Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do kana - quick question

IP: *.phils.uj.edu.pl 21.03.02, 12:42
    nie chcę rozwijać dyskusji w tamtym wątku, bo o co innego w nim idzie.

a interesuje mnie czemu pytasz o adresy?

czyżbyś znalazł jakąś wypowiedź podżyrowaną moim nickiem, która do mnie "nie
    pasuje"?

jeśli tak to daj znać. ale nie sądzę, żeby tak było. czasami piszę na bańce
    albo na kacu, stąd mogły się trafić "dziwne" posty
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kan Quick answer + question. IP: 157.25.84.* 21.03.02, 13:03
        Nie ma powodu do obaw.
        Tak jakoś dzisiaj, czytając różne wątki, natrafiłem na dwa Twoje
        różne adresy. Zacząłem sprawdzać i wykryłem jeszcze dwa następne.
        Ponieważ na tym forum dochodzi, niestety, do podszywania się pod innych,
        zadałem Ci te pytanie. Udzieliłeś mi odpowiedzi i jest Oki doki
        ( jak mawiał Hanibal Lecter ).
        Pozdr.

P.S. Czy sądzisz, że w Planicy znowu dojdzie do ekscesów, czy może
        pseudopublika odpuści, zważywszy, że Małysz wygrał PŚ.
        A może pączki i przeprosiny Hannawalda pomogą.
        Ja chciałbym aby nasi, w konkursie drużynowym, zajęli dużo lepsze
        miejsce niż ostatnio. Ale czy to jest wykonalne ?
        • Gość: Mikołaj Re: Quick answer + question. IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 13:07
          >
          > P.S. Czy sądzisz, że w Planicy znowu dojdzie do ekscesów, czy może
          > pseudopublika odpuści, zważywszy, że Małysz wygrał PŚ.
          > A może pączki i przeprosiny Hannawalda pomogą.
          > Ja chciałbym aby nasi, w konkursie drużynowym, zajęli dużo lepsze
          > miejsce niż ostatnio. Ale czy to jest wykonalne ?

Tajner 186/182
          Pochwała 193/184.5
          Mateja 198/174
          Małysz 219.5/221
          Miejsce 6 lub 7
          Pzdr.Mikołaj

• Gość: radziwił long answer IP: *.phils.uj.edu.pl 21.03.02, 13:38
          Gość portalu: Kan napisał(a):

> P.S. Czy sądzisz, że w Planicy znowu dojdzie do ekscesów, czy może
          > pseudopublika odpuści, zważywszy, że Małysz wygrał PŚ.
          > A może pączki i przeprosiny Hannawalda pomogą.

nie mam pojęcia.
          dla mnie nigdy nie było problemu hannawalda, nie przeszkadzało mi jak się cieszy
          itp. ale na tym forum (i w różrych innych miejscach) zobaczyłem/usłyszałem różne
          nienawistne opinie na jego temat. z jednej strony myślałem, że to wyżywanie
          się "ekstremistów" i myślałem, że w zakopanem będzie nie najgorzej, z drugiej
          pamiętałem o zeszłorocznym harrachovie i casus schmitta.
          w zakopanem okazało się, że sprawdził się czarny scenariusz (wiem, że mi nie
          wierzysz, ale... uwierz:)
          potem, wiadomo, nerwowe ruchy hessa, "samogon" hannawalda (dygresja: jeśli
          logicznie rozumuję to ta wypowiedź świadczy raczej o szacunku dla polaków jako
          narodu. hannawald nie wierzył, że na trzeźwo polcy mogą się tak głupio
          zachować:), potem harrachov - znów niemiło

i nastąpiły pączki i przeprosiny
          fajnie

pojawiają się jednak problemy:
          - informacja o pączkach pojawiła się chyba tylko w "rzeczpospolitej"
          - informacja o przeprosinach nigdzie - trzeba było tłumaczyc z niemieckiego
          ----> w sumie niedostatek informacji może być "wąskim gardłem" między kibicami a
          svenem.

- zjawisko anty-hannawaldyzmu było szeroko rozpowszechnione, a niektóre powody
          niechęci do hannawalda były tak irracjonalne, że i teraz, mimo przeprosin, część
          kibiców może obstawać przy swoim (zwłaszcza że często słyszę opinie typu: dla
          mnie on ZAWSZE będzie świnią)
          - wreszcie są różnice między przypadkiem schmitta a przypadkiem hannawalda.
          schmitt od razu odpuścił sobie komentarze (chociaż... pamiętam, że jakiś skoczek
          niemiecki po zeszłorocznym harrachovie miał powiedzieć, że może "niektórzy wypili
          o 2 piwa za dużo" i coś mi się majaczy, że mógł być to schmitt. ale może się
          mylę); natomiast "zadziora" hanni początkowo odpyskiwał

- z trzeciej strony w planicy będzi zapewne znacznie mniej polaków niż z. i h.

patrząc na to wszystko nasuwają mi się następujące refleksje:

- trzeźwa i wyważona - w planicy będzie dużo lepiej, ale jakieś średnie gwizdy
          hanni dostanie
          - optymistyczna - w planicy będzie super, sven dostanie owację, nastąpi ogólne
          pojednanie... - jednym słowem "kochajmy się" :)
          do tego sven i adam zajmą ex aequo pierwsze miejsca w indywidualnym:))) to samopm
          drużyna polska i niemiecka w drużynówce :))))))))))))))))))))))))))))))))))

ale uważam, że prawdziwym testem będzie przyszłoroczne zakopane

> Ja chciałbym aby nasi, w konkursie drużynowym, zajęli dużo lepsze
          > miejsce niż ostatnio. Ale czy to jest wykonalne ?

szczerze mówiąc nie bardzo liczę na miejsce wyższe niż 6., może 5. chociaż -
          gdyby blecharz dobrze zajął sie wszystkimi i forma z treningów udzieliłaby się w
          czasie konkursu.... taka miła niespodzianka na koniec byłaby bardzo wskazana!
          • hihihihi Re: long answer 21.03.02, 16:17
            Gość portalu: radziwił napisał(a):

