Gość: v IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:28 szkoda tylko, ze odpadl Safin w I rundzie Najciekawszy finał wg mnie to Safin-Roddick Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igorro Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 22:00 Safin?????/ Może ma ładne mecze, ale w szczycie formy, ktora miewa bardzo zadko, gra strasznie nierówno. Według mnie najciekawszy finał to Henman- Federer!! Odpowiedz Link Zgłoś
kezlok Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale 03.07.04, 22:02 Gość portalu: Igorro napisał(a): > Safin?????/ Może ma ładne mecze, ale w szczycie formy, ktora miewa bardzo > zadko, gra strasznie nierówno. Według mnie najciekawszy finał to Henman- > Federer!! Matkowski - Frystenberg to byłoby coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Connors Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale IP: *.qc.sympatico.ca 04.07.04, 04:15 Roddick moze Federerowi torbe tenisowa nosic. Federer to tenisowy geniusz, a tenisista amerykanski to typowy rzemieslnik zaprogramowany przez swojego trenera Gilberta, ktory notabene kiedys po meczu (French Open) nie chcial Wojtkowi Fibakowi reki podac. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaw1 Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale 05.07.04, 17:17 hahaha szkoda tylko ze ten twoj geniusz w co drugim wystepie jakos nie moze sie spisac :P roger jest swietnym tenisista, jednak tez chcialabym zobaczyc safinka i andiego w finale bo to im kibicuje ale ludzie prosze nie piszcie juz na nikogo ze jest geniuszem czy ze jest beznadziejny bo beniusze sie nie myla a beznadziejni nie dostaja sie nawet do turnieju glownego Odpowiedz Link Zgłoś