Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wimbledon. Federer i Roddick w finale

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:28
    szkoda tylko, ze odpadl Safin w I rundzie Najciekawszy finał wg mnie to
    Safin-Roddick
    Obserwuj wątek
      • Gość: Igorro Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 22:00
        Safin?????/ Może ma ładne mecze, ale w szczycie formy, ktora miewa bardzo
        zadko, gra strasznie nierówno. Według mnie najciekawszy finał to Henman-
        Federer!!
        • kezlok Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale 03.07.04, 22:02
          Gość portalu: Igorro napisał(a):

> Safin?????/ Może ma ładne mecze, ale w szczycie formy, ktora miewa bardzo
          > zadko, gra strasznie nierówno. Według mnie najciekawszy finał to Henman-
          > Federer!!

Matkowski - Frystenberg to byłoby coś.
      • Gość: Connors Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale IP: *.qc.sympatico.ca 04.07.04, 04:15
        Roddick moze Federerowi torbe tenisowa nosic. Federer to tenisowy geniusz, a
        tenisista amerykanski to typowy rzemieslnik zaprogramowany przez swojego
        trenera Gilberta, ktory notabene kiedys po meczu (French Open) nie chcial
        Wojtkowi Fibakowi reki podac.
        • dariaw1 Re: Wimbledon. Federer i Roddick w finale 05.07.04, 17:17
          hahaha szkoda tylko ze ten twoj geniusz w co drugim wystepie jakos nie moze sie
          spisac :P roger jest swietnym tenisista, jednak tez chcialabym zobaczyc safinka
          i andiego w finale bo to im kibicuje ale ludzie prosze nie piszcie juz na
          nikogo ze jest geniuszem czy ze jest beznadziejny bo beniusze sie nie myla a
          beznadziejni nie dostaja sie nawet do turnieju glownego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka