Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprawa dla prawników

IP: *.krakow.pl 24.06.04, 15:04
    Gadałem ze znajomym prawnikiem, jeśli ktoś z grających nie wygra (a będzie
    tego sporo:)to smiało będzie mógł się domagać odszkodowania od gazety za
    sposób w jaki zorganizowano tą grę. Oj, ekipa sportu chyba strzeliła gola
    panu Michnikowi :))))

ps.
    Czemu informacje na stronie pojawiają się z wcześniejszą o prawie tydzień
    datą? :)))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: marwi Re: Sprawa dla prawników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:37
        Ciekawe co to za prawnik... I po ilu piwach był.
      • Gość: gość portalu Re: Sprawa dla prawników IP: *.krakow.pl 24.06.04, 15:37
        acha, założę się też, że odrzucone kupony "gdzieś zniknęły" panom
        organizatorom :))))
        • Gość: PRAWNIK PO PIWIE Re: Sprawa dla prawników IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 24.06.04, 21:37
          jak na mój "prawniczy nos" to jak ktoś ma potwierdzoną przez notariusza kopię
          drużyny i dowód nadania poleconym do GW to może domagac się odszkodowania
          jeżeli by wygarał a jego zespólu nie uwzględniono w kalsyfikacji.
          Tylko kto leci z kuponem z GW do notariusza przed wysyłką. ????????
          A może warto na przyszłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: papryczka Re: Sprawa dla prawników IP: 212.160.106.* 24.06.04, 15:47
        Ja już naprawdę chrzanię jakiekolwiek wygrane. To jest żenujące, że największa
        gazeta w Polsce nie jest w stanie sprawnie czegoś takiego przeprowadzić. Słowo
        wyjaśnienia co do zaginionych drużyn też by było miłe - mój kupon jest czytelny
        i nie wyobrażam sobie błedu w skanie! Próbowałam wszelkich wersji nazwy drużyny
        i nic. Świetnie - w następnym konkursie dużo więcej ludzi będzie miało szansę
        wygrać, bo niektórzy już sobie odpuszczą psucie sobie humorów braniem udziału
        w tak przeprowadzanej zabawie. Chociaż słowo przeprosin, i wyjaśnienia też.
        Zostaje niesmak jedynie...
        • gregorz Re: Sprawa dla prawników 25.06.04, 07:29
          A moze jednak jakis blad w skladzie (np. 5 zawodnikow jednej druzyny, lub dwa
          razy ten sam zawodnik??)
          • Gość: papryczka Re: Sprawa dla prawników IP: 212.160.106.* 25.06.04, 09:03
            niestety sprawdzałam pa
            rę razy i nie ma...
            • superdziadzia Re: Sprawa dla prawników 25.06.04, 10:42
              a co jeżeli wpisałem zly numer ale niejest on przypisany dla zadnego zawodnika
              przeciez mam rezerwoeych ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka