Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Głęboko rozczarowany

13.03.02, 12:19
    Jestem rozczarowany, a może jest mi strasznie przykro, że moja ulubiona gazeta
    zakpiła sobie ze mnie. Nagle zmieniła sobie zasady typowania. Do tej pory można
    było typować niemal do samego końca, zmieniać swoje typy pod wpływem
    najświeższych informacji ze skoczni. Nagle typowanie jest zamykane o północy,
    bez żadnego uprzedzenia, bo żadnego ostrzeżenia. Od razu chce się węszyć jakąś
    manipulację.Wiem, że Ad-Am to tylko dobra zabawa i nie należy jej brać zbyt
    poważnie. Ale jest to zabawa, która wciąga niesamowicie i naprawdę angażuje. Bo
    jest dobrze pomyślana. Uczestniczyłem w niej od początku i wprowadziła do
    oglądania skoków jeszcze jeden miły dodatkowy element. Dzisiejsze skoki będę
    jednak oglądał przełykając gorzką pigułkę zwyczajnej złości, złości którą
    podzieli na pewno sporo uczestników zabawy. Pozdrawiam Wszystkich.
    TOMEK
    Obserwuj wątek
      • Gość: kaemi Re: Głęboko rozczarowany IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:01
        święta prawda!!!!!!!!!!! ja również czuję się nabity w butelkę!!!!!!
        najzwyczajniej w świecie wytypowałem i tylko przezx przypadek spojrzałem na
        miejsce rozgrywania zawodów!!!! a tam co???????? OOOOLLLLLLSSSSOOOOOO????
        Żądam wyjaśnień i przeprosin tych wszystkich, którzy znaleźli się w mojej
        sytuacji!!!!!!!!!!!!!!
        • vito64 Re: Głęboko rozczarowany 13.03.02, 15:04
          Zgadzam się z wami.
          • Gość: ACT Re: Głęboko rozczarowany IP: *.eds.de 13.03.02, 15:30
            ...o co mu wa chodzi?
          • waldi123 Re: Głęboko rozczarowany 13.03.02, 15:58
            szkoda,ze znowu ktos w Gazecie zrobil glupstwo. Niestety klonow takie pomysly
            nie wyeliminuja. Szkoda fajnej zabawy, zrobilo sie jakos dziwnie i niezbyt
            przyjemnie.
            • Gość: Sar Re: Głęboko rozczarowany IP: *.zetosa.com.pl 13.03.02, 20:44
              Ja tez jestem oburzony taka glupota!!! Trzeba bylo oglosic ze tak drastycznie
              zmieniacie godzine!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka