Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0)

IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 19:17
    Ja przynajmniej i full wiary jesteśmy za trenerem Michniewiczem. Za to
    uprzejmie prosimy o wyjeb....: Majeski, Zakrzeski, Dolina, Reiss, WOjtala,
    Madej (!!!!) i kazdego kto ma w głębokim poważaniu kibiców, klub i barwy
    klubowe!!!!!
    Won!
    Moja jedyna miłość to Kolejorz!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: johny Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 19:43
        Brońmy Czesia Michniewicza ze wszystkich sił!!! Won z olewusami i
        pseudogwiazdami!
      • Gość: justice Pan Michniewicz musi zostać!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:43
        Tylko żeby w jakimś chorym łbie sie nie narodziło że trzeba zmienić trenera, bo
        jak zabiorą nam Czesława to już bedzie kompletna porażka. W artykule jest sporo
        racji - kary muszą dosięgnąć tych, którzy mają nas w d... i chodzą zamiast
        biegać, robią z kibiców idiotów.W Lechu nie ma geniuszy piłkarskich ale chyba
        zapierd.... to umieją, co? Można przegrać ale niech nasi kopacze pokażą trochę
        ambicji, że im zależy bo nie wiem jak wy ale ja jakoś tego nie widze... Pozdro!
        • Gość: Kasieńka Re: Pan Michniewicz musi zostać!!!!! IP: *.tele2.pl 12.09.04, 21:16
          Reiss Won
      • Gość: edi reiss won !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:18
        Panie michniewicz,dopuki reiss bedzie zadzil w tym klubie nic pan nie
        zrobi.Teraz jedyna szansa to wyjebac z klubu cala ta bande
        Reissa,Majewskiego,Zakrzewskiego,Wojtale,Madeja,Golinskiego, i grac mlodymi,oni
        chociaz beda walczyc.
      • Gość: DIK Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 21:43
        Panowie kibice prawda jest taka że to zarząd Lecha i ERDMAn pseudo menadżer
        odpowiadają za wyniki drużyny. Kiedy osytatni raz płacili piłkarzom. Wygrywali
        były obiecanki. Forsy zero dobra mina i kocioł który śpiewa co ta banda
        chce.Może wreszcie redaktorze Nawrot napisze pan prawdę że ta banda
        nieudaczników zakopała ten klub na amen.Drużyna jest żle przygotowana i to
        widać gołym okiem. Brak dynamiki woli walki. Czym jeszcze chcecie ściemniać
        kibicom. Młynowi i całemu stadionowi nowa wersj piosenki zarządu z dodatkiem od
        kibiców.Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie w moim sercu jest lech
        chociarz na boisku zdechł. WSTYD WSTYD WSTYD. Czas ODEJŚĆ SOŁTYSY LIPCZYŃSKIE
        ERDMANY PAWŁOWSKIE.
        • Gość: slayne Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:03
          My w Lubinie mielismy podobną sytuacje, pseudogwiazdy super poczatek, a na
          koncu spadek. Wypie@#.ie te pseudogwiazdy, inwestujcie w mlodziez, w pilce
          liczy sie druzyna. Mam nadzieje, ze wam sie powiedzie. pozdro z Lubina.
        • Gość: juk Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 22:09
          Cos odosobniony jesteś w tych swoich bzdurach, gościu. Ale dzięki za oświecenie
          nas PRAWDĄ!!!
          • Gość: slayne Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:24
            My mielismy Drumlaka, Moskalewicza i jeszcze kilkoro inzynierow kopanej heh mam
            w dupie czy odosobniony czy tez nie, lubie Lecha i tyle.
      • Gość: gru. 2 pytania i 1 pomysł IP: 62.233.156.* 12.09.04, 22:09
        Zgadzam sie z wszystkimi wczesniejszymi opiniami. Zdecydowanie nie nalezy
        zwalniać trenera Michniewicza, bo to nie on odpowiada za to, że zawodnicy nie
        potrafią trafić w piłkę albo celnie dośrodkować. Uwazam, ze nie nalezy wpadac w
        panikę, cokolwiek by się nie działo, trener Michniewicz powinien zostac na
        stanowisku, przynajmniej do trzeciej/czwartej kolejki rundy wiosennej. Chodzi o
        to, aby dokonac zimą sensownych wzmocnien, rozstać się z częścią piłkarzy i
        solidnie przepracować okres przygotowawczy.

I wlaśnie co do transferów mam tutaj największe pretensje. Skoro juz okazalo
        się, jak wielkim oslabieniem stalo sie odejscie Bosego i Swierszcza, nalezaloby
        rozliczyc tych, ktorzy sprowadzali zawodnikow na ich miejsce. A z tego co wiem,
        to nie trener Michniewicz, tylko "manager" klubu, Przemyslaw Erdman. Bo jezeli
        nie jest to sprawa managera, to czymbardziej nalezaloby go zwolnic, bo co to za
        manager, ktory nie odpowaida za transfery. A co do przydatnosci
        naszych "nowych" nabytkow mielismy sie juz okazje przekonac. Wojtala i Maja
        dosc szybko zaczeli podbijac z rezerwami lecha trzecioligowe boiska.

P.S.

Mam tez ogromna prosbe do kibicow. Konkretnie dwa pytania:

1. Czy ktos moze wie skad i na jakiej zasadzie pojawil sie w klubie manger
        Erdman, bo jego nazwisko od bodajze 2 sezonow coraz czesciej pojawia sie w
        kontekscie mniej czy bardziej udanych rozmow transferowych. Krotko mowiac, kim
        jest ten czlowiek? (wyksztalcenie, firma managerska itp.?)

2. Czy P.Erdman nie jest przypadkiem kims spokrewnionym z P.Reissem, bo nie
        wiem wlasnie, czy on albo kierownik druzyny (ktorego nazwiska tez niestety nie
        jestem w stanie sobie przypomniec, chodzi o czlowieka ktory zastapil pana
        Śmiglaka), nie jest przypadkiem szwagrem Reissa. (Moge sie mylic dlatego prosze
        o sprostowanie albo odpowiedz).

Pozdro dla wszystkich kibiców! Mam nadzieję, ze kolejorz nie straci tego calego
        kapitalu, jakim sa dla klubu masowo przybywający na mecze kibice. W zwiazku z
        tym mam jeden POMYSŁ:

Czy wobec tak fatalnej gry zespołu i dramatycznie spadającej frekwencji na
        stadionie zarząd nie powinien rozważyć obniżenia cen biletów? 8 tys. widzów z
        Amica to jak na poznańskie standardy po prostu tragedia, zwłaszcza, że rywal
        był nie byle jaki. I proszę się nie zasłaniać dobrem ludzi którzy kupili już
        karnety. Jako rekompensatę mogliby na przykład wchodzić za darmo na mecze
        Pucharu Polski, albo karnet mógłby obowiązywać "promocyjnie" na jeden lub dwa
        mecze rundy wiosennej (z mniej wymagającymi rywalami, np. wiosenny mecz z GKS
        Kat.) ?

Licze na wasze opinie!

W górę serca.... NIECH ZWYCIĘŻA LECH!!!!

• Gość: Kasieńka Re: 2 pytania i 1 pomysł IP: *.tele2.pl 12.09.04, 22:31
          te gru ze wszystkim się zgadzam poza tymi biletami. Moim zdaniem jak piłkarze olewają kibiców to kibice powinni ich olać i nie przychodzić na mecz. Bez łaski, niech nie Majchrzak martwi skad weźmie siano na fryzjera dla reissa i goliny. A wy wierni kibice non sop to samo: "Nic się nie stało, Kolejorz nic sie nie stało" albo "Jesteśmy z wami..." żenada.Poza tym mądry z ciebie gość gru.
          ps. dlaczego po meczu lech-groclin ktory wygladal tak samo jak mecz lech-amica (0:4) kibice zegnali trenera pale a teraz bronia czecha ??
          • Gość: leon Re: 2 pytania i 1 pomysł IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 00:22
            Dlaczego? Sama powinnaś wiedzieć dlaczego, bo to dośc oczywiste!!
        • Gość: kibic Re: 2 pytania i 1 pomysł IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 22:34
          nie jestem pewien ale jeżeli Erdman jest krewnym reissa to już wiadomo dlaczego
          jest w klubie.
          Pomysł dobry, ale niestety Ci złodzieje z zarządu nie pójdą na to.
          Mam nadzieje że piłkarze swoja grą nie chcą pokazac kto rządzi (oni czy trener)
          i chcą zwolnienia Michniewicza.
          Zarząd mówi że jezeli ktos ma lepsze pomysły to może przyjść na ich miejsce.
          Prawda jest taka że nikt na ich miejsce nie przyjdzie, bo Ci co by mogli wejsc
          na ich miejsce nie wejdą bo wiedza jaki jest gnój w klubie i nie chodzi tylko o
          brak kasy. Pewnie dlatego Kulczyk nie sponsoruje Lecha.

• Gość: Mikołaj Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 22:16
        Dawno wam nie komentowałem (ostatnio po pierwszym meczu z Terekiem), ale teraz
        czas najwyższy. Wygląda na to, że niedawna poznańska miss przepoczwarzyła się w
        Renatę Begger i wszyscy się z niej śmieją.
        Chyba Michniewicz, wasz poznański Murinho, wyczerpał swoje możliwości, a
        zaklęcia o nienawiści do Legii Warszawa wiecznie przecież nie mogą starczać. To
        co kogo zwalniacie? fizjoterapeutę, trenera, piłkarzy czy też może znowu się
        okaże, że wszystkiemu winna jest Warszawka, Stolyca, wojsko czy w co tam
        jeszcze wierzycie?
        Mam nadzieję, że to nie koniec i że obecną drużynę stać na poprawienie rekordu
        klubowego w ilości kolejnych przegranych meczy i minut bez zdobytej bramki.
        Ale, jedno jest pozytywne w tym wszystkim - Nawrot. Opuścił go zwyczajowy brak
        krytycyzmu, pisanie w stylu "przeważaliśmy, My, Lech, chluba z Poznania,
        fenomen socjologiczny, ale coś tam sie stało i nie wygraliśmy". Dobrze, że nie
        zataja kolejny raz prawdy. I bardzo podobają mi się ogłoszenia na waszym forum
        typu: "Odsprzedam karnet za 1 PLN". Uważam, że to zbyt wysoka cena. Ja bym
        wziął, jakby mi ktoś dopłacił powiedzmy 450 PLN.
        Życzę spadku.
        • Gość: remote Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 22:28
          O, Mikołaj wrocil z urlopu w Tworkach.
          Dziekujemy za swieza porcje Twoich wynurzen.
          Zycze zdrowia.
          • Gość: Mikołaj remote to gej i pedofil IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 23:41
            hehehe ale z ciebie prostak, napinaczu internetowy, leje z ciebie na maxa.
            O remote wrocil z urlopu w Tworkach. Dziekujemy za swieza porcje Twoich
            wynurzen. Zycze zdrowia. buehehehehe
            • Gość: remote Re: remote to gej i pedofil IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 00:02
              :))
              Nie wiem jak mam ten post rozumiec (zlepek wypowiedzi mojej i innego
              uzytkownika), ale nie wysililes sie zbytnio.
              Powownie zycze zdrowia.
            • Gość: leon Re: remote to gej i pedofil IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 00:27
              Dawno nie mieliśmy takiego prawdziwego błazna internetowego. Półgłówka z
              prawdziwego zdarzenia. Ale na szczęście jest.
              Mikołaj - napisz coś jeszcze, bo jesteś maskotką tego forum.
              I podaj nam z łaski swojej, gdzie wyczytałes w "Gazecie" cytowane przez ciebie
              fragmenty, bo ja takowych sobie nie przypominam, a czytam codziennie.
        • Gość: mikolaj to gej Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: 213.156.96.* 12.09.04, 22:42
          hehehe ale z ciebie prostak, napinaczu internetowy, leje z ciebie na maxa
          buehehehehe
      • Gość: remote Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 22:19
        Wiem jedno: my kibice musimy stanac zgodnie za trenerem. Nie dopuszczam takiej
        mysli ale jezeli kopacze probuja powtorzyc wersje ze zwolnieniem Pali, nie moze
        im sie udac.
        Jedno co mozemy my zrobic to po prstu stanac po stronie trenera. A kopacze
        musza poniesc konsekwencje, w kilku przypadkach rowniez wyrzucenie z klubu.
        • Gość: chrarlee Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 01:00
          jedyne co mozna zrobic to szturm na klub i wyjebac z tamtad wszystkich od
          prezesa po sprzątaczke i postawic swojego czlowieka

prezydenci sa wybierani na kadencje i prezesi powinni lecha byc tak samo
          wybierani na kadencje, i niech spierdalaja
          czas ich sie skonczyl i koniec
          Michniewicz musi zostac on cos chce jako jedyny
          • Gość: Janusy Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:38
            Ręce precz od prezesa Majchrzaka. Już nie pamiętasz, jakie bagno przejął po
            zawiadowcy stacji z Lubonia, przewodniczącym Solidarności w PKP, a za zasługi w
            związku wielkim prezesie Lecha Dolacie? Wszyscy zawodnicy z pierwszego zespołu
            byli sprzedani, powtarzam wszyscy, nie tylko Żurawski i Głowacki. I dzisiaj
            podnosisz rękę na prezesa? Wstydź się. Chcesz znowu mieć prezesa z Solidarności
            Dolatę? Wypieprzyć pseudograjków Golińskiego, Majewskiego i paru innych. Moja
            jedyna miłośc to Kolejorz!
      • Gość: Beata Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.transpost.com.pl 13.09.04, 08:07
        No cóż, historia lubi się powtarzać. Przychodzi godny sponsor i Lech idzie na
        dno (pamiętacie KREISEL?). Mam nadzieję, że tak się nie skończy!
        A wracając do sedna. Myślę, że w tej chwili Zarząd Lecha pokaże, że jest
        dojrzały i że ma jakiekolwiek pojęcie o zarządzaniu przedsiębiorstwem (patrz
        klubem).
        Są różne metody karania pracowników. Jak mówił Czesiu w wywiadzie, można ich
        zwolnić lub dyscyplinarnie odsunąć od zespołu. I tak jak Czesiu, jestem za tym
        drugim. Zwalnianie, kiedy do przewy zimowej jest tak daleko i nie można
        zatrudniać nowych, byłoby dość ryzykowne. Młodzież mogłaby nie podołać. Chociaż
        nieraz wygrywaliśmy ambicją i wolą walki.
        Załóżmy, że Zarząd jest kompetentny i odsuwa do rezerw co bardziej apatycznych
        pracowników, ale jak to jest w zwyczaju zostaje jeden, np. Reksio. Osobiście
        nic do niego nie mam, ale delikatnie mówiąc ostatnio nie jest w najlepszej
        formie. I co dzieje się dalej? Wielkie g...no!
        Panowie z Zarządu, musicie być konsekwentni w swoich działaniach! Albo wszyscy
        albo nikt! Nie może być tak, jak z Grzesiem Matlakiem! Wtedy w Grodzisku
        przegrała cała drużyna, a nie jeden, czy dwóch piłkarzy. A swoją drogą zemsta
        Grzesie była słodka, oczywiście dla niego.
        I na Boga nie zwalniajcie Czesia! To byłoby dla nas pośmiewiskiem w całym
        piłkarskim kraju. Kolejny klub, w którym rządzą pracownicy! Nie dajcie się
        zwariować! A skoro nie można niektórych odsunąć do rezerw, ze względu na
        zasługi, to chociaż posadźcie ich na ławce na parę meczy! Może odzyskają formę
        i chęć do pracy!
        Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.
      • Gość: Andrzej Wewnetrzne rozstrzygniecia IP: *.cte.put.poznan.pl 13.09.04, 09:38
        Wg niektorych zrodel ... nie koniecznie sprawdzonych ... druzynba gra przeciw
        trenerowi. Podobno jest jakis konflikt. To chore . od razu polowa zespolu
        powinna dostac ogromne kary za taka postawe. JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA
        JEDNEGO !! JESTEM Z PANEM TRENERZE !!!
      • Gość: Andrzej Wewnetrzne rozstrzygniecia IP: *.cte.put.poznan.pl 13.09.04, 09:38
        Wg niektorych zrodel ... nie koniecznie sprawdzonych ... druzynba gra przeciw
        trenerowi. Podobno jest jakis konflikt. To chore . od razu polowa zespolu
        powinna dostac ogromne kary za taka postawe. JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA
        JEDNEGO !! JESTEM Z PANEM TRENERZE !!!
      • Gość: Terek Grozny Śmiejmy się z Lecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:48
        Ha ha ha ha hahahahahahahahahahahahaha
        • Gość: Beata Re: Śmiejmy się z Lecha!!! IP: *.transpost.com.pl 13.09.04, 09:56
          Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni!!!
          • Gość: Terek Grozny Re: Śmiejmy się z Lecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:36
            Hahahaha pośmiewisko ligi odpaść z II ligowcem z Czeczeni a w lidze baty od
            wszystkich.
      • Gość: kibic2 Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:58
        Nawiązując do niektórych wypowiedzi.chciałbym dodać ,że w klubie Lecha Poznań
        pracuje w zarządzie większość krewnych Piotra Reissa.Pan Erdman jest szwagrem
        tego zawodnika,jest jeszcze jedna osoba spokrewniona z Reissem pracująca w
        zarządzie no i kierownik drużyny jest również krewnym Reisika.Najbardziej mi
        żal trenera Michniewicz który jest najmniej winnym w tym klubie ,ponieważ
        niewiele ma do powiedzenia i prezesa Majchrzaka który też ma nie wiele do
        powiedzenia a bez przerwy w mediach się tłumaczy z poczynań zarządu.Te dwie
        osoby powinno sie zostawić w spokoju,a z resztą się pożegnać z zarządu i kadry
        szkoleniowej.
      • Gość: pozytyw Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 13:16
        Trenera zostawić. Piłkarzy ukarać. Zgoda. Jestem za tym, bo własciwie chyba
        tylko to pozostało. Jednak zastanawiam się dlaczego nikt nie wie dlaczego jest
        tak że wszystko przegrywamy. Każdy piłkarz wypowiada się tak samo: "nie wiem,
        nie wiem, nie mam pojęcia". Wygląda to tak, że piłkarze niby chcą, trenują, a
        kiedy przychodzi mecz nie wiedzą co robią na boisku. Swoimi czynami przeczą
        samym sobie, bo na boisku nie widać żadnego zaangażowania. Prawda jest taka, że
        u nas na osiedlu na którym mieszkam, kiedy wychodzimy pograć w piłkę, często
        grając różnym składem, nawet się nie znając potrafimy zagrać lepiej niż
        piłkarze Lecha. Jak to możliwe?
        Sprawa wygląda bardzo prosto, wystarczy tylko pomysleć. Nam po prostu chce się
        grać. Piłka nożna to tylko sport, dla każdego z piłkarzy to także zawód, a
        wiadomo każdy w swoim fachu chce być najlepszy. Czy piłkarze Lecha chcą? Skoro
        grają to pewnie chcą. Powinni jednak wiedzieć co zrobić kiedy nie idzie. Jesli
        chcą wygrywać to niech myslą tak żeby wygrywać. Niech przypomną sobie jak to
        było kiedy wygrywali w końcówce poprzedniego sezonu. Powinni pamiętać własnie
        tamte dni, a nie nosić na swoich barkach brzemię ostatnich porażek. Niech sobie
        pomyslą że grają dla kibiców, dla swoich rodzin, a przede wszystkim dla siebie,
        że chcą sobie udowodnić iż nie są ofiarami i potrafią przyniesć radosć kibicom.
        Pozytywne myslenie to klucz do sukcesu. Pomimo fali krytyki powinni teraz w
        swoim gronie pożartować sobie nawet z ostatnich porażek, rozładować atmosferę.
        Treningi tutaj już nic nie przyniosą, należy popracować nad swoją psychiką,
        tylko i wyłącznie nad psychiką. Nam chce się grać Panowie, a Wam?
      • Gość: Kibic Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.man.poznan.pl 13.09.04, 14:19
        Czesiu Michniewicz - trzymaj sie - kibice są z Tobą!
        Reiss, Erdman i ich rodzinka - my tym Panom juz dziekujemy!
      • Gość: RAUBER panienkom już dziękujemy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:21
        Olewam tych ćwoków, nie będę płacił za mecze i na Cracovię nie idę! Szkoda mi
        kasy na oglądanie porażek. Oszczędzę dwa, trzy bilety i kupię sobie najnowszą
        płytkę Megadeth. Niedługo wyjdzie też Sepultura i Slayer. Muzyka da mi
        przynajmniej przyjemność w przeciwieństwie do przegrywających mecze i robiących
        fochy panienek z Lecha.

Trenerze. Zatrudnijcie speca ds. zarządzania zasobami ludzkimi, opracujcie plan
        i system ocen. Zmieńcie warunki zatrudnienia. Pensja podstawowa (MINIMALNA) i
        płaćcie premie za zwycięstwa i postępy w rozwoju, realizacji planu działań itd.
        Wielkość tych dodatków niech ma jasne przełożenie i powiązanie z frekwencją
        kibiców na meczu. Dla kibiców się gra i to oni zostawiają w klubie swoje
        pieniądze. Profesjonalni Piłkarze (nie panienki) będą tak grać żeby sobie
        kibiców ściągnąć, powalczyć o nich i dla nich.

No i szkolenia młodych! Dlaczego nie jest tak jak w Amice? Dlaczego nie ma
        współpracy pomiędzy Wielkopolskimi klubami? Przecież w ten sposób buduje się
        prestiż całego regionu nie tylko jednego miasta. W ten sposób można ogrywać
        talenty w klubach partnerskich. I w sytuacji gdy się coś naszym panienkom w
        Lechu nie podoba, to dlaczego nie brać na ich miejsce utalentowanej młodzieży z
        niższych klas rozgrywkowych? A dlaczego Warta, klub z tradycjami jest w III
        lidze? Trochę myślenia i w I lidze będzie stała, silna wielkopolska ekipa
        (Amica, Groclin, Lech, Warta).

Wg mnie powinien zostać w Lechu Michniewicz, może Majchrzak i ci z piłkarzy
        którzy mają serce do gry.
        Wylot: Dolina, Zakrzewski, Reiss, Madej, Wojtala, plus buractwo farbujące włosy
        (dziwne że paznokci nie malują, ...a może zmywają lakier przed meczem?) no i ci
        z kibiców którzy twierdzą że nic się nie stało. PZPN (pacjenci instytutu
        geriatrycznego) też są do odstrzału. Zresztą polecam
        sport.gazeta.pl/pilka/1,35351,2281352.html , artykuł dziwnie odnosi się
        nie tylko do „reprezentacji”, ale też do pzpn i Lecha.

Odbudujcie w końcu ten zespół i relacje jakie w nim panują, nawet kosztem spadku
        do II ligi. Ale niech wreszcie będzie porządek, niech klubem rządzi manager i
        trener a nie kapryśne panienki udające zawodników.
      • Gość: skowrcez Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: 5.5R* / 217.153.50.* 13.09.04, 15:22
        Jestem za tym, aby póki nie ma wyników NIE PŁACIĆ PATAŁACHOM!!! A pieniądze
        przeznaczyć chociażby na stadion!! KTO JEST ZA TYM????
      • Gość: tomi Re: Zagłębie Lubin - Lech Poznań 2:0 (1:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:12
        Ciekawe jak dlugo istnialby teatr w ktorym aktorzy zapominaliby kwesti,gubiliby
        sie w akcji,rozkladali sztuke.Na takie spektakle nikt by nie chodzil.Dlaczego
        wiec ludzie maja chodzic na partanine jaka prezentuja pilkarze lecha,oni tez w
        jakims stopniu sa aktorami.Wiadomo ze emocje na meczu sa innego rodzaju niz w
        teatrze,ale to tez przedstawienie.Ja chociaz jestem kibicem na taka szmire jaka
        odsawiaja panowie pilkarze chodil nie bede i placic za to nie zamierzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka