa Luxca... IP: 213.17.164.* 13.03.02, 19:28
                        Przepraszam wszystkie osoby postronne, że były zmuszone do czytania tych
                        bluzgów. (Żeby dotrzeć do świni, musisz niestety wejść do chlewa).
                        Wasia, widziałaś w jakim oni grali składzie??
                        tylko 5 podstawowych zawodników - dobrze, że nie było 4:0.
                        PS A Doktorowi obiecuję już nie odpowiadać, nawet jeśli będzie próbował
                        kontynuować "dyskusję".
                        pozdr
                        • Gość: Luxc Re: Ofensywa Luxca... IP: 213.17.164.* 13.03.02, 19:28
                          To ja byłem oczywiście :)
                          • wasia Re: Ofensywa Luxca... 13.03.02, 19:31

> To ja byłem oczywiście :)

Nigdy bym nie zgadła :-))))

w.
                        • lhp Re: Ofensywa Luxca... 13.03.02, 19:28
                          ech ten zenoni ;-]]]]]]]]

pzdr
                        • lhp Re: Ofensywa Luxca... 13.03.02, 19:29
                          Tak jak wczesniej pisalem - sprzedali O'Neila i wszytsko sie sypie

pzdr
                          • wasia Do lhp(a) 13.03.02, 19:35
                            lhp, ja tu nowa w sumie jestem ;) ale komu ty kibicujesz?

w.
                            • lhp Do Wasi 13.03.02, 19:40
                              Jak to komu Bayernowi ;-]]], a tak powznie to lubie ogladac interesujace mecze
                              tak jak np: Anglia - Portugalia na EURO 2000.

pzdr
                              • wasia Re: Do lhp 13.03.02, 19:45
                                lhp napisał(a):

> Jak to komu Bayernowi ;-]]], a tak powznie to lubie ogladac interesujace mecze
                                > tak jak np: Anglia - Portugalia na EURO 2000.

Przez moment przeraziłam się, że rzeczywiście Bayernowi kibicujesz... Btw, "lhp"
                                się odmienia czy nie? Piszę do Mr lhp czy do lhpa? A co do meczu z Portugalią, to
                                mi się nie podobał - Angole przegrali...

w.
                                • lhp Do wasi 13.03.02, 19:46
                                  Jak wolisz

PS lhp to skrot

pzdr
                                  • wasia Re: Do lhp 13.03.02, 19:52
                                    lhp napisał(a):

> PS lhp to skrot

Domyśliłam się - za kogo ty mnie lhp bierzesz? Dzisiaj nie byłam w pracy i mój
                                    mózg jest wypoczęty, łapię rzeczy oczywiste... Co do rzeczy mniej oczywistych:
                                    ten skrót to od czego? ;-)))

w.
                                  • Gość: Luxc Re: Do wasi IP: 213.17.164.* 13.03.02, 19:54
                                    Co powiesz o meczu Holandia-Włochy na ostatnich mistrzostwach Europy?
                                    Żadnych bramek, a jednak mecz był super - Cannavaro i Nesta - kosmos totalnie
                                    nie do przejścia no i prawie 90 min w dziesiątkę (grali 120 w sumie)
                                    pozdr
                                    • wasia Re: Do wasi 13.03.02, 19:56

> Co powiesz o meczu Holandia-Włochy na ostatnich mistrzostwach Europy?
                                      > Żadnych bramek, a jednak mecz był super - Cannavaro i Nesta - kosmos totalnie
                                      > nie do przejścia no i prawie 90 min w dziesiątkę (grali 120 w sumie)
                                      > pozdr

Świetny, tylko ja Holendrom kibicowałam ;-)))

w.
                                      • Gość: Luxc Re: Do wasi IP: 213.17.164.* 13.03.02, 20:04
                                        Uuuuuups, hihi
                                        Trzeba przyznać, że Holendrzy zagrali bardzo dobrze, ale Włosi tak, że lepiej
                                        się nie da i jeszcze mieli farta - nie podejrzewałem ich wcześniej o taką
                                        determinację. Jak Zambrotta dostał czerwoną to myślałem że jest po wszystkim.
                                        • wasia Od wasi 13.03.02, 20:09

> Uuuuuups, hihi
                                          > Trzeba przyznać, że Holendrzy zagrali bardzo dobrze, ale Włosi tak, że lepiej
                                          > się nie da i jeszcze mieli farta - nie podejrzewałem ich wcześniej o taką
                                          > determinację. Jak Zambrotta dostał czerwoną to myślałem że jest po wszystkim.

Kurde, ja Zambrottę zawsze lubiłam, a cieszyłam się jak głupia, gdy go
                                          wywalili... Jak wszyscy byłam pewna, że Włosi nie wytrzymają drugiej połowy, nie
                                          mówiąc nic o dogrywce, a tu taki wynik... Byłam zrozpaczona, ale w finale po raz
                                          pierszy w życiu kibicowałam Francji i wygrali :-)))

w.
                    • Gość: Doktor Re: Do psychola IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.02, 20:48

> Widzę, że jesteś zwykłą niemiecką świnią, która usiłuje prowokować. Nic do
                      > ciebie nie dociera pierdolony hitler jugend, więc kończę tracić czas czytanie
                      > twego bełkotu szfabska pizdo. Usiłujesz szujo odwrócić uwagę od swojego
                      > faszystowskiego pochodzenia oskarżając mnie bez powodu. Koniec dyskusji -
                      > zostawiam cię sam na sam z twoimi wypocinami. Wypierdalaj z polskiego forum bo
                      > potrafisz tylko roznosić tu smród. Pozwalam ci jeszcze pobluzgać w tym wątku, a
                      >
                      > potem won do reichu niedojebany gównojadzie.
                      >
                      > ps DO LHP: Z nim inaczej nie można, bo chujek nie czai. Jest tu bardzo krótko,
                      > a zobacz ile naniósł gnoju. pozdr Lhp

Słuchaj tępy śmieciu!
                      Jeżeli wg ciebie Wałbrzych leży w Niemczech to gratuluję zdobytego
                      wykształcenia.W tej właśnie wypowiedzi pokazałeś co ty jesteś za persona.Ten
                      poziom, te epitety są w sam raz do dyskusji na forum.Tylko chyba nie na tym
                      forum, bo to jest porządna gazeta(czytam ją od pierwszego numeru - ty pewnie
                      jeszcze wtedy wchodziłeś na stojąco pod stół, nieprawdaż?).Więc idź na podwórko i
                      dyskutuj z podobnymi sobie tym swoim pięknym, literackim językiem - chyba się
                      dobrze rozumiemy?Te epitety właśnie tam się przydadzą.A może znasz jeszcze jakieś
                      inne?Co?Ale już ich nie pisz, bo wkurzysz Michnika i Miodka!
                      CZEŚĆ!
                      Idę ogladać Dudka.

• pc Re: Skaczą (?) pupilki Tajnera:) 12.03.02, 20:01
        Małysz znowu w czołówce, możliwe że jutro wygra (wierzę w to!).
        Opluwany przez wszystkich Tajner znowu się zakwalifikował, ale pewnie w
        konkursiwe znowu się "spali". Może oni, tzn. nasi zawodnicy, czytają to forum i
        to ma wpływ na ich psychikę? :)
        Trzymajcie się chłopaki - w przysłym sezonie będzie lepiej!
        • Gość: Doktor Mój kochany Luxc...iku! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.02, 18:35
          Zajebało cię?
          Co?
          Żyjesz?
          Przestałeś pisać bzdety?
          Jakiś skuteczny lek wziąłeś?Jaki?
          Jeśli ci pomogło to podziękuj?
          A może ze swoimi kolesiami z podwórka poszliście na parę winek?I dekektujecie
          sie teraz Waszym słownictwem pełnym pięknych epitetów itd... tak jak ty wczoraj?
          Cześć!!!
          • lhp mierny prowokatorze 14.03.02, 20:17
            Jednak mialem racje, ze nie posiadles trudnej sztuki czytania. Potrafisz tylko
            w mierny sposob prowokowac i pokazywac jaki jestes zalosny. Wez sobie jakiegos
            kija i sam wiesz co..., wtedy moze cos w twoim pseudomozgu sie naprawi (chciaz
            w to watpie)
            • Gość: Doktor CIOTY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.02, 21:13
              lhp napisał(a):

> Jednak mialem racje, ze nie posiadles trudnej sztuki czytania. Potrafisz tylko
              > w mierny sposob prowokowac i pokazywac jaki jestes zalosny. Wez sobie jakiegos
              > kija i sam wiesz co..., wtedy moze cos w twoim pseudomozgu sie naprawi (chciaz
              > w to watpie)

Jeśli myślisz o czytaniu twoich wypocin, to jesteś w błędzie, sa drętwe jak ty
              smętna pało do lania.Myślicie frajerzy, że jak kilka razy przedrukowano wasze
              mądrzejsze myśli w GW to możecie pouczać i czuć się przynajmniej tak ważni jak
              Michnik.Coś się wam (tobie i temu śmiesznemu luxcowi ) popieprzyło pod deklami -
              no ale przecież wy umiecie czytać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szczególnie ty
              posiadłeś tą "trudną sztukę czytania". Frajerze zastanów się co piszesz!!!!!!!!
              Nie mam żadnych wątpliwości kto tu jest żałosny - na pewno nie ja!Ale to już inny
              temat.Ty i tak nic z tego nie zrozumiesz.
              Cześć dwa palanty - luxc i lhp.Widzę w waszych nickach dużo wspólnego.Może
              jesteście ciotami?Co?
      • Gość: maro Re: Skaczą (?) pupilki Tajnera:) IP: *.czarnecki.silesianet.pl 15.03.02, 00:26
        ciekawie wg Gazety obliczają "metry" Kranjec'a - zobaczcie uzyskał 124,8!!!
        metra...łoooo jezu - ale dokładność pomiaru!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka