Gość: Vieri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:38 Wirtualny grajek! Twór popkultury! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porter Re: Beckham miernoto piłkarska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:43 Dobra, dobra. Zdarza sie najlepszym. Widac, ze na ME jest bez formy, podobnie, jak wszyscy zawodnicy Realu (w tym i Figo), ale on ma na koncie mnostwo swietnych meczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Beckham miernoto pilkarska! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 23:48 jemu zdarza sie juz po raz ktorys na tych mistrzostwach. zreszta czy jego decyzja o strzelaniu tego karnego to przejaw odwagi, czy glupoty? chyba raczej tego drugiego. generalnie jesli mozna na kogos zwalic wine to tylko na niego (zawalil przy golu postigi), anglia jako zespol grala bardzo dobrze, portugalia zreszta tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Beckham miernoto pilkarska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:37 Mnie sie zdaje, ze wszyscy zawodnicy Realu graja slabo - nie tylko Beckham, ale i Raul i Figo i nawet (jak dotad) Zidane. W dzisiejszym meczu Beckham gral oczywiscie kiepsko, ale to po jego podaniach bylo pod bramka Ricardo najgorecej. Oczywiscie, Beckham przy bramce Postigi pozwolil dosrodkowac, ale po to gra w polu bramkowym tych dwoch bykow - Campbell i Terry, zeby im bramek glowa z piatego metra kurduple nie strzelali. Gmoch pyszczy na Beckhama i chwali Lamparda, ale kto zawalil przy bramce Rui Costy? Karnego strzelal, bo jest sportowcem, a to bylo prawdziwe wyzwanie. Owen strzela tylko ok. 60% karnych a strzelal skutecznie. A jak nazwiesz karny Postigi? Albo Lamparda? Odwaga, fantazja, czy glupota? To jest sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Beckham miernoto pilkarska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:51 Co do trzech pierwszych - pelna zgoda. To samo z reszta mowilem dyskutujac z kumplem. Ale z tym Zidanem to lekka przesada. A co do karnego Beckhama - moze to i sport, ale nawet w sporcie trzeba wyciagac wnioski. Nie wiem, czy kazal mu strzelac trener, czy to byla jego decyzja, a moze ich obu. Faktem jest, ze bylo to posuniecie idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weedie Re: Beckham miernoto pilkarska! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 15:31 przesadzasz z zidanem,wydaje mi sie,ze jak narazie jest 1m z lepszych graczy zabojadow,zreszta chyba narazie strzelil najwiecej bramek dla nich,a zreszta figo tez ma juz troche dobrych momentow,mimo ze wczoraj mecz mu nie wyszedl,co do beckhama to nie wiem co sie z nim stalo odkad przeszedl do realu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Beckham miernoto pilkarska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:50 No, wiec ja podtrzymuje moja opinie, ze Zidane gra w tych ME bardzo slabo. To, ze Santini trzymal go do konca - mialo decydujacy wplyw na wynik meczu Francja - Grecja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Beckham miernoto pilkarska! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 23:53 zawodnicy realu w ogole obnizaja poziom :))) zidane w grupie jeszcze gral, ale teraz to byl taki jak beckham wczoraj. chociaz karnego w razie czego by pewnie trafil;) o raulu i figo nie ma nawet co mowic, straszny spadek formy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Beckham miernoto piłkarska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:54 Kiedy on ostatnio karnego strzelił? Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Beckham miernoto pi3karska! 25.06.04, 00:03 Dziwie sie wszystkim "specjalistom". Nie zawsze, nawet najlepszy sportowiec, jest w dobrej formie. Kazdemu moze sie to zdarzyc. Takie wieszanie psow jest niesmaczne. W sumie Beckham jest jednym z najlepszych pilkarzy. I coz wlasciwie sie stalo? Anglia zagrala dobrze na tych mistrzostwach, nie udalo sie w rzutach karnych..... so what? Moga wrocic do domu bez poczucia winy. To jest tylko gra. Po co te wszystkie dyskusje i rzucanie "gowna"? Jutro nastepny mecz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Beckham miernoto pi3karska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:10 Wielki to on był w 1999. Jak koleś nie potrafi strzelać karnych, to niech nie strzela. Mierzi mnie pierdolenie w stylu "to tylko gra", "so what". Może wracaj na forum Malowanie Paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Beckham miernoto pi3karska! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 00:15 mam pytanie jakie dokł wymiary ma bramka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Wymiary bramki IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.06.04, 00:29 Od podłoża do dolnej krawędzi poprzeczki ma być 2.44m (8 stóp) a między wewnętrznymi krawędziami słupków ma być 7.32m (8 jardów). Broni się w prostokącie 2.44x7.32 (8fx8y). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funeral Re: Wymiary bramki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:34 Gość portalu: papa napisał(a): > Od podłoża do dolnej krawędzi poprzeczki ma być 2.44m (8 stóp) a między > wewnętrznymi krawędziami słupków ma być 7.32m (8 jardów). Broni się w > prostokącie 2.44x7.32 (8fx8y). kurwa ale bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Beckham miernoto pi3karska! 25.06.04, 00:57 Gość portalu: Vieri napisa3(a): > Wielki to on by3 w 1999. Jak koleś nie potrafi strzelać karnych, to niech nie > strzela. Mierzi mnie pierdolenie w stylu "to tylko gra", "so what". Może wracaj > > na forum Malowanie Paznokci. Piekna polszczyzna. Wysoki poziom wypowiedzi. Forum malowanie Paznokci mnie nie interesuje. Wypij jeszcze jedno piwo. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Beckham miernoto pi3karska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 01:01 Nie spodziewałem się, że napiszesz coś na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Beckham miernoto pi3karska! 25.06.04, 09:22 a mnie mierzi styl Twoich wypowiedzi. Tak blyskotliwy jak nick. Beckhamowi to Ty synku mozesz lusterko trzymac jak sie maluje. On juz swoje zrobil, Ty jeszcze nie. ciao bambina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Beckham miernoto pi3karska! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 25.06.04, 17:40 Co za blyskotliwy komentarz..: "on juz swoje zrobil" heh..Nie mialbym osobiscie nic przeciwko zeby ten gogus poprzestal na tym co zrobil i przeszedl na sportowa emeryturke...Szczegolnie taki arogancik, ktoremu sodowa juz dawno do glowy odbila.. Moze nie wiesz szanowny poprzedniku, ale ten zlobek powiedzial przed meczem z Portugalia (nie wiedzac nawet jeszcze ze spierdoli karniaka) ze karne bedzie nadal strzelal chocby i piec nastepnych spierdolil ( alez arogancja)<-szczegolnie po tym jak spierdolil karnego w meczu z Francja.. Nie znosze Gmocha ale musze przyklasnac jego komentarzowi o Beckhamie bo niestety jest VIRTUALNY pilkarz wykreowany przez media... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Beckham miernoto pi3karska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:27 No to porownaj postawe Beckhama, ktory rozegral w sezonie ponad szescdziesiat spotkan, jest bez formy, ledwo chodzi, ale w reprezentacji zawsze chce grac, z takim np. Smolarkiem. Albo Ojbolisadebe. Albo z innymi naszymi asiorami, robiacymi łaske Janasowi. Przeciez Beckham nie potrzebuje gry w reprezentacji ani dla promocji, ani dla pieniedzy. Jest popularny, gra w najlepszym klubie na swiecie, pieniedzy zarobil mnostwo, gdyby powiedzial, ze grac w ME nie moze - nikt by nie mial do niego pretensji. Gdyby stchorzyl i nie chcial strzelac jedenastki - wszyscy by zrozumieli. Kiedy jest sie w dobrej formie i wszystko wychodzi, nie jest wielka sztuka brylowac. Ale kiedy nie idzie - leszcz sie podda, a prawdziwy sportowiec bedzie walczyl z wlasna slaboscia. Beckham postapil jak prawdziwy sportowiec, mimo slabej formy dal z siebie wszystko. Nie udalo mu sie, ale to nie powod, zeby wieszyc na nim psy, zwlaszcza powtarzajac glupstwa po tym idiocie Gmochu. Przeciez ten facet nie ma pojecia o pilce. Kiedy dzieki politycznym koneksjom zaczal prowadzic reprezentacje, mial najsilniejsza polska druzyne w dziejach. Narzucil jej beznadziejny, nudny, pozbawiony polotu styl gry i nie osiagnal zadnych sukcesow. Potem pracowal w Grecji, w czasach, kiedy byl to pilkarski trzeci swiat, reprezentacja Polski wygrywala z Grekami kilkoma bramkami na luzie, a w lidze polskiej mialyby szanse utrzymac sie moze ze trzy kluby greckie. I ten indolent ma czelnosc oceniac jednego z najlepszych pilkarzy swiata... Przeciez to jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Beckham miernoto pi3karska! 25.06.04, 00:32 ha, Vieri ma racje, teksty "so what" i "to tylko gra" to nie na tym forum.. beckham byl w wielki w mu, teraz to szkoda nawet gadac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Beckham miernoto piłkarska! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.06.04, 00:46 Gość: funeral napisał > kurwa ale bzdury To w takim razie jakie są wymiary bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funeral Re: Beckham miernoto piłkarska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:51 Gość portalu: papa napisał(a): > Gość: funeral napisał > > kurwa ale bzdury > > To w takim razie jakie są wymiary bramki? Takie jak podałeś,to było do kogo innego nie wiem czemu skleiło mi się z Twoim tekstem.Ale jakby się czepić to wysokość jest 2.42 m.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Beckham miernoto piłkarska! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.06.04, 01:00 Stopa to 0.3048m. Więc, 0.3048x8=2.4384. Ale wątpie gdzie tak dokładnie powieszona jest poprzeczka no chyba, że na Wemblay:) (dokładniej: będzie na Wemblay). Nie zmienia to faktu, że trzeba być sporym patałachem żeby nie strzelić karnego... Poraz kolejny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Marvin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 01:09 Your name is Marvin?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Beckham miernoto piłkarska! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 26.06.04, 00:30 moim zdaniem david powinien zaczac grywac w serialach. na boisku jego czas juz minal. Odpowiedz Link Zgłoś