> Gość portalu: Kan napisał(a):
            >
            > > P.S. Czy sądzisz, że w Planicy znowu dojdzie do ekscesów, czy może
            > > pseudopublika odpuści, zważywszy, że Małysz wygrał PŚ.
            > > A może pączki i przeprosiny Hannawalda pomogą.
            >
            > nie mam pojęcia.
            > dla mnie nigdy nie było problemu hannawalda, nie przeszkadzało mi jak się ciesz
            > y
            > itp. ale na tym forum (i w różrych innych miejscach) zobaczyłem/usłyszałem różn
            > e
            > nienawistne opinie na jego temat. z jednej strony myślałem, że to wyżywanie
            > się "ekstremistów" i myślałem, że w zakopanem będzie nie najgorzej, z drugiej
            > pamiętałem o zeszłorocznym harrachovie i casus schmitta.
            > w zakopanem okazało się, że sprawdził się czarny scenariusz (wiem, że mi nie
            > wierzysz, ale... uwierz:)
            > potem, wiadomo, nerwowe ruchy hessa, "samogon" hannawalda (dygresja: jeśli
            > logicznie rozumuję to ta wypowiedź świadczy raczej o szacunku dla polaków jako
            > narodu. hannawald nie wierzył, że na trzeźwo polcy mogą się tak głupio
            > zachować:), potem harrachov - znów niemiło
            >
            > i nastąpiły pączki i przeprosiny
            > fajnie
            >
            > pojawiają się jednak problemy:
            > - informacja o pączkach pojawiła się chyba tylko w "rzeczpospolitej"
            > - informacja o przeprosinach nigdzie - trzeba było tłumaczyc z niemieckiego
            > ----> w sumie niedostatek informacji może być "wąskim gardłem" między kibica
            > mi a
            > svenem.
            >
            > - zjawisko anty-hannawaldyzmu było szeroko rozpowszechnione, a niektóre powody
            > niechęci do hannawalda były tak irracjonalne, że i teraz, mimo przeprosin, częś
            > ć
            > kibiców może obstawać przy swoim (zwłaszcza że często słyszę opinie typu: dla
            > mnie on ZAWSZE będzie świnią)
            > - wreszcie są różnice między przypadkiem schmitta a przypadkiem hannawalda.
            > schmitt od razu odpuścił sobie komentarze (chociaż... pamiętam, że jakiś skocze
            > k
            > niemiecki po zeszłorocznym harrachovie miał powiedzieć, że może "niektórzy wypi
            > li
            > o 2 piwa za dużo" i coś mi się majaczy, że mógł być to schmitt. ale może się
            > mylę); natomiast "zadziora" hanni początkowo odpyskiwał
            >
            > - z trzeciej strony w planicy będzi zapewne znacznie mniej polaków niż z. i h.
            >
            > patrząc na to wszystko nasuwają mi się następujące refleksje:
            >
            > - trzeźwa i wyważona - w planicy będzie dużo lepiej, ale jakieś średnie gwizdy
            > hanni dostanie
            > - optymistyczna - w planicy będzie super, sven dostanie owację, nastąpi ogólne
            > pojednanie... - jednym słowem "kochajmy się" :)
            > do tego sven i adam zajmą ex aequo pierwsze miejsca w indywidualnym:))) to samo
            > pm
            > drużyna polska i niemiecka w drużynówce :))))))))))))))))))))))))))))))))))
            >
            > ale uważam, że prawdziwym testem będzie przyszłoroczne zakopane
            >
            > > Ja chciałbym aby nasi, w konkursie drużynowym, zajęli dużo lepsze
            > > miejsce niż ostatnio. Ale czy to jest wykonalne ?
            >
            > szczerze mówiąc nie bardzo liczę na miejsce wyższe niż 6., może 5. chociaż -
            > gdyby blecharz dobrze zajął sie wszystkimi i forma z treningów udzieliłaby się
            > w
            > czasie konkursu.... taka miła niespodzianka na koniec byłaby bardzo wskazana!

Czyli podsumowujac jestes folksdojczem lizacym niemiaszkom ich tluste dupska.
            Jestes nikim, czyli ciebie nie ma. Nie zasluzyles na dumne miano bycia
            Polakiem... itd, itd... ale sa tu lepsi specjalisci ode mnie.

• Gość: Rado Re: do kana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 19:57
              hihihihi napisał(a):

> Gość portalu: radziwił napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Kan napisał(a):
              > >
              > > > P.S. Czy sądzisz, że w Planicy znowu dojdzie do ekscesów, czy może
              > > > pseudopublika odpuści, zważywszy, że Małysz wygrał PŚ.
              > > > A może pączki i przeprosiny Hannawalda pomogą.
              > >
              > > nie mam pojęcia.
              > > dla mnie nigdy nie było problemu hannawalda, nie przeszkadzało mi jak się
              > ciesz
              > > y
              > > itp. ale na tym forum (i w różrych innych miejscach) zobaczyłem/usłyszałem
              > różn
              > > e
              > > nienawistne opinie na jego temat. z jednej strony myślałem, że to wyżywani
              > e
              > > się "ekstremistów" i myślałem, że w zakopanem będzie nie najgorzej, z dru
              > giej
              > > pamiętałem o zeszłorocznym harrachovie i casus schmitta.
              > > w zakopanem okazało się, że sprawdził się czarny scenariusz (wiem, że mi n
              > ie
              > > wierzysz, ale... uwierz:)
              > > potem, wiadomo, nerwowe ruchy hessa, "samogon" hannawalda (dygresja: jeśli
              >
              > > logicznie rozumuję to ta wypowiedź świadczy raczej o szacunku dla polaków
              > jako
              > > narodu. hannawald nie wierzył, że na trzeźwo polcy mogą się tak głupio
              > > zachować:), potem harrachov - znów niemiło
              > >
              > > i nastąpiły pączki i przeprosiny
              > > fajnie
              > >
              > > pojawiają się jednak problemy:
              > > - informacja o pączkach pojawiła się chyba tylko w "rzeczpospolitej"
              > > - informacja o przeprosinach nigdzie - trzeba było tłumaczyc z niemieckie
              > go
              > > ----> w sumie niedostatek informacji może być "wąskim gardłem" między k
              > ibica
              > > mi a
              > > svenem.
              > >
              > > - zjawisko anty-hannawaldyzmu było szeroko rozpowszechnione, a niektóre po
              > wody
              > > niechęci do hannawalda były tak irracjonalne, że i teraz, mimo przeprosin,
              > częś
              > > ć
              > > kibiców może obstawać przy swoim (zwłaszcza że często słyszę opinie typu:
              > dla
              > > mnie on ZAWSZE będzie świnią)
              > > - wreszcie są różnice między przypadkiem schmitta a przypadkiem hannawalda
              > .
              > > schmitt od razu odpuścił sobie komentarze (chociaż... pamiętam, że jakiś s
              > kocze
              > > k
              > > niemiecki po zeszłorocznym harrachovie miał powiedzieć, że może "niektórzy
              > wypi
              > > li
              > > o 2 piwa za dużo" i coś mi się majaczy, że mógł być to schmitt. ale może s
              > ię
              > > mylę); natomiast "zadziora" hanni początkowo odpyskiwał
              > >
              > > - z trzeciej strony w planicy będzi zapewne znacznie mniej polaków niż z.
              > i h.
              > >
              > > patrząc na to wszystko nasuwają mi się następujące refleksje:
              > >
              > > - trzeźwa i wyważona - w planicy będzie dużo lepiej, ale jakieś średnie gw
              > izdy
              > > hanni dostanie
              > > - optymistyczna - w planicy będzie super, sven dostanie owację, nastąpi og
              > ólne
              > > pojednanie... - jednym słowem "kochajmy się" :)
              > > do tego sven i adam zajmą ex aequo pierwsze miejsca w indywidualnym:))) to
              > samo
              > > pm
              > > drużyna polska i niemiecka w drużynówce :)))))))))))))))))))))))))))))))))
              > )
              > >
              > > ale uważam, że prawdziwym testem będzie przyszłoroczne zakopane
              > >
              > > > Ja chciałbym aby nasi, w konkursie drużynowym, zajęli dużo lepsze
              > > > miejsce niż ostatnio. Ale czy to jest wykonalne ?
              > >
              > > szczerze mówiąc nie bardzo liczę na miejsce wyższe niż 6., może 5. chociaż
              > -
              > > gdyby blecharz dobrze zajął sie wszystkimi i forma z treningów udzieliłaby
              > się
              > > w
              > > czasie konkursu.... taka miła niespodzianka na koniec byłaby bardzo wskaza
              > na!
              >
              >
              > Czyli podsumowujac jestes folksdojczem lizacym niemiaszkom ich tluste dupska.
              > Jestes nikim, czyli ciebie nie ma. Nie zasluzyles na dumne miano bycia
              > Polakiem... itd, itd... ale sa tu lepsi specjalisci ode mnie.
              >

i ostatnim ciulem tego forum ale cię hihihihi wyczekał
              • Gość: radziwił Re: do kana IP: 62.233.151.* 22.03.02, 18:09
                Gość portalu: Rado napisał(a):

> i ostatnim ciulem tego forum ale cię hihihihi wyczekał

rado, wolę jak więcej bluzgasz :)
                • Gość: Rado do radziwił IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 18:54

> Gość portalu: Rado napisał(a):
                  >
                  >
                  > > i ostatnim ciulem tego forum ale cię hihihihi wyczekał
                  >
                  > rado, wolę jak więcej bluzgasz :)

Prowokujesz?????
                  Czy jesteś zboczony radziwił?
                  Myślę że jesteś pedałem i jak czytasz moje posty onanizujesz się-czy to prawda?
                  No odpisz cioto.
                  • Gość: radziwił Re: do radziwił IP: 62.233.151.* 22.03.02, 19:25
                    Gość portalu: Rado napisał(a):
                    > Myślę że jesteś pedałem i jak czytasz moje posty onanizujesz się-czy to prawda
                    > ?
                    > No odpisz cioto.

to prawda

> Prowokujesz?????
                    > Czy jesteś zboczony radziwił?

nie prowokuję
                    mam dużo śmiechu jak czytam twoje bluzgi
                    pewnie jestem zboczony:)
                    • Gość: Rado Re: do radziwił IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 19:38
                      Zastanawiam się czy Ty jesteś ok gość?
                      Wiesz że nie wiem - nie mogę cię rozgryżć, ale poczucie humoru masz .
                      • Gość: radziwił Re: do radziwił IP: 62.233.151.* 22.03.02, 19:39
                        a gdzie bluzgi?!?!!?!?!?!
                        • Gość: Rado Re: do radziwił IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:12

> a gdzie bluzgi?!?!!?!?!?!

Chcesz aby były zawsze?
                          Potrzebujesz tego? Jednak prowokujesz!
            • Gość: lalka Re: long answer IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.02, 23:46
              Wiesz 4xhi, w grunce rzeczy bronicie z Radziwillem tych samych zasad. Tylko ze jest miedzy Wami zasadnicza roznica. W jego postach nie ma jadu, jest
              proba rzeczowego dialogu. Dlatego daruj sobie ten sarkazm, naturalnie jesli potrafisz.
              Pozdr
              • Gość: radziwił do lalki IP: 62.233.151.* 22.03.02, 18:26
                Gość portalu: lalka napisał(a):

> Wiesz 4xhi, w grunce rzeczy bronicie z Radziwillem tych samych zasad. Tylko z
                > e jest miedzy Wami zasadnicza roznica. W jego postach nie ma jadu, jest
                > proba rzeczowego dialogu. Dlatego daruj sobie ten sarkazm, naturalnie jesli pot
                > rafisz.
                > Pozdr

prawda jest taka: radziwił nie potrafi napisać dobrego jadowitego tekstu. gdyby
                potrafił to może jadziku byłoby więcej. a tak - pisze jak umie :)
                co do hihiego. nie chciał bym się wypowiadać za niego, ale uwierz lalka, że jak
                piszesz "nie podobają mi się gwizdy na skokach" a ktoś ci odpowiada "a w
                niemczech palą domy turkom" (?!?!?) albo "wypierdalaj volksdeutschu" to...
                naprawdę ręce opadają. hihiemu dostawało się często, czasem zupełnie niezależnie
                od tego co było w jego postach - ważniejsze okazywało się np. to że pisał z
                niemiec. mógł się wkurwić? - mógł. a na pewno może sobie pozwolić na sarkazm,
                czy żonglowanie "konwencją literacką" (wczuwanie się w styl jego oponentów).
                poza tym - tak jest lepiej. rzeczowa i rzetelna dyskusja to na tym forum to
                rzadkość. nie odbieraj hihiemu zabawy.
                tyle "obrony hihihihi".
                pozdrawiam
                radziwił
            • Gość: radziwił Re: long answer IP: 62.233.151.* 22.03.02, 18:07
              hihihihi napisał(a):

> Czyli podsumowujac jestes folksdojczem lizacym niemiaszkom ich tluste dupska.
              > Jestes nikim, czyli ciebie nie ma. Nie zasluzyles na dumne miano bycia
              > Polakiem... itd, itd... ale sa tu lepsi specjalisci ode mnie.
              >

wiem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka