Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:07
    To już pewne. Najgorszy śmieć komentatorski, facet który gada jakby miał
    chrocha w gardle i gówno w gaciach będzie komentować finał Euro. Chyba
    wyłączę fonię i włączę jakąś muzykę, albo obejrzę na jakiejś stacji
    zachodniej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: papa Re: Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 28.06.04, 18:00
        Najlepiej się słucha w większym gronie przy napojach... Wszyscy mówią czasami
        głośniej i przebija się z TV jedynie publika albo głośne: Gooool!
      • Gość: Steerow Re: Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1 IP: 80.51.251.* 29.06.04, 08:06
        Taki z niego komentator jak z koziej dupy trąba. To, co tu przeczytałem o komentiwaniu finału przeraziło mnie i zaskoczyło jednocześnie. Byłem przekonany, że rozstrzygający o mistrzostwie mecz będzie komentowany przez Darka Szpakowsiego...
        Basałaj jakoś, nie wiem jak, stał się szefem TVP, i chcąc wyzbyć się kompleksów związanych z tym, że żadna stacja telewizyjna nie chciała go zatrudnić, zatrudnia sam siebie na stanowisku głównego komentatora TVP. Ten facet jest idiotą, sam zmniejsza oglądalność swojej telewizji....ja nie mam zamiaru słuchać tego pacana. Wizję będę miał TVP, a komentarz z radia :)
        Steerow
        • radulamen Re: Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1 29.06.04, 09:12
          Nic dodać nic ująć...i te TVP żąda płacenia abonamentu, oooo takiego wała!!!
          • Gość: Artur Roger Re: Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1 IP: 80.51.251.* 29.06.04, 14:44
            Żal Szpakowskiego. To najlepszy komentator TVP i jeden w ogóle z najlepszych w
            historii. Wcale się nie dziwię Basałajowi,że się wybrał na finałowego
            komentatora. Na jego miejscu zrobiłbym to samo. Jednak nie mogę zrozumieć tych,
            którzy wybrali go na szefa...
            Niestety finał nie będzie już miał takiego klimatu jak kilka lat temu.
            • Gość: Basalaj Re: Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.sympatico.ca 02.07.04, 04:45
              dziekuje za cieple komentarze ale tak naprawde bede komentowal ten mecz z
              profesorem,magistrem,inzynierem,pierdolcem,przyglopem,debilem,wmorde jeza,huj
              mu w dupe,ale kurwa jaja,co on ma z tymi zembami JACKIEM GMOCHEM
      • Gość: facet26 Re: Basałaj konetuje finał!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.wmc.net.pl 02.07.04, 10:29
        Final bedzie komentowac basalaj ze spakiem i mielcarskim-tak podal wczorajszy
        przeglad sportowy
        • cza_ha Tylko nie SZPAKIEWICZ , plis 02.07.04, 14:27
          .
          Kto nie zMieciem tego zmieciem
          • Gość: papa Re: Tylko nie SZPAKIEWICZ , plis IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.07.04, 15:10
            To Basałaj lepszy od Szpaka? Szpaku przynajmniej nie robi zadyszki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka