Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 18:10
    Władze klubu piłkarskiego Legia Warszawa pozyskały nowego sponsora. W czwartek
    w siedzibie klubu podpisano kontrakt w warszawskim oddziałem Powszechnego
    Zakładu Ubezpieczeń S.A.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolej Re: PZU IP: *.stacje.agora.pl 14.03.02, 18:27
        Dodam, że wartość kontraktu to �kilkaset tysięcy zł� i PZU będzie się reklamować na koszulkach...
        drugiego zespołu! Przy takiej sumie od sponsora w zespole walczącym o mistrza nasi 200- i
        400-tysięczni sponsorzy wyglądają całkiem solidnie
        • andy02 Re: PZU 14.03.02, 18:45
          Jesli jest prawda to, co podaja media, to dla mnie jest to dziwny kontrakt.
          Logo PZU ma by umieszczone na koszulkach Legii II - czyli zespolu grajacego w 3
          lidze. Nie ma sie co specjalnie czarowac - zainteresowanie wystepami drugiego
          zespolu i w Warszawie i gdziekolwiek indziej, gdzie takie zespoly istnieja,
          jest nikle (a juz zwlaszcza w Warszawie, gdzie w 1 lidze sa Legia i Polonia, w
          2 lidze w czolowce jest podwarszawski Swit, a w 3 lidze warszawskich klubow
          jest od groma). Wiadomo, ze rezerwy to zespol bez specjalnej przyszlosci - nie
          moze awansowac, na mecze rezerw Legii przychodzi niewielu widzow (chyba ze
          przyjezdza Arka ;-).
          PZU uzasadnia podpisanie kontraktu checia promowania sie na lokalnym rynku. O
          tyle jest to dziwne, ze PZU wcale nie jest firma dzialajaca lokalnie, wrecz
          przeciwnie. Przy czym chce wyraznie podkreslic, ze to dobrze ze firma lozy na
          sport, nawet nie przeszkadza mi zbytnio ze na Legie, ale nie rozumiem, co PZU
          zyska na tej umowie.
          • Gość: RAdost Re: PZU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 18:50
            andy02 napisał(a):

> Jesli jest prawda to, co podaja media, to dla mnie jest to dziwny kontrakt.
            > Logo PZU ma by umieszczone na koszulkach Legii II - czyli zespolu grajacego w 3
            >
            > lidze. Nie ma sie co specjalnie czarowac - zainteresowanie wystepami drugiego
            > zespolu i w Warszawie i gdziekolwiek indziej, gdzie takie zespoly istnieja,
            > jest nikle (a juz zwlaszcza w Warszawie, gdzie w 1 lidze sa Legia i Polonia, w
            > 2 lidze w czolowce jest podwarszawski Swit, a w 3 lidze warszawskich klubow
            > jest od groma). Wiadomo, ze rezerwy to zespol bez specjalnej przyszlosci - nie
            > moze awansowac, na mecze rezerw Legii przychodzi niewielu widzow (chyba ze
            > przyjezdza Arka ;-).
            > PZU uzasadnia podpisanie kontraktu checia promowania sie na lokalnym rynku. O
            > tyle jest to dziwne, ze PZU wcale nie jest firma dzialajaca lokalnie, wrecz
            > przeciwnie. Przy czym chce wyraznie podkreslic, ze to dobrze ze firma lozy na
            > sport, nawet nie przeszkadza mi zbytnio ze na Legie, ale nie rozumiem, co PZU
            > zyska na tej umowie.

ja w PZU sie nie ubezpieczam:))
      • Gość: plastic Re: PZU IP: *.icpnet.pl 14.03.02, 19:12
        bojkot PZU ;)
        • Gość: Cromm Re: PZU IP: *.cust.poz.supermedia.pl 14.03.02, 19:37
          jebać PZU
      • warsau Re: PZU 14.03.02, 21:53
        eeeee, nie przejmujcie sie. sponsor pzu to praktycznie zaden sponsor. zobaczcie
        tylko, ze pzu jak juz sponsoruje to tylko te druzyny, skad pochodzi posel, albo
        albo minister albo ktos ze swity ministra. pzu tworzy nawet "konsorcja"
        sponsorskie np. z totalizatorem, kghm. wiekszosc druzyn we wroclawiu ma takiego
        fantastycznego sponsora. nie wiem tylko po co. bo przeciez pzu, totek, kghm to
        najzwykle w swiecie chronieni prawem polscy monopolisci. mniemam ze gdyby to
        byly firmy prywatne, to zadnych pieniedzy od nich nie dalo sie by wyciagnac. no
        juz zupelnie nie wiem, jaki zysk ze sponsoringu ma kghm. ale pewnie posel z
        polkowic czy wroclawia juz tak ......
      • Gość: posener Re: PZU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 23:42
        przyszedl nakaz 'odgorny' to zasponsorowali
        • Gość: Camara Re: PZU IP: 217.96.35.* 15.03.02, 08:00
          Nic to nie znaczy, Stomil juz od jakiegos czasu gra w koszulkach z logo PZU -
          w tym przypadku pewnie sponsorem jest olsztyński oddział PZU. A swoja drogą nie
          miałbym nic przeciwko pozyskaniu przez "Przyjaciółkę" solidnego sponsora.
          Po pierwsze zawsze to lepiej jak w naszej lidze byłyby pieniądze, a po drugie
          tym bardziej trudno byłoby kibicom "..welki" prtzeżyć gorycz porażki w walce o
          mistrza z Leszkiem - co juz niebawem nastąpi.
          Pozdro
          Camara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka