Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kasa czy przekręt?

24.06.12, 00:12
    Proponuję, żeby w tym wątku wpisywali się ci, którzy mieli w t-mobile, w w fantasy lub w wygrajeuro, a jeszcze przedtem w megalidze do odebrania jakieś nagrody. Co sądzą o porozumieniu z organizatorami w ich sprawie i o ich wypłaceniu.

Wątek ten pewnie oczyści organizatorów, bo niektóre wypowiedzi prezesów sugerują, że nas graczy traktuje się nieuczciwie. A na pewno wszyscy chcielibyśmy wiedzieć, czy warto wziąć udział w kolejnej edycji naszej kochanej ekstraklasy, czy nie warto.
    Obserwuj wątek
      • michalpopra Re: Kasa czy przekręt? 24.06.12, 11:17
        Jedyny konkurs który na ten czas jest ok to moja11.pl Wypłaty są bardzo szybko

Ja jestem zawieziony
        wygrajeuro.sport.pl
        Dlaczego
        Jak mozna Generalke, Lige SportPL i Adidasa wrzucic do jednego koszyka
        Zwyciezca zgarnia wszystko a przeciez nie o to chodzi
        Ci którzy padli po fazie grupowej tez powinni miec szanse Sportpl i adidas powinny sie zaczac od fazy pucharowej

jestem zawiedziony

• michalpopra Re: Kasa czy przekręt? 24.06.12, 11:19
        Zreszta bardzo prosze organizatora konkursu o informacje gdzie mogę znalesc klasyfikacje kolejek w lidze sport.pl ?????
        Dziękuje
      • 2second Re: Kasa czy przekręt? 26.06.12, 21:32
        Mnie pasowała nasza stara WL na 18 zawodników i ja doświadczony na jakiej podstawie mogłem wiedzieć,że można grac na 2-5-3 czy 0-4-6 i zaraz poległem.
      • krakow984 Re: Kasa czy przekręt? 27.06.12, 13:38
        t-mobile dalej nie wyplacili nagród, wie ktoś coś na te temat czy ma to nastapić?
        • sportsmanxx Re: Kasa czy przekręt? 12.07.12, 18:43
          Z ligi T-Mobile nie wypłacili nagrody i nikt nie odpisuje, jak również nawet nie czyta wiadomosci wysyłanych na powiadomienia@liga.t-mobile.pl.
          Fantasy Liga - do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zegarka Timex za wynik w lidze osiągnięć.
          Administratorzy fantasy liga wcześniej czytali wiadomości i odpisywali na nie, ale od mniej więcej 3 tygodni już tego nie robią, więc szykuje sie chyba taka sama popelina jak w przypadku T-Mobile.
          Do startu Ekstraklasy pozostał już tylko miesiąc i na chwilę obecną to warto tylko brać udział w moja11.pl - oby to się zmieniło, bo tak marnie to już dawno nie było.

PS: Dajcie znać jak wygląda sprawa odbioru nagród z konkursu wygrajeuro.sport.pl, bo być może podobny wystartuje na Ekstraklasę i warto wiedzieć czy warto się w to pakować :)
          • majron78 Re: Kasa czy przekręt? 12.07.12, 19:45
            Wygraj Euro - ja dotąd cisza z wypłatą nagrody. Czy ktoś już coś odebrał ???
            • kartiou Re: Kasa czy przekręt? 15.07.12, 20:05
              Wygrajeuro tez milczą na szczeście organizatorem nie było One2One
              wiec jest nadzieja
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka