Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DANIELA HANTUCHOVA!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 03:18
    Ach moje ty złotko!!!! Nie zawiodła wygrała z Martiną Hingis w stylu
    zachwycającym. Rok temu kiedy zajmowała 120 któreś miejsce w rankingu WTA
    powiedziałem t o będzie gwiazda i tak się stało. Nie dość, że gra jak marzenie,
    to jest osobą tak sympatyczną, że po prostu stanąć i klaskać. Daniela jest już
    w pierwszej 20 / na początku roku kiedy na forum były typy na Australian Open
    jako cel dla Danieli postawiłem 20 teraz widzę jak bardzo się myliłem/.
    DANIELA FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: acton Re: DANIELA HANTUCHOVA!!!!!!!!! IP: *.w-net.pl 17.03.02, 09:42
        To jakaś pepiczka?
        • wodzunio Re: DANIELA HANTUCHOVA!!!!!!!!! 17.03.02, 12:13
          Urodziła się w Słowacji, podobnie jak Hingis.
          • Gość: sebek Re: DANIELA HANTUCHOVA!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 17.03.02, 14:38
            Ona jest niesamowita! Dawno nie widziałem,by ktos z taką lekkością pokonał
            Hingis. Mecz skończył sie po 2 w nocy,ale nie żałowałem ani minuty,warto było
            to obejrzec... Oby tak dalej i tylko pozazdrościć naszym sąsiadom takiego
            talentu...
      • mariusz_k Re: DANIELA HANTUCHOVA!!!!!!!!! 17.03.02, 16:26
        Brawa dla Komsomoła za dar przewidywania! :) Ja też kibicuje Danieli od dawna, ale dopiero od jakiegoś 90 miejsca w rankingu :)

Daniela forever!!! A co :)
      • Gość: Kosa Re: DANIELA HANTUCHOVA!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 17:39
        Podziwiam wizjonerstwo kolegów, że od dawna jej kibicujecie, ja niestety ze
        wstydem to mówię, kibicuję jej dopiero drugi tydzień, za to w tym czasie wygrała
        aż dwa turnieje. Wcześniej jej "nie dostrzegłem", a jest to w tej chwili
        pierwsza 5-tka Świata, na dodatek z ogromną rezerwą, V.Williams na Wimbledonie
        nie będzie już się "nudzić"??! Brawo Daniela ,brawo Słowacja a My Polacy potęga
        w pyskowaniu możemy się tylko ślinić. Martwię się o Martinę jej tenis staje się
        "przestarzały" a ma dopiero 22 lata.
        Pozdrawiam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka