Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku?

IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.09.04, 22:56
    Dzisiaj w serwisie sportowym po wieczornych "Zbliżeniach" w TVP3-Bydgoszcz
    była wypowiedz Sawarskiego o wczorajszym meczu i przyszłysch spotkaniach, ze
    Polonia pojedzie w najsilniejszym składzie. Lecz co ciekawsze red. Wysocki
    podał(opierajac się na prezesie Sawarskim), że wielce prawdopodobne jest
    sprowadzenie zawodnika doskonale znanego bydgoskim kibicom, który na stadion
    miałby blizej niż do obecnego pracodawcy(czyli chodzi o Protasiewicza bo na
    pewno nie o Golloba)! Czy ktoś moze widział tę wypowiedz Wysockiego? Czyli to
    oczym mówi sie w Bydgoszczy jest coraz bardziej prawdopodobne. Czekamy na ten
    transfer jak i zakup jeszcze jednego seniora, który takze jest w planach.
    Marek Bąkowski jest w zarządzie zamiast Matuszaka gdyz on sprowadził nowego
    sponsora z którym niebawem ma zostać podpisana umowa. Czekamy na ruchy
    transferowe w BTŻ-cie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bydgoszczanin Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: 212.122.214.* 07.09.04, 00:52
        pozyjemy zobaczymy - a na razie radziłbym sie nie podniecać bo moznadostać
        udaru hehe
        • Gość: byzydura Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.tvgawex.pl 07.09.04, 21:20
          idźcie w huj z ta panienka. niech zostanie u cwaniakow-tam gdzie jego miejsce.
          • Gość: Jazon Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:30
            Brawo byzydura- pierwszy raz sie z toba zgadzam :)))))))
            • Gość: gorgon Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 23:18
              A Sawarski odda zaległą kasę Protasiewiczowi przed czy po podpisaniu umowy?
              macie piękne marzenia...:-)
              • Gość: kibic Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.hipernet.ras.pl 08.09.04, 12:15
                Jaka zalegla kase? Protasiewicz sprzedal swoj dlug czyli w swietle prawa
                Polonia nic mu nie jest winna. A tak wogole ta panieneczka niech juz tu nie
                wraca.
      • Gość: JB Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 13:53
        Witam wszystkich i zapraszam na stronę internetową Piotra Protasiewicza i
        przeczytać Jego refleksje po meczu Polonii.Ja odbieram to jako powrót pana
        Piotra do BTŻ z czego bardzo się cieszę.Może naprawde pan Marek Bąkowski
        sprowadził nowego i dobrego sponsora bardzo bym sobie i reszcie tego życzył.
        • Gość: wróżka Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:29
          a gdzie ty to wyczytałeś bo ja jakoś tej deklaracji nie widze. zwykle gratule i
          nic wiecej. widzisz co chciałbys widziec.fatamorgana hehe
          • Gość: JB Re: PROTASIEWICZ w POLONII w 2005 roku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:48
            Czy mówie o deklaracji to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i czytaj prosze
            uważnie.
            • Gość: byzydura wiesz co, JB? IP: *.tvgawex.pl 08.09.04, 22:48
              jak chcerz to sie ozen z protasem, ale nie zen go z Polonią!!! ten klub nie
              przyjmuje cFaniaczków, panienek i innych pasożytów! Smith zostaje, bo kocha
              Polonię, Krzyzak od zawsze chcial tu jezdzic, Kowalik to stary torunski
              cieniak, ktory gowno wie o jezdzie i woli sie bawic w prezentera w Canal+ wiec
              tez wylatuje, Kleszka oddaje zdrowie na torze, szczegolnie jak obok jezdzi
              pedałsen. w protas zawsze jak typowy straniero: przyjezdza, robi pkt(a czasem i
              tego nawet nie) bierze kase i: nara! wiec panu JB tez mowie: NARA, spadaj to
              torunia!
              • Gość: Chris Re: wiesz co, JB? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.09.04, 23:10
                Byzydura gadasz głupoty jak zwykle robisz orty maksymalne chcesz przez sz sie
                pisze a nie rz,ale jaki poziom kształcenia jest to kazdy wie w zawodowkach,ale
                nie gadaj od rzeczy bo robisz tu i tak za niezłego frajera!!!Jak czytam ze
                Smith kocha Bydgoszcz to mi sie smiać chce, pewnie jeszcze by krwi utoczył i
                oddał sie za klub,po prostu nie ma gdzie jezdzić,ale rzeczywiscie podniosł
                poprzeczke,ale dalej jak czytam ze Krzyzak chciał tu jezdzić,błazenada i bzdura
                Byzydura, podobnie do Smitha nikt go nie chciał!!!Jezeli sa lepsi od Pepe to
                gratuluje jełopie rozwoju intelektualnego,chyba pomyliłes sie stanowczo z ta
                kaska, pewnie jeszcze Protas niczym Janosik ogołocił klub bydgoski z finansow i
                zrobił całe zło w tym klubie:):):)
                • Gość: MAVERICK PL Re: wiesz co, JB? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.09.04, 07:00
                  Kuchnia, dali byście se troche siana. Może i taki jest, ale ja na to nie
                  patrze. Bardziej patrze na postawe na torze i na waleczność. Ja nawet bym
                  chciał protasa w składzie. Nic może się nie zmieniać, wystarczy sciągnąć
                  Protasiewicza i już możemyu walczyć o medal DMP. W sumie to poczęści zgadzam
                  się z Chrisem.
                  • Gość: JB Re: wiesz co, JB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 08:36
                    Zgadzam się z Tobą i Chrisem! Pozdrawiam
              • Gość: JB Re: wiesz co, JB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 08:35
                Wiesz co, z Tobą nawet nie warto rozmawiać i wiesz co jeszcze, jestem kibicem
                Polonii i to Ty spadaj do Torunia!!!
                • Gość: iks Re: wiesz co, JB? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.04, 12:40
                  1 co prawdziwe w wypowiedzi Byzydury to stwierdzenie o ASmicie. Reszta to
                  zwykly belkot. Jesli nawet przyjac, ze Protasiewicz to "panienka" - to w takim
                  razie facet nie zainteresowany panienkami to PEDAL! Proste i na temat. Ja
                  pedalem nie jestem i nie mam nic przeciwko takiej "panience" jak Protas w
                  naszej druzynie. Natomiast pedalom i cwaniakom /nie wazne czy chodza w duetach
                  czy tercetyach/ zawsze powiem: stop i wara! I to by bylo na tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka