Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanek parę.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:57
    Kiedy będzie klasyfikacja po finale w wyszukiwarce?
    Czy nie można by usunąć klasyfikacji regionalnej i klasyfikacji regionów?(wiem, że to b. skomplikowane, ale może dacie radę)
    Czy dowiem się czemu moja drużyna BEBOKI 20042 ma źle policzone punkty?
    Czy też skoro nie jest w czołówce to się już mam nie interesić?
    Przypomnę , że kupowałem kupony po 2 PLN i wysłałem kilka sms-ów - to jak zawarcie umowy z Gazetą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jaś Re: Pytanek parę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:25
        Sam sobie musze odpowiadać...
        Widzę, że trzeba zrobić awanturę, postraszyć sądem to wtedy Gazeta odpowiada;)
        A może by tak ktoś sprawdził mój kupon "BEBOKI 20042" o który dopominam się grzecznie od kilku dni? Też nic nie wygrałem ale satysfakcja jest ważna.
        • austria Re: Pytanek parę. 06.07.04, 17:09
          314 pkt. i pozycja na koniec konkursu 1943
          • Gość: Jurek Re: Pytanek parę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:44
            Jasiu, chyba się z nimi nie zgadzasz1?
            Spytaj kto jest Twoim pierwszym podstawowym napastnikiem i dlaczego nie jest to
            Koler.

pozdrawiam
            Jurek
            • Gość: gość Re: Pytanek parę. IP: *.krakow.pl 06.07.04, 18:54
              Bardzo śmieszne Jurku, BARDZO... :(
          • Gość: Jaś Re: Pytanek parę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:55
            To widzę albo zobaczę w wyszukiwarce. Bardziej interesuje mnie czemu nie liczy w/g mojego kuponu - tożsamego z sms-em(od Was ze składem)
            Odsyłam do mojego postu
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=500&w=13825614&a=13835947
            tam podałem skład
            w/g mnie jakieś 20 punktów więcej powinienem mieć
            Co prawda to i tak będzie moja 2 drużyna, ale jakoś o punkty za pierwszą więc najwyżej sobie jakieś przybliżenioe zrobię, jesli sprawdzić dsię już nie da
            A z tym Kollerem to nie było takie ptroste... mogły być dwa inne błędy
            • Gość: Jurek Re: Pytanek parę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:03
              Jeśli chodzi o Kolera to za to, że go nie ma w składzie dam głowę (jeśli wrazie
              czego mi ją oddasz;))

Nie mogę znaleźć Twojej drużyny w wyszukiwarce (ani bez spacji, ani z jedną,
              ani z dwoma,...)

pozdrawiam
              Jurek
              • Gość: Jaś Re: Pytanek parę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:27
                Jest. BEBOKI 20042. Z jedną spacją. W sumie BEBOKÓW2004 wysłałem 4 i każda ma inną ilośc spacji ;)
                A przy okazji, jesli jeszcze to masz podaj mi to co Ci na koniec wyszło?

Ja nie mam wszystkich graczy z punktami w kompie więc nie robiłem takiej analizy jak Ty, ale coś z tym Kolerem Ci się pamiętam nie zgadzało...
                Może austria rozstrzygnie i Twoją głowe uratuje ?
                :
                • Gość: Jurek Re: Pytanek parę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:46
                  Wg kodów podanych przez Ciebie z korektami (i z Kolerem) powinno być:

I r. - 67
                  II r. - 47
                  III r. - 79
                  ------------
                  grupa - 193
                  awans - 30
                  ------------
                  po gr. - 223
                  1/4 f. - 58
                  1/2 f. - 26
                  finał - 28
                  ------------
                  WE - 335

a więc znacznie lepiej niż mówi austria.
                  Co prawda nie wygrasz, ale dla satysfakcji, a zwłaszcza dla wykrycia błędu
                  warto dociekać.

Drużyna jest oczywiście; nie wiem dlaczego szukałem REBOKÓW ;)

pozdrawiam
                  Jurek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka