Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

serwer padł

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.13, 16:13
    Bardzo mi się przyjemnie zrobiło gdy robiąc transfery i zmieniając skład na 20 minut przed końcem okna transferowego i chcąc go potwierdzić wywaliło mi piękny napis "502 Bad Gateway". Strona wisi do tej pory a mamy już 16:10. Jest mi bardzo miło i dziękuję Wam serdecznie za taką zabawę ;/
    Obserwuj wątek
      • Gość: Paweł Re: serwer padł IP: *.ip.netia.com.pl 24.10.13, 16:41
        przyłączam się. i ja i brat nie wyrobiliśmy się do 15.40..... i co teraz? Panie Bartku?
      • Gość: zalew Re: serwer padł IP: *.ingbank.pl 24.10.13, 16:42
        Witam,
        również nie udało mi się dokonać transferów mimo iż próbowałem to uczynić od godziny 15.25. Kolejka powinna być anulowana a przynajmniej powina być możliwość dokonywania transferów (za wyjątkiem zawodników z dzisiejszego meczu).
        Pozdrawiam,
        • Gość: rodżejrAnuloao Re: serwer padł IP: 185.6.113.* 24.10.13, 17:39
          Pochrzaniło się bo parędziesiąt tysięcy takich śmiesznych misiów jak WY ruszyło do kompów na 15 minut przed terminem ostatecznym. Anulowanie kolejki ... BUUUUUUUUUHAAAAAHAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!
          pozdro dla wszystkich śmiesznych misiów.
          • Gość: kita Re: serwer padł IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 17:45
            Dokładnie. Różne przyczyny mogły być: brak prądu, upadek serwera, także nie marudźcie tylko mogliście wcześniej składy zmieniać a nie czekacie do 16.
            • Gość: maszketnik Re: serwer padł IP: 185.6.113.* 24.10.13, 17:49
              hee heeeeee skończcie bo mi ze śmiechu zajady pękają
          • Gość: def12 Re: serwer padł IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.13, 17:48
            Skoro jest termin jakiś wyznaczony, to nawet 40 tysięcy ludzi może sobie zrobić transfery na minutę przed końcem, i na coś takiego organizator musi być przygotowany. I żadnemu miłośnikowi niedźwiedzi nic do tego. A różne są koleje losu i nawet na rozgrzewce danego meczu może się zawodnikowi coś stać, temu jak ktoś gra w miarę poważnie to wie że lepiej dłużej poczekać z transferami niż się napalić tydzień wcześniej, a potem płakać że sie zrobiło za wcześnie transfer.
            • Gość: rodżejro Re: serwer padł IP: 185.6.113.* 24.10.13, 17:51
              losu to są ofiary takie jak wy a nie koleje ...
              • Gość: maszketnik Re: serwer padł IP: 185.6.113.* 24.10.13, 17:52
                Napisz list do komisji Macierewicza, oni się chętnie takim przypadkami zajmą ...
                • Gość: kita Re: serwer padł IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 17:58
                  Haha dojebałeś :D
                  Dokładnie, jest ryzyko, jest zabawa. Trzeba brać pod uwagę, że może coś takiego wystąpić. Jestem przekonany że nikt nie brał nikogo z Podbeskidzia ani Ruchu więc po co te płacze?
      • Gość: rodżejro Re: serwer padł IP: 185.6.113.* 24.10.13, 17:58
        DEF12 siedzisz na tym forum od 16:13 i czekasz aż ktoś ci coś napisze pod twoim tematem. Zrób sobie herbatkę i wyjdź na spacer. Przewietrz mózg i pomyśl po h ... zaśmiecasz forum takimi tematami.
      • wygrajlige_pomoc Re: serwer padł 25.10.13, 12:35
        Sprawdzamy co było przyczyną. Prawdopodobnie coś z serwerem - być może był przeciążony. Do końca dnia powinienem mieć więcej danych.
        Nie ma jednak możliwości anulowania kolejki. [Bartek]
        • Gość: greg Re: serwer padł IP: *.unitymediagroup.de 26.10.13, 21:39
          trzeba szybciej transfery robić a nie czekać do za 5, 12ta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka