Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwa mecz siatkarzy z Francuzami

• Gość: My-Cha Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.polkomtel.com.pl 19.08.04, 13:59
        za kare powinni na piechotę wracać do domu , a pan Gabrych dodatkowo powinien
        iść na rękach - SMUTNE!!!!
      • Gość: pęknięty don chich zaraz pęknę ze śmiechu ale ciotyi IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 14:00
        • Gość: mars Re: zaraz pęknę ze śmiechu ale ciotyi IP: *.emapa.pl / *.emapa.pl 19.08.04, 14:02
          no ale teraz się odrodzą, 8:6!
      • Gość: Artur Szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:03
        Polacy grają jak cioty, stoją jak kołki, 0 rozegrania, 0 przyjęcia, 0 zagrywki
        Będzie 0:3
      • Gość: maliniak Już 0:3 i marzeniach o cwierćfinale! IP: *.kogeneracja.com.pl 19.08.04, 14:05
        polacy prezentują się jak frajerzy, nie tylko w siatce.
      • Gość: gad cholerny Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.crowley.pl 19.08.04, 14:09
        skurwysyny, do domu, huje = grać wam się nie chce, to po co jechaliście na
        igrzyska
      • Gość: okrutny don chicho nadal nie zawodzą śmiejemy się dalej IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 14:12
        buhahahahahahahha
      • Gość: bnew Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 217.153.8.* 19.08.04, 14:12
        no i już 13:16 dla żabojadów, z Tunezją też przegramy
        • Gość: Żałosne Kiedy następny pogrom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:18
          Tunezja tak spierze polaków, że nie będą wiedzieli co się dzieje, a zresztą oni
          nigdy nie wiedzą co się dzieje na boisku.
      • Gość: złośliwy don chich nie mogą nas zawieść musi być 0:3 do domu niedojdy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 14:12
        buhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: Smieciarze Re: nie mogą nas zawieść musi być 0:3 do domu nie IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 14:17
          hahahahahhahaha
          do chaty wstyd !!
      • tinoola Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami 19.08.04, 14:17
        22:15 dla francji :( czyżby koniec
      • Gość: fgr trzeba wygrac trzy nastepne mecze i bedzie bdb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:17
        nie tracmy nadziei
        • Gość: granvorka gabrych i trener na sybir, reszta na paraolimpiade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:21
        • Gość: granvorka na sybir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
          trener i gabrych na sybir, reszta na paraolimpiade
      • Gość: lolek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:19
        chłopaki już możecie się pakować zachowujecie sie jakbyście byli na wakacjach
        jak patrzę na waszą gre to się męcze i co i wychodzę
        • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:20
          i koniec, co za klęska...
      • Gość: Luki Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 195.114.160.* 19.08.04, 14:19
        ...rozstrzelani...
      • tinoola Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami 19.08.04, 14:19
        game over... szkoda :(
        do zobaczenia w sobotę... oby było lepiej
      • Gość: jbond DOŚĆ!!!DOŚĆ!!!DOŚĆ!!!DOŚĆ!!!DOŚĆ!!! IP: 195.85.249.* 19.08.04, 14:20
        Mam jzu tedo serdecznie dosc!Ogladam mecz ukratkiem w pracy i jak mozna tak
        zawodzic. Niewazne co zrobia nasi do konca turnieju znow zawiedli nas kibicow!!!
        Nie poraz pierwszy! Mam dosc marnowania swoich nerwow i czasu dla ludzi ktorzy
        nie umieja nawet sie starac. Po co w naszym zespole jest Gabrych???
        Najbardziej denerwuja mnie slodkie komentarze w TVP. Zamiast ochrzanic
        zawodnikow wszystkich za pasywnosc i brak ambicji oni wszystko tlumacza
        czynnikami zewnetrznymi! Mam tego dosc!!!
      • Gość: Cravietz Szkoda Mi jedynie Kibiców IP: *.promax.media.pl 19.08.04, 14:20
        ŻENADA!!! Polska do domu!!! Niech oni se idą na ryby...Pizdy jedne!!!
        • Gość: real Re: Szkoda Mi jedynie Kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:21
          ale dupki...
          • Gość: Załosne po wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:23
            to się nazywa porażka. jak polacy przegrywają to sromotnie!!
      • Gość: dika GABRYCH spier...... IP: *.nitka.net.pl 19.08.04, 14:21
        gdzie jest Robert Prygiel???? klice z Jastrzębia NIE !!!
        • Gość: Ks.Rydzyk JEB... WSZYSTKICH POLSKICH SIATKARZY W DU.. IP: 217.8.186.* 19.08.04, 14:22
          Szmaciarze,syfiarze, niedojdy, niedorobieni siatkarze
      • Gość: romek rozpieszczone pipki IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.08.04, 14:21
        ...zmienne nastroje sie ich trzymaja i tak tez serwuja...
      • Gość: krzysfre 0-3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
        No i ch... Nie będę już oglądał żadnych meczy z udziałem jakichkolwiek naszych
        drużyn. Na dziś jestem tak wkurw...., że kazałbym im wszystkim za kare na
        piechotę wracać z tych Aten. I niech już resztę meczy oddadzą walkowerem bo
        szkoda nerw..
        • Gość: Cravietz Qrwa Powiedzcie W Końcu Coś W TV!!! IP: *.promax.media.pl 19.08.04, 14:38
          Ja pierdolę. Jak słucham tych polskich komentatorów, którzy jeszcze wierzą w
          naszą reprezentacją to chyba zamiast głowy mają na szyjach arbuza...Niech się
          wszyscy powieszą...To jest kompromitacja!!!...Idźcie jeszcze raz do wioski i
          pooglądajmy se jeszcze raz jak mieszkają nasze gwiazdy - siatkarze <buhaha>
          Gościniak i Gabrych - to są liderzy :)
        • Gość: beyrichia Re: 0-3 IP: 1.2.* / *.morfeusz.com.pl 20.08.04, 13:06
          Jestem za!
      • Gość: Albert Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
        Gabrych do domu Świder na boisko
      • Gość: klunej W S T Y D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
        wstyd,wstyd,wstyd.
        panowie nie macie jaj
      • Gość: fan GONJE wracajcie do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.malbork.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:23
        Nie chce takiej reprezentacji. wstyd!
      • Gość: andy Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: S1PS,1.* / *.dregis.com 19.08.04, 14:23
        to jeszcze manto od Argentyny i Tunezji i do domu...
      • Gość: hawaii Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:23
        no i po meczu :-), ale pan janusz uzdański komentował równie fatalnie jak chłopaki grali, w nieudolny i momentami komiczny sposób starał się naśladować śp. Z.A wstyd i za chłopaków i za komentatorów
      • Gość: papio Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 14:23
        jak sie nie chce grac to wyp......ac do roboty, np. kopac rowy !
      • Gość: Adam Odechciewa się wszystkiego IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 19.08.04, 14:23
        Czy ci wszyscy polscy sportowcy nie mają świadomości, że cały kraj ogląda ich w
        pracy? Robotnicy mniej produkują, urzędnicy mają petentów jeszcze głębiej niż
        zwykle, lekarze źle leczą - wszystko dlatego że nasi nie podejmują walki,
        oddają punkty walkowerem, brakuje im wiary, ducha i charakteru. Koledzy
        siatkarze - weźcie się w garść i nie podcinajcie gałęzi na której wszyscy
        siedzimy.
        • Gość: mars Re: Odechciewa się wszystkiego IP: *.emapa.pl / *.emapa.pl 19.08.04, 14:25
          no nie, pliz, bez przesady :)
        • Gość: dotka Re: Odechciewa się wszystkiego IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 20:43
          i zapomniałeś dodać że krówki mniej mleka dają a kury się gorzej niosą, teraz
          to juz tylko trzeba wyglądać szarańczy lub innej plagi egipskiej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka