Gość: niemożliwe?walasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:14 to chyba jakis kawał Walasek moze wylasek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubajoker Walasek mistrzem Polski na żużlu 15.08.04, 20:16 Hampelek i tak jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrów Ostrów gratuluje... A gdzie Jędrzejak? 15? :D IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 15.08.04, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wlokniarza Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:47 Walasek mistrzem jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ars Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:51 należało mu się jak nikomu. Gratulacje z Bydy dla najlepszego polskiego jeźdzca w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bł@żej kibic CKM Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: 80.48.184.* 15.08.04, 22:42 Grześkowi się to należało i bardz się ciesze że został IMP AD 2004 brawo.Pierwsza trójka idealna !!! Mistrz Mistrz CKM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluh Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.elementy.pl 15.08.04, 23:16 Gratki dla Grześka z Torunia,należalo mu sie ten tytul....brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 00:15 Częstochowo, jesteście żenującą wiochą jakiś w Polsce wiele. Wybrałem się dzisiaj z 2-ką dzieci (5+9)na imprezę. Siadłem przed grupą chamów, debili i nie wiem czego jeszcze. Na pewno byli z Czestochowy ! Bez względu na to kto wygrał: swój czy nie, słychać było tylko obraźliwe epitety i przekleństwa. Na zwróconą uwagę 2-óch "dżentelmenów" wyszło aby mi wpierd..... Najśmieszniejsze, że jeden z nich był na żużlu z synem takim jak mój tj. ok. 9 lat!!! 3 razy byłem na żużlu w tym mieście. Doświadczenie tego typu po raz 2-gi.... Oto nasze społeczeństwo !!! Wstyd mi, że jestem Polakiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:31 Naprawdę z żażenowaniem przeczytałem te twoje wypociny Bajek, jeżeli chciałeś obrazić jakąś lokalną społeczność to ty z racji swego zamieszkania nie masz do tego prawa.Wiele raz byłem na meczach w tej wsi za Skierniewicami i tam poznałem kulturę kibica! Ostatnio pobiliście u siebie na wiosce nawet zaproszonych gości.Pamiętam jak po wygranym {sic} meczu zdemolowaliście i podpaliliście własny stadion.Chamstwo na polskich stadionach jest wszechobecne ale tam u was za Skierniewicami bijecie wszelkie rekordy więc nie obrażaj innych palancie bo nie masz do tego prawa! PS. Wróć też do podstawówki i powtórz naukę pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 08:02 Dziękuję za Twój komentarz, który jest dokładnym potwierdzeniem mojej opinii. A adres IP nie stanowi o miejscu pochodzenia. Za Skierniewicami synku, żużel jest niepopularny. Jestem z całkiem innego miasta. Szkoda, że nie stać Cię aby skomentować zdarzenie Twoich zapijaczonych "ziomków". Nikt z ogromnej grupy "kibiców" nie zwrócił uwagi tym "kibicom" na ich zachowanie. Ale trudno się dziwić jeżeli jesteś reprezentantem tej grupy. Powszechna akceptacja chamstwa na stadionie sprawia, że jesteśmy gdzie jesteśmy, a Twój komentarz dowodzi, że nie należy się spodziewać niczego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek. Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.czestochowa.cn.net.pl 16.08.04, 08:52 Twój komentarz jest potwierdzeniem Prawa Materny na temat kibiców zza Skierniewic, Materna tenże tłumacząc dlaczego kibice po wygranym meczu i zdobyciu pucharu zdemolowali i podpalili własny stadion wypowiedział się na ich temat tak" nie można głupkowi wytłumaczyć że jest głupi bo on jest głupi więc tego nie zrozumie" Nie piszę o żużlu głupcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 17:09 Twój komentarz jest żenujący panie filozofie. Z chęcią powymieniam merytoryczne argumenty. Nie sądzę abyś wiedział co to znaczy. Amen... panie CZŁOWIEKU.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: 213.199.243.* 16.08.04, 09:20 mam dziwne wrazenie, ze jestes tez autorem reportazu w tv Trwam o Przystanu Woodstock :) wyciagnac zachowanie garstki osob (tu az 2 osob) i przedstawic jako regole. Pokaz mi w ktorym zakatku kraju nie ma chamstwa ? Jak chces umoralniac zacznij od wlasnego podworka. 2 takie wypadki na 3 wejscia ?:) to ja mam podejrzenia ze to nie z "naszymi" kibicami jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.media4.pl 16.08.04, 09:51 Brawo Walasek! Hampel, Holta! Szkoda Śwista, że zaprzepaścił szanse na medal, szkoda defektu Kościechy i szkoda Gapińskiego, który z rezerwy wygrał wyścig i pokonał Holtę (powinien jechać w tym turnieju). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.trustnet.pl 19.08.04, 11:34 gościu , nie obrazaj wszystkich kibiców w Częstochowie przez zachowanie kilku debili.U nas i tak jest zawsze najlepszy doping i zachowanie kiboli , nie mówiąc o frekfencji.nie rozumiem dlaczego dziwi was doping dla miejscowego zawodnika(ów) , albo wygwizdywanie Golloba ktOry jest tak witany na wszystkich torach prócz własnego,zresztą swoim zachowaniem sobie na to zasłużył.Jestem kibicem żużla parę lat i mógłbym was zasypać przykładami niesportowej postawy Tomusia jacusia i super- chama władzia. W CZęstochowie było świetne widowisko (dla porównania Bydgoszcz 03),wszyscy zawodnicy przywitani brawami (z wyjątkiem) oprawa ,etc. Pozrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców ,któryych posty można przeczytać, a malkontentom mówię NIE! CKM MISTRZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Jarek Hampel. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 10:21 Jestem czestochowskim kibicem zuzla i bardzo sie cieszylem po wczorajszym finale. To byla wymarzona medalowa trojka. Jestem szczesliwy, za wygral Grzesiek, ale to co zrobil Hampelek w biegu barazowym to jest mistrzostwo swiata fair play! Tak postepuje tylko Wielki Czlowiek i mam nadzieje, ze w przyszlosci Wielki Mistrz Swiata! Panie jarku powodzenie w SGP! P.S. Gapinski, ucz sie od swojego kolegi z druzyny jak sie powinni ludzie zachowywac na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommi Re: Jarek Hampel. IP: 81.219.226.* 18.08.04, 08:53 Brawo dla Grześka i Jarka, co do Holty zawsze miałem mieszane uczucia, z jednej strony Polak, ale z drugiej Norwek, ale niech mu będzie. Co do postawy Gapińskiego to myślę że pojechał na 100% i to mi się podobało, wielkie ukłony dla niego. To był popis jazdy taktycznej, wykazał się wielką rozwagą i choć miał słabszy motor to jednak nie dał się objechać. Pojechać na mocnym motorze i wygrać to każdy potrafi, ale na słabszym sprzęcie wygrać to jest zaszczyt, tym bardziej z zawodnikiem takim jak Holta i na jego torze. Mam nadzieję że uśmiechnie się w końcu szczęście dla Sparty i zdobędziemy mistrza, ale niech wygra lepszy. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców żużla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ CZ-WA GOŁOTA BRONIŁ MISTRZA ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 11:27 Pismaki. Skończcie w końcu z mitem że Gollob jest najlepszym Polskim żużlowcem. Ten frajer się już skończył. A ten tekst o tym że ten dupek bronił mistrzostwa mnie rozpie...dolił. Gollob to kawał chama i nic więcej. Wiem że pedały z Tarnowa zaraz mnie zaatakuja ale historia lubi się powtarzać '59, '96, '03 CKM w podwójnej koronie IMP+DMP. I tak już zostanie wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ars Re: GOŁOTA BRONIŁ MISTRZA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:55 sam jesteś wiesniakiem, jedynie potrafiącym obrażać innych. Grześkowi sie ten tytuł należał i życzę mu by zdobył ich co najmniej tyle co Tomek. I pamiętaj głupku, że gdy Tomek odnosił sukcesy na światowych torach, Czewa jeździła w II lidze. Aha nie jestem z Tarnowa, ale widząc jakich kibiców ma Włókniarz, życzę Unii tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARS TY WIEŚNIAKU Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:38 WŁÓKNIARZ MISTRZEM POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Re: Walasek mistrzem Polski na żużlu 17.08.04, 11:20 > '59, '96, '03 CKM w podwójnej koronie IMP+DMP. To dobre!!!!!! Całe mnóstwo tych majstrów zrobiliście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knigen do dupy ten serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:31 mamy już 28 sierpień,a oni jako główną informacje podają że walasek został mistrzem polski co wydarzyło się 15 sierpnia,a po tym czasie odbyło się grand prix,i arcyważny zaległy mecz ligowy unia tarnów-włókniarz częstochowa i o tych wydarzeniach w tym dupnym serwisie ani wzmianki WSTYD WSTYD WSTYD!!! DO DUPY Z TAKIM SERWISEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś