30.08.06, 20:47
Zapraszam tu :)
Obserwuj wątek
    • anusienka1 Re: Historycy 30.08.06, 22:06
      jestem tu Ania:))))
    • nomenia Re: Historycy 31.08.06, 14:23
      Uczę historii w szkole podstawowej, od wielu lat prowadzę lekcje na podstawie
      programu Nowej Ery (Arki), "Człowiek i jego cywilizacja". Wiem,że jest dużo
      innych programów i podręczników. Czy macie może jakieś fajne propozycje, inne
      sprawdzone programy i podręczniki, które mogą być polecane. Myślę o zmianie od
      przyszłego roku, chciałabym się teraz zorientować.
      • svistak nomenia 20.09.06, 22:10
        u nas dziewczyny korzystaja z Wydawnictwa Gdańskiego, mnie osobiście podobaja
        sie ksiazki z Rozaka / to byla reklama ;-) /

s.
        • nomenia Re: nomenia 21.09.06, 18:03
          Wydawnictwo Rożaka znam, ale dla gimnazjum. Pracowałam z nim w gimnazjum w
          początkowych latach reformy. Uczniowie twierdzili,że podręcznik jest nudny.
          Więc jestem do niego uprzedzona. Tym bardziej,że koleżanka również mówiła o nim
          niezbyt pochlebnie. To, że jest cisza na forum, wnioskuję, że zostały "stare" i
          znane wydawnictwa.Dziękuję za odpowiedź.
          • svistak Re: nomenia 21.09.06, 20:48
            nudny... hmmm... widocznie masz zdolne i ciekawe swiata dzieciaki...ale ...
            obejrzyj najnowsza propozycje Rozaka...
            s.
            • nomenia Re: nomenia 22.09.06, 15:08
              To były "dzieci z gimnazjum", byłam tam na zastępstwie i był to początek
              reformy i to nie były "moje dzieci" - na całe szczęście. To tyle na
              usprawiedliwienie się. Rożaka dla podstawówki nie widziałam i jak tylko będę
              miała okazję to się nim zainteresuję. Jeszcze raz dziękuję za podpowiedź.
      • asica33 Re: Historycy 27.09.06, 16:35
        uczyłam z Nowej Ery przez 3 lata, zmieniłam na Demart.Arka jest dla moich
        dzieci za trudna i za nudna, mnie też znudziała.
        • nomenia Re: Historycy 03.10.06, 16:10
          Szukałam w księgarniach podręczników wydawnictwa Demart. Niestety, sezon już
          się chyba skończył bo niczego z tego wydawnictwa owe księgarnie nie miały.
          Mówię o księgarniach powiatowych. Chyba będę musiała szukać w województwie.
          Dzięki za podpowiedź.
          • venilia Re: Historycy 14.06.07, 22:24

• hist do gimn wyd rozak-plan wynikowy
            anusienka1 14.06.07, 17:19 + odpowiedz

witam
            bede uczyla w gimnazjum na wydawnictwie rozak
            czy macie panstwo moze plan wynikowy do historii ida wieki?
    • evel_m Re: Historycy 13.07.07, 19:11
      potrzebuje planu wynikowego dla klasy V szkoly specjalnej, jesli ktos z Was moglby mi pomoc, bylabym bardzo wdzieczna, pozdrawiam
    • agikom prosze Was o pomoc 23.06.08, 19:17
      w trybie pilnym potrzebuje 9 konspektów z historii-najlepiej do zasadniczej szkoły zawodowej albo szkoły sredniej. ostatecznie do gimnazjum. jakichkolwiek. bede wdzieczna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka