Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty - opinie

20.10.11, 20:20
    Co sądzicie o tych butach?
    Nieziemsko wygodne. Nie w moim stylu, nie mam ani jednych podobnych butów, może dlatego jestem zagubiona :)

www.clarks.co.uk/find/product-is-20347242
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: buty - opinie 20.10.11, 20:26
        p a s k u d n e !
        • musam Re: buty - opinie 20.10.11, 20:33
          bardzo ladne
      • mocno.zdziwiona Re: buty - opinie 20.10.11, 21:26
        Ujdą. Jak potrzebujesz wygodnych to bierz, jak nie to szukaj dalej.
      • baba06 Re: buty - opinie 20.10.11, 21:48
        "Nie w moim stylu..."

w moim też nie, nie kupuj
      • eo_wina Re: buty - opinie 21.10.11, 08:30
        Strasznie modne sie zrobily ostatnio. I nawet mi sie podobaly. Pech chcial, ze zobaczylam dziewcze mlode w tego typu obuwiu (bardziej za kostke i z kozuszkiem) - i mi sie odechcialo. Chodzila rzeczona dziewczyna jak na szczudlach i jakos pokracznie stawiala nogi. Moze i miala tak z natury i to nie wina butow, a moze i one wcale takie wygodne nie sa?
        • ding_yun Re: buty - opinie 21.10.11, 10:23
          Ja nie wiem, czy tego typu obuwie jest wygodne, ja wiem, że ta konkretna para butów jest bardzo wygodna. Co dla mnie, czyli osoby, która niemal w ogóle nie nosi obcasów/koturnów ma niebagatelne znaczenie. Spodobały mi się właśnie kiedy zobaczyłam młode dziewczę w tych butach i wełnianej sukience przed kolano, w sklepie prawdopodobnie przeszłabym po nich nawet nie próbując przymierzyć.
          • jut-ra Re: buty - opinie 21.10.11, 12:25
            ding_yun napisała:

> Ja nie wiem, czy tego typu obuwie jest wygodne, ja wiem, że ta konkretna para b
            > utów jest bardzo wygodna. Co dla mnie, czyli osoby, która niemal w ogóle nie no
            > si obcasów/koturnów ma niebagatelne znaczenie.

Rozumiem o czym piszesz. Jestem wielką fanków Clarksów, ze względu na ich wygodę właśnie. A ten fason nie jest zły, jak ci się widzą, to bierz.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka