Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Chrzanowski awansował do żużlowego cyklu...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:02
    Brawo Tomek . Mam nadzieje ze pojdzie ci lepiej niz Bajerowi. Swoja droga to
    teraz chyba sie panowie z Apatora zastanowią nad polityka kadrowa w klubie.
    Bajer do Wandy Krakow Tomek Ch. i Robert K. wracać do Apatora
    Obserwuj wątek
      • Gość: gris Re: Tomasz Chrzanowski awansował do żużlowego cyk IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:02
        Przykro mi bardzo ale Chrzanek zostaje w Lotosie bo podpisal kontrakt na 2 lata
        a co do Kostki to napewno do was nie wroci bo pierwszenstwo rozmow ma rowniez
        Lotos!
        • Gość: Szpyras Re: Tomasz Chrzanowski awansował do żużlowego cyk IP: *.proxy.lucent.com 18.08.04, 12:38
          I Tomek, i Robert juz dawno byliby w Toruniu, gdyby nie bylo tu pana Zabika.
          Wszyscy wiedza, ze zwlaszcza Chrzanowski i Zabik "nie darza sie sympatia"
          delikatnie mowiac i nawet gdyby Torun zaoferowal lepsze warunki, niz Lotos - to
          on do Torunia nie wroci. Moze za pare lat... zobaczymy.

Poki co zdowywajcie mnostwo punktow w Gdansku i wszystkiego najlepszego w Grand
          Prix!
      • Gość: Ma Jones Awans, a po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:48
        Przecież to będzie kolejny polski meteor. Równie dobrze mógłby wystartować Adam
        Fajfer czy Skóra i 200 innych polskich przeciętniaków, dwa biegi i do domu.
        • Gość: Szpyras Re: Awans, a po co? IP: *.proxy.lucent.com 18.08.04, 12:41
          Ale te inne "polskie przecietniaki" jakos nie pokazuja sie nawet na arenia
          polskiej. A Tomek regularnie zdobywa po parenascie punktow w meczach - w kazdym
          turnieju zdobywa po okolo 10 oczek.
          A wydaje mi sie, ze teraz nie bedzie odpadal po dwoch biegach - bo zmieniaja sie
          przepisy. Wracamy do starego typu turnieji - kazdy zawodnik po 5 biegow. (nie
          jestem pewien, czy od tego - czy od kolejnego cylku)
          Tomek ! Trzymamy kciuki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka