Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walasek mistrzem Polski na żużlu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:14
    to chyba jakis kawał Walasek moze wylasek?
    Obserwuj wątek
      • kubajoker Walasek mistrzem Polski na żużlu 15.08.04, 20:16
        Hampelek i tak jest the best
      • Gość: ostrów Ostrów gratuluje... A gdzie Jędrzejak? 15? :D IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 15.08.04, 20:17
      • Gość: kibic wlokniarza Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:47
        Walasek mistrzem jest
        • Gość: ars Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:51
          należało mu się jak nikomu. Gratulacje z Bydy dla najlepszego polskiego jeźdzca
          w lidze.
          • Gość: Bł@żej kibic CKM Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: 80.48.184.* 15.08.04, 22:42
            Grześkowi się to należało i bardz się ciesze że został IMP AD 2004
            brawo.Pierwsza trójka idealna !!! Mistrz Mistrz CKM !!!
            • Gość: Smoluh Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.elementy.pl 15.08.04, 23:16
              Gratki dla Grześka z Torunia,należalo mu sie ten tytul....brawo!!!
      • Gość: Bajek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 00:15
        Częstochowo, jesteście żenującą wiochą jakiś w Polsce wiele. Wybrałem się
        dzisiaj z 2-ką dzieci (5+9)na imprezę. Siadłem przed grupą chamów, debili i nie
        wiem czego jeszcze. Na pewno byli z Czestochowy ! Bez względu na to kto wygrał:
        swój czy nie, słychać było tylko obraźliwe epitety i przekleństwa. Na zwróconą
        uwagę 2-óch "dżentelmenów" wyszło aby mi wpierd..... Najśmieszniejsze, że jeden
        z nich był na żużlu z synem takim jak mój tj. ok. 9 lat!!! 3 razy byłem na
        żużlu w tym mieście. Doświadczenie tego typu po raz 2-gi.... Oto nasze
        społeczeństwo !!! Wstyd mi, że jestem Polakiem....
        • Gość: człowiek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:31
          Naprawdę z żażenowaniem przeczytałem te twoje wypociny Bajek, jeżeli chciałeś
          obrazić jakąś lokalną społeczność to ty z racji swego zamieszkania nie masz do
          tego prawa.Wiele raz byłem na meczach w tej wsi za Skierniewicami i tam
          poznałem kulturę kibica! Ostatnio pobiliście u siebie na wiosce nawet
          zaproszonych gości.Pamiętam jak po wygranym {sic} meczu zdemolowaliście i
          podpaliliście własny stadion.Chamstwo na polskich stadionach jest wszechobecne
          ale tam u was za Skierniewicami bijecie wszelkie rekordy więc nie obrażaj
          innych palancie bo nie masz do tego prawa! PS. Wróć też do podstawówki i
          powtórz naukę pisania.
          • Gość: Bajek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 08:02
            Dziękuję za Twój komentarz, który jest dokładnym potwierdzeniem mojej opinii. A
            adres IP nie stanowi o miejscu pochodzenia. Za Skierniewicami synku, żużel jest
            niepopularny. Jestem z całkiem innego miasta. Szkoda, że nie stać Cię aby
            skomentować zdarzenie Twoich zapijaczonych "ziomków". Nikt z ogromnej
            grupy "kibiców" nie zwrócił uwagi tym "kibicom" na ich zachowanie. Ale trudno
            się dziwić jeżeli jesteś reprezentantem tej grupy. Powszechna akceptacja
            chamstwa na stadionie sprawia, że jesteśmy gdzie jesteśmy, a Twój komentarz
            dowodzi, że nie należy się spodziewać niczego więcej.
            • Gość: człowiek. Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.czestochowa.cn.net.pl 16.08.04, 08:52
              Twój komentarz jest potwierdzeniem Prawa Materny na temat kibiców zza
              Skierniewic, Materna tenże tłumacząc dlaczego kibice po wygranym meczu i
              zdobyciu pucharu zdemolowali i podpalili własny stadion wypowiedział się na ich
              temat tak" nie można głupkowi wytłumaczyć że jest głupi bo on jest głupi więc
              tego nie zrozumie" Nie piszę o żużlu głupcze!
              • Gość: Bajek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 17:09
                Twój komentarz jest żenujący panie filozofie. Z chęcią powymieniam merytoryczne
                argumenty. Nie sądzę abyś wiedział co to znaczy. Amen... panie CZŁOWIEKU....
        • Gość: m Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: 213.199.243.* 16.08.04, 09:20
          mam dziwne wrazenie, ze jestes tez autorem reportazu w tv Trwam o Przystanu
          Woodstock :) wyciagnac zachowanie garstki osob (tu az 2 osob) i przedstawic
          jako regole. Pokaz mi w ktorym zakatku kraju nie ma chamstwa ? Jak chces
          umoralniac zacznij od wlasnego podworka. 2 takie wypadki na 3 wejscia ?:) to ja
          mam podejrzenia ze to nie z "naszymi" kibicami jest cos nie tak.
          • Gość: Pimpuś Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.media4.pl 16.08.04, 09:51
            Brawo Walasek! Hampel, Holta! Szkoda Śwista, że zaprzepaścił szanse na medal,
            szkoda defektu Kościechy i szkoda Gapińskiego, który z rezerwy wygrał wyścig i
            pokonał Holtę (powinien jechać w tym turnieju).
        • Gość: arek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.trustnet.pl 19.08.04, 11:34
          gościu , nie obrazaj wszystkich kibiców w Częstochowie przez zachowanie kilku
          debili.U nas i tak jest zawsze najlepszy doping i zachowanie kiboli , nie
          mówiąc o frekfencji.nie rozumiem dlaczego dziwi was doping dla miejscowego
          zawodnika(ów) , albo wygwizdywanie Golloba ktOry jest tak witany na wszystkich
          torach prócz własnego,zresztą swoim zachowaniem sobie na to zasłużył.Jestem
          kibicem żużla parę lat i mógłbym was zasypać przykładami niesportowej postawy
          Tomusia jacusia i super- chama władzia.
          W CZęstochowie było świetne widowisko (dla porównania Bydgoszcz 03),wszyscy
          zawodnicy przywitani brawami (z wyjątkiem) oprawa ,etc.
          Pozrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców ,któryych posty można przeczytać,
          a malkontentom mówię NIE!
          CKM MISTRZ!!!!
      • Gość: rafal Jarek Hampel. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 10:21
        Jestem czestochowskim kibicem zuzla i bardzo sie cieszylem po wczorajszym finale. To byla wymarzona medalowa trojka. Jestem szczesliwy, za wygral Grzesiek, ale to co zrobil Hampelek w biegu barazowym to jest mistrzostwo swiata fair play! Tak postepuje tylko Wielki Czlowiek i mam nadzieje, ze w przyszlosci Wielki Mistrz Swiata! Panie jarku powodzenie w SGP!

P.S. Gapinski, ucz sie od swojego kolegi z druzyny jak sie powinni ludzie zachowywac na torze.
        • Gość: Tommi Re: Jarek Hampel. IP: 81.219.226.* 18.08.04, 08:53
          Brawo dla Grześka i Jarka, co do Holty zawsze miałem mieszane uczucia, z jednej
          strony Polak, ale z drugiej Norwek, ale niech mu będzie. Co do postawy
          Gapińskiego to myślę że pojechał na 100% i to mi się podobało, wielkie ukłony
          dla niego. To był popis jazdy taktycznej, wykazał się wielką rozwagą i choć
          miał słabszy motor to jednak nie dał się objechać. Pojechać na mocnym motorze i
          wygrać to każdy potrafi, ale na słabszym sprzęcie wygrać to jest zaszczyt, tym
          bardziej z zawodnikiem takim jak Holta i na jego torze. Mam nadzieję że
          uśmiechnie się w końcu szczęście dla Sparty i zdobędziemy mistrza, ale niech
          wygra lepszy. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców żużla.
      • Gość: MICHAŁ CZ-WA GOŁOTA BRONIŁ MISTRZA ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 11:27
        Pismaki. Skończcie w końcu z mitem że Gollob jest najlepszym Polskim żużlowcem.
        Ten frajer się już skończył. A ten tekst o tym że ten dupek bronił mistrzostwa
        mnie rozpie...dolił. Gollob to kawał chama i nic więcej. Wiem że pedały z
        Tarnowa zaraz mnie zaatakuja ale historia lubi się powtarzać '59, '96, '03 CKM
        w podwójnej koronie IMP+DMP. I tak już zostanie wieśniaki.
        • Gość: ars Re: GOŁOTA BRONIŁ MISTRZA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:55
          sam jesteś wiesniakiem, jedynie potrafiącym obrażać innych. Grześkowi sie ten
          tytuł należał i życzę mu by zdobył ich co najmniej tyle co Tomek. I pamiętaj
          głupku, że gdy Tomek odnosił sukcesy na światowych torach, Czewa jeździła w II
          lidze. Aha nie jestem z Tarnowa, ale widząc jakich kibiców ma Włókniarz, życzę
          Unii tytułu.
      • Gość: ARS TY WIEŚNIAKU Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:38
        WŁÓKNIARZ MISTRZEM POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • edgar92 Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu 17.08.04, 11:20
        > '59, '96, '03 CKM w podwójnej koronie IMP+DMP.
        To dobre!!!!!! Całe mnóstwo tych majstrów zrobiliście!!!
      • Gość: knigen do dupy ten serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:31
        mamy już 28 sierpień,a oni jako główną informacje podają że walasek został
        mistrzem polski co wydarzyło się 15 sierpnia,a po tym czasie odbyło się grand
        prix,i arcyważny zaległy mecz ligowy unia tarnów-włókniarz częstochowa i o tych
        wydarzeniach w tym dupnym serwisie ani wzmianki WSTYD WSTYD WSTYD!!! DO DUPY Z
        TAKIM SERWISEM!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka